VIDEO – Racisme in Nederland: Groot probleem of HYSTERIE?

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “BertG.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO – Racisme in Nederland: Groot probleem of HYSTERIE?

 1. A. de Koning zegt:

  Nou dat antwoord is niet moeilijk: HYSTERIE. De wereld is gek geworden zoals ook Rob Hoogland in de Telegraaf schrijft. Wat staat ons allemaal nog te wachten als sommige zwarten al willen dat witten een heropvoedingscursus moeten volgen en ik las ook dat er blanken zijn die de voeten kusten van zwarten. Dan ben je toch gestoord. Ze doen alsof zwarten heiligen zijn , nou ik heb wel anders gezien.

  Geliked door 2 people

 2. Rensk. zegt:

  Nederland is het land waar de meeste allochtonen in het ambtenarenapparaat zit. Laat dat duidelijk zijn. Godallemachtig ze hebben weer een nieuw woord gevonden. Geinstitutionaliseerd racisme.
  Was tat?????????
  Daar leven ze weer een paar jaar van, pfffffff

  Geliked door 2 people

 3. Jules Vismale zegt:

  Wat vinden jullie trouwens van dit verhaal uit de Efteling waar weer een stel antiracisten denken het plezier van de boekers te vergallen? Lees hier en oordeel:

  Efteling-bezoekers demonstreren bij omstreden attractie: ‘Monsieur Cannibale is racisme’

  Efteling-bezoekers hebben de discussie rond Monsieur Cannibale aangegrepen om kortstondig te demonstreren in het sprookjespark. Twee activisten poseerden gisteren naast de omstreden kookpottenattractie, die berucht is om een karikaturaal figuur van een donkere kannibaal. Ze droegen bordjes met de tekst “Monsieur Cannibale is racisme”.
  Hebben dat soort linkse idioten niets beter te doen dan te gaan protesteren tegen een kunstmatige pop waar tot dan toe niemand specifiek aanstoot aan geeft?

  Eén van hen is Donna Stolwijk, beleidsmedewerker van de Partij voor de Dieren. Zij plaatste de bewuste foto op Twitter. Eén bordje bevatte ook de hashtags BLM en KOZP, die staan voor Black Lives Matter en Kick Out Zwarte Piet.

  “Vandaag echt een super dag bij jullie gehad, waarvoor dank!”, schreef Stolwijk. “Maar ehm… die racistische karikatuur kan echt niet meer hè? S.v.p. niet wachten tot groot onderhoud, maar snel die pop weghalen.”
  Ze hadden die twee zinwijven gewoon uit de Efteling moeten gooien want dan protesteren ze maar bij de ingang! De Efteling is een pretpark en GEEN plek om plezier te bederven!

  Verwijderen

  De Efteling gaf afgelopen week aan dat het aanpassen van Monsieur Cannibale pas aan de orde is bij technisch onderhoud. Dan wordt bekeken of het uiterlijk van de controversiële kannibalenmolen nog door de beugel kan. Het attractiepark voelt zich niet geroepen om de stereotyperende pop nu al te verwijderen.
  En dat moeten ze trouwens nog niet eens proberen want dat zal er juist voor zorgen dat steeds meer bezoekers daar uit de Efteling wegblijven!

  Een woordvoerster herhaalt in gesprek met Looopings de eerdere boodschap. “Pas bij groot onderhoud bepalen we of we iets willen veranderen op het gebied van de esthetische vorm.” Ze benadrukt dat de zwarte kannibaal een karikatuur is. “Het is geen reallifesituatie. Die hoor je ook niet te vinden in de Efteling.”

  Logisch moment

  De Efteling gaat niet het voortouw nemen in de discussie. Wie aanstoot neemt aan de attractie, heeft voorlopig pech. “Wij luisteren wel naar alle argumenten, maar nemen zelf een besluit op een voor ons logisch moment. En in die beslissing nemen we alle argumenten mee.”

  Anti-racisten zijn daarginder niets anders dan een bende huichelaars, nietsnutten, labbekakken, plezierbedervers, idioten, cultuurbarbaren en zeikers die gewoon zo ver mogelijk uit de Efteling moeten worden weggehouden!

  Like

 4. karton zegt:

  Racisme in Nederland ? Pure HYSTERIE ! Laat u niks wijsmaken !! Veel negers vinden ‘t heerlijk om de zielenpoot uit te hangen !

  Geliked door 2 people

 5. boorzalf zegt:

  Wat een lamlul is die klaver ook, een zwarte mept een buschauffeur tegen zijn kop in Roosendaal, vrouwelijke buschauffeur wordt bedrijgt door zwarten in Roosendaal. Ja, Yasser Arafat Feras, van groen links discriminatie door zwarten is een groot probleem. En maar te zwijgen over de de rifapen van jou soort, met je criminele bende wat zich groen links noemt. Je grote voorbeeld is zeker wyand duivendak je weet wel die terrorist die nu in de eerste kamer zit of zat. Oh ja, heb je de bevolking ook al verteld dat je een miljoen moslims wil binnen halen. Ik denk het niet, want dat kost stemmen, smerige rat.

  Geliked door 3 people

 6. vangie1206j zegt:

  De enige oplossing is alle zwarte Nederland uitzetten is een win/win situatie racisme over en meer ruimte voor DE ECHTE NEDERLANDERS (Maxima).

  Geliked door 1 persoon

  • Monalisa zegt:

   maxima zij de Nederlander bestaat niet meer

   Like

   • BertG. zegt:

    Het scheelt dan weer dat ze niet de Nederlandse vlag kwaad tegen de grond heeft gesmeten.
    Wie was dat ook alweer die kwaad een Duits vlaggetjes tegen de vloer smijten.
    Moeilijk………..moeilijk……………..moeilijk……………..
    Weet jij het nog?

    Like

   • karton zegt:

    @ Monalisa. Maxima had het in die context over haar zelf ! Die Argentijnse pampa-haas.

    Like

   • vangie1206j zegt:

    Vandaar dat ik dat zo schreef.
    Omhoog gevallen koningin.
    Dit soort reacties krijg je als je van niets iets wordt.

    Geliked door 1 persoon

 7. edwin vissers zegt:

  MASSA-IMMIGRATIE
  DREES VEEGDE DE VLOER AAN MET DEN UYL OVER DE MASSA-IMMIGRATIE.

  Like

 8. Jackholland zegt:

  Waren de echte cannibalen nu zwart of wit? Dat moet je je afvragen. En ja helaas voor de zwartjes onder ons de cannibalen waren zwarten die mensen in kookpotten stopten . Gewoon een feit . Dus als je zoals de Efteling een attractie hebt de gebaseerd is op feiten ben je dan als Efteling racistisch? We gaan feiten toch niet verbloemen ? Als er iets over hitler geschreven wordt die lelieblank was gaan alle witten dan ook in verzet soms. Assepoester is toch ook blank Afgebeeld in de Efteling

  Like

 9. Betty Boob. zegt:

  Het is inderdaad ’n hysterische bedoeling geworden wereld wijd, te zot voor woorden.
  Wij als Nederlanders, hoeven ons niet schuldig te voelen, wat in het oooowww zó verre verleden is gebeurd!

  – ik kniel voor niemand!
  Dan enkel voor God, of Jezus Christus.

  ——– ” Hij heeft zich vernederd en werd gehoorzaam tot in de dood. Daarom heeft God hem hoog verheven en hem de naam geschonken die elke naam te boven gaat, opdat in de naam van Jezus elke knie zich zal buigen, in de hemel, op de aarde en onder de aarde, en elke tong zal belijden: ‘Jezus Christus is Heer,’ tot eer van God, de Vader. Filippenzen 2:8-10″——–

  https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2020/06/ik-kniel-voor-niemand-760647/

  Like

  • vangie1206j zegt:

   Betty Boob zelfs daar kniel ik niet MEER VOOR.
   Hij als die bestaat de mens naar zijn evenbeeld geschapen heeft dan wel een behoorlijke miskleun begaan.
   En als hij bestaat waarom laat hij dit toe de gelovige mensen tot wanhoop brengen.
   Ik kom zelf uit een zeer fundamentalisch Christelijk gezin en zal daar verder niet op ingaan maar door hun weet inmiddels veel beter.
   Die hele Godsdienst is de grootste HOAX die over de wereld waait en ik denk zo’n 2 miljard mensen dodelijk besmet.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s