Trump doet het ondenkbare

Screenshot_181

(Door: “Quiasinion”)

Als entertainmentjournalist heb ik al meer dan tien jaar de gelegenheid gehad om Trump te verslaan en in al mijn jaren dat ik over hem heb geschreven heb ik nog nooit iets negatiefs gehoord over deze man. Totdat hij aankondigde dat hij zich kandidaat ging stellen voor de president. Houd in gedachten dat ik veel geld aangeboden heb gekregen om vuiligheid op te schrijven over beroemdheden als Trump. Dus een sensationeel en negatief verhaal over deze beroemde miljardair had ik aan veel tijdschriften kunnen verkopen. Het zou voor mij een enorme opsteker geweest zijn, ik had er wel bij kunnen varen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump. Bookmark de permalink .

11 reacties op Trump doet het ondenkbare

 1. vangie1206j zegt:

  Echte goede mensen zoals Donald Trump Pim Fortuyn Geert Wilders om een paar mensen te noemen worden de grond in getrapt of erger vermoord.
  Linkse huichelaars bedriegers en uitschot zoals antifa worden.op een voetstuk geplaatst

  Geliked door 4 people

 2. BertG. zegt:

  Dat is wel iets waar willem de overbodige een voorbeeld aan zou kunnen nemen.
  De enige waar willem goed voor zorgt is hijzelf.
  Trouwens ze hele familie zit zo in mekaar, nog nooit heb ik ergens gehoord of gelezen dat ze een gulle daad hebben verricht.

  Geliked door 4 people

 3. George van der Sluis zegt:

  het HART van Trump zijn vader leeft verder in Donald Trump een paar fijne en goede mensen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Republikein zegt:

  Wie het breed heeft enz.
  Trump werd in de jaren 70 al genoemd als president 2016-2024, factcheckt dit maar, doen joh.

  Like

 5. Mary zegt:

  Wat vervelend nu weer dit artikel voor de NWO ratten van de EU zoals miezer en aartsleugenaar Rutte en Co, de MSM etc., is de man niet alleen de beste president ever maar ook nog de eerlijkste, een van de rijkste, vooral de slimste, begaan met zijn medemens, discrimineert niet, vechtend voor het Amerikaanse volk etc., wat zullen de mislukkelingen van links hem haten alles wat hij heeft kunnen ze in de verste verte niet bij in de buurt komen en hoe vals ze ook keer op keer hem aanvallen het komt als een boemerang naar hen terug, het allerleukste is dat ze hem maar blijven onderschatten echt heel vermakelijk!!!!!

  Geliked door 3 people

 6. Tistochwat zegt:

  Fantastische man met empathie.

  Het is ondenkbaar dat de schatrijke ‘oranjes’ iets dergelijks zouden doen.
  Die hebben hun vele miljarden hard nodig voor zichzelf; kunnen ze nog eens een nieuw bootje of zo aanschaffen.

  Geliked door 2 people

  • triumph zegt:

   Je denkt toch niet dat die bilderbergmaffia 1 euro zal geven om de onterecht gesloopte middenstand er bovenop te helpen ikke ikke ikke en nog eens ikke walgelijk stelletje profiteurs.

   Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Elders gelezen Amerikaanse reactie op protesten.

  De Barbaarse kust Piraten waren moslims. Ze waren de slavenhandelaren. Ze hebben miljoenen Afrikanen vermoord en miljoenen Europeanen tot slaaf gemaakt. Het waren geen Afrikanen. In feite ging Thomas Jefferson hen ontmoeten. Hij werd zo slecht behandeld en vroeg waarom. Thomas Jefferson begon toen de Koran te lezen. Hij wilde weten wat deze mensen zo hooghartig en meedogenloos maakte.

  Toen hij POTUS werd, stuurde hij de marine en mariniers om de Barbary Coast Pirates op te ruimen die Amerika al jaren een vergoeding in rekening brachten voor het veilig passeren van schepen. Ze gingen voor de kust van Montezuma naar de kust van Tripoli en bevrijdden de Europese en Afrikaanse slaven. Hij versloeg de moslims. Dat was het eerste gevecht van onze naties met hen.

  Dit is de reden waarom ik lach als ik moslims in het congres hoor die hun ambtseed afleggen op de koran van Thomas Jefferson omdat ze de geschiedenis niet eens kennen. Hij las het niet omdat hij de islam bewonderde, hij las het om ze te begrijpen en wat hen dreef. Ik zie nu dat het hele verhaal op het net als je het opzoekt, verdraaid is om het als iets anders te onderscheiden.

  Obama begon met het veranderen van de geschiedenis van moslims in Amerika. Zei zelfs dat ze in al onze oorlogen vochten. Vertelde NASA om ze op te nemen in het ruimteprogramma omdat ze zich buitengesloten voelden. Dus terwijl de blanke die de slaven bevrijdde tijdens deze rellen op straat worden geslagen, steunen de moslims ze in feite. Nogmaals, welke domheid en natie van de islam zorgden in feite voor de begrafenis van Floyd, moslims die een christelijke begrafenis beschermen.

  .Ik zou graag zien dat BLM opstart in het midden-oosten en vraagt van de Arabieren en alle moslims herstelbetalingen en dergelijke. In feite zou ik ze allemaal graag voor de reis financieren. We kunnen ze afzetten in Saoedi-Arabië en ze kunnen daar beginnen of ze kunnen gewoon naar de VN gaan en eisen van de leiders van het midden oosten herstelbetalingen en het VN-wezen bezetten, aangezien het toch vooral moslims zijn

  Geliked door 2 people

 8. verwardeman zegt:

  President Trump en Vladimir Putin zijn waarschijnlijk de enige mensen met voldoende macht
  en middelen , om dat globalisten / Bilderberg schorem onschadelijk te maken en voor hun
  daden te laten boeten , MIJN ZEGEN HEBBEN ZE !
  Je kunt trekpoppen zoals Rutte , Merkel , Timmerlul , enz , onschadelijk maken , maar dan staat
  er meteen een nieuwe trekpop klaar ………………………..
  De KOP moet eraf , dan is het monster DOOD !
  Bilderbergglobalisten zijn die kop , en reken maar dat Trump / Putin dit weten .

  Like

 9. Bob zegt:

  Het lijkt dat men bang is voor het goede omdat het moeilijker is
  dan het slechte. Alle negatieve critici van Trump zijn grote
  angst hazen.

  Like

 10. Jan zegt:

  En de volgende beschuldigingen zijn er. Na de Oekraïne-onzin, nu de onzinnige aantijgingen van John Bolton die van Trump kon vertrekken omdat hij zo ongeveer heel Azië wilde bombarderen

  Kayleigh McEnany over de leugens in Bolton’s boek, die er overigens rekening mee moet houden vervolgd te kunnen worden als er staatsgeheimen naar buiten worden gebracht

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s