Seehofer dolblij: “We nemen weer migranten op”

Screenshot_168

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Corona is daar voorbij, waar het de bedoelingen van de Duitse regering in de weg zou kunnen staan. Zoals bij de binnenkomst van immigranten: bijna de helft van de door de “Alan Kurdi” en “Aita Mara” in Italië en Malta afgezette immigranten wil Seehofer als het kan zo snel mogelijk in Duitsland opnemen.

philosophia perennis

De tijd van de lockdown was voor iedereen niet eenvoudig. In deze tijd werden vooral de immigratiefielen getroffen, die steeds opnieuw tegen zichzelf moesten zeggen: dat op dit moment verrijking alleen maar onofficieel kan plaatsvinden, ligt aan corona.

“Corona” was er de schuld van dat er een “deuk” plaatshad

Dat heeft de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (foto) vandaag – aldus een bericht van de “Deutsche Welle”- opnieuw bevestigd en zich quasi nogmaals in het openbaar verontschuldigd voor d ein de afgelopen maanden stokkende immigratiegolf: “Het feit dat er een deuk was, ligt heel simpel aan de corona-ontwikkeling”.

Daar moet nu echter verandering in komen – en dat, hoewel we toch, aldus de bondskanselier en de heer Lauterbach, nog geen vaccin hebben en pas aan het begin van de epidemie staan: Duitsland zou de uit de berichten in de media bekende, zogenaamd uit zeenood naar Malta en Italië geredde migranten willen laten binnenkomen: “We zullen ook in deze gevallen migranten opnemen”.

Duitsland moet bijna de helft van alle migranten opnemen

Zowel uit Italië als uit Malta zou men van de daar officieel 400 door de schepen “Alan Kurdi” en “Aita Mari” geleverde immigranten elk 80 willen opnemen, dat betekent bijna de helft. En indien mogelijk al snel, dat betekent eind juni.

Hoe het er met de quarantaine uitziet, lijkt onduidelijk te zijn. Maar ook wat dat betreft is Seehofer nu van epidemiedeskundige weer helemaal een Refugee-welcome-activist geworden: de situatie zou per slot van rekening op dit moment ontspannen.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Seehofer dolblij: “We nemen weer migranten op”

 1. Lekke Fietsband zegt:

  Germany wordt heel bewust kaput gemaakt door deze smerige ratten.
  Het kan niet anders of deze dwaze vol-idioot met zijn leeggezogen vacuum bovenkamer moet volledig mind-controlled zijn.
  Op naar de untergang des abenslanden en het vervangen van de oorspronkelijke bevolking door een “groen communistische heilstaat” met een getinte bevolking en dat het liefst zo schnell mogelijk aub volgens deze infantiel.

  Geliked door 4 people

  • Tineke zegt:

   Al die lui,hier of in Germoney representeren het kwaad.
   Anders wordt je niet aangenomen.
   Eerlijke ,oprechte en rechtvaardige mensen worden niet geselecteerd.
   Dat zijn de spaken in de wielen van de slechtheid.!

   Geliked door 2 people

 2. loNe zegt:

  het Duitstalige grondgebied was van giganten als Bach , Beethoven , Luther , Mozart , enzovoort — maar het mannelijke attribuut van Duitsland is gebroken en gegijzeld door aangepraatte schaamte

  en het zal niet herrijzen

  Geliked door 5 people

 3. Marc zegt:

  Tja, in normale tijden zou hij gearresteerd en met tenminste 35 jaar cel gevonnist zijn. Maar ja, tegenwoordig heerst overal het virus. Het virus van het gelijkhebberige intolerante ‘anti-racisme’.

  Geliked door 2 people

 4. Gienekehado zegt:

  Mooi dat de GEDAPO (gedachtenpolitie) wensdromen nog niet kan visualiseren!! Breng deze DOLBLIJE IDIOOT maar eens onder hypnose, dan hoor je de échte Seehofer!!

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Gienekehado.
   Deze Seerover verkondigde geheel wat anders toen in Duitsland verkiezingen in aantocht waren, enkele jaren geleden. Hij heeft dat als minister in een deelstaat nog heel even volgehouden en zou door Adolfina Merkel a.d. kant worden geschoven als hij z’n mening niet veranderde. En wát deed deze onvolprezen Schmierlapp ……….niet te bevatten : hij werd van anti- plots gehéél pró-immigranten en werd minister bij Adolfina.!!! De idioot is het vieste Färkel in de Duitse Bondsdag !!!!

   Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Hij is 70 dus ook tijd voor hem voor de groene koekjes 😀

   Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  Ik snap wat Merkel beoogt. Ze (Duitsland) kunnen tot in het eindige doorgaan met migranten opnemen. Raken de centen/huizen etc op dan verspreiden deze migranten zich vanzelf wel over de andere Europese landen waar wat te halen valt. Zoals Nederland.De grenzen van de West-Europese landen zijn toch open. De macht van de meerderheid wordt het dan. IN Afrika gebeurd exact hetzelfde. Als in het ene land de pleuris uitbreekt dan verspreiden ze zich over andere landen. Kan me nog herinneren dat toen ik in 2010 in Ghana rondtrok er veel afrikanen uit de Ivoorkust naar Ghana waren gegaan omdat in de Ivoorkust rotzooi was. Zoals er geregeld en constant in Afrika onlusten zijn en blijven. En diezelfde rotzooi gaat Europa nu ook ten deel vallen. Dat wat er na de oorlog opgebouwd is word nu net zo hard weer afgebroken en dat zal nooit en te nimmer meer teruggedraaid kunnen worden.

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Geen enkele medelijden met de Duitsers die dit links wanbeleid tolereren toch al jaren net als hier in Nederland. Ze komen er vroeg of laat wel achter hoe zij mede met het eens te zijn met het Wir schaffen dass beleid hun land naar de afgrond hebben geholpen. Men verdient waarvoor het heeft gekozen.

  Geliked door 3 people

  • Heniusz zegt:

   Alleen zo jammer dat al diegenen die daar NIET voor hebben gekozen ook het slachtoffer worden. Misschien toch maar weg wezen naar een land waar ze bewezen hebben wel raad te weten met onaangepast volk.

   Like

 7. vangie1206j zegt:

  Schröder en consorten komen er nog wel achter.
  Karrenvrachten geld wordt het land ingeslingerd.
  Karrenvrachten geld worden nasr de EU geslingerd.
  De totale auto industrie het hart van de Duitse economie is zogoed als failliet.
  De Duitse BTW gaat van 19 naar 16%.
  Binnenkort is de staatskas leeg.
  En dan zijn de rapen echt gaar.
  Duitsland failliet de EU failliet.
  Mag mijn wens uitkomen🤭🤭🤭🤥🤥🤥.

  Geliked door 4 people

 8. vangie1206j zegt:

  Spellings controlle GRRRRR.
  SEEHOFER.

  Like

 9. verwardeman zegt:

  HER SEEHOFER !
  Sind sie , oder sind sie nicht , ein richtiges AARSLOG ?

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Gekken en dwazen regeren Duitsland en maken de dienst uit in de EU.

  Geliked door 2 people

 11. Henk der Niederlánder zegt:

  Waaruit dus weer eens blijkt dat de politiek in West Europa eenvoudig de groene (lees communistische) ideologie uit voert.
  Want de groenen wisten zonder enige gene in het openbaar te verklaren dat ze niet liever wilden dan de Duitse identiteit af schaffen.
  Kijk maar naar alle west Europese landen wat er gebeurd.
  Overal dezelfde import waanzin.

  Like

 12. Ronald B zegt:

  Seehofer is de kontlikker van Merkel…….een meeloper……waait met alle winden mee….ALLEEN MAAR OM ZIJN EIGEN ‘BAAN’ TE BEHOUDEN….En dat zijn 98 % van de lui die zgn. politiek beoefenen!!! De fucking elite die alleen maar voor het geld er zit!!! Deze lui moeten ze straks als eerste oppakken en levenslang de bak in gooien!!! Daarna ALLE economische migranten (en dat zijn er miljoenen) uit Europa verwijderen!!!

  Like

 13. Monalisa zegt:

  Ik hoor andere verhalen van mijn buren

  Like

 14. Republikein zegt:

  See is meer en Meer is zee, ik kan het niet meer volgen.

  Like

 15. Cathja zegt:

  Nou, ‘Herr’ Seehofer, daar moet op gedronken worden…..toch? Nieuwe immigranten! Wie had dat gedacht, na die vervelende lockdown en alle andere beperkingen….?

  Ik zou zeggen: “geniet met volle teugen, maar beloof Nederland één ding: als jullie geen plek meer hebben om nieuwe immigranten op te nemen, zorg er dan voor dat ze NIET in Nederland geplaatst worden”.

  Wat de rest betreft zoeken jullie het maar lekker uit. Verstand komt met de jaren, maar tegenwoordig komt het bij velen nooit.

  Geliked door 1 persoon

 16. kampersrene zegt:

  Seehofer….de toekomst zal uitwijzen of uw besluit een wijze daad was of de grootste flater na Hitler die Duitsland ooit heeft gedaan…..ik heb reeds het antwoord !!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s