Europa´s naties in de wurggreep van de EU

Screenshot (39)

(Vertaling: E.J. Bron)

EU voor gezamenlijke schulden en eigen belastingen

De EU is op zoek naar honderden miljarden euro´s voor het corona wederopbouwfonds. De lidstaten willen niet meer geld beschikbaar stellen. De EU staat voor een dilemma: ze mag geen schulden maken. Desondanks is ze dat wegens de “buitengewone situatie” van plan.

Blick Oostenrijk

Bijna € 1135 miljard belastinggeld van de EU-leden wil de Europese Commissie de komende zeven jaar uitgeven. Daarbovenop nog eens € 750 miljard voor het corona wederopbouwfonds. Het vele geld dient uiteindelijk voor het behoud van de euro en zodoende van de EU.

Meer belastingen in de nationale staten

De EU wil in 2020 drie nieuwe extra eigen bronnen van inkomsten. Bovenop de bestaande moeten dat verschillende bedragen van de natiestaten uit vennootschapsbelasting, emissiehandel en plasticbelasting zijn.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, euro, Eurofielen, Europese Commissie, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Europa´s naties in de wurggreep van de EU

 1. Cathja zegt:

  De EU wil…, de EU moet…., maar wat willen WIJ? Niet onbelangrijk, aangezien WIJ degenen zijn die al dat geld op zullen moeten brengen. En die ‘buitengewone situatie’ hebben ‘ze’ zelf gecreëerd, door ons de stuipen op het lijf te jagen met de meest verschrikkelijke verhalen over een heel gevaarlijk en dodelijk virus wat op ons af kwam. We moesten binnen blijven, toen weer niet, bedrijven moesten stoppen, mensen moesten van alles en nog wat aan regels slikken, terwijl het een nep-pandemie betrof, verzonnen door Bill Gates en zijn slechte soortgenoten. De EU-‘leiders’ wisten dit drommels goed, en hebben het verachtelijke spel meegespeeld, wat zelfs mensenlevens heeft gekost.
  Die hele EU is een ronduit smerige organisatie, die ons financieel tot op het bot wil uitkleden, en samen met het (dodelijke) vaccin van Gates onder de duim wil houden. Met het stikstof-verhaal ging het allemaal niet snel genoeg, en daarom gooiden ze er nog maar een pandemie overheen.

  Gewetenloze schurken! Die hele EU moet vandaag nog opgedoekt worden. Totaal onbetrouwbaar, leugenachtig/vals!

  Geliked door 4 people

 2. karton zegt:

  Ik zou hier in de meest grove bewoordingen dat hele zootje van de EUSSR willen benoemen, maar ik wil geen “ban” riskeren en laat het hierbij : wat een vies, vuil, stinkend riool, met Gekke Guy en Vette Fransje als Riool-hoofden.

  Geliked door 4 people

  • triumph zegt:

   Adolf was een leerling met zijn speeches als je die mafklapper van Verhofstad hoort oreren

   Geliked door 2 people

   • fleckie zegt:

    Voordat …ADOLF. aan zijn ‘monologen’ begon, had hij een bepaald soort drug gebruikt!!
    ( dus kon hij blijven ‘RATELEN’. Over vooral de inname van het enorm- delfstoffen- rijk. RUSLAND, nadat het Russische volk was …’VERWIJDERD’, en. ‘GEKNECHT’ en tweedens de. OEKRAINE, … : DE. GRAANSCHUUR. VAN. EUROPA!!!…….<~<~<~<~~>

    Like

 3. Jean zegt:

  Die EU troep opruimen laat ons toe miljarden te besparen i.p.v te verknoeien.

  Geliked door 3 people

 4. BigLJohn zegt:

  En het ergste van alles is nog dat de E.U. uiteindelijk aan het langste eind trekt, en wij op Prinsjesdag de meest erge horrorverhalen te horen krijgen. Ze zullen ons gaan uitnijpen gelijk een citroen, want al dat geld wat over de balk word gesmeten moeten wij met zijn allen opbrengen. Het is net de belastingdienst. Die zijn nog in staat om uit een steen die tientallen jaren in de woestijn in de hete Zon heeft liggen bakken, nog wat water te persen. En die steen zijn wij.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   De smerigste rotstreek van de beruchte misselijk makende Nederlandse BAh-Lastingdienst, is wel dat ze de paar joden die terugkwamen uit de concentratiekampen belast hebben, voor de jaren dat ze in de kampen hebben gezeten…. echt empathisch hoor die belastingen….”Bonter konden ze het niet maken”, vast niet , anders hadden ze het gedaan.

   Like

 5. Claudia Millenaar zegt:

  Voorspoed en vrede zou de EU brengen… Op dit moment kunnen de tegenstellingen niet groter zijn en die voorspoed lijkt al geruime tijd op een complete mislukking; ik betaal me scheel en krijg er niets voor terug! Geen veiligheid, geen vakantie en vooral geen rare dingen doen, want dan sta je schreeuwend rood en dat allemaal met een vijfdaagse werkweek! Ik ben hier de slaaf!

  Like

 6. Steven zegt:

  Dan kunnen we ook nog invoeren:
  – leefbelasting
  – doodgaanbelasting
  – grafbelasting / cremeerbelasting + Co2 aanslag
  – opgraafbelasting

  En uiteraard kunnen ze ook onze pensioenpot in beslag nemen

  Like

  • BertG. zegt:

   Man, die belastingen bestaan allang.
   Ingezetenen omslag. Belasting omdat je aanwezig bent en ergens woont.
   Erf belasting. Belasting over alles waar jij al 100x belasting over betaald hebt
   Graf rechten belasting. Belasting en vergunningen om een graf te mogen houden.
   En het opruimen doen ze ook niet gratis, komt ook ergens uit een pot van belasting betalers.

   Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  Er is maar één ding wat heel veel inmiddels willen namelijk het OPHEFFEN VAN DE mislukte EU die ons alleen maar meer en meer uitkleedt en waar de zucht van meer miljarden alleen maar groter wordt. Laten we dan eerst maar eens beginnen met onbenullen zoals o.a. de machtswellusteling Frans Timmermans (die zo ziekelijk is om o.a. gebruik te maken van een zwaar geïndoctrineerd kind genaamd Greta om zijn waanzin over klimaat te verkopen) en al die andere overtollige overbetaalde ambtenaren er uit te flikkeren en die dubbele huisvesting Strassbourg eens opheffen. Scheelt al miljarden! EU is een machteloos bolwerk dat zichzelf en haar lidstaten door wanbeleid langzaam kapot maak, Dit mag niet langer ten koste gaan van onze belastinggelden. Elk land is capabel genoeg haar eigen boontje te doppen zonder dat Brussel hier überhaupt een rol in speelt of de scepter zwaait.. Pure verspilling.

  Geliked door 1 persoon

 8. reageerbuis zegt:

  Ik begreep dat Hoekstra al in december heeft getekend voor financiële uitlevering van Nederland aan de EU.

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Heeft onze rooie bolle daar toestemming voor gegeven??? I dit als een paar vragen door de 1st en 2de kamer gegaan? Ik lees wel heel veel, maar hier had ik nog niets van gelezen ergens, maar misschien heb ik een nieuwe bril nodig en moet ook eens leren de wetgevingen te begrijpen, daar zal het aan liggen.

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ reageerbuis. Als Hoekstra niet getekend heeft, heeft Pinokkio het wel gedaan, zij behoren tot dezelfde club : de firma List & Bedrog met hoofdzetel in Den Haag, bijkantoor in Brussel. ‘t Is één groot stinkend riool, ratten voelen zich daar thuis.

   Like

  • LUCIA zegt:

   Ja, die hoort ook al tot het clubje, met een springveer in de nek uitgerust, die alleen maar ja kan knikken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s