FOTO(SHOPPER): Standbeeld Winston Churchill in Londen

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op FOTO(SHOPPER): Standbeeld Winston Churchill in Londen

 1. guusvelraeds zegt:

  Verschrikkelijk! Dit is een capitulatie. Wel genoeg politie en BOA om social distancing te handhaven maar niet om de veruit meest belangrijke persoon in de geschiedenis te beschermen.

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Guusvelreds. Het weghalen van standbeelden van belangrijke figuren uit de geschiedenis, is een grove fout. Met deze actie proberen BLM, ANTIFA en laffe overheid, onze erfgoed en identiteit te niet doen. Linkse, kruiperige, politiek-correcte multiculturalisten verwelkomen de acties met open armen. Zwakke overheden denken daarmee tijd en sympathie te winnen. Echter, men neemt niet in acht dat patriotten, voor wie nationale identiteit wel belangrijk is, zouden nu veel extremer worden. De kloof tussen bevolkingsgroepen zal snel groeien. Haat en geweld idem dito. In de VS zal de aanhang van KKK, en White Power net zo groot worden als in de jaren ‘30; vooral in de Zuid staten. Men zal daar de noodzaak inzien naar wapens te grijpen; ook tegen de overheid. Hetzelfde zal ook in de VK gebeuren. Mensen zouden voor hun vrijheid gaan vechten en voor een land zonder niet westerse minderheden. Zij zouden juist figuren uit de geschiedenis als voorbeeld nemen: Admiraal Nelson en Winston Churchill. De maatschappelijke onrust zal naar een burgeroorlog leiden. Iets wat China en Rusland graag willen. Een sterke overheid moet nu ingrijpen, voordat het te laat is. BLM en ANTIFA bestaan uit laffe personen. Vooral ANTIFA moet door de overheid hardhandig als een terreurorganisatie worden aangepakt. De leden horen in Guantanamo Bay of op het Schotse eiland Gruinard. Hier zal de extra beveiligde PI Vught voldoende zijn.

   Geliked door 3 people

   • guusvelraeds zegt:

    Piet Hein werd besmeurd in Delft terwijl Piet Hein op zijn kaper tochten menig slaven schip heeft overvallen en de slaven de vrijheid heeft terug gegeven. Kennis van de historie is aan het linkse volksdeel niet besteedt het is de ideologie die de perceptie bepaald en niet de feiten.

    Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ guusvelraeds. Helemaal juist. “Historicus” Rutte begint in mei/juni al te zeveren over Zwarte Piet, ónze Zwarte Piet; hij doet het volk kond van het feit dat hij óók anders over dat culturele mannetje is gaan denken. De idioot, Rutte dus, gelooft kennelijk ook nog dat échte Nederlanders op zijn mening zitten te wachten, de man is zo rot als een mispel en dient z.s.m. te worden opgenomen op een (luchtdicht) afgesloten afdeling van een psychiatrisch instelling, zónder kans op invrijheidstelling.

   Geliked door 2 people

 2. Mr Dumass zegt:

  Usefull idiot mark rutte…………

  Like

 3. gewelddadig en intolerant links word steeds gekker

  Like

 4. Meine zegt:

  Good old Winston was niet een racist, maar hij was wel tegen de islam..
  “Islam is as dangerous in a man as rabies in a dog.”
  Zie aldaar de reden, het zijn weer de moslims, samen met de (nationaal-) socialisten.

  Geliked door 2 people

 5. fleckie zegt:

  Heeft die ‘MUSELMAN’ uberhaupt het recht, om standbeelden van , in dit geval een beroemd politicus, te. laten verdwijnen?……. die met Roosevelt, en Stalin. in Jalta, de ‘verdeelsleutel’ besprak, i.v.m met de bevrijding. van barbaarse Moffen, vooral de barbaars- bekendstaande. SS’ers!!,……waarvan 6 SPECIFIEK. – opgeleid in TERRORISME. , tot de Leif. —— ‘Sicherheits. Standarte’‘ VAN!!
  HITLER.!! behoorden, !!! ( maar ja, wie weet, misschien zijn gevluchte. NAZI’s ook nog geholpen via de Rat- Line. tot zelfs in het woongebied, waar die muzelman eerder vandaan Kwam. .). Nazi’s waren immers zeer goed voorzien van het bijeengegaarde kapitaal van vooral De UITGEPERSTE JODEN!!!! …….>~<~<~<~<~<~<~

  Like

  • fleckie zegt:

   De schrijver Jack Feenstra verhaalt in zijn boek. ‘Berlijn. 43, ‘. o.a. Over de nazi- bombardementen op Londen. Uitg.—- Isbn 90.70468.52.2 ………………….
   Om eventuele misverstanden te voorkomen moet gezegd worden dat de bombardementen door de Engelsen opDuitsland een antwoord waren op de bombardementen van de Duitsers op Engeland. Al acht ik het niet mijn plicht, toch zijn enkele historische feiten in deze roman op zijn plaats.
   De eerste Duitse bombardementen op Londen begonnen tussen zeven en acht september 1940. Tussen 8 september. en. 13 November 1940. werd Londen bestookt met brandbommen en brisantgranaten, . Er werden ongeveer 12.000 burgers gedood, en er waren rond de 20.000 gewonden. Tijdens de nacht van tien op elf mei 1941 wierp de Duitse
   Uchtmacht ca. zevenhonderd ton bommen af op Engeland. In Londen stierven 40.000 mensen aan de gevolgen van deze bombardementen.
   Hoeveel tonnenaanEngelse op DLD zijn neergekomen is mij niet bekend en door mij ook niet te achterhalen.

   Aan het Oostfront zijn in of rond september 1943 ruim 12.000 doden gevallen aan de Duitse kant, onder hen waren driehonderd officieren waarvan ik er verschillende heb gekend. Er waren toendertIjd ook nog zo’n 44.000 gewonden en ca. 6.500 ( zesduizend vijfhonderd vermisten, Deze cijfers van Duitse verliezen aan het Oostfront werden in Berlijn 43 niet officieel bekend gemaakt, maar bepaalde officieren waren goed ingelicht, en zij hielden niet altijd hun mond. . Etc. ……<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 6. delamontagne zegt:

  Hier een racist in aktie ? ?, of een moedig persoon die al deze idioterie beu is.
  Een man in London schopt alle beledigende bordjes en andere troep bij ’t beeld van Sir Winston Churchill weg en loopt hierna rustig weg.
  Dan wordt hij door de meni… gely… , NEE………
  tot m’n stomme verbazing gaat de Londense Politie achter de man aan.
  Om hem te arresteren of om hem te fêteren ? ?

  Een van de reageerders;
  Josh Herman
  I think Winston Churchill would have accepted Hitler’s alliance request if he saw this.

  Like

 7. R Thomasson zegt:

  Er is nu een demonstratie gaande in Londen van veteranen en anderen om de standbeeld van Winston Churchill (en anderen) te bewaken.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Churchill bleek echter als veldheer een grote blunderaar te wezen daar hij in 1915, tijdens WO I, tienduizenden geallieerde soldaten bij Gallipoli (Turkije) de dood injoeg en hij toen hierna moest constateren: “Ik kwam, ik zag en ik capituleerde!”

   Like

 8. R Thomasson zegt:

  Iedereen die enige twijfel heeft over de aard van BLM, kijk s.v.p. naar het volgende
  https://www.facebook.com/photo?fbid=665824394275469&set=gm.2717302208374922

  Like

 9. Bas zegt:

  British protesters chanting “Where the f**k were you last week!?” to police who have suddenly rolled up for patriot counter protesters but who were absent when Communists were defacing Churchill statue etc

  Britse demonstranten reciteerden “Waar was je de afgelopen week!” Tegen de politie die zich plotseling heeft uitgerold voor patriot-tegendemonstranten, maar die afwezig waren toen de communisten het standbeeld van Churchill bekladden enz.

  Like

 10. Bas zegt:

  When the Cenotaph was besieged by the mob trying to burn it down last week, the police did nothing.
  Now it’s being protected by patriots and veterans they move in in full riot gear.
  Maybe “Defund the Police” will unité left and right in Britain?

  Toen de cenotaaf vorige week belegerd werd door de meute die hem probeerde af te branden, deed de politie niets.
  Nu wordt het beschermd door patriotten en veteranen trekken ze op in volledige oproeruitrusting.
  Misschien zal ‘Defund the Police’ links en rechts in Groot-Brittannië verenigen?

  Like

 11. scherpalsaltijd zegt:

  Dit is de reden dat Churchill zoooo goed beschermd wordt :
  Biologische Vader van Elisabeth
  ( King George was namelijk ernstig ziek, plus impotent, en niet in staat de `daad ` te verrichten
  …….vandaar )

  Like

 12. Jan zegt:

  Boris Johnson is presiding over ‘mob rule on the streets of London’: Farage

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s