“Alle culturen zijn gelijk”. . .

Screenshot - 2020-06-16T205346.710

Wanneer alle culturen gelijk zouden zijn, dan zou kannibalisme slechts een kwestie van smaak zijn.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op “Alle culturen zijn gelijk”. . .

 1. delamontagne zegt:

  En waarom zou je zó niet op kantoor kunnen verschijnen ?

  Geliked door 4 people

  • BertG. zegt:

   Ik zou wel een cabriolet aanschaffen als je zo boodschappen wil doen.
   Maar van mij mag jij zo naar je werk.
   Het is weer eens wat anders.

   Geliked door 4 people

  • Harry zegt:

   Je ziet het verkeerd , Delamontagne .
   Dit is de nieuwe trend om je te beschermen tegen de 5g straling .
   Die dringt binnen in die hoorns , moet overspringen omdat ze elkaar boven niet raken en zo verdwijnt de energie geleidelijk .
   Echt waar ,die zwarten ( met wit ) zijn heus zo gek nog niet !

   Geliked door 2 people

  • Jan zegt:

   Roep dat niet te hard

   Parlement van Nieuw Guinea

   Overigens, in 1979 zal de pornoster Ilona Staller in het Italiaans parlement. Alles kan, niets is te gek

   Like

   • Harry zegt:

    Misschien was het op die bovenste foto prinsjesdag .
    Dan dossen ze zich hier toch ook zo achterlijk mogelijk uit ?

    Like

  • guusvelraeds zegt:

   Een wit geverfde negerin. Is dat niet racistisch?

   Like

  • Yvonne zegt:

   Misschien een idee voor de dames met Prinsjesdag als dat doorgaat op hun hoofden te zetten,lijkt me wel zwaar
   Het lijkt op een hart zo doet Merkel ook vaak haar handen in de vorm van een hart

   Like

 2. bobzelf zegt:

  ja ,ken wel weze ….

  TOTDAT DE NEGERS ONTDEKKEN DAT DAT HALAL ISLAM GESPUIS …

  NAAR KIP SMAAKT

  CORA VAN MORA

  Geliked door 4 people

 3. Jules Vismale zegt:

  Over kannibalisme gesproken; misselijke linkse figuren van ‘BlackLivesMatter’ en bepaalde antiracisten uit Engeland, Frankrijk, Amerika enz., alsmede bepaalde kleurlingen, proberen de Efteling nog steeds voor te schrijven dat Monsieur Cannibale, een omvangrijke neger met dikke lippen met een spelbeen dor zijn neus heen en likkend aan ijs, daar moet verdwijnen omdat het racistisch (?) zou zijn! Het is niettemin niet te hopen dat de Efteling daarvoor zwicht omdat hen dat juist een hele hoop bezoekers zal gaan kosten!

  Ik heb misschien zelfs een heel goed voorstel als het om de initiatiefnemers van de Facebook-pagina ‘Stop Oppressive Stereotypes’ en de Britse, Franse en Amerikaanse anti- racisten gaat die Monsieur Cannibale of Carnaval Festival uit de Efteling willen verwijderen of anders daar actie over willen voeren:
  Kom allemaal, mits jullie inderdaad actie gaan voeren, anders naar de Efteling toe en dan allemaal verkleed als Hans en Grietje, Roodkapje, Sneeuwwitje, Assepoester, Doornroosje, de zeven geitjes, elfjes, Klein Duimpje of als boeren uit de 18de eeuw.
  Dan zullen degenen die deze twee attracties daar WEL willen behouden zich vast op hun beurt verkleden als wolven, heksen, boze feeën, reuzen en Bokkerijders omdat zij hierna eventueel jacht op jullie te maken en jullie misschien allemaal voorgoed uit de Efteling wegjagen om daar NOOIT meer terug te komen!
  En anders kunnen jullie toch misschien gewoon voor eeuwig uit dit pretpark weg blijven om je zodoende nooit meer te hoeven ergeren aan Monsieur Cannibale of Carnaval Festival en hiermee het plezier van ontelbare bezoekers aan de Efteling, die daar helemaal NIETS racistisch aan vinden, te vergallen! Ik heb zelf bovendien voor 25% allochtoons bloed (Surinaams) en ik vind deze twee attracties voor geen 1000% racistisch of kwetsend!
  Of denken die lui van ‘Stop Oppressive Stereotypes’ en ‘BlackLivesMatter’ bijvoorbeeld dat Vogel Rok misschien ook een angstaanjagende reuzenvogel is omdat hij mensen en olifanten zou wegvoeren in zijn klauwen? Je zou anders bijna nog gaan wensen dat Vogel Rok ooit eens de “gediscrimineerde” zieligers van die actiegroepen een gratis vliegtocht aanbied richting Timboektoe, Verweggistan, de Noordpool of de Zuidpool!

  Geliked door 1 persoon

 4. pepo Copyright zegt:

  Neem als werkgever nóóit mensen aan van verschillende culturen.
  Voor je het weet heb je maar een cultuur over.

  Het is maar een weetje.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Eten gevulde koeken, in de kantine moet je zijn….

  Geliked door 2 people

 6. Wolf zegt:

  De papoea’s. Nieuw Ginea was eerder ook van ONS Nederland, ook weer door voorlopers der linkse VN afgepakt net als Nederlands Indië. De Britten voorop want die konden niet felen dat we de Gordel van Smaragd nog in bezit hadden. Die rot Britten hebben daarvoor al in de loop der afgelopen honderden jaren , New York, Nieuw Arnhem(Australië) , Nieuw Zeeland, het halve Canada, onze koloniën in India, Brazilië en het prachtige Zuid Afrika AFGESTOLEN en aan de wilden overgedragen.

  Like

  • Jan zegt:

   In 1962 dwong de Amerikaanse regering-Kennedy Nederland om westelijk Nieuw-Guinea alsnog aan Indonesië over te dragen. Zo wist zij een mogelijke nieuwe oorlog tussen Nederland en Indonesië te voorkomen.

   Ik kan overigens alles missen als kiespijn

   Like

  • Republikein zegt:

   Het Rijk waar de zon nooit ondergaat, ook de zetel van de reptilianen en satanisten.
   Maar je moet er dan wel in geloven.

   Like

 7. Japio zegt:

  Is die derde van links nou Akwasi?

  Like

 8. Jackholland zegt:

  Racisme is een menselijke eigenschap, volgens mij. Een mens wil tot een bepaalde groep behoren , en alles buiten de groep is een beetje eng , vreemd, onwennig of iets dergelijks. Ga jij als blanke in je blote reet maar eens gezellig contacten met een of andere inheemse stam in een zuid Amerikaans tropisch regenwoud. Na lang socializen word je misschien opgenomen of gedoogd in de stam maar het zal generaties duren voor je 1 van hen zal worden. Zelfde geldt voor de Fries die in zuid Limburg gaat wonen en werken en andersom. Het probleem van zo n silvana is gewoon jaloezie volgens mij omdat de gemiddelde blanke autochtoon het Qua welvaart beter doet dan de licht of donker getinte allochtoon. De negert of kamelbeffer kan ook gratis studeren en een carrière opbouwen ( abouthaleb, eigenaar corendon , Obama)en op die manier welvaart creëren maar nu komt het de kamelenbeffers en negerts hebben in de regel geen arbeidsethos gelijk de blanke autochtone Nederlander, kennen ze niet zijn ze niet gewend andere cultuur! Zijn gewend aan rommel maar wat aan leven , paar keer per dag met je reet omhoog bidden , als er een scheet dwars zit ziek thuis , daarin tegen hebben ze veel sterkere familiebanden en zorgen ze sociaal en materieel veel beter voor elkaar dan de gemiddelde blanke autochtonen, die meer een ieder voor zich mentaliteit hebben. De negert en de kamelbeffer willen bling bling maar zonder arbeidsinzet en met behoud van hun rommelcultuur en het voor elkaar zorgen leven. En daar wringt de schoen . Vraag je ook maar eens af wie er nu beter af is blanke opa die zich 50 jaar kapot gewerkt heeft en alleen in luxe bejaardenhuis zit . Kinderen en kleinkinderen komen amper langs hebben geen tijd moeten werken om te eindigen net als opa alleen in luxe bejaardenwoning. Of opa achmed die inwoont bij oudste dochter In eenvoudige woning, waar andere kinderen en kleinkinderen in en uit lopen en waar opa gewoon deel uit van hun leven . Moeten wij nu jaloers zijn op de negert en de kamelenbeffers vanwege hun manier van sociaal met elkaar omgaan.? Het een gaat altijd ten koste van iets anders . Materiële rijkdom kost tijd en arbeidsinzet gaat ten koste van sociale contacten met familie en vrienden. Geestelijke sociale rijkdom vergaren kost tijd en investering in contact met familie en vrienden dan minder tijd om te werken. Ergens in het midden zal de waarheid wel liggen.

  Geliked door 2 people

 9. Bas zegt:


  Geschiedsvervalsing door de BBC, oa door zwartwassen van de Britse historie

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Blm? Genocide bij pygmeeën ,,We worden verdreven, gemarginaliseerd, verkracht, vermoord en opgegeten.
  https://www.nd.nl/nieuws/buitenland/691127/pygmeeen-zijn-geweld-beu

  Pygmeeën zijn geweld beu

  PRETORIA – Ze zijn de kleinsten, worden steevast gediscrimineerd, maar hebben het meeste recht van spreken. De pygmeeën zijn de oorspronkelijke bewoners van veel Centraal-Afrikaanse landen. In conflictsituaties, zoals in het noordoosten van Congo, raken ze nog verder in de verdrukking en worden ze zelfs opgegeten, omdat hun vlees ‘magische kracht’ zou geven

  Gisteren was een delegatie van de naar schatting 600.000 Congolese pygmeeën bij de Verenigde Naties in New York. Ze pleitte voor de instelling van een speciaal VN-tribunaal, omdat de misdaden die tegen de pygmeeën worden begaan, vallen onder genocide. De schuldigen vind je onder zowel regeringssoldaten als rebellen en leden van etnische milities”, aldus activiste Njuma Ekundanayo.

  Er zijn zelfs berichten dat pygmeeënvlees op sommige markten te koop is. Sinafasi Makelo, een ander delegatielid, zei hierover: ,,We hebben veel gemaakt wat betreft vernedering, moord en genocide, maar nog nooit eerder hebben we de status gehad van een wild dier.”

  Geliked door 2 people

  • Bas zegt:

   Wikipedia
   Tijdens de Rwandese genocide (1994) werden vooral in de beginfase ongeveer 10.000 van de 30.000 Rwandese pygmeeën vermoord, schijnbaar vooral om de in der haast gevormde Interahamwe-milities te wennen aan het moorden.[7] In 2002, tijdens de tweede congo-oorlog, werden in de regio Ituri in een zorgvuldig geplande operatie nog eens 60.000 Congolese Pygmeeën planmatig vermoord door de MLC-rebellen. Hun leiders wilden zeker weten dat hun tegenstanders in het regenwoud niet geholpen konden worden door de pygmeeën.[8] Mensenrechten-activisten pleiten er voor om deze slachting te erkennen als genocide.[9] In de nasleep van dit geweld, tijdens het Ituri conflict werden in 2003 duizenden overlevende Pygmeeën door vanuit Uganda gesteunde rebellen als de facto slaven ingezet om naar mineralen te graven en om voedsel in het bos te verzamelen. Daarbij zouden hen die met lege handen terugkwamen, zijn vermoord en soms opgegeten.[10]

   Like

 11. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/Based_Brazilian/status/1272147729490337793/photo/1

  Nigel Farage verklaarde dat de # BlackLivesMatter-beweging (en alle culturele marxisten) de nieuwe Taliban zijn.
  Ze delen zeker veel eigenschappen

  Like

 12. Frits ter Weele zegt:

  Ik wilde deze plaatsen maar mocht het niet van FB ?? ze hebben het verwijderd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s