In Beiroet liggen de afgedankte dienstmeisjes op straat

Screenshot - 2020-06-16T192602.257

(Door: Ana van Es)

In Libanon onthult de coronapandemie een verborgen misstand. Plots duiken overal buitenlandse dienstmeiden op. Gedumpt door families die ze vanwege de crisis niet meer kunnen betalen. Veel van die vrouwen blijken jarenlang fysiek en geestelijk mishandeld.

De afgedankte dienstmeisjes liggen naast elkaar in de ochtendschemer, op de stoep in een welgestelde buitenwijk van de Libanese hoofdstad Beiroet, onder het straatnaambordje ‘Rue 62’. Ze bivakkeren hier al dagen. Op matrasjes waar bleke kakkerlakken overheen hippen, en met vier tegelijk onder een dekbed. Ze hebben geen paspoort meer. Geen geld. Geen vliegticket naar huis.

Lees verder>>>
(h/t A.H.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Arabische wereld, Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Libanon, Moslims, Rotzakken, Slavernij, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op In Beiroet liggen de afgedankte dienstmeisjes op straat

 1. Bas zegt:


  Historie van de arabische slavenhandel

  Like

 2. Ben zegt:

  De islam voor al uw slavernij.
  In Europa gepropageerd door de linkse partijen,

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Ben ik blij dat die meisjes in Libanon terecht zijn gekomen en niet in Nederland. Bij het systemisch en institutioneel racisme in Nederland is Libanon echt een paradijs.

  Geliked door 1 persoon

 4. Gienekehado zegt:

  Onlangs een repo gezien over deze gedumpte vrouwen in Weltspiegel van de ARD. Toen de blanke meerderheid (Christenen) verdween (weggepest / gevlucht), ging het in ‘Het Zwitserland van het Midden-Oosten’ pijlsnel bergafwaarts. Massaal geïmporteerde armzalige gastarbeiders, meestal sjiieten uit buurlanden, kwamen in de meerderheid. Met alle gevolgen! Hoe een ooit redelijk welvarend en stabiel landje zichzelf naar de filistijnen hielp! Wie volgt??????? Hoe duidelijk wil je het hebben!!!

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   De fout van de Libanese christenen was (80% van Libanon was christelijk) om Yasser Arrafat met zijn PLO binnen te laten nadat Jordanië hem eruit geschopt had. Arrafat had geprobeerd om in Jordanië de zaak over te nemen. Jordanië was overigens bedoeld als Palestijnse staat nadat de Engelsen hun mandaat opgaven. Eenmaal binnen in Libanon was het snel gedaan met de Libanese christenen. Vele weken uit naar Europa en de VS. Toen het te bont werd heeft Israël nog kortstondig getracht orde op zaken te stellen maar kregen toen de slachting in de vluchtelingen kampen Sabra en Chatilla in de schoenen geschoven terwijl het vooral de druzen waren die hier in rol in gespeeld hebben. Een grote les kan de wereld hieruit trekken. Haal nooit grote groepen moslims binnen want ondergaan chaos is dan je lot. Mohammedanen zijn als duiven eten je hand leeg en schijten daarna op je hoofd.

   Like

 5. Bas zegt:


  Hedendaagse slavernij in het midden-oosten

  Like

 6. Bas zegt:


  Slaven in het midden-oosten

  Like

 7. Bas zegt:


  Dubai gebouwd door hedendaagse slaven.

  Like

 8. Betty Boob. zegt:

  Ik las het gisteren, deze vorm van slavernij!
  Vreselijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s