VIDEO Jensen: “Het komt goed”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO Jensen: “Het komt goed”

 1. Blaffertje zegt:

  Dit is wat ze aan het doen zijn.

  Vanuit de financiële wereld valt op te merken dat het huidige systeem, financieel en maatschappelijk, zijn beste tijd heeft gehad.
  Om een nieuw systeem in te voeren moet het oude wel eerst plaats maken en om dat voor elkaar te krijgen moet men chaos creëren onder de bevolking, chaos is daarbij een prima hulpmiddel.
  De samenleving dient eerst uiteen getrokken te worden waardoor verdeeldheid ontstaat wat de verbondenheid binnen een volk verbreekt.
  En hoe doe je dat?
  Nou, zo!:
  Zorg voor onvrede onder de bevolking, breek hun wilskracht en ze worden makkelijker te sturen.
  Laat ze bijv. proeven aan welvaart en pak het ze dan weer af, zie ook maar hoe mensen reageren op de coronamaatregelen door het afnemen van hun vrijheden, mensen worden opstandig en minder tolerant naar anderen toe, men gaat zich egoïstischer gedragen en daarmee breek je de saamhorigheid.
  We worden als los zand wat makkelijker in een vorm te gieten is, omdat we maar een ding willen, de vrijheden en welvaart die we voorheen ook hadden.
  Het hoort allemaal bij het vuile, geraffineerde spel van de financiële wereld.

  De verbondenheid binnen een volk kent een historie. Of deze nu vredelievend, gewelddadig, ondermijnend, voortvarend was is niet relevant.
  Wat wel relevant is is dat elk onderdeel van die geschiedenis het volk heeft gevormd tot wat het is. Door elementen die herinneren aan passages uit het verleden te verafschuwen en te vernietigen tast je, zoals sommigen dat noemen, de ziel van een volk aan.
  Men verliest daardoor eigenwaarde wat een groot goed is binnen de identiteit van een persoon. Het gevoel iets of iemand te zijn met een vorm van belangrijkheid.
  Als dat gevoel verdwijnt, verdwijnt ook het innerlijke kracht te blijven bestaan zo men gewend was en dan is de wilskracht ven een volk gebroken.
  Financiële machten zijn ijverig doende en zullen tover lijken gaan zoals altijd.
  Het is een kwestie van tijd maar voor de zieners een overduidelijk gebeuren.

  Geliked door 5 people

  • Blaffertje zegt:

   Het is een systeem.
   Dit zag je ook voor beide wereld oorlogen toegepast worden.
   Resultaat bekend.

   Geliked door 6 people

  • droevige mof zegt:

   Als je het tweede deel van de posting, dat gaat over de nationale identiteit, toepast op het Duitse volk, kan het zijn dat het vreemde gevoelens oproept bij de buren. “Door elementen die herinneren aan passages uit het verleden te verafschuwen en te vernietigen tast je, zoals sommigen dat noemen, de ziel van een volk aan.” Klinkt goed, maar…
   Sinds 1945 zijn de Duitsers verantwoordelijk voor twee wereldoorlogen met miljoenen doden en een massavernietiging met 6 miljoen slachtoffers. Ze hebben een neutrale staat als Nederland aangevallen en gebombardeerd, een terreurregime opgezet en dwangarbeiders gerekruteerd.
   Het goede dat de Duitsers in het verleden in de wetenschap, technologie en de kunst hebben gedaan, weegt niet op tegen de misdaden.
   Dat is het verhaal dat ons gevoed is. Iedereen die anders zegt, beweert verdacht genoeg dat hij nieuwe misdaden goedkeurt. Het officiële narratief in de lessen op school en in de media.
   Hoe kan een volk tegen deze achtergrond een nationale identiteit verwerven?

   Geliked door 4 people

   • fleckie zegt:

    Men kan de generatie ( s) die. NA. 1945 geboren zijn, niet aansprakelijk stellen, wat hun voorouders aan misdaden hebben uitgespookt, ( een schuldcomplex opdringen), wel irritant is , dat vooral het instituut dat 1 miljard MARK, per jaar INDE ,voor ondersteuning van HITLERS. REGIME,! m a a r. NOOIT op een of andere wijze is bestraft, LATER,!! ( waren beslist. ..‘ OVERREDINGSKUNSTENAARS‘?! op hun gebied!!?! ). …….<~<~<~<~<~<~<

    Like

   • BertG. zegt:

    Het enige vervelende van dit alles is, is dat ze er weinig tot niks van geleerd hebben.
    Weer lopen ze allemaal achter 1 persoon/ leider aan die Duitsland opnieuw aan het vernietigen is en weer 1 groot EU wil stichten, ein reich.
    En weer nemen ze de rest van Europa mee in alle ellende die ze aanrichten.
    Dat neem ik ze kwalijk.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s