“Allahu Akbar! Marxloh is ons stadsdeel!”: politie van Duisburg ontvangt moorddreigingen van Arabische clans

Screenshot (94)

(Vertaling: E.J. Bron)

De politie in Duisburg treedt harder op tegen clans. Dat bevalt de grote Arabische families blijkbaar niet. Ze dreigen in E-mails met aanslagen tegen de politie.

epoch times

De politie van Duisburg treedt sinds een half jaar met een tactiek van “zero tolerance” tegen criminele Arabische clans in Duisburg op.

Na de arrestatie van twee 18-jarige clanleden in mei, die door de politie in het ene geval wegens het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel en in het andere geval wegens bedreiging met geweld werden gezocht, ontving de politie doodsbedreigingen.

In een E-mail van een onbekende afzender van 22 mei aan het politiepresidium Duisburg wordt de politie opgeroepen om zich terug te trekken uit het stadsdeel Marxloh. Tegelijkertijd wordt met een aanslag gedreigd.

Met Kalasjnikovs tegen “ongelovigen”

Een bericht in de “Rheinische Post” citeert de exacte inhoud van de E-mail:

“Betreft Allahu Akbar, Duisburg-Marxloh is ons stadsdeel. (…) Wij verbieden het alle ongelovigen ons stadsdeel te betreden. Alle politieagenten, journalisten en ook andere ongelovigen zullen we met wapengeweld verjagen of doden. Bij ons geldt alleen de radicale sharia. We hebben 2000 stuks AK-47 semiautomatische geweren met genoeg munitie uit Turkije en Rusland aangeschaft. Allahu Akbar, dood alle ongelovigen.”

Een onderzoek naar de afzender van de E-mail leverde niet meer informatie over de schrijver op. De mail werd verstuurd via een platform dat mailadressen en identiteiten versleutelt.

Screenshot (95)Volgens een politiebericht hebben zich inmiddels ongeveer 2700 leden van Arabische grote families in Duisburg gevestigd. Ongeveer 600 van de clanleden van hen hebben in de afgelopen jaren meermaals delicten gepleegd. De meesten van hen wonen in het stadsdeel Marxloh. Daar bewonen ze inmiddels complete huizenblokken.

Woonblokken met Arabische clans zijn gevaarlijk voor politieagenten

De politie is bang om de huizenblokken binnen te gaan, omdat het daar in de afgelopen jaren steeds opnieuw tot trammelant kwam. Het gevaar bestaat dan de politieagenten door clanleden ingesloten zouden kunnen worden. Een groot systeem van vrij toegankelijke kelderruimtes en binnenplaatsen dient de clanleden als toevluchtsoord.

In de afgelopen jaren was de onrust in het stadsdeel afgenomen, na de twee laatste arrestaties is dat echter weer veranderd. Bij de acties op 17 en 19 mei hebben agenten de gezochte criminelen binnen de woonblokken achtervolgd en gearresteerd.

In één geval kwamen 50 clanleden de crimineel te hulp. In het andere geval verschenen er 200 personen om de arrestatie te voorkomen. Met politieversterking konden de daders gearresteerd worden.

Voor de toekomst plant de politie van Duisburg meer razzia´s en zwaartepuntcontroles in acties tegen drugscriminaliteit.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabieren, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, politie, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op “Allahu Akbar! Marxloh is ons stadsdeel!”: politie van Duisburg ontvangt moorddreigingen van Arabische clans

 1. Nachtkaarsje zegt:

  plat bombaderen. klaar. Probleem opgelost.

  Geliked door 4 people

  • Mary zegt:

   Ja was ook mijn eerste gedachte, als het zo”afgebakend” is gooi er een bom op kijken hoe andere zogenaamde Arabische clan wijken nog reageren, je weet in ieder geval een ding zeker er wonen geen “ongelovigen” maar alleen agressieve criminelen.

   Like

 2. Rensk. zegt:

  Maar gerust weer stemmen op Merkel. Nog meer van dat tuig Europa binnen loodsen. De noordelijke landen waren de beste landen van de wereld. En iets wat goed is moet bij narcisten en psychopaten kapot. Helemaal kapot.

  Geliked door 3 people

 3. Willem zegt:

  Dat ziet er goed uit! Wat een verrijking dankzij Merkel en een geslaagde integratie. Dat beloofd een gouden toekomst voor Duitsland en Europa. Binnenkort ook in Nederland. Lang leve de religie van de vrede.

  Geliked door 3 people

 4. Yvonne zegt:

  De dankbaarheid straalt er van af, komen binnen als zielige vluchtelingen, niet allemaal en zullen ons althans de Duitsers verbieden hun stadsdeel te betreden
  2000 geweren kunnen ze groot bloedbad en chaos mee creëren en maar moskeeën blijven bouwen
  Voor deze verrijkers die de oorspronkelijke bevolking haten.

  Geliked door 3 people

 5. scherpschutter1943 zegt:

  De politie in duitsland, dus ook in Duisburg, vecht een bij voorbaat verloren strijd tegen de arabische clans. De dreigementen van die lui liegen er niet om en ik weet zeker dat ze doen waar ze mee dreigen. De geweldsinstructie van de duitse agent is duidelijk. Hij kan niet, mag niet en wil geen vuurwapengeweld gebruiken tegen die islamieten. Nog liever gaat hij/zij op de knieën voor dit getijsem. De duitse politiek laat de agent volledig in zijn hemd staan en probeert hem op alle mogelijke manieren het werken onmogelijk te maken met orders en tegenorders (meestal van extreem links). Het enigste wat helpt tegen dit soort criminelen is een salvo uit de heckler en Koch, dus een licens to kill. Dus schieten om te doden. Zwel nederlandse als duitse politici (een enkeling daargelaten)vertegenwoordigen een ongelooflijk laf volk dat niet bereid is om zich te verdedigen tegen de invaders. Dat is in nederland ook zo. Wordt dus, beste mannen en vrouwen, zowel in nederland als in duitsland, geen agent of soldaat want u bent al bij het ondertekenen van uw contract ten dode op geschreven\afgeschreven. Uw werkgever neemt u dan direct letterlijk de maat
  om uw doodskist alvast klaar te zetten. Zelfs de grafschriften zijn al voorbedrukt aanwezig in het presidium.

  Geliked door 6 people

 6. karton zegt:

  De diverse “overheden” in EUSSR-landen zijn niet (meer) in staat om hun eigen burgers te beveiligen; ik vraag me trouwens af, of dat wel een wens van hen is.
  Er wordt gewacht tot het uit de hand loopt en dan is een optreden van politie/leger veelal te laat !

  Geliked door 5 people

 7. Julia zegt:

  Je kunt je zelf toch voor dom verklaren om überhaupt nog dat communistisch regime wat Duitsland heet als agent te dienen. De dankbaarheid en waarheid waarvoor men dient wordt met de dag meer in het daglicht gesteld. Ik zou zeggen kies een ander vak en gooi het bijltje er bij neer zodat de politiek zelf het slachtoffer wordt van hun wanbeleid door het bewust veroorzaken van de enorme chaos en ondergang van Europa. Mijn hoop is dat er een rechtvaardiging komt en dat de Russen ooit binnenvallen en flink schoon schip gaan maken. Zij kunnen ons misschien nog verlossen van de corrupte machtswellustelingen die compleet de weg kwijt zijn en uitsluitend handelen in opdracht van het elitair tuig zoals Soros en Bill Gates.

  Geliked door 2 people

 8. Ben zegt:

  Mutti Merkel is gek op Arabieren.
  In het nabije verleden van de Duitsers zijn er meerdere Duitse staatslieden geweest met een fervente voorkeur voor de muzelmannen.
  Zie hier het resultaat, Duitsland maakt Europa voor de 3e maal in ff meer dan een eeuw kapot.

  Geliked door 3 people

  • Bob zegt:

   Ben.
   Ken je geschiedenis:ïnhet verleden was er al een innige samenwerking”.
   Denk aan WOII de groot moefti van Jerusalem( familie van de in de EU geprezen Yasse Arrafat).

   Like

 9. DeNiort zegt:

  Een bom en de boel de boel laten ? “Redden wie zich redden kàn !” (En het liefste : NIEMAND !) Goed plan, “het” werd in 2004 al verfilmd als “BANLIEU 13” :https://nl.wikipedia.org/wiki/Banlieue_13 !

  Like

 10. verwardeman zegt:

  Hoe kom je aan een AK47 plus munitie , en wat kost dat ?
  iemand ?

  Like

 11. antiislamnu zegt:

  Bedankt Merkel en consorten voor dit schitterende multicultie paradijs wat jullie aan het bouwen zijn wat een voorspoed brengt de Eu ons geweldig

  Like

 12. kampersrene zegt:

  en wat zegt Merkel ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s