Het is de hoogste tijd dat we terugkeren naar normaal en onze leidinggevende leugenaars en “voorlichters” aan de kaak stellen

Screenshot_174

(Door: “Henk V.”)

De grootste leugenaars in de politiek worden als gevolg van de paniekzaaierij onterecht beloond en zelfs Pinokkio Rutte wordt nu gezien als DE MAN DIE NEDERLAND nodig heeft. Nog nooit werd onze samenleving zo gemanipuleerd.

Het is opvallend dat de beide uitkomsten van de ‘’reddingspolitiek’’  die de EU bedrijft op het gebied van de verbetering van het klimaat (dat in Oost Azië naar de knoppen wordt geholpen) en deze ‘’levensgevaarlijke’’ Corona-hype onze samenleving blijvend onder controle zullen brengen en onze economie zullen ontregelen, zodat wij aangewezen zullen zijn op de hoogst noodzakelijke eenwording waar de EU al decennia van droomt.

Jaag een volk angst aan en je kunt het alles laten doen. Angst verlamt namelijk de veerkracht en het denken.

Wanneer de klimaatleugen en de Corona zullen zijn ontmaskerd, zullen wij getrakteerd worden op een derde, nog gevaarlijker, blijvende crisis: de totale ontwaarding van ons geld, die het nodig zal maken dat wij  allemaal zullen moeten overgaan tot het gebruiken van onze bankpassen.. Contant geld zal uit de mode raken. Ons financiële gedrag zal dan volledig worden gecensureerd.

Dat proberen onze overheden nu al: met contant geld betalen is heel erg ONHYGIËNISCH. De Duitsers ‘’beschermen’’ op grote schaal nu al de caissières in de supermarkten en dat terwijl ze daarvoor het gebruik van bankpassen verafschuwden.

Door:
“Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Het is de hoogste tijd dat we terugkeren naar normaal en onze leidinggevende leugenaars en “voorlichters” aan de kaak stellen

 1. antiislamnu zegt:

  Ik weiger overal verplicht te pinnen cash geld is een wettig betaalmiddel en waarom wel al mijn boodschappen willen aanraken maar niet mijn geld?

  Geliked door 3 people

 2. Julia zegt:

  Een gezond denkende Nederlander walgt van dit kabinet en weten heel goed dat zij al jaren worden voorgelogen, genegeerd en genaaid. Hoe dom volk leeft onder ons die zelfs nog stemmen op die beroepsleugenaar en hielenlikker die ons land heeft verraden, kapot gemaakt en verkocht. Totaal onbetrouwbaar en alles wat hij verkoopt zijn leugens en dient een hoger doel. Weg met Rutte en zijn rotte appels.

  Geliked door 4 people

 3. karton zegt:

  Pinokkio Rutte wordt gezien als de man die Nederland nodig heeft. Er wordt bedoeld : “ Deze charlatan/leugenaar/ bedrieger wordt door de extreem linkse bende gezien als de man die Nederland nodig heeft om dit landje nog verder de dictatuur in te rommelen “! Deze paljas dénkt dat hij met z’n valse grijns overal mee wegkomt, maar ééns zal hem de rekening gepresenteerd worden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Ik weet wel ergere zaken die ONHYGIËNISCH zijn, namelijk het ‘toiletgedrag’ van de ‘nieuwe Duitsers’. En niet alleen het toiletgedrag, maar ook de schurft en andere overdraagbare en zeer besmettelijke ziektes vind ik zeer onhygiënisch. Deze ziektes worden bij bosjes het land binnen gelaten. Maken ze daar ook een punt van? Niets over gelezen.

  En wat het contant geld betreft: in de meeste supermarkten dragen de kassamedewerkers handschoentjes. Ik wil wedden dat ze, nu ze er eenmaal aan gewend zijn, zonder nadenken wel eens een keer de handen over hun gezicht laten gaan, of even door de ogen strijken, zodat die handschoentjes NIET zullen helpen om ‘besmetting’ door cash geld te voorkomen. Contact met het gezicht moet namelijk vermeden worden. Die handschoentjes geven de mensen dus alleen schijnveiligheid. Maar een schijnveiligheid is blijkbaar ook een veiligheid.

  Leugens, leugens en nog eens leugens. Ik vrees dat liegen het ‘nieuwe normaal’ is geworden…

  Geliked door 6 people

  • BigLJohn zegt:

   Cathja, Leugens, leugens en nog eens leugens. Ik vrees dat liegen het ‘nieuwe normaal’ is geworden…ik schreef al eens eerder dat we in een omgedraaide wereld leven. Ook dit spreekwoord heeft (tijdelijk ???) zijn waarde verloren. In de omgekeerde waarheid klinkt het nu zo; Al is de waarheid nog zo snel, de leugen achterhaalt hem wel…De geest van de Duivel waart rond. Veel mensen zijn tijdelijk hun gezonde verstand verloren en volgen alleen maar alles wat slecht is. Dit terwijl het zo’n kleine moeite is om via internet de echte waarheid te ontdekken. Zeg je dat hun, dan word je voor een idioot uitgemaakt. Voor hun spreken alleen het NOS journaal en de MSM media de echte waarheid. Alles wat daarbuiten valt word door hun als leugens bestempeld.

   Geliked door 2 people

 5. LUCIA zegt:

  Ja had per ongeluk de ome bob of bron???knop aan staan dus kan alles weer opnieuw typen.
  Ik durf te wedden dat als een stuk of 10 mensen hier op dit forum, de deur uit gaan en aan 10 willekeurige mensen gewoon op straat vragen of ze nog een 4e termijn rutte willen als Leider( Hij als leider=Lijdend voor ons), dat er wellicht 1 op de 10 aan hersenverweking lijdt. Het zou een interessante opiniepeiling worden, die we misschien samen met andere fora kunnen doen.Wie is er voor in en dan pikken we een datum.

  Geliked door 3 people

 6. edwin vissers zegt:

  Jammer genoeg hebben veel mensen joods en niet joods, geen idee wat de Talmoed is. Voor de meesten is het een mysterieus en gesloten boek. Degenen die niet joods zijn hebben geen idee wat er in die Talmoed staat en wat erin staat gaat hen niet aan.
  Anderen verdiepen zich in de Talmoed, omdat ze het zien als een verzameling van mentale oefeningen, logica en deductie die de lezer kan manipuleren zoals hij wil.
  Uit het volgende verhaal krijg je een idee wat de Talmoed je leert.
  Een jonge man bezocht een bekende rabbijn en zei dat hij graag de Talmoed wil bestuderen.

  Talen?
  “Kan je Aramees?” Vraagt de rabbijn.
  “Nee,” zegt de jongen.
  “Kan je Hebreeuws?” Vraagt de rabbijn.
  “Nee”. Zegt de jongen
  “Heb je de Thora bestudeerd?” Vraagt de rabbijn.
  “Nee, rabbi, maar maak je geen zorgen. Ik ben op de universiteit cum laude geslaagd voor filosofie en net klaar met mijn proefschrift over socratische logica. Dus nu wil ik gewoon graag mijn opleiding afronden met een kleine studie van de Talmoed”.
  “Nou,” zegt de rabbijn, “dan ben je naar mijn mening helemaal niet klaar om de Talmoed te bestuderen”.
  “Maar als je wil dan ben ik bereid te onderzoeken om te weten of je logisch kan denken en als je slaagt dan kan je beginnen met de Talmoed studie”.

  De jongen wilde graag het onderzoek van de rabbijn doorstaan.

  De rabbijn begint: “Twee inbrekers breken in een huis via de schoorsteen. Een inbreker is binnen en zijn gezicht is schoon, het gezicht van de andere inbreker is vies geworden door het roet van de schoorsteen.

  Welke van de twee inbrekers wast zijn gezicht?” Vraagt de rabbijn.
  “De inbreker met het vuile gezicht,” antwoordt de jongen.
  “Fout”, zegt de rabbijn.
  “De inbreker met het schone gezicht wast zijn gezicht. Dit is eenvoudige logica: de inbreker met het vuile gezicht kijkt naar de ander met het schone gezicht en denkt dat zijn eigen gezicht schoon is.
  De inbreker met de schone gezicht kijkt naar zijn vriend met het vuile gezicht en denkt dat zijn eigen gezicht is vuil. Dus, de ene met het schone gezicht gaat zijn gezicht wassen”.
  “Heel slim.” Zegt de jongen.

  “Test mij nog een keer.” Zegt de jongen.

  Talmoed studie in het Ghetto tijdens WO II
  Talmoed studie in het Ghetto tijdens WO II
  Talmoed – Logica?
  De rabbijn stelt dezelfde vraag, waarop de enthousiaste aspirant-leerling antwoordt: “We hebben al vastgesteld dat degene met het schone gezicht zijn gezicht wast”.
  “Weer fout”, zegt de rabbijn . “Allebeiden wassen hun gezicht. Weer eenvoudige logica. Degene met het vuile gezicht kijkt naar de ander met de schone gezicht en denkt dat zijn eigen gezicht schoon is.
  Degene met de schone gezicht kijkt naar degene met de vuile gezicht en denkt dat zijn eigen gezicht vuil is.
  Dus degene met de schone gezicht wast zijn gezicht. Toen de man met het vuile gezicht zag dat zijn vriend met het schone gezicht zich is gaan wassen toen is ook hij zijn gezicht gaan wassen”.
  “Heb ik niet aan gedacht”, zegt de jonge man.

  “Test me opnieuw.” Zei de jongen.

  De rabbijn herhaalde nogmaals dezelfde vraag van de twee mannen en de schoorsteen, waarop de jonge man antwoordt: “Beiden wassen hun gezicht”.
  “Weer fout”, zegt de rabbijn.

  “Geen van beiden wast zijn gezicht. Logisch toch. Degene met het vuile gezicht kijkt naar de ander met het schone gezicht en denkt dat zijn eigen gezicht schoon is. Degene met de schone gezicht ziet het vuile gezicht van zijn metgezel en denkt dat zijn eigen gezicht vuil is. Maar toen de ene met het schone gezicht van de van de ander zag met het vuile gezicht is hij zich niet gaan wassen en hij met het schone gezicht ook niet. Dus geen van beiden wasten hun gezicht”.
  De jongen werd wanhopig. “Ben ik gekwalificeerd om Talmoed bestuderen?” vroeg hij aan de rabbijn.

  Talmoed studie nu…
  Talmoed studie nu…
  Talmoed – Verbaasd
  “Geef me nog een proef.”
  De rabbijn stelde hem nogmaals dezelfde vraag. En de jongen geeft voor het hand liggende antwoord. “Geen van beiden wasten hun gezicht”.
  “Fout”, zegt de rabbijn.
  “Begrijp je nu waarom de socratische logica een onvoldoende basis is voor het bestuderen van Talmoed? Vertel me hoe het mogelijk is dat twee mannen naar beneden komen door dezelfde schoorsteen en de ene zijn gezicht is schoon en de andere zijn gezicht vies is?”.

  De jongen is helemaal verbaasd en vraagt aan de rabbijn: “Nu, wacht eens even. Heb je niet gewoon drie tegenstrijdige antwoorden gegeven op dezelfde vraag? Dat is onmogelijk!”

  “Nee, mijn zoon”, zegt de rabbijn. “Dat is de Talmoed.”

  Geliked door 1 persoon

 7. Doornroosje zegt:

  Onze vrijheden worden aan Linkse en Groene banden gelegd. Hoelang laten we dat toe.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Je gaat naar de kapper en je kapper heet Bjørn. Bjørn zit heerlijk twee uur aan je haar te frummelen, staat tegen je aan. Jullie lachen en praten en noch Bjørn noch jij dragen een mondkapje of handschoenen. Bjørn masseert je hoofdhuid nog even bij het wassen en föhnt het lekker in model. Heel blij stapt je naar buiten.

  Dan zit je iets later op een terrasje met Piet. Piet en jij latten. Maar je mag gewoon – met z’n tweeën maximaal – dicht op elkaar zitten. Dan komt Bjørn opeens aanlopen. Jullie kennen elkaar goed dus je wilt hem een drankje aanbieden. Echter, Bjørn moet op 1,5 meter afstand blijven zitten opeens, anders dikke vette boete als er een BOA langs zou lopen.
  Lees verder……………….
  https://www.vrijspreker.nl/wp/2020/06/het-is-ook-nooit-goed-te-doen/

  Geliked door 3 people

 9. LUCIA zegt:

  Er zijn net zoveel waarheden als er russische poppetjes in het grootste poppetje zitten en evenzoveel leugens!!
  Dat gezegd hebbend, het nieuwe normaal, van het moraalloze K-binet, is net een gebouw zonder fundament, immers normaal, zelfs met de toevoeging nieuw ( als ware het een haring), impliceert normen… laat dat nou net niet de forte van welk Qutte-Rutte-Kabinet dan ook geweest zijn… gezien zijn reputatie als LIAR-King!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Rensk. zegt:

  Dat Progamma M geheten is 1 reclameboodschap ten gunste van het kabinet. Dat progamma zap ik weg. Gisteren nog even Beau gekeken en als ik de zwarten zie die daar aan tafel zaten dan weet je: verbinding zal er nooit komen. Helemaal nooit. De denkwijze van die gasten is zo krom als een hoepel

  Geliked door 2 people

  • triumph zegt:

   Dat je nog naar die bagger kijkt denkwijze van die apen wat voor denkwijze hebben die eigenlijk wel dacht het niet fokken en hier de boel opvreten met een uikering.

   Like

 11. Julia zegt:

  Alles wordt bewust naar de klote geholpen. Een desastreuze economische crisis, maatschappelijke schade, blanken worden gediscrimineerd door zwarten met linkse blanke mafklappers en verstrekken van subsidies door onze door en door corrupte zwakke Overheid aan terroristische organisaties, onze democratie is vermoord en blank ras gediscrimineerd en verraden, onze vrijheden afgenomen. Let op! loopt een linkse blanke mafklapper in de demonstratie met een bord voor zich dat WITTE KERST RACISME is, hoe nu verder als er witte sneeuw valt of wordt Kerst nu ook de nek omgedraaid en wordt dan ook witte kleding verboden? De waanzin regeert. We zijn kapot gemaakt door een duizendtal linkse mafklappers en zwarten die veelal profiteren van uitkeringen en onze sociale voorzieningen, en niet te vergeten doorgeslagen linkse bestuurders en de maffia club in Den Haag onder leiding van Rutte, Grapperhaus en De Jonge. Als dit nu nog een reden tot massaal verzet is en dit nalaten zijn we totaal overgeleverd aan dictatuur, multi culti en een ziekelijk ondemocratisch beleid waarvoor wij nog uitsluitend als betaalslaven dienen maar intussen wel onze toekomst en de toekomst van onze kinderen en welvaart onder het mom van leugens wordt kapot gemaakt en komt het zover dat wij straks geacht worden te knielen voor minderheden en een Overheid.

  Geliked door 2 people

  • Nachtkaarsje zegt:

   Maakt u geen zorgen. Als het geld op is en de stromen geld opdrogen dan zal het snel veranderen. De eerste aanzet is al gegeven met de lockdown. De grote klap van de man met de hamer komt eraan. Geen geld, ineens zijn ook alle handophouders weg. De grote bekken krijgen het te druk met zoeken naar voedsel. Even wachten nog, dan word de ellende zo groot dat het leger in grijpt en met scherp schiet.

   Geliked door 1 persoon

 12. Nachtkaarsje zegt:

  We worden niet alleen gemanipuleerd, maar ook geplunderd, verkracht en vermoord.
  Op een paar uitzonderingen na zitten in de tweede en eerste kamer alleen maar dieven, leugenaars en moordenaars.

  Geliked door 3 people

 13. koddebeier zegt:

  Dom, Dom, volk !

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Het overgroot deel van de domme angstige volgzame schapen zouden eens de moeite moeten nemen om het interview met Willem Engel te beluisteren. Een intelligent man die weet waar hij het over heeft en zijn argumentatie gezond, wetenschappelijk en zeer goed onderbouwt. Misschien is er dan een kans dat zij de zwendel en doortrapte leugens eindelijk door krijgen en al die flut maatregelen van leugenaar Rutte en verdere maffia aanhangers massaal gaan negeren en het normale leven weer gaan oppakken.

   Geliked door 1 persoon

 14. Julia zegt:

  Lijdzaam volgen zij de wegen van (s)linkse leiders.Zij die niet vechten hebben geen rechten en moeten knielen en buigen. Denk maar eens na voordat u onder dictatuur ten onder ga. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Steven Ja die hebben wij maar wel een zeer discriminerende rechtstaat die met twee maten meet. Nieuwkomers, zwarten knuffelt, openlijk haat laten spreken en blanke voor bijvoorbeeld minder minder straffen en fauderende politici vrij haar gang laten gaan. Dat is onze ongeloofwaardige corrupte rechtstaat waar uitsluitend veelal linkse rechters ons veroordelen met de nodige twee maten te meten. Een gekleurde massa oplichter mag in vrijheid zijn proces afwachten die eerst met man en macht is gearresteerd. Als weldenkende agent gooi er toch ook het bijltje bij neer als je zwarte en overig allochtoon tuig alleen nog mag knuffelen en eigen volk voor het minste en geringste keihard moet aanpakken. Rechtstaat???? De weegschaal van vrouwe Justitia staat zeer scheef maar wel in het nadeel van de eigen autochtone bevolking.

   Like

 15. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/06/11/ontluisterend-beeld-zo-ziet-de-long-er-uit-van-een-20-jarige-met-covid-19-gewoon-een-griepje/

  Ontluisterend beeld: zo ziet de long er uit van een 20-jarige met Covid-19 (‘gewoon een griepje’)
  ‘Even kuchen en weer rechten’, ‘dor hout snoeien’, ‘jonge mensen hebben er toch geen last van’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s