LINKSE HYPOCRISIE!

Screenshot (60)

Hoe kan het dat één door de politie gedode zwarte man in Amerika zorgt voor zoveel “Black Lives Matter”-bewegingen in de hele wereld, maar dat er honderden blanke boeren in Zuid-Afrika worden vermoord en iedereen zwijgt? 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op LINKSE HYPOCRISIE!

 1. Bas zegt:

  In het verleden heb ik wel eens comments gelezen bij video”s over het geweld tegen blanken in zuid-afrika, daar las je de meest agressieve en racistische uitlatingen ooit, door zwarten over de blanke bevolking..
  Standaard werden ze uitgemaakt voor oa huidkanker Neanderthalers …..
  Verwijderd werden die racistische opmerkingen niet.

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ Bas.
   Negers zijn áltijd zielig en worden óveral en ook áltijd gediscrimineerd; in Zuid-Afrika, maar ook in andere Afrikaanse en moslim-landen worden dagelijks blanke mensen afgeslacht, soms om hun geloof maar meestal omdat zij blank zijn. Negers zijn jaloers en willen óók blank zijn/worden, want met een één-cellige hersentjes denken zij, dat , als zij maar blank zijn, zij dan op dezelfde manier kunnen leven als veel (niet álle) blanken. Dat ze alsdan aan ’t werk zullen moeten gaan beseft dat volkje niet, ze lopen/zitten/liggen liever te demonstreren, plunderen zo af en toe een paar winkels, houden hun hand op bij de Soci. en klaar is neger-Kees, denken zij.
   ’t Is gewoon een misselijk makend volk, tot niet veel in staat, kijk maar naar de landen die worden bestuurd door hun neger-soort-genoten. Één en al armoede en honger, maardat zal óók uw en mijn schuld wel zijn.

   Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Er wordt gevraagd hoe ‘t kan dat de dood van zwarte man in Amerika zorgt voor zoveel Black Lives Matter – bewegingen in de hele wereld. Dat komt omdat aanhangers van dat BLM-gedoe uit ‘t zelfde hout gesneden zijn als G.Floyd, u weet wel: die Amerikaanse crimineel die, eerlijk = eerlijk , een gruwelijke dood vond.

  Geliked door 2 people

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Het laat zien dat de linksen, de zwarte mensen gebruiken voor heel andere dingen. Zij misbruiken de zwarte bevolking om via rassenrellen ( die ze zelf hebben ontketend), de macht van de staat naar links te laten verschuiven. Ook in nederland is dat zo. De antifa die de zwarten ophitsen tegen de blanken en de blanken een schuldgevoel aanpraten van wege het verleden. Chaos en anarchie staan ons te wachten. We kunnen dingen niet meer terug draaien. Wat nog rest is ons gewapenderhand verweren tegen de stormloop van links, die worden gesteund door de antifa en de moslims. Resultaat zal zijn dat, wanneer de blanke suprematie is doorbroken, de moslims met de overwinning op de loop gaan en de vijand worden van degenen waarmee ze eerst hebben samen gewerkt. Zowel de antifa, de overige linkse partijen en de zwarte bevolking, zijn ten dode opgeschreven. De islam aan de macht en verder niets of niemand. Dat is ons voorland. Wen er maar aan.

  Geliked door 2 people

 4. M. zegt:

  Omdat deze massa opgefokt en gestuurd in de wereld rondloopt en de omgekeerde waarheid een beetje moet uitdragen.
  De slavernij was en is nog altijd het meest vertegenwoordigd door de kleur die het hardste schreeuwt over slavernij momenteel.
  Het ‘leed’ dat men nog steeds daarvan zou hebben ook al is het al honderden jaren terug is niet meer dan gespeeld leed wat het wel goed doet bij de massa en mensen die graag in de slachtofferrol bivakkeren om daar een slaatje uit te slaan.
  Pot verwijt de ketel letterlijk dat hij zwart ziet.
  Maar goed genoeg mensen die graag hun eigen vlag in hun reet geduwd zien worden om maar te laten zien dat ze geen racist zijn.
  Toen de foundations van de satanisten nog geen ploegen relschoppers financierden om de samenleving tegen elkaar op te fokken heb je decennia lang nooit iemand gehoord over zwarte Piet.
  Betaald en gestuurd hebben ze er ineens allemaal last van behalve als blanke boeren worden afgeslacht door gekleurde mensen dan geeft niemand thuis en heeft niemand wat tegen racisme en schittert iedereen die nu staat te schreeuwen over racisme van afwezigheid.
  Ik ben geen racist maar weet dondersgoed wie de werkelijke racisten zijn, zij die het hardst over racisme schreeuwen en de slachtofferrol permanent hebben aangenomen en zij die het meest zwijgen als het echte racisme gebezigd word door hun eigen kleur.

  Geliked door 2 people

 5. GT zegt:

  Is een sekte, op de terroristen lijst!

  Like

 6. Bob zegt:

  Over linkse racisme gesproken. Alleen de moord op communisten,Sinti
  Roma, homos, Joden in WOII werd uitgevoerd door linksen
  Nazi’s, Nsb en hun volgelingen.
  De protesten die er nu zijn black matter lijken veel op die van
  de bruinhemden.
  Deze werden ook centaal georganiseerd.
  Ken de feitelijke geschiedenis.

  Geliked door 1 persoon

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  Als ze zouden demonstreren tegen de moord op de boeren en andere blanken in Zuid Afrika krijgen ze geen geld van Soros cs. dus is het niet interessant meer.
  Hetgeen duidelijk bewijst dat ze zelf niet door hebben dat ze gebruikt worden als nuttige idioten.

  Geliked door 2 people

 8. bozeoudeman zegt:

  Ach dat is hetzelfde als met islamieten, een islamiet die door een rechtsextremist wordt vermoord betekent wereldwijde verontwaardiging, met plunderingen, brandstichtingen en vernielingen in het verlengde hiervan, terwijl als er duizenden christenen door islamieten worden vermoord de wereld zwijgt, de andere kant opkijkt enzovoorts en dat is de reden waarom DIT HUIDIG LINKS NIET DEUGT. Dit huidige links komt wel in het geweer als het om islamieten of zwarten gaat maar niet als het om blanken of christenen gaat. De zwarte racisten van Obama’s BLM zijn er duidelijk genoeg over: ALLEEN ZWARTE LEVENS DOEN ERTOE! Dus: wanneer komen blanken, die als groep wereldwijd een minderheidsgroep is, eens voor zichzelf op? Als we lang wachten hoeft het miet meer!

  Geliked door 2 people

 9. Kuu zegt:

  Klaver wil excuses van Rutte + daden….
  Laten zijn vriendjes zelf eens wat gaan doen.

  Like

 10. John van antwerpen zegt:

  Op die foto zie ik geen enkele zwarte. Waar is hun steunbetuiging dan ?
  Jesse Klaver, waarom was je niet op deze betoging, je moet je diep schamen !!!

  Geliked door 1 persoon

 11. Meine zegt:

  Zelfs die terrorist, met bloed aan zijn handen, Nelson Mandela,…
  Zat in zijn laatste levensjaar nog te zingen “Kill the Boer…”

  Het is maar wat je wilt zien, of in het geval van de NOS, wat je wilt verzwijgen.

  Geliked door 2 people

 12. Hovawart zegt:

  Iedereen heeft de mond vol over witte mensen die nooit slavernij hebben bedreven, maar niemand ziet dat de Linksche Looney Brigade hun klimaatplannetjes en ideeën verder uitrollen, alsmaar verder, ver buiten de publieke visie, en verzwegen door politiek en media…..rollin rollin rollin.

  Geliked door 1 persoon

 13. J gijsbertse zegt:

  Omgekeerde wereld, triest voor woorden

  Like

 14. Republikein zegt:

  Rudi Dil in actie.

  Geliked door 2 people

 15. Hovawart zegt:

  Het wachten is op een Afro-getinte Greta, eventueel met hoofddoekje……..zucht

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s