Rassemblement National bekritiseert onlusten tegen “racisme”: “Smeer ´m!”

Screenshot_182

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook in Frankrijk woedden afgelopen weekend – ondanks het corona-verbod – talrijke manifestaties met onlusten, die zich vooral tegen vermeend “racisme” en vermeend politiegeweld richtten. De onlusten, waaraan ook talrijke migranten deelnamen, bleef niet weersproken. Het Rassemblement National (voormalig Front National) had er nu heftige kritiek op.

Duits - Zuerst

De voormalige Europarlementariër Bruno Gollnisch, lid van het partijbestuur van het Rassemblement National, adviseerde de demonstranten dat ze maar beter “naar hun landen van herkomst” zouden moeten terugkeren. De parlementariër van het Rassemblement National Julien Odoul riep hen in nog duidelijker taal op “om hem uit Frankrijk te smeren”.

Bruno Gollisch, die professor voor Japanologie aan de universiteit Lyon en langjarige politieke metgezel van Jean-Marie Le Pen is, verklaarde op Twitter over de gebeurtenissen in het weekend: “Als Frankrijk zo´n afschuwelijk racistisch land is, waarin politiegeweld verbreid is enz., zou het volgens mij verstandiger zijn wanneer de grif gediscrimineerde ´ongelukkige slachtoffers´ het serieus zouden overwegen om naar hun glorierijke landen van herkomst terug te keren.”

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, gezond realisme, Rassemblement National. Bookmark de permalink .

22 reacties op Rassemblement National bekritiseert onlusten tegen “racisme”: “Smeer ´m!”

 1. hoeveel zwarte agenten rakten gewond? Van hoeveel zwarte winkeliers zijn de eigendommen vernield door racistische Black lives Matters?

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan j zegt:

  Persoonlijk heb ik me altijd al afgevraagd dat de zgn gediscrimineerden in het land blijven, terwijl ze zonder gevaar naar hun geboorteland kunnen terugkeren.
  De echte vluchteling zal zich niet gediscrimineerd voelen.
  Ik vind het schandalig dat wij nedelanders worden uitgemaakt voor racist terwijl de zgn slachtoffers alles in de schoot geworpen waarvoor onze ouders keihard gewerkt hebben.
  Het zgn racisme is een excuus voor zeer veel mensen om hun eigen falen of pure luiheid op andere af te schuiven.

  Geliked door 4 people

  • Steven zegt:

   ..en niet te vergeten om zo alles door te drukken, af te schaffen wat hen wel of niet welgevallig is. En de blanke idioot blijft maar toegeven en afschaffen, net zolang totdat ze ZELF afgeschaft zijn!
   Men is gewoon een rassenhaat aan het optuigen en deze wordt door LINKS steeds verder aangewakkerd!

   Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Onze uitstekende sociale voorzieningen houd ze hier, wel lekker op alles kankeren, niets deugt, bevolking zijn rascisten, maar wel lekker een uitkering trekken en op hun luie reed zitten !!

   Geliked door 3 people

   • karton zegt:

    @ koddebeier.
    Waarom zouden al die negers van die dikke konten hebben, denkt u ?

    Geliked door 2 people

   • koddebeier zegt:

    Zou tegen ze zeggen vreet je maar gek, vreet je maar te barsten.

    Like

   • BertG. zegt:

    Karton, dat is een tegen gewicht zodat je er aan went om bijna het hele jaar met een zwangere pens te lopen, je leven lang.
    Dan blijven ze een beetje in evenwicht.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    @ karton zegt:
    13 juni 2020 om 09:45
    Nou echt niet allemaal hoor ! en je moet
    wel bedenken dat voor die mensen ’t heel moeilijk kan zijn passende kleding te kopen…………….

    Like

   • koddebeier zegt:

    Oud spreekwoord: Al geef je een aap en gouden ring………………………………..enz,f

    Like

 3. Jan j zegt:

  De zgn gediscrimineerden wanneer zij niet krijgen wat zij willen kunnen altijd nog racisme roepen om alles te krijgen. Ook kunnen ze in discussies altijd racist roepen bij gebrek aan argumenten. Uiteindelijk zijn veel autochtonen het zat en worden ze racist.
  Van mij mogen ze iedereen die zich gediscrimineerd voelt en uit een veilig land komt terug sturen naar hun geboorteland

  Geliked door 4 people

 4. vangie1206j zegt:

  Nee dat doen ze niet want daar ligt het geld niet voor het oprapen zoals in Frankrijk Duitsland en Nederland.

  Geliked door 3 people

 5. Julia zegt:

  Ik vraag mij af wat al die zwarte zielenpoten die zich over alles voelen gediscrimineerd en continu in de slachtofferrol zitten hier nog doen Laat die beroepsluilakken en oproerkraaiers zich nuttig maken en hun zwarte broeders in Afrika helpen en het land daar opbouwen. Al dat gezeik over slavernij (waar onze geschiedenis voor moet wijken) maar over de moorden onder blanke boeren in Afrika hoor je die oproerkraaiers niet evenals dat een blanke agent recent in Las Vegas door ANTIFA tuig door het hoofd is geschoten wordt genegeerd en gezwegen, Zo kunnen we nog wel even doorgaan met verwijten. Zwarten die zich niet kunnen verenigen binnen onze samenleving moeten hun rug is rechtzetten en vertrekken dat zal een verademing voor de samenleving zijn. Velen zijn dat gezeik van die zwarten en de aanhang van linkse blanke onbenullen spuugzat. Het moet afgelopen zijn om onze geschiedenis en tradities teniet te doen en dit soort onruststokers continu volle aandacht te geven in praatprogramma’s en media. Allen moeten zich schamen die er achter staan en toegeven om onze geschiedenis en cultuur totaal te vernietigen voor de eisen van bepaalde groeperingen die denken dat zij het hier alleen voor het zeggen hebben. Op deze manier zal de geschiedenis zich gaan herhalen door meer en meer haat en tweedeling. Een ieder dient de normen en waarden en cultuur te respecteren in het land waarin zij of hij leeft. Ook dat gezeur over politiegeweld (dat zal best een keer voorkomen) moet afgelopen zijn. Een ieder die zich naar de Wet gedraagt, niet rooft of rellen schopt zal weinig last hebben van politiegeweld. Laten we niet uit het oog verliezen dat de criminaliteit onder de zwarte bevolking zeer hoog scoort. Als de politie haar werk volgens velen niet meer naar behoren uitvoert zouden de agenten hier eens flink tegen in moeten gaan door de boel voor een lange de boel te laten. Kijken hoe lang het duurt voordat massale plunderingen gaan plaatsvinden. Ik vrees niet lang.

  Geliked door 1 persoon

 6. Orelius zegt:

  Wat je hier bij de comments leest is precies de bedoeling van de nwo.
  Blank tegen zwart opzetten , alles lekker verdelen en we blijven er steeds weer intrappen . Er moet een andere weg ingeslagen worden , want eerst moet de grootste vijand van het volk bestreden worden . Die rellen worden aangestoken door soros en kornuiten . Hij stuurd gewoon zijn antifa op pad en daar gaan we weer . En we trappen er van beide kanten steeds weer in.
  WAKKER WORDEN AUB.

  Geliked door 2 people

 7. Heniusz zegt:

  Terechte vraag natuurlijk, waarom blijft dat eeuwig “gediscrimineerde” schreeuwvolk dan in €uropa, waarom vertrekken ze dan niet naar hun eigen heilstaat? Zou dat soms zijn omdat ze hier een lui lekker leventje hebben? Daarom nogmaals: Als het jullie hier niet bevalt: ROT OP!

  Geliked door 1 persoon

 8. bozeoudeman zegt:

  ja zeg kom nou, dat rapaille kijkt wel mooi uit,in hun land van herkomst zijn geen uitkeringen, is geen positieve discriminatie, waarvoor dus wel etnisch geprofileerd mag worden, graag zelfs dan krijgen ze meer geld en de betere huizen en mogen ze krijsen wat ze willen.
  Straks mogen ze ook onbeperkt blanken in elkaar trimmen en doodslaan, want zij zijn allemaal zo vreselijk zielig, jach vies goor tuig, en het ergste tuig zijn die vieze kruipwitjes die het vuile werk voor zwart en islam doen, want zij zijn politiek correct en goed!
  Nee vies schorem, jullie zijn landverraders! Jullie zijn collaborateurs! En denk niet dat jullie gespaard worden als zwart en islam straks de macht heeft, koningin Sylvana haat blanken, dus ook jullie druiloren, meelopers, domkoppen.
  Ik zag er vandaag eentje fietsen, zo een gedienstige blanda met hippe pet op zijn kaalgeschoren harses en zwarte sweater aan met in grote witte letters BLM erop.
  Vuile reltrapper, vernielzuchtige barbaar, brandstichter, stinkende kut racist wilde ik hem nog naroepen! Maar wat doet het ertoe, deze hersenloze meeloppers zijn geestelijk niet meer te bereiken, ze zijn breinloos en wille oh zo graag ergens bij horen! Bij iets dat niet burgerlijk is.

  Geliked door 3 people

 9. Republikein zegt:

  Als ik iets hoor of lees over “vermeend” is mijn belangstelling gewekt, effe opzoeken of de feiten kloppen, meestal niet.
  Je moet achter je eigen lul aanlopen, anders ben je fake.
  Kut kan ook.
  Weer zwaar kut met peenhaar, die mensenmassa’, de één is nog gekker dan de ander
  .Voor straks zeg ik proost, op je buik naar de Oost, en op je rug weer terug.

  Like

 10. Julia zegt:

  Die terroristische groepering ANTIFA en Kick Off hebben nu al aangekondigd om rondom Sinterklaas in 20 plaatsen de boel te gaan verzieken door weer door te zagen over een kinderfeest. Hoogste tijd dat wij als weldenkende burgers zelf nu in de gaten gaan houden waar dit tuig de nodige onrust weer gaat zaaien en zorgen dat er een flinke achterban klaar staat om eens een koekje van eigen deeg te geven omdat linkse bestuurders weer deze demonstraties zal toestaan en vertikken in te grijpen door deze demonstraties te verbieden. Demonstreren is een recht voor iedereen maar het kan niet worden getolereerd dat deze terroristische oproerkraaiers en haar linkse aanhangers alleen demonstreren met als onrust en verdere haat te zaaien. Degenen die niet van Zwarte Piet houden blijven thuis, kijken er niet naar of rotten op naar landen waar zij deze traditie niet kennen maar hebben geen enkel recht dit kinderfeest waar zij nu tot vervelens toe mee bezig zijn te verzieken. Ook bedrijven die onder deze onzin door gaan zouden we massaal moeten boycotten. Hier tegen moet massaal flink verzet komen zodat het voor nu en voor altijd is afgelopen met deze onzin.

  Geliked door 1 persoon

  • triumph zegt:

   Bij een demonstratie van die anti zwarte piet zoveel volk of de helft in ieder geval zoals op de dam bij elkaar brengen en die hufters in mekaar tremmen de enigste manier,

   Like

 11. Geliked door 1 persoon

 12. koosv8 zegt:

  Dat is taal soort zoekt soort. En in eigen land kan je je eigen beestachtige gebruiken lekker voortzetten. TOEDELEDOKIE.

  Like

 13. Bob zegt:

  Als je vrijwillig in een land ,zonder echt gevaar te lopen in het
  land van herkomst, kan je als je jegediscrimineerd voelt altijd
  terug gaan naar jouw land van herkomst.

  Like

 14. Julia zegt:

  Gelukkig hebben wij de krachtige onbenullen in Brussel met o.a. een volgevreten Frans Timmermans die het alleen druk heeft met wat wij wel en niet moeten gaan eten en dat hij Greta erg mist. Dit soort overbetaalde onbenullen maken zich alleen druk over de meest onbenullige zaken terwijl Europa in brand staat. Hoe serieus moet wij die linkse onbenullen in Brussel nog nemen? Zij zijn een schande die uitsluitend door een staaltje wanbeleid en miljarden verspilling rondom migratie de grootste chaos in Europa hebben gecreëerd in plaats van aan te pakken maar nu wel compleet machteloos zijn en zelfs onder druk worden gezet door dictators waarmee zij miljoenen deals hebben gesloten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s