Laten we de globalisten winnen?

Screenshot (37)

(Door: “YorienvdH”)

Verzet je tegen destructieve identiteitspolitiek

Onze samenleving is volkomen gepolariseerd, maar in de mainstream media, bij jongerenprotesten en in de Tweede Kamer zie je er maar weinig van. Daar zie je maar één zijde van de medaille: het globalistisch narratief. Het maakt niet uit waarover. Klimaat, immigratie, EU, racisme…

Dat is echter maar één kant van het verhaal. Er is een sterke tegenstelling tussen de talking heads die we in politiek en media zien enerzijds en een belangrijke groep ‘gewone’ Nederlanders anderzijds, die zich veel minder laten horen. De Engelse journalist en schrijver David Goodhart typeerde deze tegenstelling enige jaren geleden als de ‘Anywheres tegenover de Somewheres’.

Lees verder>>>
(h/t K. J.A.M. W.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Laten we de globalisten winnen?

 1. Rensk. zegt:

  Timmermans ook zo´n globalist. Jammer dat ik niet tekenen kan anders had ik timmermans getekend bang schuilend achter de rokjes van dat klimaatkind. Want zonder het klimaatkindje is Timmermans nergens. Is ie nog wel geschikt eigenlijk voor die baan als ie nergens is zonder een kind die hem de weg wijst? Ze worden steeds gekker. We gaan nog wat beleven met zoveel van die idioten in de top.

  Geliked door 1 persoon

 2. Peter zegt:

  Een handvol die de lijnen uitzet,en alle schapen lopen er achteraan,zo de afgrond in .

  Geliked door 1 persoon

 3. Claudia Millenaar zegt:

  Ik vraag me af in hoeverre de mens zich zal laten knechten? Ik doe er in ieder geval niet aan mee! One way or the other!

  Geliked door 1 persoon

 4. Republikein zegt:

  In de natuur is voor elke ziekte een oplossing.

  Like

 5. GT zegt:

  Het gaat zover door tot de wapens op gepakt worden, en vechten voor je vrijheid vele zijn er ons voor gegaan weet je nog?

  Geliked door 1 persoon

 6. Wim zegt:

  Twee opmerkingen.
  1. Hoezo ‘moord’ als het gaat om Floyd? Moord is het opzettelijk en met voorbedachten rade een ander van het leven beroven. Daar lijkt mij in het geheel geen sprake van geweest. Ziehier hoe een auteur die het narratief van de slopers bestrijdt, en tegelijk – ongewild naar ik aanneem – meegaat in datzelfde narratief.
  2.De auteur heeft het over ‘calvinistisch schuldgevoel’ als het gaat om de blanke meelopers. Dit is zo’n cliché en – erger – het is ook geheel niet terecht om het handelen vanuit een door links onderwijs aangepraat schuldgevoel toe te schrijven aan calvinistische opvattingen over schuld.

  Like

 7. Bas zegt:

  Zéér gênant
  Joe Biden: George Floyd’s dood is groter dan de moord op Martin Luther King

  Geliked door 1 persoon

 8. LUCIA zegt:

  Ja SOAoros steelt eert via allerlei globalistische clubjes geld van ons allen, wat daarna gebruikt wordt om het protesterend riooltuig, met wat voor uithangbordjes dan ook(Klimaat. racisme en alles wat ze maar kunnen bedenken) te betalen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s