Totaal falen van de staat: waterdichte bewaking van gewelddadige voormalige ISIS-strijders is zogenaamd niet mogelijk

Screenshot_175

(Vertaling: E.J. Bron)

Tot het falen van de staat behoort niet alleen de sabotage van de politie door de politiek, het prijsgeven van complete stadswijken aan geïmmigreerde parallelsamenlevingen of de onderbezetting van een overbelaste en lakse justitie – maar ook de machteloosheid tegenover gewelddadige “islamisten”: de Duitse regering acht meer dan 60 teruggekeerde ISIS-strijders ertoe in staat om een “de staat bedreigende misdaad” te plegen – maar een waterdichte bewaking is zogenaamd niet mogelijk.

journalistenwatch

Weliswaar zit iets meer dan de helft van de “paspoort Duitse” ISIS-terugkeerders op dit moment nog in de gevangenis – of om een rechtsgeldige gevangenisstraf uit te zitten of in voorarrest. De politie zou echter “om personele en juridische redenen” niet in staat zijn om deze bedreigers waterdicht te bewaken. Dit zei de AfD-parlementariër Martin Hess volgens “n-tv”, zelf voormalig politieman, onder verwijzing naar het standpunt van de Duitse regering tegenover zijn vragen in het parlement.

Eigenlijk zou het de taak van de regering zijn om ervoor te zorgen dat door de strijd beproefde “islamisten” als bedreiger gekwalificeerd, uitgezet “of net zolang opgesloten moeten worden tot ze geen gevaar meer vormen”, aldus Hess. Maar exact dit werd niet gedaan – en dat, hoewel de Duitse autoriteiten volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken er van uitgaan dat er in de afgelopen jaren meer dan 1060 “islamistische” extremisten vanuit Duitsland naar Syrië of Iral waren vertrokken.

Passiviteit en machteloosheid

Van hen is inmiddels een derde deel weer terug. Meer dan honderd van deze – in man tegen man gevechten, terreurplanning en asymmetrische oorlogsvoering – geschoolde huurlingen hebben volgens inschatting van het ministerie keiharde gevechtservaring of ze hebben zich in ieder geval intensief “op gevechten voorbereid”. Hun bereidheid om geweld te gebruiken, is ook na de instorting van het moordenaarsregime van ISIS ongebroken.

Dezelfde passiviteit waarmee de regering het toestond dat de “Islamitische Staat” hier jarenlang “islamistische” slapende cellen, Duitse bekeerlingen, Salafisten en geradicaliseerde jonge mannen als potentiële moordenaars en slavendrijvers voor zijn “kalifaat” kon werven, is nu ook te zien als het er om gaat het eigen volk tegen de tikkende tijdbommen te beschermen. En dit zou wel het minste moeten zijn, nadat de “grote coalitie” met instemming van de geassocieerde “oppositie van links er alles in de Bondsdag aan deed om de “Duitse staatsburgers” onder de ISIS-huurlingen terug te halen in plaats van de juridische voorwaarden voor het ontnemen van hun staatsburgerschap te creëren.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Merkel, nieuw fascisme, Overheid, politici, politie, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Totaal falen van de staat: waterdichte bewaking van gewelddadige voormalige ISIS-strijders is zogenaamd niet mogelijk

 1. Julia zegt:

  De Staat is totaal machteloos en reddeloos verloren. In Nederland zijn grote steden overgeleverd aan de multi culti die nu de scepter zwaaien en onze tradities met medewerking van linkse falende burgemeesters en burgemeesters van allochtone afkomst die willens en wetens hier volle medewerking aan geven. Zwart in Amsterdam roept dat Amsterdam van hun is. De vele misselijkmakende demonstraties onder leiding van de gesubsidieerde terreurgroep ANTIFA en Kick Off hebben er naar geleid dat onze tradities totaal worden afgeschaft (kijk er niet vreemd van op als er straks een standbeeld voor de zwarte crimineel wordt geplaatst) waarbij geen enkele rekening meer wordt gehouden met het overgrote deel van de Nederlandse bevolking, standbeelden moeten worden verwijderd en gemeenten zijn compleet failliet door alle uitkeringen die aan deze minderheden jaren moeten worden verschaft. Eén ding hebben zij door hun stem massaal te laten horen hun zin gekregen en onze samenleving verder vergiftigd. Ik vraag me af waar nu het meeste kaf zit onder de blanken of de zwarten! Mijns inziens onder de blanken omdat zij welwillend alles hebben getolereerd, eigen volk hebben verraden door in de luie stoel te blijven hangen zonder enkele strijd tof daadwerkelijk verzet te leveren (uiteraard op enkele uitzonderingen na maar dat is de minderheid.

  Geliked door 3 people

 2. vangie1206j zegt:

  Ik heb nooit begrepen dat dit soort terrorristen/moordenaars überhaupt weer werden toegelaten.
  Hebben gevochten of in ieder geval aanwezig geweest in vreemde krijgsdienst.
  Al deze regeringen moeten per direct gevangen gezet worden voor het ondermijnen van de rechtstaat en het in leven gevaar brengen van de autochtone bevolking.
  Dit volk dient voor een oorlogs tribunaal gebracht worden en.na schuldig bevonden doodstraf te krijgen.

  Geliked door 3 people

 3. Cathja zegt:

  Een verhaal met een hoog onzingehalte. Als ze weten wie die voormalige ISIS-strijders zijn, dan is het doodsimpel om ze te arresteren en het land uit te zetten.
  En waarom is bewaking niet mogelijk? Ook Duitsland verandert in razendsnel tempo in een DDR-achtige staat, met alle bespioneringen erbij. En dan zouden 60 teruggekeerde ISIS-strijders onmogelijk te bewaken zijn?

  De leugen viert hoogtij. Ook in Nederland trouwens.

  Geliked door 3 people

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Ik denk dat de duitse regering die islamitische moordenaars straks goed kan gebruiken als zij zelf keihard met dodelijk geweld tegen de eigen burgers op gaan treden. Dan heeft men toch, net zoals in de nazitijd, lieden nodig die bereid zijn om het vuile werk op te knappen en elke order uit te voeren die hen wordt opgedragen door de Kalief van Berlijn , zoals ook het doden van mede islamieten. Zo zie je maar, regeren is vooruit zien.

  Geliked door 2 people

 5. LUCIA zegt:

  Vreemd genoeg waren ze wel in staat, de Joden waterdicht te bewaken in concentratiekampen misschien moeten we ze fijntjes het geheugen opfrissen??Of is het bloed & genen pakket beleids bepalend hierin??Is Duitsland Uber alles vooral geneigd diegenen goed bewaakbaar op te sluiten, waarvan ze bij een x-percentage, geld/goederen/juwelen/schilderijen, konden confisqueren… waarbij opgemerkt moet worden dat sommige families in sommige hitlervriendelijke landen hun goederen nog steeds niet terug hebben gekregen van deze (R)overheden. Zijn de huidige isismoslims minder financieel plukbaar dus minder interessant ?? Of is het zo dat de Nazi’s het nog steeds voor het zeggen hebben en we weten toch dat de nazi’s ook moslims in hun stoottroepen hadden en wellicht ook een stukje financiering???Een paar vragen met historische achtergrond??

  Geliked door 1 persoon

 6. karton zegt:

  60 Teruggekeerde ISIS-“strijders” worden geacht in staat te zijn “de staat bedreigende misdaden te plegen”. Dat is in Duitsland, maar in Nederland is ’t niet veel anders, alléén hier durft nog niemand dat hardop te zeggen.
  Oplossing is erg gemakkelijk : pak ze ’t NL-paspoort af en schop ze Nederland uit, als Duitsland óók die idioterie van dubbele paspoorten kent, dan óók Duitsland uit schoppen, dat schoelje.
  Maar “mijn oplossing” is al zó vaak geopperd, maar “den Haag” vindt ’t allemaal prima zo, hopelijk worden er zéér binnenkort een aantal z.g. “politici” (w.o. Pinokkio Rutte) door die terroristen hun “lampjes uitgeblazen”. Zou mij zéér welkom zijn.

  Geliked door 1 persoon

 7. Eppo zegt:

  Nou dat is in Nederstan het zelfde hoor denk je dat 24/7 surveillance mogelijk is .
  Ze weten geen eens hoe ze het moeten doen
  Ze kijken wel de koe in de gat mocht je wat overkomen de rest mag je zelf uitzoeken met de geimporteerde stront van die haagse Hippies o.l.v. VVD en PvdA en GL .
  En nog steeds stemmen die StaatSmongolen op die Clubs die ze met nog meer Murkenmeuk opzadelt en afscheept .
  Je mag het zelf in de gaten houden die binnen gehaalde kolerezooi van die Haagse Hippies en als je wat overkomt geven ze je nog de schuld ook en zeggen ze dat je een Hater , Fascist , Racist , Xenofoob , Mini-Breivik bent om van je af te komen.

  Geliked door 3 people

 8. Het is in Duitsland zo te horen precies hetzelfde laken een pak als in Nederland, met het stijgen der welvaart is justitie bevangen door een soort decadentie. De gehanteerde strafmaten zijn ronduit belachelijk, taak en ‘leerstraffen’ zijn schering en inslag, we kennen inmiddels zelfs het begrip draaideurcriminelen en men schijnt maar niet te begrijpen dat juist die draaideur het probleem is.
  Een korte documentaire over Nederlandse gevangenissen werd toen hij op de Russische tv werd uitgezonden aangezien voor een lachfilm.
  Men kon het niet bevatten dat dit in Nederland ‘heel gewoon’ is.
  Nee we moeten niet naar een politiestaat maar kom op, stel de aloude tuchtschool maar weer in werking voor het veelal allochtone uitschot die nu lopen te lachen om een straf.
  En voor in principe staatsgevaarlijke jihadisten mag het hele strafrechtsysteem op de helling.
  Geen aai over de bol maar snoeihard aanpakken en na detentie direct uitzetten.

  Geliked door 2 people

 9. verwardeman zegt:

  Als je ze uitzet , kunnen ze via een achterdeur weer terugkomen .
  Bovendien is uitzetten van dit ongedierte te humaan , gezien hun ” reputatie ” .
  Nee , mijns inziens is er MAAR EEN afdoend middel : LIQUIDEREN .
  Dit ongedierte moet uitgeroeid worden , geen genade voor genadeloosheid !

  Geliked door 2 people

 10. verwardeman zegt:

  Je kunt van die van Aght – van het CDA – zeggen wat je wil , het was nogal een ” zekere ” , zoals
  wij Brabo’s zeggen , maar die TREINKAPERS had ie toch maar mooi aangepakt toen !
  Alleen jammer dat ze die ene zijn vergeten…………………

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s