WHO haalt belangrijkste reden voor lockdowns, volg-apps en vaccinaties compleet onderuit

Screenshot_163

(Door: “Xander”)

‘NIETS staat een TOTALE opheffing van ALLE maatregelen, inclusief Ruttes verwoestende anderhalve meter concentratiekamp, meer in de weg’ – CDC: Coronavirus verspreidt zich toch niet via oppervlakten

Eergisteren heeft de omstreden WHO de belangrijkste reden voor de wereldwijde lockdowns en geplande vaccinaties compleet onderuit gehaald door te verklaren dat Covid-19 zich vrijwel nooit via asymptomatische dragers verspreidt. ‘Van de data die we hebben, lijkt het nog steeds zeldzaam dat een asymptomatisch persoon daadwerkelijk een tweede persoon kan besmetten,’ verklaarde dr. Maria Van Kerkhove, hoofd van de afdeling opkomende/actuele ziektes, op het hoofdkwartier in Genève. ‘Het is zeer zeldzaam.’ Asymptomatische verspreiding was de kernreden waarom er wereldwijd lockdowns, social distancing, gezichtsmaskers en volg-apps zijn (of nog worden) ingevoerd, en werd gebruikt voor aankondigingen dat de situatie pas weer normaal wordt als er een vaccin is.

Lees verder>>>
(h/t “Frans Brassens”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op WHO haalt belangrijkste reden voor lockdowns, volg-apps en vaccinaties compleet onderuit

 1. karton zegt:

  De WHO wil alle maatregelen rondom corona opheffen ? Dus vooral ouderen moeten dood ?
  Dan zal de reden wel zijn dat de zittende WHO-figuurtjes bang worden dat zij zullen worden vervangen door andere, oudere én in hun eigen land uitgekotste “politici” ! Dat laten die WHO-“deskundigen” natuurlijk niet gebeuren, dus…………huppeté, alle andere ouderen dood opdat zij kunnen blijven plakken op hun pluche.

  Like

 2. Tom zegt:

  https://www.parool.nl/wereld/who-wie-geen-symptomen-heeft-verspreidt-coronavirus-nauwelijks~b8ad38ea/

  Dat is goed nieuws!

  Bij een eventuele tweede golf kan men gebruik gaan maken van deze nieuw verworven kennis.

  Of misschien heeft deze dame het toch bij het verkeerde eind! Volgens de laatste berichten van de WHO klopte de eerdere verklaring van de WHO niet.

  https://m.hln.be/wetenschap-planeet/medisch/who-trekt-bewering-in-wellicht-toch-veel-coronabesmettingen-door-mensen-zonder-symptomen~a8ad38ea/

  Wie het weet mag het zeggen.

  Intussen blijven het aantal besmettingen wereldwijd toenemen.

  https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Nu ik dat debat volg van Halsema vind ik haar nog gevaarlijker dan ik al dacht. Zij is alle sprekers de baas. De driehoek is volledig dichtgetimmerd met faalhazenmanagement. Daarom komt ze er ook mee weg en zal ze er mee weg blijven komen wat ze ook doet. Moet denken aan wat Stalin uitvraten de manier waarop hij dat deed. Maar spreken kan ze. Burgers hebben daar niks aan (ook het klapvee buiten het gemeentehuis niet al weten ze dat nog niet) Enkel het elitegroepje heeft er baat bij dat zij daar zit en blijft zitten. Ik begin haar steeds enger te vinden. De manier waarop ze hautain haar blikken werpt als een vraag haar niet bevalt. Ze voelt totaal geen schaamte. Ik zie ook geen enkel gevoel als ze praat over haar medeleven met de zorgmederwerkers en al die mensen die de anderhalve meter samenleving moesten volgen. Ze dreunt het op alsof ze er zelf niet bij is. Enge vrouw.

  Geliked door 2 people

 4. BigLJohn zegt:

  ….TOTALE opheffing van ALLE maatregelen….Die komen er echt niet. Alles draait niet om die hoax van een Corona, maar op verkrijging van de totale macht over de bevolking. Die word maar de doodsangst aangejaagd met valse cijfers en statistieken aangaande de Corona om diezelfde bevolking mee te krijgen. Beelden op TV van doodskisten en volle IC ‘s. Nu eens geen telefoonnummer erbij van de Stichting Korrelatie waar men in zijn geestelijke nood naar toe kan bellen. Nee, de doodsangst willen ze ons aanjagen. Bedrijven die zelf met 1,5 meter oplossingen komen, en de schooljeugd die begeesterd is door Rutte, plannen aanlevert voor Ruttes waan-ideeen. Lokale overheden die hun hele stad willen herinrichten voor de 1,5 meter maatstaf en de maximaal 2 personen regeling. Eendracht maakt macht, maar daar is in Nederland totaal geen sprake van, en Rutte profiteert van deze verdeeldheid. Eendracht maakt macht, en verdeeldheid zaait tweedracht. Komen we eigenlijk wel ooit van die misdadige Rutte af als er geen sniper is die hem een kogel door zijn idiote kop jaagt vraag ik mij zo af….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s