Illegale migranten wijzigen koers van Frankrijk naar Italië

Screenshot (65)

(Vertaling: E.J. Bron)

De stroom illegale migranten aan de grens van het Italiaanse Piëmont met Frankrijk – van Montegenevre tot Bardonecchia – is omgedraaid. Steeds meer illegale migranten proberen nu naar Italië terug te keren. Schuld daaraan is de aangekondigde “amnestie” van de Italiaanse regering, die door minister Bellanova uitgewerkt wordt en waarvan te vrezen is dat ze net zoals in het jaar 2012 eindigt, toen duizenden drugsdealers en criminelen als voorbeeldig huishoudelijk personeel “geregulariseerd” werden.

Mitteleuropa

Voor diegenen, die hun geluk al in andere landen als Frankrijk hebben geprobeerd, zonder het daar te vinden, is de hoop op Italiaanse documenten een gelegenheid die men zich niet wil laten ontlopen, zodat men nu naar Italië terugkeert.

De plotselinge ommekeer van de migrantenstroom tussen Italië en Frankrijk dwong de politie en de prefecturen van beide landen tot een organisatorische bijeenkomst, die maandag in de grensplaats Modane (Ital. Modana) plaatsvond. Het onderwerp is altijd hetzelfde: het gaat om grenscontroles en de afwikkeling van repatriëringen en uitzettingen.

De migranten die de afgelopen twee weken aankomen aan de grens zijn afkomstig uit Frankrijk, maar ook uit Spanje en andere Europese landen. Ze hebben weliswaar geen vooruitzicht op een baan in Italië, maar velen hopen te kunnen bewijzen dat ze daarvoor lang genoeg in Italië waren om te een “regularisatie” te kunnen astreven.

Diegenen die terugkeren, komen hoofdzakelijk met de trein. Twee dagen geleden nog pakte de Franse politie 22 personen in de trein van Parijs en Lyon naar Italië op. Dit vond plaats in het kader van scherpere controles op Frans grondgebied op het Gare du Lyon en op het station Saint Exupery in Lyon. Er bestaan echter ook een andere – veel gevaarlijker – route door de oude treintunnel van Frejus. Door deze tunnel rijden de Franse hogesnelheidstreinen, de TGV´s. Gistermorgen meldde de grenspolitie drie personen, die probeerden via de treintunnel te voet naar Italië terug te keren. Twee van hen konden vluchten, de derde, een Marokkaan, werd naar Frankrijk teruggebracht. Als gevolg van dit incident was de spoorwegtunnel van de TGV van ´s morgens 04.30 uur tot ´s middags geblokkeerd.

Allemaal bijwerkingen van de geplande Bellanova-wet.

(Bron: “VoxNews”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Algemeen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Illegale migranten wijzigen koers van Frankrijk naar Italië

 1. Leon Theunisz zegt:

  Wat zijn die Italianen aan het doen waar is Salvini

  Like

 2. Republikein zegt:

  Ze waren dan goed op de hoogte, lezen zal vast wel één van hun hobby’s zijn.

  Like

 3. Jan zegt:

  Italië, Prato

  Like

 4. Jan zegt:

  Meer cultuurverrijking in Napels

  Like

 5. Jan zegt:

  Italiaan is Afrikaan beu

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s