Ook Manner buigt in vooruitsnellende gehoorzaamheid voor de “antiracisme”-hysterie

Screenshot_183

(Vertaling: E.J. Bron)

De ene na de andere onderneming benadrukt op dit moment bijna als in een reflex hoe belangrijk wel niet de “strijd tegen racisme” en voor een “tolerante, open samenleving” zou zijn. Vooral de “Black Lives Matter”-protesten en de daardoor enorm toegenomen druk van de kant van links om te buigen voor het “politiek correcte” dictaat, wakkeren dit fenomeen op dit moment aan. En nu is ook een Oostenrijkse traditionele onderneming op de trein gesprongen, namelijk Manner.

ongecensureerd.at

“Diep van binnen zijn we allemaal roze!”

Vermoedelijk om een reactie van de onderneming uit te lokken en de linkse verontwaardigingsamenleving te kietelen, benadrukte de rechtse activist Martin Sellner op Twitter dat hij blij zou zijn dat Manner tot nu toe niet voor het dictaat van de antiracismehysterie zou buigen. Deze opmerking kon alleen maar het tegenovergestelde veroorzaken.

Waarschijnlijk om een linkse “shitstorm” te vermijden en niet in de “rechtse hoek” geplaatst te worden, reageert de producent van zoetwaren prompt en benadrukte in zijn antwoord:

Laat u het alstublieft om politieke stemming te kweken met ons merk! Al 130 jaar is Manner er voor alle mensen, want diep van binnen zijn we allemaal roze! #blacklivesmatter

Moeten ondernemingen zichzelf eenzijdig politiek positioneren?

De solidariteit met de links-radicale zwarten-beweging, die in de VS en Europa al twee weken lang door plunderingen, geweld en de schending van monumenten opvalt, is tekenend. Hoe verstandig het is voor een onderneming om zichzelf politiek – om het even in welke richting – te positioneren, moet de desbetreffende onderneming zelf beslissen. Daarbij bestaat echter altijd het gevaar dat een bepaalde, politiek anders georiënteerde klantenkring zich afkeert van het product. Wie zichzelf verantwoordelijk voor zijn onderneming en diens medewerkers vindt, zal het dus zo mogelijk vermijden een vermoedelijk niet echt klein deel van zijn clientèle weg te jagen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, lafheid, Oostenrijk, political correctness. Bookmark de permalink .

18 reacties op Ook Manner buigt in vooruitsnellende gehoorzaamheid voor de “antiracisme”-hysterie

 1. Julia zegt:

  Misschien een tip voor al degenen die zich binnen onze samenleving voelen gediscrimineerd : wees eens flink en bouw een eigen nieuw leven op. De president van Ghana roept al om terug te komen naar Afrlika. Neem ook de linkse blanke onbenullen mee die zich nu al slaafs onderwerpen door te knielen en te buigen en hiervoor onze geschiedenis, tradities en cultuur mede verkrachten. Voel je je niet thuis steek de handen uit de mouwen en ga je hoeft hier niet te blijven. Dit geldt uiteraard niet voor de gekleurde Nederlanders en niet Westerse mensen die zich wel hebben aangepast, werken en de normen en waarden binnen onze samenleving respecteren. Het zijn gewoon de rotte appels en onruststokers die denken de boel naar hun hand te zetten en hiervoor o.a. plunderen, brand stichten en haatzaaiers inzetten om de tweedeling nog groter te maken en het gif zijn binnen onze samenleving.

  Geliked door 3 people

 2. Heniusz zegt:

  Zie zo, weer een product dat wat mij betreft in het vervolg in het schap blijft liggen. Er zijn wel meer vergelijkbare producten te koop. Buig nooit voor onverdraagzame, intolerante racisten die zichzelf “anti racist” noemen.

  Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Wanneer zal de Afrikaanse staat Niger en de gelijknamige rivier eindelijk een nieuwe naam krijgen? Ook Nigeria. De Latijnse woordenboeken moeten ook worden entnegerd, niger, nigra, nigrum. Een schande.

  Geliked door 2 people

 4. LUCIA zegt:

  Dit lijkt off-topic.. maar terwijl we ons weer in de zoveelste afleidingsmanoevre laten onderdompelen, met alle emoties erom heen, gaat de corrupte politiek rustig door met plannen, terwijl u de andere kant opkijkt en pas als het te laat is, erachter komend.. dat de deur van de gevangenis dichtgeslagen is. De video die ik hier link, is zo’n typich voorbeeld, van een land waar het volledig uit he hand is gelopen, waar mensen supergehoorzaam waren en de prijs die ze nu daarvoor kunnen betalen , Dus.. u kunt niet te vroeg in opstand komen, wel te laat zoals u zo zult merken.Waarschuwing het is een vrij ruwe confrontatie met de werkelijkheid;
  http://tapnewswire.com/2020/02/no-wonder-the-virus-is-so-deadly/

  Like

 5. Jan zegt:

  De hypocrieten

  Leven van zwarte politiecommissaris die vermoord werd door zwarten is minder waard want werkte bij de politie, blue lives don’t matter

  St. Louis Fox Theater Apologizes and Removes Marquee in Honor of Slain Retired Officer David Dorn – Leftists were Upset it Included #BlueLivesMatter


  https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/disgraceful-st-louis-fox-theater-apologizes-removes-marquee-honor-slain-retired-officer-david-dorn-leftists-upset-included-bluelivesmatter/

  Like

 6. Htsk day zegt:

  Het is de bedoeling dat de voetballers in de Premier League volgende week met de tekst ’Black Lives Matter’ in plaats van hun eigen naam op hun shirt gaan spelen. De twintig clubs uit de Premier League hebben dat unaniem besloten, melden diverse Britse media. De spelers moeten nog wel akkoord gaan met het voorstel.

  Op de voetbalshirts komt ook een hartje te staan, als steunbetuiging aan het zorgpersoneel van de nationale gezondheidszorg (NHS). Voorafgaand aan alle wedstrijden wordt een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan iedereen die is overleden aan het coronavirus.

  https://www.telegraaf.nl/sport/327537697/black-lives-matter-in-plaats-van-spelersnaam-op-engelse-shirts

  Mag ik even een teiltje?

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   je mag van my mijn 2 badkuipen en drei toiletten hebben als nodig

   Like

  • karton zegt:

   @ Htsk day
   Van mij mag u een teiltje; maar ik heb inmiddels álle teiltjes die ik had vol gekotst, de oorzaak was o.a. Vette Fransje T. met het Zweedse mongooltje, Rutte met z’n opmerking dat hij “historicus” zou zijn, terwijl hij 1 bladzijde in een vooroorlogs geschiedenisboekje heeft laten voorlezen (zélf lezen kan hij n.l. niet), het laatste teiltje heb ik gebruikt toen ik las dat de gedode George Floyd eigenlijk best wel een lieve aardige man was geweest, te vergelijken met een wat bozige padvinder. Helaas heb ik dus géén teiltje meer voor u.

   Like

 7. Republikein zegt:

  Corona is pas over haar hoogtepunt of een andere hype steekt haar kop op, gestuurd door mensen als Soros, die pist in zijn broek van het lachen, want oorlog en geweld levert op!
  Overigens, elke onderneming heeft kans van falen of slagen, wereldwijd, het heet bedrijfsrisico.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Er zijn er die willen alleen maar heel veel geld verdienen en dat doen ze dus zo. Ik kan er ook niets aan doen dat grote gedeelten van het aanwezige mensdom hier op deze planeet hun hersens (voor zover ze die hebben) gaan gebruiken.

   Like

  • Julia zegt:

   Is die smeerlap Soros niet te oud en wordt het niet tijd voor hem deze aarde te verlaten en te verhuizen naar het heelal? Ouderen worden hier in Nederland zelfs al als afval beschouwt waar genocide in verpleeghuizen de orde van de dag is en discriminatie tussen ouderen en jongeren door de samenleving wordt geaccepteerd. Dus zwarte en linkse aanhang niet zeiken over discriminatie ook onder blanken zelf wordt gediscrimineerd. het is niet Black lives is matter maar ALL LIVES ARE MATTER!!!!!

   Like

 8. Jean zegt:

  Hoe harder ze schreeuwen hoe heftiger het verzet zal worden.
  Het is onze plicht in ons land ons volk te beschermen en dat heeft totaal niets te maken met racisme en iedereen die naar hier komt heeft de plicht onze “seculiere” wetten én normen & waarden te respecteren.
  Velen doen dat en hebben met niemand problemen maar als men ellende zaait zal men ellende oogsten.

  Like

 9. Door continu te buigen en te knikken gaan de zogenaamde anti-racisten denken dat ze gelijk hebben en gaan ze steeds een stapje verder.
  Waarom wordt er niet gezocht naar de mensen die beelden bekladden of zelfs omtrekken ?
  Zo speel je de linkse gekkies alleen maar in de kaart.
  Al die zogenaamde actievoerders moet eens aan het verstand gebracht worden dat je met je tengels van andermans eigendom afblijft. En zo niet dan moet dat consequenties hebben.

  Like

 10. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/06/12/roderick-veelo-misselijkmakende-selectieve-verontwaardiging-over-dood-van-george-floyd/

  Roderick Veelo – Misselijkmakende selectieve verontwaardiging over dood van George Floyd
  ‘Opgeplakt martelaarschap en heldenstatus van Floyd zegt meer over media en demonstranten dan over Floyd zelf’

  Gedurende de overval is de hoogzwangere vrouw in grote paniek. Zij staat doodsangsten uit over haar eigen leven en dat van haar ongeboren kind. Een van de mannen probeert de vrouw onder controle te houden door een pistool op haar buik te richten. Zijn naam is George Floyd.

  Een buurvrouw weet de nummerplaat van overvallers te noteren en Floyd gaat voor 5 jaar de gevangenis in. Daar zat hij al eens 10 maanden wegens betrokkenheid bij een andere gewapende overval. En, verspreid over de jaren, nog eens 2 jaar voor cocaïnebezit en handel.

  Op de dag van zijn arrestatie en zijn dramatische dood in Minneapolis was hij volgens het autopsierapport onder invloed van fentanyl (50 keer sterker dan heroïne) en methamphetamine (crystal meth) en betaalde hij in een winkel met vals geld.

  Like

 11. Bob zegt:

  De meeste mensen kennen hun feitelijke geschiedenis niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s