Iemand roept op tot dialoog

Screenshot (49)

(Door: “bozeoudeman”)

Tja wat moet ik daarvan denken? Meent deze persoon dit of het een trol? Doet me herinneren dat ik een tijd geleden een artikel schreef ‘hoe een trol te herkennen’ maar dat heb ik nooit gepubliceerd. Misschien de moeite waard het toch eens te doen? De tijd voor een oproep voor dialoog is helaas een lang geleden gepasseerd station, dit is precies wat Soros, Gates, IS, Antifa en BLM wensen, altijd maar weer al vele decennia lang verbinding blijven zoeken en weer verbinding zoeken en weer verbinding zoeken, terwijl de invasie vanuit Afrika en islamlanden onverminderd doorgaat?

Ik denk het niet, het is genoeg geweest, de tijd dringt om spijkers met koppen te slaan. Praten met hen die heel goed weten dat zij ons wensen te vermoorden, is net zo idioot als in 40/45 gaan praten met Adolf Eichman en consorten. Denken dat je met praten racisten, fascisten en IS- gangers op andere gedachten kan brengen, is te naïef voor woorden.

Die genoemde partijen zullen het zeker weer voorstellen als ze merken dat de tijd nog niet rijp voor hen was, om dan alles tegen de andere partij te gebruiken als die de dialoog niet meer aangaat, zoals huichelaars en leugenaars simpelweg altijd op die manier proberen tijd te rekken, omdat zij nooit menen wat zij stellen.

Zij zullen dat mooie voornemen tot dialoog weer wát graag gebruiken om tijd te winnen tot zij met genoeg burgersoldaten in Europa aanwezig zijn, zodat ze alle blanken in Europa kunnen beginnen uit te roeien en om de islam in Europa te vestigen. Een genocide op blank en Joods/christelijk is alles wat zij voor ogen hebben. Ik zou willen dat sommige wensdromerige mensen dat eens zouden willen snappen.

We hebben te maken met mensen die zo vol haat zitten, zodat er geen andere weg meer is dan oorlog uit zelfverdediging. Niet wij zijn gewelddadig, de andere partij is gewelddadig en zal met het verstrijken van iedere nieuwe dag nog gewelddadiger worden. Het gaat al de richting op van bijna de een miljoen doden en gewonden vanaf hun kant, niet de onze.

Hoe langer Europeanen zich in de rol van dialoog, rede en gewilligheid blijven laten duwen door vooral ook de vele corrupte schooiers en slapjanussen als dat zooitje in Brussel, zoals vergelijkbare corrupte schooiers en slapjanussen dat ooit eind jaren 30 vorige eeuw deden, des te sneller zullen we allen worden uitgeroeid.

Inderdaad, word wakker, stop met wensdromen, zie de realiteit onder ogen zoals de realiteit is. Of blijven we net als in die jaren-30 opnieuw weer liever afwachten of en wanneer de meutes met machetes door de straten zullen rennen om Europa in het rood van bloed te kleuren. Ach, dat gebeurt niet, wat een onzin, hoor ik de trollen al roepen. Dat het niet zou gebeuren, dachten velen toen ook. Maar de Nazi wolven kwamen en deden zich te goed aan de schapen!

Willen we het dit keer anders? Dan moeten we om te beginnen al die hier ten onrechte verblijvende asielzoekers vanaf pakweg 2010 onmiddellijk Europa uitzetten, voordat het te laat is. Verder moet de Antifa als nieuwe SA- en SS-organisatie worden ontmanteld en ontbonden als gewelddadige criminele organisatie van hebzuchtige krankzinnigen die ze is.

Verder moet het racistische BLM plaats maken voor ALM en moeten verdragen met de VN en EU kritisch tegen het licht gehouden en wellicht worden opgezegd, moeten we uit de EU en moeten misdadige politici en CEO’s worden vervolgd en ….. Oh ja, ik had het over realisme…

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Iemand roept op tot dialoog

 1. BertG. zegt:

  Dat wordt dan een dialoog met maar 1 uitkomst.
  Toegeven dat jij fout zat en dat zij gelijk hebben.
  En anders heb je het nog niet goed genoeg begrepen als je een ander antwoord geeft.
  Zo verloopt ieder gesprek met een beroeps fascist/ racist.

  Geliked door 3 people

 2. Als er iets is dat de zogenaamde BLM beweging niet wil dan is het dialoog of overleg op welk vlak dan ook.
  Ze leven in hun eigen werkelijkheid en slaan iedereen met algemeenheden om de oren; “Ja ik word gediscrimineerd” of; “ik heb dagelijks te maken met racisme” maar als je dan vraagt om een specifiek voorbeeld van een geval uit hun eigen leven dan begint het gestotter en het gedraai.
  Bij al het geschreeuw en gekrijs zou je ze weleens willen vragen; wat was er eerder; de kip of het ei?
  Werden allochtonen op de arbeidsmarkt al vanaf het begin gediscrimineerd of begon dat pas nadat werkgevers in de gaten kregen dat er wel erg veel gevallen voorkwamen van mensen met een belabberde arbeidsethiek?
  Werden mensen op de woningmarkt altijd al apart behandeld of begon dat pas na vele ‘incidenten’ van vergaande overlast?

  Like

 3. Ravian zegt:

  De leden van de linkse kerk belijden fanatiek een geloof dat niet deugt.
  En zoals alle fanatieke gelovigen zijn ze vervolgens niet voor redelijke argumenten vatbaar.
  Je kunt net zo goed tegen de muur gaan staan praten.

  Like

 4. Julia zegt:

  Een dialoog aan gaan heeft weinig zin met die linkse fascisten zoals de praatprogramma”s NPO, RTL, Journaal NPO, linkse media. Beter is het als vuilnis te beschouwen en totaal negeren zodat al die BN-er verradende slijmballen, NPO, RTL en de veelal linkse media geen enkele vorm van bestaan meer hebben. Al die linkse fascisten krijgen nog teveel aandacht en zijn het gif binnen onze samenleving die haat en tweedeling zaaien en de hielen likken van o.a. ANTIFA, Kick Off en overig links tuig.

  Like

 5. Willem zegt:

  Goed gezegd “boze oude man”

  Like

 6. Bob zegt:

  Wat dialoog genoemd wordtis,
  “”je mag vals zingen als maar woorden zijn”.

  Like

 7. oprechtegeus zegt:

  Het is je reinste straatterreur, aangewakkerd door politici die niet krachtig stelling nemen tegen het geweld van dit linkse tuig. Wie als niet-blanke zich hier niet thuis voelt: ga terug naar je roots in Afrika, waar je thuishoort en zwarten elkaar uitmoorden. Waar je zwarte broeders wonen die ooit je voorouders als slaaf hebben verhandeld. Daar moet het voor jullie erg prettig toeven zijn. Allemaal zwart, dus geen discriminatie, hoogstens een paar blanken die, als de gelegenheid zich voordoet, door jullie rasgenoten worden afgemaakt of verkracht. Daar kun je niet achterover leunend misbruik maken van een sociaal stelsel waarvan de kosten hoofdzakelijk door een blanke bevolking worden opgebracht. Daar kun je niet ongestraft de boel kort en klein slaan. Hier bijt je in de hand die het goede met jullie voorheeft. Ik heb nooit gevoelens van discriminatie gehad tegen zwarte mensen, maar als ik zie hoe er nu massaal op de autochtone bevolking verbaal wordt ingehakt. Ze denken hiermee iets te bereiken, maar hun optreden (vaak ook nog vergoelijkt door autochtonen en politici die in wezen met hetzelfde sop zijn overgoten) werkt sterk polariserend en veroorzaakt verwijdering. Waar zal dit toe leiden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s