“Verrijking”: Tsjetsjenen en Maghrebijnen vechten straatoorlog uit in Dijon

 

(Door: Pieter van Berkel)

Terwijl er in Frankrijk en andere westerse landen wordt betoogd tegen ‘blank racisme’ en politiegeweld, vochten Tsjetsjenen en Maghrebijnen de afgelopen dagen onderling een heuse straatoorlog uit in de Franse stad Dijon. Het geweld barstte los toen tientallen Tsjetsjenen een strafexpeditie in het centrum van de stad organiseerden, nadat een 16-jarige jongen uit de gemeenschap in elkaar werd geslagen.

De bal ging aan het rollen toen een 16-jarige Tsjetsjeen op 10 juni in elkaar werd geslagen – naar verluidt door een groep oudere Maghrebijnse dealers. De jongen ligt nog altijd in ernstige toestand in het ziekenhuis. In de nacht van vrijdag op zaterdag verzamelden een honderdtal Tsjetsjenen daarop in het centrum van Dijon. Velen onder hen waren gemaskerd en droegen machetes, honkbalknuppels of ijzeren staven. Een shishabar op de Place de la République werd kort en klein geslagen en er vielen een tiental gewonden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, anarchisme, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Maghreb/Noord-Afrika, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Tsjetsjenië, verloedering. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Verrijking”: Tsjetsjenen en Maghrebijnen vechten straatoorlog uit in Dijon

 1. karton zegt:

  Neemt u mij vooral niet kwalijk, maar wát zijn Magerebijen ? Binnenkort óók in Nederlandse straten te zien !

  Like

 2. In eerste instantie ben ik geneigd te zeggen; ze gaan hun goddelijke gang maar, maak mekaar maar af, geef ze desnoods handgranaten dat is trefzekerder dan messen of pistolen.
  Maar het is natuurlijk diep treurig, je kunt grote groepen barbaren nou eenmaal niet binnenlaten zonder zelf een barbaars land te worden.
  Nog even en we hebben hier ook zo’n bejubelde “Arabische Lente” met allerhande strijdgroepen die elkaar naar het leven staan.
  Verwarrend is wel dat we het in België kennelijk gangbare woord Maghrebijnen overnemen, ik neem aan dat de Belgen daar Marokkanen mee bedoelen maar het Maghrebijns taalgebied is veel groter dan dat.

  Geliked door 1 persoon

 3. eurorist zegt:

  Mijn geld staat op de Tsjetsjenen. Twee tegen een.

  Like

 4. Like

 5. Inmiddels staan er op GeenStijl en op Dumpert meerdere filmpjes van Tsjetsjenen die met allerhande zware wapens rondlopen en in de lucht schieten.
  Gelukkig zijn er geen arrestaties verricht… !
  Hoewel ik daar gelijk bij wil zeggen dat de politie ook machteloos staat, die gasten zijn zwaarder bewapend dan zij !

  Like

 6. Bas zegt:

  VIDEO: geweervuur ​​en explosies gehoord toen Franse speciale troepen #Dijon binnenkwamen om de controle over de straten van de stad terug te nemen van Noord-Afrikaanse, Albanese en Tsjetsjeense bendes

  Like

 7. Jan zegt:

  Intussen probeerden moslims (wie anders) de cathedraal van Rennes, de St Pierre, in brand te steken

  Unidentified arsonists placed a large trash bin against a side door of the Saint-Pierre cathedral in Rennes late last week and set the contents on fire, in an apparent attempt to torch the church

  ….
  https://www.breitbart.com/crime/2020/06/15/arsonists-attempt-to-torch-rennes-cathedral-in-france/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s