Zelfbeeld

Screenshot_187

(Door: “bozeoudeman”)

Het recht om racist te zijn lijkt voorbehouden aan met name enkel zwarten. Dit klinkt in mijn oren duidelijk door uit woorden van mevrouw advocaat Harlequin, als ik tenminste als ‘witje’ de brutaliteit mag hebben haar woorden te interpreteren op ook nog eens mijn manier. Foei, stout ‘witje’! “Niemand kan zwarte mensen beter begrijpen dan zwarte mensen zelf”, zo stelt zij vast, en hiermee stelt zij eigenlijk ook dat zwarte mensen een ander soort mens zijn dan de witte, gele, rode of bruine mensen? Dit idee kan men akelig genoeg de Übermensch-gedachte noemen. En dat is wat men ook wel eens racisme noemt.

Uit haar stelling volgt volgens haar dat er om zwarte mensen te begrijpen meer zwarte mensen ‘aan tafel moeten zitten in de bedrijven’. Waarom? Moet men in een bedrijf dan per se de medewerker psychisch volledig doorgronden? Hoe zij, en om welke redenen zij bij dat waarom van haar komt is mij een raadsel, maar goed, het is wat zij vindt.

Om het waarom enigszins te verduidelijken en te onderstrepen, haalt zij er spreekwoordelijk haar zoontje bij: “Hoe meer mensen hij ziet die op hem lijken, hoe gezonder zijn zelfbeeld.” Oef en auw, is deze stelling niet racisme op z’n puurst? Het zou direct zo worden uitgelegd als een ‘witje’ dit zo kort door de bocht stelt.

Verder volgt uit deze stelling dat mevrouw zelf of haar oudersdit haar zoontje hebben aangedaan door ooit naar een ‘wit’ land te emigreren. In dat ‘witte’ land had men kunnen begrijpen een minderheid te zijn en dus niet overal zwarte gezichten te zien, zoals dat in bijvoorbeeld Ghana, Nigeria, Kongo of Suriname van oproerkraaiers als Sylvana wel het geval is.

Door het de bevolking van dat ooit ‘witte’ land nu blijkbaar kwalijk te nemen dat zij met zoveel ‘witten’ in dit ‘witte’ land zijn, waardoor haar zoontje een beperkt zelfbeeld zou hebben, is dus nogal raar en zoals al gesteld eerder de schuld van haar ofwel van haar ouders door hier ooit dus ondoordacht naar toe te zijn gekomen.

Waarom komen en kwamen er zoveel notoire oproerkraaiers hierheen en ook waarom blijven zij hier als het hier zo vreselijk is? Wat wensen zij hier? Dat heel Nederland wordt overgenomen door zwarten uit Afrika? Dat laatste lijkt de laatste tijd wel het geval. En dat is geen racisme? Het is nog wel meer dan dat alleen, het is ook koloniaal gedrag. Oef, van de kant van zwart? Dat zou toch niet kunnen? Tja!

Niet enkel is de stelling van mevrouw de advocaat puur racistisch, het maakt ook duidelijk waar deze roep over racisme over gaat: money, money, money. Deze mevrouw bepleit namelijk dat er meer mensen van kleur in de top moeten komen van bedrijven. Waarom? Omdat die functies meestal beter verdienen? Want voor dat zelfbeeld hoeft dit niet per se.

Een goed zelfbeeld kan iemand ook hebben door ergens anders in een lagere functie werkzaam te zijn. Dus waarom moet dat dan dus perse in een directie zijn? Bovendien is het vreemd en ook weer een vorm van racisme om in een ooit ‘wit’ land te bepleiten dat overal meer gekleurde mensen moeten zitten op hoge posten. Waarom niet eerder in hoofdzaak naar kennis, kunde en kwaliteit?

Ik hoor vreemd genoeg nooit zwarte racisten pleiten dat er meer lagere functies/posten beschikbaar moeten komen voor zwarte mensen, het draait altijd om hogere functies/posten, die per definitie hoge functies/posten zijn, omdat er relatief weinig van dat soort functies/posten zijn. Daarin zit een logica, of niet? Ook hoor ik zwarte racisten nooit klagen over het discriminerende etnisch profileren als het om positieve discriminatie gaat. Hoe zou dat toch komen?

Mevrouw de advocaat pleit eigenlijk, als ik haar woorden op mijn manier mag uitleggen, voor nog meer zwarte mensen in dit ooit ‘witte’ land en snapt niet dat dit dus juist ook racisme is. Raar is het dat dit soort types wel onmiddellijk racisme staan te brullen als ik als ‘witje’ roep ‘het met haar eens te zijn en ik daarom graag meer enkel witte gezichten in ieder geval in mijn leefomgeving zie’, dat dus vanwege het door mij gewenste zelfbeeld. Maar dan is dit begeren van dat zelfbeeld opeens racisme!

Daaag mevrouw de advocaat en daaag oproerkraaiers! En met BLM en andere racisten meehobbelende ‘witjes’: probeer eens zelfstandig na te denken en ofwel kijk eens naar je eigen gewenste zelfbeeld. Als dat niet racistisch is voor zwarten, waarom dan wel voor jullie als witten? Het antwoord lijkt en is simpel, het aantal goed betaalde topfuncties/posten in bedrijven is nu eenmaal beperkt. Daarom!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zelfbeeld

 1. BertG. zegt:

  Wie heeft er wel eens een neger op een vuilniswagen gezien, ik nog nooit.
  Of als stratenmaker, metselaar. En zo kan ik er nog wel een paar bedenken.
  Het zijn altijd blanken mannen in alle leeftijden die dat soort werk doen.
  Dus laten ze daar maar een keer eerst beginnen voor een goed zelfbeeld.

  Geliked door 5 people

 2. Republikein zegt:

  Die achternaam komt niet uit het water vallen.

  Like

 3. Julia zegt:

  We hebben te lang de bron van het meest kwalijke gezwel getolereerd en niet op tijd ingedamd o.a.linkse bestuurders, linkse politici en linkse blanke onbenullen die nu als blanke slaven knielen en buigen voor de zwarte broeders en hebben weggekeken hoeveel kaf onder dit koren zit (uiteraard de goede nagelaten). Kijk o.a. naar Afrika blanke boeren vermoorden, eigen zwart volk verkrachten en afslachten. Niets is deze zielenpoten die zich nu onderdompelen in zelfmedelijden vreemd. Dat moet nu Europa verrijken door o.a. de handen uit de mouwen te gaan steken. Dat wordt nog wat dat is toch een sprookje. Intussen knielen agenten in Londen voor deze gasten om rellen te voorkomen. Hoe ziek en knettergek is deze absurde waanzin. Laat al dat massaal import migranten uit Afrika zelf maar knielen als dank voor opvang en uitkeringen en anders gewoon terug laten peddelen van waar zij vandaan komen. Al die advocaten die het zo voor ze opnemen hebben maar één belang en dat is zelfverrijking en weten dat zij gelijk halen bij veel linkse rechters.

  Geliked door 4 people

 4. Bob zegt:

  Laat mevrouw PIPO eens een afrikaans land noemen dat goed draait.
  Haar zoon kan daar onder gelijken laten zien wat hij waard is..

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Ik las op een andere site een mooi stuk, aan het eind stelt de schrijver:

  Vervloekt zijn degenen die verantwoordelijk zijn voor de emotie die ik nu voel.

  Vervloekt is de journalistieke macht die nalaat de politieke orde te inspecteren. Die op de knie zitten van de politieke machthebbers. Nooit meer zal je het vertrouwen terugwinnen van het volk.

  En vervloekt zijn alle politici die hun ideologie er door douwen zonder zich iets aan te trekken van de mening van het volk, en geen bekommernis hebben over het wel en wee van het klootjesvolk.

  Vervloekt zijn al diegenen die het zien… die het weten… die het begrijpen… maar liever blijven zwijgen. Op jacht naar eigen gewin.

  Begrijp wat er momenteel aan de hand is. Slik de bittere waarheid en kom in verzet. Herrijs je. Vecht.
  Het sloeg op Zweden, het is net zo goed op Nederland toepasbaar !!

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Helemaal mee eens. Helaas heeft het grote deel van onze bevolking geen enkele vechtlust en werken mee aan eigen ondergang door verraad en lafheid met als gevolg dat zij alle vrijheden hebben opgegeven en getekend hebben voor de eigen economische en maatschappelijke schade dat zij als erfgoed achterlaten voor hun nazaten. .

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Julia.Het gebrek aan vechtlust komt omdat te veel mensen zich in het keurslijf hebben laten stoppen.Het keurslijf van feminisme,decadentie en politieke correctheid.

    Geliked door 2 people

 6. Jan zegt:

  Zwarte vrouw leest zelfhatende blanke de les

  ‘If I had to pick between him and Joe Biden. I am not voting in Joe Biden. You want to see black people go to jail by the next 4 years? Vote for Joe Biden.”

  The Democrats never cared about black people, they care about the black vote and that’s all. pic.twitter.com/CEAzKz2a4Q

  — Terrence K. Williams (@w_terrence) June 15, 2020

  Like

 7. Pingback: Zelfbeeld | eunmask

 8. Pingback: Zelfbeeld… | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s