VIDEO Fleur Agema (PVV): Meisjesbesnijdenis in Nederland

 

(Door: Gerard de Boer)

Blijkens het rapport van Pharos en het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam zijn in Nederland inmiddels al ruim 41.000 meisjes en vrouwen genitaal verminkt en worden er nog regelmatig meisjes besneden, maar zowel door Jeugdzorg als de regering – met minister voor Rechtsbescherming Sander Dekker voorop – wordt nog steeds hardnekkig weggekeken. Hieronder het Wetgevingsoverleg Zorg & Gezondheid op 18 november 2019. Aan het woord is Fleur Agema, woordvoerder Zorg in de Tweede Kamer voor de PVV, die aan het slot van het overleg minister Dekker recht in zijn gezicht de allergrootste wegkijker op het gebied van meisjesbesnijdenis noemt.

Bron:
https://gerard1945.wordpress.com
(h/t W.C.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Mensenrechten, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, PVV, Rechts geluid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO Fleur Agema (PVV): Meisjesbesnijdenis in Nederland

 1. karton zegt:

  Sander Dekker weet niet wat het besnijden van meisjes inhoudt, mogelijk mag hij een keer zo’n “ritueel” bijwonen ?

  Geliked door 1 persoon

 2. BertG. zegt:

  En hoeveel jongetjes raken er jaarlijks onnodig een stukje van hun pielemuisje kwijt om dat er een god zou bestaan die dat dat een goed idee vond?
  Daar kijkt ook iedereen van weg.

  https://www.frontnieuws.com/moslimjongens-worden-besneden-met-een-soldeerpistool-zonder-verdoving/

  Geliked door 2 people

 3. M. zegt:

  Dat is allemaal prima zolang het maar niet door blanken gedaan word want dan zou het een schande zijn en zou iedereen moord en brand gillen in de leugenmedia.
  Als een gekleurde zijn teen stoot moet de wereld afgebroken worden en als blanke boeren bij bosjes afgeslacht worden of blanke Christenen bij bosjes geslacht worden dan zwijgt iedereen als het graf en schreeuwt er niemand moord en brand in de leugenmedia.
  En de zogenaamd tegen racisme zijnde mensen die overigens zelf zo racistisch zijn als wat gezien hun zwijgen als blanken bij bosjes vermoord worden weten dan ineens niet meer wat racisme is.

  Geliked door 2 people

 4. Pingback: VIDEO Fleur Agema (PVV): Meisjesbesnijdenis in Nederland! | eunmask

 5. Pingback: VIDEO Fleur Agema (PVV): Meisjesbesnijdenis in Nederland! | eunmask

 6. Tja dat noemen ze “iemand de oren wassen” !
  In dit geval van een minister en dat kun je wel aan Fleur overlaten, ze is een soort lopende databank waarin alle cijfers liggen opgesloten en die tovert ze keer op keer uit haar hoed, tel daarbij dat ze zeer begaan is met haar portefeuille van gezondheidszorg en je hebt een combinatie waar menig bestuurder het voor in de broek doet.
  Tegenspreken heeft weinig zin want Agema heeft alle feiten op een rijtje.

  Geliked door 1 persoon

 7. Lilith zegt:

  Heldin! In ons zogenaamd ‘ontwikkelde’ landje bungelen vrouwen weer steeds meer onderaan de pikorde die ‘mannetjes’ vaststellen. Met de gayifcatie van de Nederlanden en Europa i.h.a. zal dat alleen maar erger worden. Vrouwen als objecten om door mannetjes (échte mannen doen dit niet) gebruikt c.q. misbruikt te worden. Voorbeeld? Je HIV medicatie wordt vergoed, je transgender transitie op kosten belastingbetaler….maar de pil? Die moet de vrouw zelf betalen…fijne wereld hoor. Dat feminisme is gekaapt door de lesboos en de gewone vrouw is het haasje…

  Geliked door 1 persoon

 8. het wegkijken van immigratiegevolgen gaat deze minister ook goed af, net als Rutte, Merkel en Macron

  Like

 9. Republikein zegt:

  Bij zijn “aantreden” vroeg ik aan een leerkracht van een basisschool of hij al droog was achter zijn oren.
  Ik denk van wel was het antwoord, hij heeft kinderen hoor!

  Like

 10. pepo Copyright zegt:

  Honden staarten/oren, en van vogels en pluimvee snavels én de vleugels mogen al jaren niet meer gecoupeerd worden.

  Waarom bij kinderen dan wél !

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s