Wij knielen niet!

Screenshot (69)

(Door: Silvius Brabo)

Het wordt hoogtijd voor een nieuwe “J’accuse”! Ik beschuldig! Ja, ik beschuldig met de meeste klem alle armlastige “verrijkers”, alle potverterende profiteurs en alle achterlijke nietsnutten die, flierefluitend en lanterfantend vanuit een gesubsidieerde hangmat en met onbezielde en geesteloze ogen in de kop, menen bestendig een dikke middelvinger te moeten opsteken naar de beschaving die hen bergt, naar de cultuur die hen gedoogt, die hen kansen en geld geeft, zich juridisch en fiscaal meer dan dubbel plooit opdat islamieten op de vlucht voor de islam, soldaten op de vlucht voor oorlog en polygame vrouwenschenders op de vlucht voor hun eigen schaduw, hun curieuze cultuur zouden kunnen behouden; die wegkijkt als er weer maar eens een zoveelste moskee opengaat terwijl maçonnieke platbroeken er niet moe van worden de eigen religieuze onderdanen te schofferen of belachelijk te maken en macramëe wereldverbeteraars tot tranen toe bewogen hun geaffecteerd medeleven betuigen met de nachtelijke ramadanvreters, hen hardleers pampert en pardonneert, terwijl ze de vertrouwde feestdagen en de beleden cultuur wekelijks met het restafval aan de deur zetten.

Lees verder>>>
(h/t “Geronimo”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Wij knielen niet!

 1. BertG. zegt:

  Heerlijk geschreven, en hij heeft helemaal gelijk.
  Waar zijn ze toch die Moorse kunstenaars en muzikanten die hun plekje verdient hebben in de geschiedenis.
  Ze zijn er gewoon niet omdat ze3 nooit bestaan hebben.
  Verder dan gaatjes in de grond prikken met een stokje en op een trommel slaan zijn ze nooit gekomen.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Zet 10-20 mensen uit b.v. Suriname of de Antillen bij elkaar en vraag wat voor muziek band ze willen beginnen.
   Allemaal komen ze dan met een trommel aan lopen om daar met ze alle tegelijk een partij herrie uit te halen. Keer op keer krijg je dan zo iets.

   Like

 2. Republikein zegt:

  Knielen is overgeven, mag ik ook kotsen zeggen?
  Zojuist iets geplakt over overgeven op: https://ejbron.wordpress.com/2020/06/13/zwarte-berkeley-professor-maakt-mythe-over-blank-racisme-tegen-zwarten-met-grond-gelijk/

  Like

 3. Prachtig artikel en ook nog geschreven in heerlijk Vlaams.
  Lees ook even de reacties en dan met name de laatste twee waar iemand zijn beklag doet dat zijn reactie niet geplaatst is en de uitleg van de webmaster !

  Like

 4. Marc zegt:

  Silvius verwoordt het dan wel allemaal heel mooi, feit is dat wij weliswaar niet knielen, maar dat er wel massaal namens ons voor ons wordt geknield. Neem nou Rutte met zijn idiote bewering dat ‘racisme’ in Nederland ‘systematisch’ is (door Klaver direct vertaald met ‘institutioneel’). Zowel Rutte als Klaver zitten er vierkant naast.

  In de jaren 1930. de jaren van zegevierend fascisme en nationaalsocialisme, analyseerde Menno Ter Braak het gehalte van toenmalige vooraanstaande Duitse literaire genieën, waaronder Thomas Mann (die aanvankelijk pro-nazisme neigingen had).

  Los van de uitkomsten die hij daarbij noteerde, hanteerde hij een buitengewoon zinvol criterium, namelijk het verschil tussen fatsoen en onfatsoen. Op die manier kon hij nagaan dat Mann, hoewel deze in de jaren 1930 volgens Ter Braak het verkeerde politieke standpunt innam, desondanks toch fatsoenlijk was.
  Dat Ter Braak (die 10 mei 1940 zelfmoord pleegde) later zijn gelijk kreeg, wordt bevestigd door het feit dat Mann tijdens de oorlog naar de VS vluchtte, en aldaar zijn mea culpa declameerde door publiekelijk het nazisme af te wijzen.

  Waar het om gaat is dat niet emotie, maar feit de boventoon zou moeten voeren. Feiten, dus niet emoties, over alledaagse taferelen waarin duidelijk een en ander mis gaat. Wellicht is de nek-klem
  geen goed middel, of misschien wordt het niet goed toegepast. Ik kan er niet over oordelen. Waar ik wel over kan oordelen is dat de nek-klem als techniek op generlei wijze als racistisch kan worden bestempeld. Evenmin als het verstrekken van financiële middelen aan de politie.

  Iedereen die dat beweert is willens en wetens uit op het uitschakelen van het gezag. En dat kan maar een doel hebben: het elimineren van de soevereiniteit van het volk. Men is uit op burgeroorlog, chaos en vernietiging.

  IK vind dat het mechanisme van Ter Braak opnieuw in stelling gebracht moet worden: is iemand die, los van zijn politieke overtuigingen, een fatsoenlijk mens?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s