“Islamitische Staat” (IS/ISIS) begroet “Black Lives Matter”-protesten

Screenshot (89)

(Door: “FlinkFeed” – Vertaling: E.J. Bron)

Het tot voor kort machtige ISIS-terreurkalifaat heeft in een nieuwsbrief aan zijn aanhangers de “Black Lives Matter”-beweging positief beoordeeld. De radicaalislamitische militie ziet in haar het potentieel om het Westen in chaos te storten – en ziet voor zichzelf kansen op een comeback.

FlinkFeed

Ondanks alle tegenslagen: ISIS nog steeds actief!

In de jaren 2014-2019 controleerde ISIS tussentijds grote gebieden in Syrië en Irak. Met uiterst professioneel geproduceerde propagandavideo´s werden in de hele wereld “islamisten” gerekruteerd en tot de Jihad opgeroepen.

Het handelsmerk van ISIS was fdaarbij de bijzondere wreedheid waarmee slachtoffers gefolterd en vermoord werden. Na een globale golf terreuraanslagen, die ook Duitsland trof, werd het kalifaat militair teruggedrongen en geldt nu als verpletterd.

Het is echter onbestreden dat er nog steeds aanhangers van de terreurmilitie met wereldheerschappijaanspraak zijn. Conspiratieve cellen van terugkeerders met oorlogservaring gelden als waarschijnlijk en het gevaar voor terreuraanslagen blijft nog steeds groot, zoals onlangs de minister van Binnenlandse Zaken van Nordrhein-Westfalen, Herbert Reul (CDU), benadrukte.

ISIS: Interne conflicten leiden “ongelovige staten” af van het Midden-Oosten

In zijn wekelijkse nieuwsbrief “Al-Nabaa” beoordeelt ISIS de huidige mengeling van corona en Black Lives Matter als explosief: “De hele wereld wordt – als Allah de almachtige dat wil – aan deze Amerikaanse vorm van chaos en ontwrichting blootgesteld”, zegt men volgens een vertaling van de nieuwsbrief uit het Arabisch.

ISIS ziet in de actuele situatie “een bijdrage aan de extra verzwakking van de ongelovige staten, waardoor hun interesse in ontwikkelingen in de landen van de moslims verder gereduceerd wordt.”

ISIS wil zwakte van het Westen voor zichzelf gebruiken!

Welke hoop ISIS daarmee verbindt, wordt zeer duidelijk uitgesproken:

“Dat zal, als Allah de almachtige het mogelijk maakt, nog een hulp van de verhevene aan zijn onderdrukte dienaren zijn, opdat zij bijeen kunnen komen, hun vijanden schade kunnen toevoegen en de doelen van de Jihad in de daad kunnen omzetten, ook al zal het een tijdje duren.”

Het corona-virus en de Black Lives Matter-protesten als ondersteuning van Allah om de Islamitische Staat opnieuw op te richten? Daarin gelooft vermoedelijk alleen ISIS zelf.

Een feit is echter dat de radicaalislamitische organisatie ondanks alle tegenslagen nog steeds actief is en wacht op gunstige gelegenheden voor nieuwe terreur.

Bron:
https://flinkfeed.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ISIS. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Islamitische Staat” (IS/ISIS) begroet “Black Lives Matter”-protesten

 1. Lilith zegt:

  Ik roep al jaren dat de islamitische gemeenschap, ook hier te lande, gemene zaak maakt met de zwarte gemeenschap op basis van zogenaamd slachtofferschap. Geen krant of tv programma die dat benoemt. Het beste gooit men die tv de deur uit!!

  Geliked door 1 persoon

  • Heniusz zegt:

   Ik roep ook jaren dat al die “slachtoffertjes” die het hier kennelijk zo vreselijk slecht hebben, ook gerust terug mogen keren naar waar hun voorouders vandaan kwamen. Liever nog gisteren dan vandaag.

   Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   En de islamitische gemeenschap met hun zwarte schaapjes erbij, Opgeruimd staat netjes.
   Dus die, de TV en de NSM die niet deugt plus aanhangsels, !!

   Like

 2. Ben zegt:

  Blood Loot and Murder verenigd.

  Geliked door 1 persoon

 3. BertG. zegt:

  Mossels hebben niks met negers.
  Ze laten zich enkel gebruiken als domme aanval troepen.
  In het Arabisch bestaat niet eens een apart woord voor neger en slaaf, het heeft dezelfde betekenis.

  Geliked door 2 people

 4. verwardeman zegt:

  De Zesdaagse Oorlog , de Golfoorlog , ze leren het nooit die achterlijke kutmoSSels .
  Het grootste deel van de wereld is niet MoSSlim , reken maar dat de Russen , chinezen ,
  Japaners , Indiers , die kutmoSSelreligie ook niet zullen vreten !
  Ze stampen jullie kapot , net als wij deden .

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Hij heeft het door

  Trump is tegen de globalisten, niét tegen de zwarten

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  Moordenaars en slavendrijvers
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Slavery_in_21st-century_Islamism

  Slavery in 21st-century Islamism

  Islamitische groeperingen op quasi-staatsniveau, waaronder Boko Haram en de Islamitische Staat van Irak en de Levant, hebben vrouwen en kinderen gevangengenomen en tot slaaf gemaakt, vaak wegens seksuele slavernij. [1] [2] In 2014 zouden beide groepen grote aantallen meisjes en jongere vrouwen hebben ontvoerd.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/13642987.2018.1495195?src=recsys&journalCode=fjhr20

  ISIS vervolgen voor de seksuele slavernij van de Yazidi-vrouwen en -meisjes

  De misdaad van seksuele slavernij door de Islamitische Staat in Irak en Syrië (ISIS) tegen Yezidi-vrouwen en -meisjes is van zulk een extreme aard dat vervolging in de volle omvang van de wet moet worden nagestreefd. Na het internationale juridische regime te hebben besproken dat seksuele slavernij verbiedt, legt dit artikel de verschillende routes uit die kunnen worden gevolgd via nationale waarheidscommissies en rechtbanken, in rechtbanken van derde staten en in het Internationaal Strafhof om de slachtoffers gerechtigheid te brengen. Het laat zien dat elke route zijn voordelen en uitdagingen heeft, maar dat de ernst en de omvang van de misdaad mogelijk een vervolgingsmodel vereisen dat de gecoördineerde en complementaire inspanningen van de rechtbanken op alle drie niveaus omvat

  Like

 8. Cathja zegt:

  Het laagste van het laagste vindt elkaar in geweld, en ziet mogelijkheden tot nog veel meer geweld.
  Onkruid moeten we bestrijden. BLM en ISIS eveneens.

  Geliked door 2 people

 9. Julia zegt:

  Dat zat er dik aan te komen straks volop terreur van de Zwarten en Islamitische gemeenschap. Ik vrees dat wij ons langzaamaan moeten gaan voorbereiden op een burgeroorlog die niet ver weg meer is. Buiten de dictatuur, het ontnemen van vrijheden, massaal verlies van banen en vele faillissementen om het tot stand brengen van de NWO krijgen we ook nog er boven op. Het leven zal er heel anders gaan uitzien met dank aan wanbeleid vanuit Brussel, volgzame trekpoppen binnen de politiek in heel Europa is Europa aan haar ondergang begonnen. Ik ben een optimist maar zie dat het nu totaal uit de hand gaat lopen, de overheid haar burgers niet meer kan of wil beschermen en wij massaal in een burgeroorlog zitten die zijn weerga niet kent. We hebben niets maar dan ook niets van de Balkan oorlog geleerd ons wacht hetzelfde lot. Nog een extra klap op de vuurpijl is de snel in te voeren noodwet die het onderstaande in houdt.
  VERBODEN mensen te ontmoeten zonder 1,5 m afstand te houden. Met een grotere groep samen zijn dan door de minister bepaald. Een publieke plaats te bezoeken als dit van de minister niet mag. Een evenement houden of bezoeken als dit van de minister niet mag.
  VERPLICHTINGEN De minister kan extra regels opleggen over hygiëne contactberoepen, publieke voorzieningen en/of niet gedefinieerde(?) maatregelen. Een bedrijf of eigenaar van een publieke plaats (bv gemeentehuis) of een besloten plaats (bv bedrijfskantoor) moet er voor zorgen dat bezoekers zich aan de regels houden.
  Dit geldt niet voor boa’s, politieagenten, brandweerlieden etc. De minister kan bepalen voor welke mensen dit niet geldt.
  Handaving/politie heeft het recht om tot in jouw eigen huis bepaalde maatregelen te handhaven vanwege iirusrisicoś en kan mensen die niet tot het huishouden behoren verwijderen.
  BIJ OVERTREDING Boetes tussen de euro 435 en euro 21.750,00. 1 tot 6 maanden gevangenisstraf en een strafblad.
  Kortom we hebben teveel getolereerd en zijn nu overgeleverd aan een corrupte Overheid, Islamitische Staat en de zwarte bevolking en linkse aanhangers. Dit is de beloning voor jaren belasting betalen en het toelaten van de miljarden steun aan de massale import die nu misbruik zullen gaan maken van onze gastvrijheid (?) die door de Overheden is gesteund en hiervoor eigen volk onderdrukken en verraden, en democratie hebben vermoord. Al de onderdanige volgzame angstige schapen binnen onze bevolking moeten zich kapot schamen dat zij door alles langs zich af te laten glijden en geen enkel lef hebben gehad en enig verzet te tonen en blind op de gevestigde orde hebben gestemd en blijven stemmen hebben meegewerkt aan het kapot maken van een eens zo mooi land.

  Geliked door 3 people

 10. DeNiort zegt:

  Losers onder mekaar !

  Geliked door 1 persoon

 11. Lise zegt:

  Soort zoekt soort.

  Geliked door 1 persoon

 12. Johan zegt:

  “Islamitische Staat” (IS/ISIS) begroet “Black Lives Matter”-protesten :
  We kunnen concluderen : Soort zoekt soort.

  Geliked door 2 people

 13. Gitgud zegt:

  FUCK ISIS en elke vuile hond die sympathie heeft voor die kwaadaardige teringlijers.
  Stelletje gefrustreerde verveelde idioten die meedoen aan die BLM bullshit.
  In America, Ok, i get it. De verdeeldheid is daar zo gigantisch, terecht dat mensen de straat op gaan.
  Maar hier? Wtf hebben wij nou met een foute amerikaanse agent te maken? NIKS.
  Die beeldenstorm die gaande is, is ook bullshit.
  Die BLM idioten zijn te dom om te beseffen dat wat er gebeurt is veranderen we niet, het enige wat we kunnen doen is ons verleden erkennen en zorgen dat het nooit meer gebeurt!
  In plaats daarvan doen al die mafkezen alsof elke dag mensen samen komen bij het standbeeld om genocide te verheerlijken.
  Stelletje verveelde idioten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s