Aan de deug-BN’ers

Screenshot (50)

(Door: Jan Dijkgraaf)

Hebben jullie en al die andere slijmsporen trekkende meelopers al gezegd: “Tot hier en niet verder”?

Beste deugers,

Hebben jullie al afstand genomen?

Jij, Georgina Verbaan? Jij, Peter R. de Vries? Jij, Hadewych Minis? Jij, Charly Luske? Jij, Katja Schuurman? Jij, Humberto Tan? Jij, Ali B.? Jij, Tanja Jess? Jij, Robert Vuijsje? Jij, Erik van Muiswinkel? Jij, Victor Reinier? Jij, Glennis Grace? Jij, Thijs Römer? Jij, Arie Boomsma? Jij, Diederik Ebbinge? Jij, Lara Rense? Jij, Howard Komproe? Jij, Jandino Asporaat?

Hebben jullie, en al die andere slijmsporen trekkende meelopers die vinden dat ook Nederlanders de erfzonde moeten belijden door te buigen voor het agressieve tuig van Black Lives Matter, al gezegd: “Tot hier en niet verder”?

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Aan de deug-BN’ers

 1. Giny zegt:

  Akwasi: Citaat

  Zouden al die mensen die rapper Akwasi zo blindelings volgen, wel weten dat deze stoere rapper zelf afstamt van zwarte slavenhandelaren. Zo erkende hij in 2017 in de media dat hij afstamt van de rijke Ashanti uit Ghana en raad eens: deze rijke Ashanti verdiende in vroeger tijden hun geld met het verkopen van arme Chanezen aan slavenhandelaren.

  Geliked door 3 people

 2. Tja, alles en iedereen wordt tegenwoordig tot BN’er gebombardeerd, of die status terecht is kun je in veel gevallen moeilijk bevestigend beantwoorden, wat is bijv de verdienste van een allochtoon als Ali B.?
  Ooit lang geleden schijnt hij een paar “rap” nummertjes te hebben opgenomen, poeh poeh, nou nou.
  Georgina Verbaan dan, bekend geworden om een guitig koppie en een paar flinke boobies maar je kunt haar toch moeilijk een actrice noemen.
  Nee het hele veld aan bekende Nederlanders overziend kun je alleen maar stellen dat we een chronisch tekort aan werkelijk talent hebben.
  Natuurlijk zijn we daar zelf ook schuldig aan, als een Howard Komproe of een Jandino tijdens een stand-up comedy een keer een leuke mop vertellen kunnen ze meteen aan de bak met een eigen programma. Als ik voor mezelf spreek (voor wie anders nietwaar?) dan moet ik bekennen dat beiden niet eens in staat zijn geweest om me zelfs maar te verlokken tot een glimlach.
  Waarmee maar weer eens bewezen; in het land der blinden is eenoog koning.

  Geliked door 2 people

 3. Gienekehado zegt:

  Om te overleven moeten deze lieden op zijn minst veinzen heel errug ‘WOKE’ door het leven te gaan!! Zo niet, ben je de rest van je leven een racist, een OUTCAST! (en wordt je dus gediscrimineerd!)

  Like

 4. Tineke zegt:

  God,ik mis zomaar Claudia de Brey in het rijtje van de deugers.
  Misselijk dat al die zogenaamde BN-ers zo politiek correct zijn.
  Zouden ze het ook allemaal menen,of zijn ze bang om niet meer gevraagd te worden?
  Het antwoord laat zit raden….
  Allemaal landverraders dus !

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s