Harde kern Feyenoord waakt bij standbeeld Pim Fortuyn

Screenshot (64)

ROTTERDAM – Een groep fanatieke Feyenoord-supporters heeft vrijdagavond het standbeeld van de vermoorde politicus Pim Fortuyn in Rotterdam beschermd. De fans willen een statement maken. De fans spraken zich op deze manier uit tegen het bekladden van beelden, meldt RTV Rijnmond. De afgelopen weken zijn meerdere beelden in Rotterdam beklad, onder meer van de zeventiende eeuwse kapitein Piet Hein. Daar stond ’killer’ en ’dief’ op geschreven. Twee weken geleden werd er ’racist’ op het standbeeld van Fortuyn geklad tijdens demonstraties van Black Lives Matter.

De Telegraaf

Ook de nieuwe actiegroep Helden van Nooit, die de meest recente bekladdingen opeiste, vindt dat Fortuyn ten onrechte de status van ’martelaar’ heeft gekregen. Ze verwijten hem ’homonationalisme’ omdat ’de seksuele vrijheden waar de hedendaagse Nederlandse politiek zo trots op is’ verbonden zouden zijn met ’racisme, anti-immigratiebeleid en nationalisme’. De actie van de Rotterdamse fans is mede een reactie op de nieuwe activisten.

Hooligan-groepen VK

Ook in Londen zouden fanatieke voetbalfans actief zijn. Een groep hooligans wil zaterdag op hetzelfde moment protesteren als de Black Lives Matter-demonstranten. Sommigen vrezen voor ongeregeldheden. De Democratic Football Lads Alliance, een groep van ’voetbalgasten, patriotten, veteranen en mensen die gewoon van hun land houden’, stelt dat van een contra-protest geen sprake is, enkel van ’bescherming’.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, gezond realisme, Nationalisme, Nederland, Patriottisme, Pim Fortuyn, Rotterdam, Verzet. Bookmark de permalink .

42 reacties op Harde kern Feyenoord waakt bij standbeeld Pim Fortuyn

 1. Bas zegt:

  In Londen

  Like

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Het zou geweldig zijn als die fanclub van Pim een paar van die bekladders te pakken kreeg. Een gang naar de rechter is daarna niet meer nodig. Lik op stuk tot in de kist, Misschien komt Volkert v,.d, Graaf ook nog acte préséance geven. Kunnen ze die gelijk even meenemen.

  Geliked door 2 people

 3. Leon Theunisz zegt:

  Prachtig dit

  Geliked door 1 persoon

 4. GT zegt:

  Black Lives Matter, Antifa ontzenuwen en op de terroristen lijst!
  De patriotten, zijn onder ons, Black lives Matter ,Antifa het zal vroeg of laat als een boemerang terug komen. En haal die Maskers maar van voor jullie smoelwerk, door wie worden jullie betaald ….wacht maar af achter de schermen wordt druk gewerkt, wat een maatschappij, wat een generatie mislukkelingen, en nog wat ik ben geen racist en praat gewoon met die mensen, wat voor kleur dan ook, dus wat is hier aan de hand…..de verkiezingen van Trump, dus eerst Corona, dan chaos krieeren en dan nu Racisme wat is het volgende uit de linkse koker?

  Geliked door 1 persoon

 5. Ray Conquista zegt:

  tsja, wanneer de overheid haar taken niet uitvoert, moet de bevolking het zelf doen. Hulde voor deze helden!

  Geliked door 2 people

 6. Prof. Pim zag al vroeg de nadelen van immigratie; en hij heeft geheel gelijk gekregen

  Geliked door 4 people

 7. Corrie Bruin zegt:

  Er moet echt eens een stel flinke knapen op staan en die even laten weten dat tot hier anders is het over en uit. Ik vind dat er maar weinig volk is dat voor zijn Nederland en Nederlanders op komt.

  Geliked door 3 people

  • Leon Theunisz zegt:

   Goed te grazen nemen dat antifa tuig

   Geliked door 1 persoon

   • triumph zegt:

    Er zullen vast wel een aantal mariniers zijn die effe lekker op dit zootje ellendelingen los wil gaan.Herinnert u zich nog het CS in Amsterdam met de schoonveegactie eenmalig en afgelopen met alle ellende voor herhaling zeer vatbaar,

    Like

 8. bobzelf zegt:

  nou Faaaaaaaienoorders onder ons ……..
  ik ben geen fan , maar dat komt omdat ik er vanaf mijn 11 jaar
  2 x per jaar tegen voetbalde en dat 6 jaar lang ,
  MAAR MOCHTEN JULLIE “”DE PLEURIS UIT LATEN BREKEN …
  IN DE KOMENDE DAGEN ,
  DAN ZAL OME BOB HEEL BLIJ EN TROTS OP JULLIE ZIJN !!!
  DUS a.u.b. HOUDT JE NIET IN , ……….
  ALS IEDEREEN WEGKIJKT MOET JE ZELF HET HEFT IN HANDEN NEMEN
  OM DAT LINKSE TUIG , 6 MAANDEN VLOEIBAAR TE LATEN ETEN

  GO FOR IT, BOYS GO FOR IT

  OOM KNUPPEL

  Geliked door 2 people

 9. Julia zegt:

  Wie heeft dit uitgedaagd! Eénmaal raden dat zijn de aanhangers van de gesubsidieerde terreurorganisaties ANTIFA, Kick Off en linkse blanke onbenullen dat eigen ras en cultuur verraad. Geweld keur ik niet goed maar dat het hoogste tijd is voor flink verzet om deze linkse activisten eens voor nu en voor goed aan de kaak te stellen. Nogmaals als het niet bevalt profiteer dan niet van ons sociaal stelsel zoals toeslagen, studiefinancieringen en uitkeringen maar op zijn zuiver Nederlands gezegd rot met sneltreinvaart dan ons land uit. Op haatzaaiers en oproerkraaiers zit niemand te wachten binnen onze samenleving. Er is en wordt al ook mede door linkse bestuurders genoeg verziekt binnen onze samenleving. Genoeg is genoeg en kan niet meer langer worden getolereerd. Een gezond denkende blanke komt dat hele zooitje dat demonstreert onder Black Lives Matter en het bekladden en beledigen van onze geschiedenis en cultuur meer dan de keel uit. Vergeet één ding niet ALL LIVES ARE MATTER not only Black lives over discriminatie en verdere onzin gesproken. Discriminatie begint bij de zwarten zelf met hun zielig gedoe en slavernij verleden de meeste die lopen te schreeuwen zijn weten niet (uiteraard mensen van welk ras of afkomst dan ook daar gelaten) wat werken is en hebben tijdens de slavernij zelfs nooit katoen geplukt dat is geschiedenis. Als blanken terugkijken naar de geschiedenis dan kunnen wij ook blijven demonstreren en haat uitspreken wat velen is aangedaan o.a. door de Duitsers in WOI en WOII maar daar kan de huidige generatie niets aan doen het is een feit en geschiedenis en over de moorden op blanke boeren in Afrika door zwarten maar niet te spreken dan zijn wij ook nog wel even bezig. De geschiedenis is geschiedenis en welzijn en toekomst opbouwen kan alleen door vooruit te kijken. Achterom kijken is zinloos.

  Geliked door 2 people

 10. Betty Boob. zegt:

  Dit gaat niet meer goed komen, zucht!

  Like

 11. Republikein zegt:

  Oh, mijn laatste reactie was beter hier, goeie aktie trouwens.

  Geliked door 1 persoon

 12. Gienekehado zegt:

  Fortuyn was geen racist!! Hij sprak openlijk DE WAARHEID die door LAFAARDS alleen in achterkamertjes wordt benoemd, cq. wordt doodgezwegen!! Oa. laffe pvda’ers zijn daar voorbeelden van! ‘Opsporing verzocht’ is een treffend voorbeeld van het Nederland van de BLM-ZOOI!! Rottenberg / Oudkerk / Bos / Melkert / Cohen….. Hoe laf wil je het hebben!! Fortuyn was geen racist!!

  Geliked door 2 people

  • Monalisa zegt:

   De moet komt ook uit die partij vandaan velen hebben de brieven niet gelezen, wat aan het hek van zijn huis stond en op zijn graf, de moordenaar word met naam genoemd toen

   Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    Hiervoor zegt Julia “geweld keur ik niet goed”. Dat kan wel zijn maar als er niets anders over blijft dan het gebruik van geweld, dan heb je verder geen keus. Geweld moet dan maar om je vrijheid als mens en je waardigheid te behouden. We leven in europa in een staat van oorlog maar dan in een oorlog tegen vijanden die als een 5e colonne al onder ons zijn en die in grote getale door de boven ons gestelde worden binnen gehaald. Doel daarvan is om het nationalisme van de natiestaat zodanig te verdunnen dat er alleen maar een onbestemd ras van inwoners over blijft waarmee de boven ons gestelde kunnen doen wat ze willen. Dat is ook het doel van de europese commissie en het europese parlement ( of wat daarvoor door gaat). Brussel ziet nl alleen als een te onder werpen wingewest. (met medewerking van Rutte. c.s.) dat wel natuurlijk.

    Like

 13. Hans van Meijgaard zegt:

  De telegraaf verandert door een klets verhaal over voetballers in London toe te voegen.
  Dat leidt af van PIM FORTUYN .

  Like

 14. Johan zegt:

  Heel goed, dat er eindelijk een tegengeluid gegeven wordt tegen die extremistische, achterlijke BLM-gasten.

  Geliked door 1 persoon

 15. delamontagne zegt:

  De schrijver, Jean Raspail, van het boek
  “Het legerkamp der heiligen”, de ondergang van EU door de massale immigratie, is vanmíddag op 94 jarige leeftijd overleden………..

  Mort de Jean Raspail, auteur du «Camp des Saints»

  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2020/06/Jean-Raspail-150×150.png?iv=73

  L’écrivain, journaliste et explorateur est mort samedi 13 juin à l’âge de 94 ans à l’hôpital Henry-Dunant à Paris, […]

  LE FIGARO
  https://www.lefigaro.fr/culture/mort-de-jean-raspail-ecrivain-et-explorateur-auteur-du-controverse-camp-des-saints-20200613

  Geliked door 1 persoon

 16. freda110 zegt:

  Mooi, ik hoop dat ze die BL-emmers zo’n verschrikkelijk pak slaag geven dat ze een week niet meer kunnen zitten, eens kijken of ze dan ook nog zo’n grote bek hebben.
  Afwassi is inmiddels afgehaakt, die werd moe van zijn eigen geschreeuw.
  Tsja, als je niet gewend bent om te werken voor de kost is elke inspanning haast teveel, dat hij maar voor heel lange tijd rust mag nemen!

  Geliked door 3 people

 17. Monalisa zegt:

  Zo hoort het, bescherm de geschiedenis.

  Geliked door 1 persoon

 18. John van antwerpen zegt:

  Laat die zogenaamde anti racisten keihard lik op stuk geven.
  Ze mogen al blij zijn dat ze van ons belasting geld kunnen profiteren, het verwend kind
  uithangen, subsidie,s eisen en nog klagen ook.
  Voetbal fans; al die wedstrijden die jullie al maanden moesten missen kunnen jullie
  nu mooi rechtzetten dan te vechten voor het algemene belang.

  Geliked door 3 people

  • Japio zegt:

   Hier wel volledige inzet politie en andere bruinhemden. Een begrafenis notabene, wat moet je toch een minderwaardigheidscomplex en zelfhaat hebben om In zo’n baan als dit genoegen te scheppen.

   Like

 19. Frans Brassens zegt:

  Er wordt wel eens op afgegeven, op zogenaamde ‘hooligans’ (zowel als op ‘hells angels’), maar in voorkomende gevallen blijken deze ‘groeperingen’ toch meer concreet positief initiatief te hanteren dan slap Nederland in geschrifte op tafel legt……

  Geliked door 3 people

 20. Stef zegt:

  Begint het eindelijk te dagen?

  Geliked door 1 persoon

 21. Monalisa zegt:

  Klaver: Rutte moet sorry zeggen voor slavernij

  Like

  • Nemesis zegt:

   Klaver ??? Waarvoor wil die dan sorry?? Dat hij niet zijn echte naam gebruikt of dat hij nooit zoiets als een slaaf is geweet, of zelfs dat ie nog niet eens heeft gewerkt ?, dus waarvoor sorry, grapjas.

   Like

  • Heniusz zegt:

   Die halve Marokkaan moet eerst maar eens zelf excuses aanbieden voor de wandaden van de barbarijnse zeerovers, zijn voorvaderen… Feit dat door de eeuwen heen meer blanken slaaf zijn gemaakt (met name in het Midden Oosten, waar slavernij nog gewoon bestaat!!) dan zwarten, die dan ook nog eens door collega zwarten (De familie van Akwassie onder andere…) aan vooral Arabische slavenhalers werden verkocht. Wat rubberen Rutte al dan niet zegt, interesseert me verder niets, het doet er niks toe want toch allemaal leugens.

   Geliked door 1 persoon

 22. Jules Vismale zegt:

  ik HAAT al die akelige linkse anti-racisten die gewoon niet eens meer weten waar ze tegen demonstreren! Ee zwarten hebben in Afrika elkaar ook eeuwenlang gediscrimineerd, vervolgd en tot slavernij gebracht, de Japanners zagen de Chinezen, net als zij gele mensen, in WO II ook als een minderwaardig ras en zelfs de indianen in Amerika bevochten elkaar meestal op leven en dood nog voor de Europeanen dit werelddeel ontdekten!
  Het idee dat standbeelden door de huidige anti-racistenn worden belaagd is echter niet bepaald nieuw. Zo was het in de Bijbel de joden streng verboden om afgodsbeelden en altaren te maken van vreemde afgoden die altijd vernietigd moesten worden waar alleen niet iedereen zich aan hield, tijdens de Tachtigjarige Oorlog vernielden talloze ani-Spaansgezinde Nederlanders in kerken allerlei beelden (Beeldenstorm), in de Franse Revolutie vernielden de revolutionairen standbeelden van Franse koningen, tijdens WO II vernielden de Duitsers, Oekraïners, Balten enz. standbeelden van Vladimir Lenin en Jozef Stalin (volkomen terecht!), het standbeeld van ‘Bomber Harris’ in Engeland werd ooit met rode verf besmeurd, de Taliban vernielden beelden die zij als afgoderij zagen en zo kan er hier een hele waslijst worden aangevuld van ontheiligde beelden!
  In Arras (Frankrijk) blijkt zelfs een standbeeld te staan van Maximilien Robespierre, de Franse dictator die daar ook werd geboren, en zouden de standbeelden van Napoleon Bonaparte in Frankrijk ook niet belaagd worden daar hij miljoenen Europeanen de dood injoeg in Rusland, Leipzig en Waterloo?
  Wat mij betreft slaan de aanhangers van Feyenoord bij het standbeeld van Pim Fortuyn alle linkse anti-racisten volkomen in elkaar omdat zij niets anders zijn dan goor tuig, gemene nietsnutten, cultuurbarbaren, lapzwansen en luie profiteurs!

  Geliked door 2 people

 23. Armani zegt:

  Black Live Matter is gewoon Minderwaardig plunder TUIG , waarom komen die Gelukszoekers allemaal naar Nederland als ze vinden dat we blanke racististen zijn ?? als ik dat had gevonden als kleurling had ik niet naar Nederland en de rest van het Europese vaste land willen komen

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s