Meer dan € 600 miljoen voor Palestijnen: Noorwegen schrapt hulpmiddelen voor terreur

Screenshot (68)

Palestijnse schoolboeken bejubelen Dalal Mughrabi, die in 1978 verantwoordelijk was voor de dood van 38 Israëli´s, waaronder 13 kinderen.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Noorse regering heeft de hulpmiddelen voor Palestijnse scholen op grond van terreurverheerlijking met de helft geschrapt. De Europarlementariër Joachim Kuhs van de AfD eist gelijksoortige stappen van Berlijn en Brussel.

journalistenwatch

De Noorse minister van Buitenlandse Zaken, Ine Eriksen Søreide, antwoordde verleden week op parlementaire vragen dat d eNoorse regering de helft van alle hulpmiddelen voor Palestijnse scholen zal schrappen, zolang de Palestijnse Autoriteit (PA) schoolboeken gebruikt die terreur verheerlijken en terroristen als martelaren voorstellen. Diverse NGO´s zoals “IMPACT-se” en “Israel Behind the News” hebben gedocumenteerd hoe haat en terreur op scholen onderwezen worden die door de VN en de EU worden gefinancierd.

De EU heeft nu het Georg Eckert Instituut voor internationaal schoolboekonderzoek in Braunschweig opdracht gegeven tot een onderzoek. In mei had het Europees Parlement zich “bezorgd” getoond “dat problematisch materiaal in Palestijnse schoolboeken nog steeds niet verwijderd werd” en had kritiek op “het voortdurend falen om effectief tegen hatespeech en geweld in schoolboeken op te treden”.

“Ik heb al in maart in de ´Jüdische Rundschau´ het schandalige gebruik van EU-geld voor terreurpropaganda in schoolboeken van de Palestijnse Autoriteit beschreven”, zei de Europarlementariër van de AfD Joachim Kuhs tegenover “Jouwatch”. “De EU betaalt jaarlijks ministens € 300 miljoen aan de Palestijnse Autoriteit, die daarmee terreur verheerlijkende schoolboeken produceert en pensioenen aan de families van terroristen betaalt. De Duitse regering is inmiddels de grootste ondersteuner van de antisemitische UNRWA met € 173 miljoen per jaar en nog eens € 160 miljoen uit de EU-begroting, waarbij Duitsland immers de grootste nettobetaler is. Berlijn en Brussel moeten het voorbeeld uit Noorwegen volgen en de betaling van nog meer belastinggeld afhankelijk maken van een eerlijke inzet voor vrede en geweldloos samenleven.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Berlijn, Brussel, demoniseren, Duitsland, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Noorwegen, propaganda, Racisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

11 reacties op Meer dan € 600 miljoen voor Palestijnen: Noorwegen schrapt hulpmiddelen voor terreur

 1. Alex Delarge zegt:

  Er gebeurd dus ook nog iets goeds. Hopen dat dit een begin is van een proces.

  Like

 2. Gienekehado zegt:

  Kaag en haar voorgangers / soortgenoten hebben 10tallen slachtoffers van palestijnse terreur op hun “GEWETEN”!! Kaag zou haar LAFFE SMOELWERK eens open moeten trekken en openlijk de situatie in Gaza / Faalstina aan de kaak stellen!! Vrouwen, kinderen, de LGHYBxxxx hebben daar een ellendig bestaan! Hebben 24/7 te maken met BRUTE ONDERDRUKKING!! Het enige wat Kaag doet is AFGEJATTE MILJARDEN uitdelen zonder restricties, toezicht!! Kous Ochtach!!

  Like

  • Gienekehado zegt:

   N.B. 10tallen moet zijn 1000en slachtoffers!!! Ook onder de pallies zelf!! De EU heeft hierbij ook bloed aan de klauwen, tot aan de ellebogen!!

   Like

 3. hans-e-pans zegt:

  Dan zal D66 mevrouw Sigrid Kaag-Anis al-Qaq dat wel gaan bijpassen met Nederlands belastinggeld.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Oude bondgenootschappen tussen het Midden Oosten, Duitsland en het 4de Rijk in casu de Europesche Unie gaan nooit verloren.

  Like

 5. Sinyo zegt:

  Dit valt allemaal onder één noemer.
  Wij financieren onze eigen ondergang.
  Of . . . . beter gezegd: Zij die voor onze veiligheid zouden moeten zorgen financieren “uit onze cente” onze ondergang. Ondank des bestuurders loon.

  Like

 6. Jan zegt:

  Wat de Noren in mindering brengen, wordt door Kaag aangevuld.

  Like

 7. Julia zegt:

  Gegarandeerd dat Kaag meer geld eist van het Nederlands belastinggeld om meer steun te geven terwijl ondertussen het begrotingstekort gigantisch oploopt. Maar onze Overheid kennende zal toegeven en de meerderheid zal voor zijn om nog meer bakken met geld in bodemloze putten te gooien. Al die ontwikkelingsbijdrage worden voor heel andere doeleinden gebruikt dit is al jaren bekend.

  Geliked door 1 persoon

 8. Bob zegt:

  Wir schaffen das—- De leus van alle EU aangesloten clubjes.
  De kaart moet veranderd worden.
  Hoe;”we huren massa moordernaars in, dan houden wij onze
  handen schoon”.
  Het Derde Rijk leeft voort en bijna niemand wil het zien.
  De boeken die gebruikt worden worden door de EU-landen gedrukt en verzonden.

  Like

 9. verwardeman zegt:

  Iedereen die voor 1948 in dat land woonde was toch een Palestijn ?
  Of je nou Jood , Christen , MoSSlim , of wat ook was, je woonde immers in PALESTINA .
  Vanaf 1948 pas heet het land toch Israel ?
  Dus volgens mij is iedereen die NA 1948 is geboren zowiezo GEEN Palestijn …………
  Het zijn gewoon vieze vuile gore leugenachtige kutmoSSels , dat zijn het !
  Wat mij betreft geeft Israel elke moSSel-raket TIENVOUDIG terug , kapotstampen dat tuig !
  En wat die KAAG betreft : krijg CORONA , rotte moSSelhoer .

  Like

 10. fleckie zegt:

  Ja, als’ iedereen’, een masker gaat dragen’!! kan men bij misdaad onderzoek, ( vooral bij confrontatie) bij de. ‘ANDERS- getinten niet meer bewijzen WIE/ welke Masker drager het IS /,WAS!,!!! ……… ook weer met DANK. AAN. BALKENENDE, (van het. CDA. ). , …die ons de. EU. inrommelde……..ondanks. AFWIJZING!
  <~<~<~<~<~<~<~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s