Politie New York: “Stop ermee ons te behandelen als beesten en schurken!”

 

(Vertaling: E.J. Bron)

De president van de New York Police Benevolent Association (PBA), Mike O´Meara, ging gisteren tekeer tegen wetgevers van de staat en de pers, vanwege het belasteren van politieagenten in het kader van de door het hele land plaatsvindende demonstraties aangaande de dood van George Floyd, een zwarte man die op 25 mei door politiegeweld in Minneapolis om het leven kwam.

Mike O´Meara zei op de persconferentie dat politieagenten 375 miljoen acties per jaar uitvoeren, waarvan de meeste “overweldigend positief” zijn.

“Maar wat we de hele week in de kranten lezen, is dat in de zwarte gemeenschap moeders zich zorgen maken dat hun kinderen van school komen zonder door een agent gedood te worden. In wat voor wereld leven we? Dat gebeurt gewoon niet”, zei O´Meara.

“Onze wetgevers laten ons in de steek. Onze pers belastert ons”, voegde hij er aan toe. “Stop ermee ons als beesten en schurken te behandelen en begin ermee ons met wat respect te behandelen. We zijn hier vandaag om dat te vertellen. We zijn belasterd. Het is walgelijk.”

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, gezond realisme, politie, VS. Bookmark de permalink .

27 reacties op Politie New York: “Stop ermee ons te behandelen als beesten en schurken!”

 1. Rensk. zegt:

  Het is beangtigend wat er nu gaande is. Als dat zooitje gegeven moment los gaat en dat gaat het als de pers maar doorgaat met stoken en polariseren. Ook hier in Nederland. Ook zij komen dan aan de beurt al denken ze van niet, omdat ze achter dit zooitje staan. Een hele grote vergissing.Ik denk dat ze niet in staat zijn in te schatten dat ook hier een hele bende aan het moorden kan slaan met machetes en alles wat maar gebruikt kan worden als moordwapen. Net zoals je ziet in sommige delen van Afrika. Ze denken echt dat het hier niet kan gebeuren. Want hier is beschaving. Nou die is flinterdun. Hoe minder ruggegraat de politiek toont hoe eerder er een begin word gemaakt met een moordende en plunderende bende.Pappen en nathouden lukt Rutte dan niet meer.

  Geliked door 3 people

 2. Julia zegt:

  Het is dieptreurig dat men als politiek zo te kakken wordt gezet. Het hele politiekorps zou moeten opstappen en de Overheid zelf het maar laten uitzoeken met hun racistisch gedoe. Zwarte criminelen die al meer dan genoeg met justitie in aanraking zijn geweest de handen boven het hoofd houden en je korps neerhalen. TV en media staan bol om de begrafenis van de zwarte criminele (held) onder de aandacht te brengen en kijkers en lezers hier tot vervelens aan toe mee te confronteren. Gevolg wereldwijde rellen en plunderingen alleen al door teveel podium te geven rondom de dood van deze crimineel. Duizenden doorgeslagen mafkezen nemen langs de route afscheid of dat deze crimineel door een heldendood is gestorven. Dit is werkelijk om kotsmisselijk van te worden. Ben benieuwd wie de plunderingen, brandstichtingen en de veelal hoge criminaliteit onder de zwarte bevolking gaat handhaven als de politie gezamenlijk de handen ineen slaan en de boel de boel laat door per direct hun functie neer te leggen en actie tegen deze waanzin gaan voeren.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Correctie op mijn boven geschreven reactie: Een slip op het toetsenbord in de eerste zin: dat men politiek zo te kakken wordt gezet MOET ZIJN: dat de politie door de politiek zo te kakken wordt gezet.

   Like

 3. Jan zegt:

  Tennisballen met cement

  NYPD warns cops to watch out for concrete-filled tennis balls during protests
  The NYPD are being pelted with concrete-filled tennis balls during George Floyd protests, the NYPD warned its members Sunday.
  …..
  https://nypost.com/2020/06/07/cops-need-to-lookout-for-concrete-filled-tennis-balls-nypd-says/

  Internal NYPD alert warns of concrete disguised as ‘ice cream’ at NYC protests
  “The Cups were filled with cement and made to look like CHOCOLATE CHIP ICE CREAM,” the alert read in part.

  The containers were discovered following one of the several area protests demanding justice for Floyd, a black man killed May 25 when a white Minneapolis cop kneeled on his neck.

  The cups, which have markings on the outside, also resemble concrete sample tests commonly used on construction sites.
  …..
  https://nypost.com/2020/06/08/nypd-finds-concrete-covered-as-ice-cream-at-george-floyd-protests/

  Like

 4. Bas zegt:

  https://www.odmp.org/search?cause=Gunfire&from=2020&to=2020&filter=nok9

  Lijst van 23 politieagenten die dit jaar al gedood zijn in de VS door gunfire.

  Geliked door 3 people

 5. vangie1206j zegt:

  Ja ja kom niet aan die zielige zwartjes anders breekt de pleuris uit.
  Want het zijn allemaal lieverdjes doen nooit iets verkeerd zijn harde werkers (drugs). Lopen nooit te rellen en te slopen.
  Dus politie man nu weet je het dus.
  Behandel dit (………..) met RESPECT.
  Mochten ze toch slopen moorden en verkrachten dan schiet je ze gewoon kapot.
  ((((( Was het allemaal maar zo,,,,helaas niet.

  Like

 6. Jan zegt:

  Politieprogramma moet het ontgelden

  The Legendary TV Show ‘Cops’ Has Been Canceled

  “Cops” is officially over.

  The legendary real-life series following police officers in the field has been canceled at the Paramount Network, according to The Hollywood Reporter. It had been pulled from the schedule following the death of George Floyd. The series ran for 32 seasons on Fox, Spike and Paramount Network.

  ….
  https://dailycaller.com/2020/06/09/cops-tv-series-canceled-george-floyd-paramount-network/

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Twee dagen na de dood van George Floyd werd deze blanke Politieman, Codyy Holt, gedood door de man rechts op de foto.
  ONTHOUD GOED ZIJN NAAM, WANT JE ZULT LATER NOOIT MEER OVER HEM HOREN PRATEN…………

  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2020/06/cody_holte-et-son-assassin-768×398.png?iv=72

  BRON:
  https://lailasnews.com/international/cody-holt-death-obituary-how-salamah-pendelton-killed-cody-holt/

  Like

 8. Betty Boob. zegt:

  Hier in ons geweldige Nederland, zie hoe handhavers van de wet worden behandeld!

  Like

 9. hoeveel zwarte winkeliers zijn benadeeld door Black Lives Matters ?

  Geliked door 1 persoon

 10. karton zegt:

  In diverse politiekorpsen zullen “foute” agenten huizen, zowel in Amerika als in Nederland.
  Deze foute elementen zullen moeten verwijderd.
  Maar wát te denken áls er in het z.g. “burgemeesters-gilde” één of meerdere “foute” burgemeesters huizen ? Zoals in bijv. Amsterdam ? Ik zou alsdan zeggen : zónder scrupules ……..d’ruit met zo’n “volkomen fout” mens. Zij heeft, nét als enkele agenten in Amerika én in NL, er blijk van gegeven dat zij niet de capaciteiten bezit om leiding te geven in een stad, en dan moet je wegwezen !!!!
  Ook al vind je jezelf nog zo goed !!!!!

  Geliked door 1 persoon

 11. droevige mof zegt:

  Gekleurde amerikaanse sheriff spreekt van anti-politie stemming van de hatelijke Black Lives Matter beweging. De reporter breekt het interview af.
  Zoals verwacht heeft Youtube de video verwijderd. Maar het staat nog steeds op deze website:
  http://www.guidograndt.de/2020/06/10/anti-mainstream-video-farbiger-us-sheriff-spricht-von-anti-polizei-stimmung-der-hasserfuellten-black-lives-matter-bewegung-reporter-bricht-interview-ab/

  Like

 12. oprechtegeus zegt:

  Wereldwijd een miljardenschade door de ongelukkige dood van een criminele neger.

  Like

 13. Adriaen zegt:

  Het is bij de apen af wat hier gebeurt.
  Een zwarte dag in de geschiedenis van de beschaafde mensheid.
  Laten we hopen dat het licht de duisternis overwint.

  Like

 14. Julia zegt:

  NPO en linkse propaganda media en praatprogramma’s BREAKING NEWS: In de Amerikaanse media staat gepubliceerd dat een blanke politieman in Las Vegas door ANTIFA (tuig) door het hoofd is geschoten. Echter zijn de niet linkse en weldenkende blanken te beschaafd om om deze reden plunderingen en brandstichtingen aan te richten wat echter van links tuig wordt gedoogd en duizenden idioten dit goedkeuren en achter die terroristische groepering zoals ANTIFA en Kick Off staan erger nog hiervoor nederig knielen. Graag even publiceren en uitzenden i.p.v. de massa publicatie rondom de dood en de begrafenis van een zwarte crimineel waarvoor de gevangenismuren niet vreemd waren.

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Gaan ze nooit doen!

   Like

   • Julia zegt:

    Guusvelraeds Helaas niet. Belangrijker is om een domme zwarte idioot Akwasi podium te geven waar hij zich i.v.m. zijn haatoproep zich neerzet als woordkunstenaar. Dit soort zwarte idioten hebben geen enkele toegevoegde waarde binnen onze samenleving, kosten alleen maar belastinggeld dus kunnen beter een roeiboot cadeau te krijgen om terug te roeien naar hun zwarte enclave van waar zij afstammen. Beter is om helemaal niet meer het links geleuter op de Nederlandse zenders aan te horen dat zou een weldaad zijn voor de volksgezondheid.

    Like

 15. koddebeier zegt:

  Het beste wat de Amerikaanse politie kan doen is gewoon met z’n alle een week thuis gaan zitten en kijken hoe dat afloopt……………………Daarna piepen de burgers wel anders !

  Like

 16. Gienekehado zegt:

  Hahahahaha….. Black Lives Matters……. Hahahahahaha….. Vooroordelen zijn niet voor niets op deze ooit zo mooie planeet gekomen!! (mss wel een beetje beneden jullie NIVEAU, maar toch maar even hier geplaatst) Hahahahahahahahaha…… Black Lives Matters!!
  https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/ex-rachel-hazes-beticht-van-oplichting/ar-BB15ioEM?li=BBoPWjH&ocid=mailsignout

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Geweldig toch. Probeer eens wat anders. Neem een neger. Zie het gewoon als achterstallig smartengeld voor het slavernij verleden.

   Like

   • karton zegt:

    @ guusvelraeds.
    “Neem een neger” ???
    Ik wil helemaal geen neger, als’t beslist niet anders kan , dan maar een negerin; maar een neger is mogelijk iets voor Robje Jetten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s