´Tegendemonstranten´ weggestuurd bij protest in Alkmaar

Screenshot (88)

ALKMAAR – Tijdens de Black Lives Matter-demonstratie in Alkmaar is een kleine tegendemonstratie ontstaan. Volgens de politie verzamelden zich zo’n vijftien mensen bij de hekken van de Drafbaan. De demonstranten stonden er naar eigen zeggen om Nederland te beschermen tegen ‘linkse fascisten’. “Ze willen onze standbeelden slopen. We moeten ons land verdedigen. Dat ze demonstreren is prima, maar als ze dingen gaan slopen is dat niet goed”, zei een van hen tegen NH Nieuws. 

Weggestuurd

Volgens de politie zijn er geen arrestaties verricht. Wel riep de politie mensen die van de Black Lives Matter-demonstratie kwamen op om geen aandacht te schenken aan de tegendemonstratie. “We zijn er druk mee en vinden het vervelend dat dit gebeurt. We hebben de groep om legitimatie gevraagd.”

De organisatie van de BLM-demonstratie waarschuwde vanaf het podium voor een ‘extreemrechtse groep’. De politie meldt dat de groep niet echt mensen lastig heeft gevallen. De tegendemonstranten zijn inmiddels wel weggestuurd.

Commentaar “bozeoudeman”: Zover is het al in Nederland! Politie landverraders verwijderen tegendemonstranten. Zwart racisme mag, tegengeluiden mogen blijkbaar niet van politie in Alkmaar. Heeft u het goed gelezen: 15 tegendemonstranten werden door de politie gezien als bedreiging voor een groep dwaze jongeren van enkele honderden! En deze 15 personen moesten natuurlijk als zwaar staatsgevaarlijk worden verwijderd door deze labbekakken van de staat, die eventjes vrij hadden van hun dienst om boetes uit te schrijven voor geen afstand houden en dat soort nonsens.

Bron:
www.nhnieuws.nl
(h/t “bozeoudeman”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politie, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op ´Tegendemonstranten´ weggestuurd bij protest in Alkmaar

 1. Rini Stegeman zegt:

  Hier in Deventer ook hoor…….ze werden APART gehouden .En wat ik lees is dat in meerdere plaatsen het geval geweest.

  Geliked door 1 persoon

 2. Kanaloa01 zegt:

  Nederland is niet meer te redden. In 190-1945 misdroegen heel veel Nederlanders zich, waaronder veel ambtenaren en politie, het kostte honderdduizenden mensen het leven in Nederland en er is nog steeds niets veranderd.

  Geliked door 2 people

  • Ruben zegt:

   Jawel. Nederland is sindsdien juist héél erg veranderd.

   Ten nadele.
   Nu zijn ze veel erger, de overheid en hun diensten.

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Nederland, het land bij uitstek met een academy-award… voor het dempen van TegenGeluid!!!En 3 Oscars voor NPO 1, 2 & 3 voor het uitzenden van het GG… GewensteGeluid oftewel de zwanenzang voor dommen!!!

   Geliked door 3 people

 3. verwardeman zegt:

  Tegendemonstranten , harde voetbalkern , MOOI ZO ! het begin is gemaakt , dat er
  steeds meer blank protest mag volgen .
  Als de massa maar groot genoeg wordt trekt oom agent zijn keutel vanzelf wel in .

  Geliked door 3 people

 4. Julia zegt:

  Links domineert en regeert. Dit is al jaren het geval alleen maar meer een meer macht voor linkse bestuurders, ANTIFA en Kick Off plus linkse aanhang. Als het zelfs al zover is dat bij de politie dreigbrieven binnen komen dan is het einde zoek. Dienen zwarte criminelen met watten handschoentjes te worden aangepakt?. Die linkse idioten weten niet waar zij mee bezig zijn en beseffen blijkbaar niet dat de politie er is om burgers te beschermen en misdadigers aan te pakken. Wat heeft de zwarte bevolking hier in Nederland te klagen ze hebben recht net als iedereen op alle sociale voorzieningen en hebben veelal zeer goede huisvesting en eigen festivals zoals jaarlijks in de Bijlmer. Verlangen ze nu onder het mom dat ze zoveel pijn hebben door discriminatie dat zij een vrijbrief hebben om het hier alleen voor het zeggen te hebben samen met een stel linkse doorgeslagen blanke ras. en landverraders en zonder meer kunnen vernielen en bekladden en eisen dat tradities de nek wordt omgedraaid? Black Lives Matter moet zijn All Lives Matter in plaats met die tot vervelens toe bordjes met Black Lives Matter. Vinden die blanke linkse ras- en landverraders hun eigen leven minder belangrijk en zijn ze bereid te blijven knielen? Samenleven is voor ieder een verantwoording zwart, blank of wat dan ook. Wie in dit land leeft heeft zich aan onze normen, waarden en wetten te houden en onze cultuur en tradities te respecteren. Daarbij is het discriminatie en ondemocratisch om mensen die een tegendemonstratie houden zonder meer weg te sturen of deze demonstraties te verbieden. Demonstratie is een recht voor iedereen dus ook voor de tegenpartijen.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Julia. U zegt :”De politie is er om de burgers te beschermen”. Julia, das war einmal !! De politie is verworden tot een bij elkaar geschraapt zootje, óók allochtonen , dat bezig is om de “elite” te vrijwaren van ellende en armoede waarmede veel burgers wél te maken hebben. Veel van die mannetjes/vrouwtjes zijn niet in staat om foutloos Nederlands te spreken, laat staan, schrijven. Zij zijn wél in staat én bereid om ons, échte Nederlanders, in elkaar te rammen, zoals de NSB deed tijdens WOII. Politie in ons land heult met onze vijand !!!

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Mag het ook zwart links zijn, want politieke kleur, is iets anders dan huidskleur, die gasten worden net als links, net zo goed door Soros betaald. Net als dat klimaatonzin een dun laagje vernis is, is discriminatie hoe erg dan ook, nu-hier-op-dit-moment, dat ook.

   Like

  • n.a.denker zegt:

   Laat links zien dat er andere problemen dan BLM
   https://viruswaanzin.nl/vrijheid/

   Like

  • willie zegt:

   NOTHING !! Else Matters

   Like

 5. andre zegt:

  Wat Soros ze betaalt zullen ze dit opgeven aan de belasting zodat het wit is? Of steken ze dit zwart int zakkie.

  Geliked door 1 persoon

 6. Heniusz zegt:

  Waarmee maar weer eens nadrukkelijk is aangetoond dat het “recht op demonstratie” in Nederland alleen een politiek correcte demonstratie geldt. Eigenlijk is het nog erger: Als er al eens (zeer zelden) toestemming komt voor een demonstratie die niet als politiek correct is aan te merken, worden “tegendemonstranten” zeker niet weggestuurd (eerder uitgenodigd om vooral juist op te komen draven), maar de oorspronkelijke demonstratie voortijdig beëindigd vanwege “veiligheidsrisico”. Je hoeft je natuurlijk vooral niet af te vragen WIE dat risico loopt.
  Aangifte doen tegen het optreden van de politie (hoe kansloos ook) is natuurlijk het enigste legale middel om een punt te maken. De MSM zal daar overigens niets over berichten.

  Geliked door 1 persoon

 7. N.E. Derlander zegt:

  Op andere momenten lukt het de politie dan weer niet om tegendemonstranten tegen te houden. Wel te hopen dat de politie nog enig gezag overhoudt bij het Nederlandse volk…………..

  Geliked door 1 persoon

 8. droevige mof zegt:

  15 personen. Mijn God, jongens, dit is belachelijk.
  Hoe groot moet de angst zijn dat er meer zal zijn? Enorm.
  Fijn om te weten waar ze staan.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ droevige mof. Inderdaad máár 15 personen !! Ze schijten in hun Haagse broekjes. Dat de politie er NIET (meer) is voor de burgers is reeds langer duidelijk, politie én leger bestaan uit personen die zodanig zijn gerecruteerd dat ze ELK bevel van “bovenaf” zullen opvolgen zonder één vraag te stellen; op deze manier al “Den Haag” proberen om óns, échte Nederlanders, onder de duim te houden. Ik verzeker U : dit loopt NIET goed af, revolte, onlusten tussen bevolkingsgroepen, dit zal in chaos eindigen, maar dan zijn de Haagse verantwoordelijken reeds vertrokken.

   Geliked door 1 persoon

  • Hans zegt:

   Ja en wie zouden dat kunnen zijn die 15 extreemrechtse fascisten? Een toevallige passant die BLM hoorde schallen, enkele vaders en moeders die ongerust zijn over al die rellen en demonstraties tegen de blanken, enkele scholieren die vinden dat het toch niet kan dat er standbeelden omver getrokken en beklad worden…
   Volgende week komen we met 16 blanke fascisten! Oh Zo! Dan neem ik mijn oom mee.

   Geliked door 2 people

 9. delamontagne zegt:

  Iets dergelijks in Parijs enkele dagen geleden, 100-den BLM-ers en
  collaborateurs van de zwarte racisten-beweging in grote Demonstratie op een belangrijk plein in Parijs………..
  * *
  De Formidabele “Identitairen”, de beweging die opkomt voor de Fransen van origine !, hebben de zwarte racisten en hun onderdanige handlangers, voor gek gezet.

  Bravo voor de identitairen die een spandoek hebben opgehangen tegen het ANTI-BLANKE-RACISME.
  In de aktuele context geplaatst, completeert deze aktie heel opmerkelijk de voorstellen voor de TV gedaan door o.a. Marion Maréchal, Eric Zemmour, Michel Onfray en enkele andere zeldzame Top tegenstanders van de BLM……..
  Men moet bewondering hebben voor deze jonge militante identitairen die opkomen voor Frankrijk en dat in een tijd dat de linksen, de LINKSEN, de ecologie-gekken, de onderdanigen, de aanhangers van Castaner, de zwarte racisten en de islamisten met medewerking van de criminele Media, het voor ’t zeggen hebben.
  En dan zijn daar 12 jonge Fransen die de moeite nemen, gevaar lopen, fysiek en opnieuw de kans lopen door de politie te worden gearresteerd, om de eer van Frankrijk te redden.
  Voor de echte Fransen die de voornaamste slachtoffers zijn van een ANTI-BLANK-RACISME, hetgeen de autoriteiten en de collaborateurs zoveel mogelijk verbergen.
  Schande voor de bewoners van de bovenste etage die met een schaar het onderste gedeelte van de banderole hebben weg gescheurd…………..
  Collaborateurs op de bovenste verdieping in al hun glorie van verraders !
  Als zij in de straten van Parijs slachtoffer worden van hun Protégees, WIE KOMT HEN DAN TE HULP ? ? ?

  Chapeau, Génération Identitaire !

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s