In Rotterdam wordt het weer veilig op straat: straatterroristen krijgen gesubsidieerd D66-boksles

Screenshot - 2020-06-16T161501.485

(Door: Bert Brussen)

Wel zo handig, want waarom een mes of vuurwapen gebruiken als je ook met je vuisten een boa kan slopen?

(Dit is geen satire!!) Een meerderheid van de Rotterdamse gemeenteraad gaat akkoord met een plan van D66 om ‘jongeren met een mes op zak’ voortaan gesubsidieerde bokslessen te geven zodat het ‘weer veiliger wordt op straat’. Een meerderheid van de gemeenteraad in Rotterdam betekent: GroenLinks, PvdA, DENK, SP, NIDA,ChristenUnie-SGP en D66. Dit meldt de Telegraaf (toch echt een serieuze krant en dus geen satire, nogmaals).

En dan komt nu de ”’inhoudelijke”’ onderbouwing van dit plan door D66-raadslid Nadia Arsieni (wij wijzen u er nogmaals op dat dit geen satire is!):

Lees verder>>>
(h/t Bas)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Bananenmonarchie Nederland, Criminaliteit, cultuurrelativisme, D66, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotterdam, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op In Rotterdam wordt het weer veilig op straat: straatterroristen krijgen gesubsidieerd D66-boksles

 1. Gienekehado zegt:

  Ze weten van de Gekte niet meer hoe ze de door henzelf georkestreerde PUINZOOI onder controle, in bedwang, moeten houden! 15 burgemeesters hebben een bedelbrief op Het Binnenhof afgeleverd met het verzoek om nog eens 1,5 MILJARD!! Ik snap bij ALLAH niet dat er niet meer opstandige PISSIGE mensen zijn die het niet langer pikken om BESTOLEN te worden van hun eigen centen door de MISDADIGERS op Het Binnenhof en waar al deze MILJARDEN naar toe gaan!!! Zelf word ik bestookt met aanmaningen en dreigbrieven van div. belastingen omdat ik niet naar hun pijpen wil dansen en betaal als het mij uitkomt. MISDADIG CRIMINEEL KUTVOLK VAL DOOD om mij!!!

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Bokslessen van MIJN belastinggeld?

  Wat is er mis met kopschoppen? Dat hoeven ze niet meer te leren.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Het begint met ’n paar bokslessen en eindigt met…………….AK-47
  Voor Hamid El Hassouni, de loco-Burgemeester van de socialistische Burgemeester van Dijon, waren het juist de “JONGEREN” gewapend met AK 47, die voor de veiligheid van de burgers wilde zorgen……………….!

  Na vier nachten vol spanning in het grootstedelijk gebied van Dijon kwam Hamid El Hassouni, loco-burgemeester van Dijon, en afgevaardigde in de wijk Grésilles, terug op de situatie.
  Hij roept op tot kalmte en betreurt het verdraaide beeld dat de Media over deze buurt geven.

  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2020/06/dijon2.mp4?_=3&iv=73

  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2020/06/arabe3.mp4?_=2&iv=73

  BRON: France Bleu
  https://www.francebleu.fr/infos/faits-divers-justice/violences-dans-la-metropole-de-dijon-les-reactions-politiques-1592286492

  Like

 4. general kawasaki zegt:

  Ik meen dat ik een keer op televisie had gezien, dat een zeer jeugdig sociaal maatschappelijk werkster werd gevraagd waarom deze heren allemaal gratis vechtsport-les kregen…haar antwoord luidde: “dan zijn ze na een trainingssessie te moe om de straat op de gaan (..)”

  Like

 5. verwardeman zegt:

  Hoe kom ik aan een AK47 plus munitie , en wat kost dat ?
  Iemand ?

  Like

 6. LUCIA zegt:

  Is dit tegen een tegen-de- messen-beleid of een tegen-mensen-beleid want geef een crimineel nog een extra wapen, wat hij altijd bij zich hebben kan en wat je hem niet af kunt pakken…handig toch of ontzettend stom, hangt er vanaf hoe en vanuit welk gezichtspunt je het bekijkt!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s