Zwart racisme in Zuid-Afrika: Oostenrijkse restauranteigenaar in stukken gehakt

Screenshot (83)

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

De weggelaten genocide op de blanke bevolking

In het jaar 2010 vervulde de in Salzburg geboren Eduard Neumeister (67) samen met zijn vrouw Margit Riebler (62) zijn levensdroom en opende op het platteland in Zuid-Afrika, in de kleine plaats Balgowan in de provincie KwaZoeloe-Natal, een restaurant met Duitse specialiteiten zoals braadworst, varkenspoot en zuurkool.

PI News (2)

Het was een gevaarlijk waagstuk van Neumeister, want sinds het einde van de Apartheid werden tot het jaar 2016 in Zuid-Afrika al 2000 blanken, vooral boeren, op hun boerderijen en afgelegen grondstukken door zwarten vermoord. “Farmmoorden” noemen boerenorganisaties dit brute fenomeen, velen spreken al van een “genocide”.

Neumeister, het nieuwste slachtoffer van het zwarte racisme

Intussen moest ook Eduard Neumeister er aan geloven. In de ochtend van de 10e juni ging hij naar buiten om zijn beide Rottweilers eten te geven, toen hij plotseling door een zwarte met een stormhoed en een vlijmscherpe machete werd aangevallen. Het kwam tot een gevecht op leven en dood, waarbij de dader met het hakmes op Neumeister instak en inhakte.

Volgens zijn vrouw, die getuige van de aanval werd, stortte Neumeister uiteindelijk in een grote plas bloed op de grond. De 62-jarige was er van overtuigd dat haar man dood was en rende, achtervolgd door de aanvaller, het huis in.

Hij kreeg haar te pakken in de keuken, greep haar bij de keel, wurgde haar en wilde al haar geld: “Give me all the money or die.”

Een dwaze held

Op dat moment strompelde de zwaargewonde, onder het bloed zittende Eduard Neumeister de keuken binnen en ondernam de even dappere als dwaze poging zijn vrouw te helpen.

De zwarte liet de 62-jarige los en ging opnieuw op Neumeister los met de machete. Hij takelde hem dusdanig toe dat zijn lijk later nauwelijks meer geïdentificeerd kon worden. De politieagenten, die gekomen waren voor sporenonderzoek, gaven unaniem aan nog nooit zulke gruwelijke wonden op een mens gezien te hebben. De restauranthouder werd in de letterlijke zin van het woord in stukken gehakt.

De moedige daad van de 67-jarige gaf Margit Riebler de gelegenheid naar de nabijgelegen straat te vluchten en een auto aan te houden. Die bracht haar naar de plaatselijke school, waar ze hulp kon inschakelen. De dader is tot nu toe onbekend en op de vlucht.

Zwart racisme

Terwijl in de hele wereld mensen de straat opgaan om tegen de zogenaamd racistische politieagenten in de VS te demonstreren, worden in Zuid-Afrika blanken met duizenden vanwege hun huidskleur en hun eigendom in koelen bloede vermoord. Het moorden in Zuid-Afrika heeft zo´n omvang aangenomen, dat dit land inmiddels op de 8e plaats van de wereldwijde moordranglijst te vinden is. Zelfs Australië, dat een rigide vluchtelingenpolitiek volgt, heeft inmiddels de blanke boeren van Zuid-Afrika asiel aangeboden. “De vervolgde boeren van Zuid-Afrika hebben hulp nodig”, zegt de Australische minister van Immigratie Peter Dutton.

Blanken in Zuid-Afrika zonderen zich ondertussen steeds meer in zogeheten “Gated Communities” af. Dat zijn wijken/nederzettingen achter hekken en muren met een beveiligingsdienst en controle bij binnenkomst.

Commentaar:

Het wordt de hoogste tijd om ook het racisme van zwarten tegen de blanke minderheid in Zuid-Afrika te thematiseren. Daar gaat het er duidelijk drastischer aan toe, maar het is gewoon niet politiek correct om daar over te praten en te schrijven. Eveneens niet politiek correct is om er over na te denken welke gevolgen het zou kunnen hebben dat we zoveel mensen uit sub-Sahara-Afrika ons land binnenlaten. Willen we echt, met in ons achterhoofd de uitspraak van Peter Scholl-Latour dat diegene die half Calcutta opneemt Calcutta niet helpt, maar zelf Calcutta wordt, omstandigheden bij ons vestigen zoals die heersen in Zuid-Afrika?

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Censuur, Genocide, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Terrorisme, Zelfcensuur, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

27 reacties op Zwart racisme in Zuid-Afrika: Oostenrijkse restauranteigenaar in stukken gehakt

 1. Johan zegt:

  Maar we moeten vooral doorgaan met nog meer zwarten in Nederland binnen te halen.

  Geliked door 2 people

  • triumph zegt:

   Wat hebben die swoearten ooit gepresteerd op het gebied van bv de autobouw of iets ontwikkelen op medisch gebied ganz nichts kunnen ze niets aan doen een aap heeft nu eenmaal een hoger IQ .Vooral blijven waar je vandaan komt en anders naar die zandbak in de Sahara daar zitten jullie vrienden.

   Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Zou de dader écht wel een zwarte Zuid-Afrikaan zijn geweest ?? Dat zwarte volkje is de braafheid zelve, dus ik geloof er geen barst van ! Dat een blanke politieagent een zware crimineel van het negroïde ras doodt, das pas verschrikkelijk natuurlijk en daarom is ’t héél logisch dat er winkels worden vernield/geplunderd, beelden worden vernield, auto’s in brand gestoken, is logisch toch ??
  E.e.a. is cynisch bedoeld uiteraard.
  Zoals uit het artikel blijkt : zwarten zijn én blijven ongeciviliseerde inboorlingen, zónder normen en waarden, door hun gebrekkige geestelijke ontwikkeling dénken zij dat ze hun rimboe-leven in de blanke wereld kunnen voortzetten, het antwoord op hun wangedrag komt onherroepelijk.

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  n het jaar 2010 vervulde de in Salzburg geboren Eduard Neumeister (67) samen met zijn vrouw Margit Riebler (62) zijn levensdroom en opende op het platteland in Zuid-Afrika, in de kleine plaats Balgowan in de provincie KwaZoeloe-Natal, een restaurant met Duitse specialiteiten zoals braadworst, varkenspoot en zuurkool.

  Ja sorry het spijt me dat ik het zeggen moet. Je bent de 60 voorbij en gaat een restaurant kopen in een land van racistische negers. Het was ook nog zijn droom. Val bijna van mijn stoel. Dan ben je vriendelijk gezegd naïef, multi cultl gebrainwashed of totaal mesjogge.

  Ik vind het erg dat hij dood is en wat voor een dood. Hij had twee rottweilers. Daar wil ik het niet mee aan de stok hebben. Hadden die geen trek in negers. Hij had ze in elk geval niet voor niets. Voortschrijdend inzicht?

  Hoop dat zijn vrouw nog een nooduitgang naar Oostenrijk heeft anders zie ik het zwaar voor haar in en eindigt ze nog in een of ander plakkerskamp.

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   In 2010 was hij natuurlijk 57 maar hallo ook dan ga je niet emigreren naar een land van negers met meer dan 100 raciale wetten omdat de neger anders de competitie niet aankan met de chinezen, de Indiërs en de blanken.

   Geliked door 4 people

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Maar hij zal toch minimaal inclusief zijn geweest dus kunnen we hem niks kwalijk nemen, of zie Ik dat verkeerd
    Overigens denk Ik van wel

    Geliked door 1 persoon

  • Deniort zegt:

   Inderdaad, Guusvelraeds : wat een UILSKUIKEN ! Dat is erom VRAGEN ! En op dié manier zit nu inderdaad zijn echtgenote ook in de miserie. Hoe ONVERANTWOORD : ga dan alleen, Held !

   Geliked door 2 people

 4. David zegt:

  Veel mensen die alleen links georienteerd zijn of helemaal geen media volgen, zij zijn zich totaal niet bewust van wat er gaande is

  Like

 5. verwardeman zegt:

  Alle blanken zo snel mogelijk terug naar Europa OF naar Rusland , Putin ontvangt blanke
  boeren met open armen .
  Afrika is het land van de zwarten , het spijt mij niet dit te zeggen : wij hadden / hebben daar
  geen flikker te zoeken !
  Als wij willen dat moSSels en zwarten HIER opzouten , ONS LAND ! moet je niet raar
  kijken dat zij dat in HUN land willen met betrekking tot blanken , gelijke monniken………….
  Blanken , laat die zwarten barsten en ga daar weg !

  Geliked door 2 people

 6. Julia zegt:

  Links heeft geen vermogen zich te verdiepen en in te zien wat er in werkelijkheid gebeurt. Vergeten dat zij knielen voor een bevolking waar moorden, slachtpartijen, verkrachten onderling niet vreemd zijn. Als dit soort barbaren straks de overhand krijgen en de politie continu worden aangewezen als zijnde fout kunnen die linkse blanke vrouwen, homo’s en dergelijke wel eens raar staan te kijken wat zij zichzelf hebben aangedaan door blind mee te gaan in het ideaal van de zwarten. Maar dan is het te laat. Recent voorbeeld kijk eens wat zij hebben veroorzaakt in Seattle en daar blijft het niet bij.

  Geliked door 2 people

 7. Bob zegt:

  Hierom wordt een zwarte crimineel in de gehele wereld met de nazi-vuist
  geeerd. De pers en de sociale media lijken al volledig te zijn ingenomen.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Vandaag hoorde ik van mijn buuf dat haar broer daar is overleden, hartfalen.
  Verder vertelde ze dat alle blankies naar Europa vertrekken vanwege de onhoudbare situatie.

  Like

 9. oprechtegeus zegt:

  Als de blanken zijn gevlucht uit Zuid-Afrika, stort daar de economie in elkaar. Maar geen nood, de idioten uit Europa komen wel financieel te hulp. We hebben hetzelfde zien gebeuren in Zimbabwe (Rhodesië) door toedoen van een zwarte idioot, met als gevolg dat aldaar niet alleen blanken werden afgeslacht maar ook vele zwarte ‘broeders’.

  Geliked door 1 persoon

 10. Saskia Kramer zegt:

  De blanken zijn vrijwillig naar Afrika gegaan, en maakten de zwarten tot slaven. De zwarten werden naar Amerika gehaald om als slaven te werken.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   U bent slecht geïnformeerd, gehersenspoeld en zwaar bevooroordeeld.
   Uit gedegen onderzoek is al lang bekend dat de grootste slavendrijvers de zwarte West-Afrikanen zelf en de moslims waren.
   Dit past echter niet in het plaatje van links, zodat alle schuld in de schoenen van de blanken kan worden geschoven.
   Zoek eens serieus op internet: er gaat een wereld voor u open . . .

   Webmaster

   Geliked door 2 people

  • Bas zegt:

   Waar veel mensen niets over weten: witte slaven
   https://en.m.wikipedia.org/wiki/White_slavery

   White slavery
   White slavery (also white slave trade or white slave trafficking) refers to the chattel slavery of Europeans, whether by non-Europeans (such as North Africans and the Muslim world), or by other Europeans (for example naval galley slaves or the Viking’s thralls). Slaves of European origin were present in ancient Rome and the Ottoman Empire

   Under Muslim rule, the Arab slave trades that included Caucasian captives were often fueled by raids into European territories or were taken as children in the form of a blood tax from the families of citizens of conquered territories to serve the empire for a variety of functions.[1] In the mid-19th century, the term ‘white slavery’ was used to describe the Christian slaves that were sold into the Barbary slave trade.

   Witte slavernij
   Witte slavernij (ook blanke slavenhandel of blanke slavenhandel) verwijst naar de slavernij van Europeanen, hetzij door niet-Europeanen (zoals Noord-Afrikanen en de moslimwereld), of door andere Europeanen (bijvoorbeeld marinierslaven of de Viking-slaven) ). Slaven van Europese afkomst waren aanwezig in het oude Rome en het Ottomaanse rijk

   Onder islamitische heerschappij werden de Arabische slavenhandel met blanke gevangenen vaak aangewakkerd door invallen in Europese gebieden of werden ze als kinderen meegenomen in de vorm van een bloedbelasting van de families van burgers van veroverde gebieden om het rijk te dienen voor verschillende functies. [1] Halverwege de 19e eeuw werd de term ‘witte slavernij’ gebruikt om de christelijke slaven te beschrijven die werden verkocht aan de slavenhandel in Barbary.

   Like

   • Bas zegt:

    Tussen 1 miljoen en 1,25 miljoen Europese christenen werden gevangengenomen en gedwongen te werken in Noord-Afrika van de 16e tot 18e eeuw.

    https://news.osu.edu/when-europeans-were-slaves–research-suggests-white-slavery-was-much-more-common-than-previously-believed/

    When Europeans Were Slaves: Research Suggests White Slavery Was Much More Common Than Previously Believed

    A new study suggests that a million or more European Christians were enslaved by Muslims in North Africa between 1530 and 1780 – a far greater number than had ever been estimated before.

    In a new book, Robert Davis, professor of history at Ohio State University, developed a unique methodology to calculate the number of white Christians who were enslaved along Africa’s Barbary Coast, arriving at much higher slave population estimates than any previous studies had found.

    Most other accounts of slavery along the Barbary coast didn’t try to estimate the number of slaves, or only looked at the number of slaves in particular cities, Davis said. Most previously estimated slave counts have thus tended to be in the thousands, or at most in the tens of thousands. Davis, by contrast, has calculated that between 1 million and 1.25 million European Christians were captured and forced to work in North Africa from the 16th to 18th centuries.

    Like

 11. Bas zegt:

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Slavery_in_Africa

  Slavernij in Afrika

  Slavernij is van oudsher wijdverbreid in Afrika en wordt nog steeds voortgezet in sommige Afrikaanse landen.

  Systemen van dienstbaarheid en slavernij waren in delen van Afrika in de oudheid gebruikelijk, zoals in de rest van de antieke wereld. Toen de Arabische slavenhandel (die begon in de 7e eeuw) en de Atlantische slavenhandel (die begon in de 16e eeuw) begonnen, begonnen veel van de reeds bestaande lokale Afrikaanse slavenstelsels gevangenen te leveren voor slavenmarkten buiten Afrika. [1]

  Slavernij in historisch Afrika werd in veel verschillende vormen uitgeoefend: schuldslavernij, slavernij van oorlogsgevangenen, militaire slavernij, prostitutieslavernij en criminele slavernij werden allemaal beoefend in verschillende delen van Afrika. [2] Slavernij voor binnenlandse en gerechtelijke doeleinden was wijdverbreid in heel Afrika. Er was ook plantageslavernij, voornamelijk aan de oostkust van Afrika en in delen van West-Afrika. Door de afschaffing van de Atlantische slavenhandel nam het belang van slavernij op plantages in de 19e eeuw toe. Veel Afrikaanse staten die afhankelijk zijn van de internationale slavenhandel, hebben hun economie geheroriënteerd op legitieme handel die door slavenarbeid wordt verricht. [3]

  Like

 12. Aagm de Weert zegt:

  In Zuid Afrika is al jarenlang stilletjes gaande wat in Zimbabwe tientallen jaren heeft plaatsgevonden. Het uitmoorden van blanken, meest boeren maar ook blanken die op het platteland wonen. Tegen een overmacht aan zwarten moeten blanken het daar zondermeer afleggen. Uiteindelijk zal de economie hier onherstelbare schade van opdoen.

  Like

 13. Maggie Schneider Botes zegt:

  Please help us to leave South Africa we live in fear

  Like

 14. Republikein zegt:

  Hartelijk welkom en welkom gefeliciteerd, reeds.

  Like

 15. Republikein zegt:

  Rijke koning

  Op weg terug naar hoofdstad Mbabane maant de politie tot stoppen. Een dikke auto met zwarte nummerplaten met een goud randje rijdt voorbij. Het is koning Mswati III, die net bij zijn moeder op bezoek is geweest. Deze laatste absolute vorst in Afrika heeft samen met zijn dertien vrouwen een goed leven. Er is veel kritiek op zijn luxe levensstijl, terwijl zijn volk het slecht heeft.

  Maar dit komt vooral van buiten. Directe harde kritiek op de koning door Swazi zul je minder snel horen. ‘Er worden veel mensen niet geholpen in Swaziland en ik vind dat de overheid meer moet doen, maar we houden van de koning,’ zegt werkloze boer Dlamini. Mnisi is wat uitgesprokener. ‘Mensen zijn bang om te zeggen dat hij niet genoeg doet. Ik vind in ieder geval dat hij het slechte voorbeeld geeft met zijn dertien vrouwen. Mannen in Swaziland nemen dat over. Ik ervaar nu zelf wat dat kan veroorzaken.’

  Story Afrikaner Blood
  The project Afrikaner Blood was published in several international publications: Vrij Nederland (The Netherlands), The Telegraph Magazine (UK), L’Espresso (Italy), dsWeekblad (Belgium), Oslo (Norway) and the Mail & Guardian (South Africa). Continue to read the full text in Dutch and English and to download the PDF’s of the magazines.

  Koning Mswati III heeft vijftien vrouwen.[1] (NB: Officieel heeft hij er twaalf, omdat de koning pas met een vrouw trouwt wanneer zij hem een kind heeft geschonken, tot die tijd is zij een verloofde.)

  De eerste twee vrouwen van koning Mswati III zijn door de koninklijke raadgevers voor hem uitgezocht. De kinderen van zijn eerste twee vrouwen kunnen nooit koning worden. In aanmerking voor het koningschap komen de kinderen (jongens) van zijn andere vrouwen, meestal van zijn laatste vrouw. De koning is – afgezien van zijn eerste twee vrouwen – vrij in zijn keuze om een vrouw voor zichzelf uit te zoeken. Meestal komt zo’n nieuwe vrouw voor de koning wel uit een ‘respectabele’ familie. In januari 2005 had koning Mswati III zijn nieuwste bruid gepresenteerd, een zeventienjarig meisje. Het meisje werd wel eerst naar Zuid-Afrika gestuurd voor een aidstest. Enkele vrouwen van koning Mswati III spelen een rol van betekenis in Swaziland. Eén van hen is voorzitster van het AidsbestrijdingsComité. [ wiki ]

  Koning Mswati III heeft 25 kinderen.

  De beelden van de diepladers met Rolls-Royces en een vloot BMW’s slaan in als een bom. Voor de zoveelste keer heeft koning Mswati III (51) zichzelf en zijn familie weer enorm verwend. Dit keer besteedt hij meer dan 20 miljoen euro aan een peperdure uitbreiding van zijn wagenpark. De Rolls-Royces zijn voor hemzelf, zijn moeder en zijn 14 vrouwen. De BMW’s zijn voor de rest van zijn omvangrijke familie. De rekening wordt betaald met publiek geld terwijl de bevolking van Swaziland, dat op last van de koning sinds vorig jaar tere ere van zijn 50ste verjaardag eSwatini heet, gebukt gaat onder grote armoede.
  https://www.ad.nl/buitenland/de-koning-van-een-arm-land-die-19-rolls-royces-en-120-bmw-s-kocht~aac15a45/?referrer=https://www.google.com/

  Als je het ziet geloof je het pas zei nr.14, dacht ik.
  Daar komen de Jantjes.

  Even er tussendoor, als het mag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s