In Brussel . . .

Screenshot (62)

Als er één standbeeld vernietigd moet worden, is het dit wel: de dictatuur van de EU komt in dit beeld duidelijk naar voren. De EU vertrapt en onderdrukt de gewone mens.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “boorzalf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, dictatuur, Europees Parlement, EUSSR, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op In Brussel . . .

 1. Edwin Vissers zegt:

  Ik ben erg goed in symboliek ,ik zie drie zessen,de vrouw maakt het gebaar van As Above, So Below ,het schaakbord zwart wit van de vrijmetselaar ,goed en kwaad 322 Skull and Bones ,genesis —- knowing good and evil ,het viekante blok symbool van het Vierkant en van het Kompas, freemason. ,ik kan uren doorgaan maar je kan je ook zelf verdiepen

  Like

 2. Edwin Vissers zegt:

  deze man van negroïde afkomst heeft me verslagen wow Juda leeuw

  Like

 3. Jan zegt:

  Het beeld laat direct zien waar het het volk in het EP om gaat, om geld en zullen van Europa een rokende puinhoop maken. Zeus ging het bij Europa om schoonheid, maar dat is voor linksvolk een brug te ver. Alles is immers mooi (want alles kan kunst zijn, zelfs troep van de vuilnisbelt, zgn ‘ready mades’)

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Thans is zelfs het monumentale Amsterdam, gelijk aan Brussel, helemaal uit elkaar aan het donderen omdat ze de beide hoofdsteden al jarenlang hebben verwaarloosd en niet onderhielden! Zo zakken de kades bij de grachten in elkaar en moeten daar honderden bruggen worden gerestaureerd, net zoals in Brussel stukken beton uit de plafonds van de tunnels vallen!
   Maar ook het oude en zondige Babylon werd op een soortgelijke manier verwaarloosd waardoor de Meden en Perzen het konden binnendringen en de zondige machtshebbers daar ombrachten!

   Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Het EU-beeld is precies hetzelfde als het beeld van Nebukadnezar dat uit talloze edelmetalen werd vervaardigd en toch geen eenheid kon worden! Lees hier dit bijbelse verhaal daarover:

  De Droom van Nebukadnezar

  Koning Nebukadnezar droomt in zijn slaap. In zijn droom ziet hij opeens een groot beeld waarvan elk lichaamsdeel een bepaald wereldrijk, of fasen daarvan, vertegenwoordigt. Dat beeld blijkt model te staan voor een belangrijk stuk wereldgeschiedenis.
  Het reikt in zijn betekenis helemaal tot in de toekomst; de Eindtijd.

  Het beeld dat Nebukadnezar ziet, is in feite een buitengewoon vreemd beeld. Het was namelijk enorm groot en topzwaar. Het hoofd was van goud, wat een soortelijk gewicht heeft van 19,3. Daarna kwam zilver, een soortelijk gewicht van 10,51. Daarna koper of brons, met een soortelijk gewicht van 8,5. Dan ijzer, soortelijk gewicht 7,6 en uiteindelijk ijzer vermengd met klei, soortelijk gewicht ongeveer 2,0.
  Door zijn grote hoogte, de ongelijke gewichtsverdeling en de zwakke benen, was het beeld juist gedoemd om ten onder te gaan. De voeten konden de bovenbouw onmogelijk lang dragen. Het moest wel onder zijn eigen gewicht instorten.
  Daarin typeert het beeld alle grote werken van de ‘mens zonder God’. Die zijn nooit duurzaam en altijd gedoemd tot de ondergang.

  Het beeld uit de droom van Nebukadnezar typeert vier 4 machtige rijken der mensen. Voor een deel is dat nog onvervulde profetie. In zijn eindstadium zal het laatste rijk samengaan met de afgevallen kerk, onder leiding van de antichrist.

  Het beeld van Nebukadnezar wordt gedomineerd door het gouden hoofd en dat is Babylon. Daarin vinden we aansluiting bij de profetie van Openbaring 17:5 En op haar voorhoofd was een naam geschreven, een geheimenis: het grote Babylon, moeder van de hoeren en van de gruwelen der aarde.
  De stad Babel wordt in de Bijbel omschreven als ‘Babylon de grote hoer’. Dit kwam door de vergaande afgoderij van de inwoners. De stad staat in de Bijbel dan ook symbool voor alles wat met perverse en onreine zaken te maken heeft, gelijk aan Sodom en Gomorra.
  Babylon wordt in de Bijbel als de bron van immens kwaad gezien; hét machtscentrum van de tegenstrevers van God. Zoals Daniël voorzegt, zal dit goddeloze rijk in de Eindtijd helemaal ten onder gaan.
  Daar spreekt ook Openbaring 18:2 van: En hij riep met sterke stem, zeggende: Gevallen, gevallen is de grote (stad) Babylon en zij is geworden een woonplaats van duivelen, een schuilplaats van alle onreine geesten en een schuilplaats van alle onrein en verfoeid gevogelte.
  De ondergang van het Grote Babylon zal zich in heel korte tijd voltrekken. De profeet Daniël spreekt daarover in hoofdstuk 2:35, maar ook Openbaring 18:10 Wee, wee, gij grote stad, Babylon, gij sterke stad, want in één uur is uw oordeel gekomen…

  De Heerschappij der Mensen

  Koning Nebukadnezar zag feitelijk een beeld dat een overzicht biedt van het gehele tijdperk van de menselijke heerschappij. Dat betreft de grote koninkrijken der mensen, voor zover deze te maken hadden en hebben met het volk Israël. Niet de geschiedenis der mensen, maar de voortgang van het heil is daarin het kernpunt.

  En de zoon van Nebukadnezar, Belsazar, zou deze ondergang meemaken door middel van ‘Het teken aan de wand.”

  In Daniël 5 is namelijk te lezen hoe de Babylonische koning Belsazar – die regeerde van 553 tot 539 v.Chr. – een groot feestmaal organiseerde voor duizend van zijn volgelingen. Het servies bestond uit gouden en zilveren bekers die door Belsazars vader Nebukadnezar uit de tempel van Salomo in Jeruzalem gestolen waren, aan het begin van de Joodse ballingschap. Dat was natuurlijk heiligschennis.
  Tijdens het feest verschenen er daarom plotseling opeens uit het niets allerlei vingers van een mensenhand, die een tekst op de muur schreven. De koning trok wit weg en hij stond te trillen op zijn benen, aldus het Bijbelverslag.
  De koning en zijn raadgevers slaagden er natuurlijk niet in de tekens te ontcijferen. Daarom haalde Belsazar de Joodse balling Daniël erbij om de woorden uit te leggen zoals deze dat ooit deed bij diens vader. Hiervoor zou Daniëll rijkelijk beloond worden en een deel van het rijk erven maar dat wees hij wijselijk af.
  Daniël wist echter precies te vertellen wat er stond geschreven: ‘Mene, Mene, Tekel, Ufarsin‘ – in het Aramees: מנא ,מנא, תקל, ופרסין.
  Letterlijk stond dit voor ‘Geteld, geteld, gewogen en verdeeld’. Hierna legde Daniël de betekenis van de woorden uit:

  “Dit is wat het precies betekent:

  1. Mene: God heeft de dagen van uw koningschap geteld en er voorgoed een einde aan gemaakt.

  2. Tekel: U bent door God gewogen en te licht bevonden.

  3. Ufarsin: Uw koninkrijk is verdeeld, ingestort en aan de Meden en de Perzen gegeven.”

  Deze voorspelling kwam vrijwel direct uit. De vorst Belsazar werd nog diezelfde nacht gedood, waarna zijn rijk overging in Perzische handen. En ook de gehate EU zal op een haast eendere wijze in elkaar storten omdat deze al tijden is gewogen en te licht is gevonden!

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Multiculti Brussel heeft drie tot vier maal meer gevallen van tuberculose dan de rest van België

  Belgium’s average rate of the disease is 8.6 per 100,000 people but in Brussels, the rate is 29.5 cases per 100,000, with the city representing 36 per cent of all new tuberculosis (TB) cases in the country that year. The numbers have been steadily rising since 2014.

  Researchers Find New Drug-Resistant Strain of Tuberculosis in Asylum Seekers https://t.co/rWlvzFuxm6

  — Breitbart London (@BreitbartLondon) January 19, 2018
  …..
  https://www.breitbart.com/europe/2020/08/21/heavily-migrant-populated-brussels-boasts-tuberculosis-rate-3-4-times-larger-than-rest-of-belgium/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s