Samenwerken voor het grote goed!

Screenshot - 2020-06-16T200805.535

(Door: “Elise Nijmegen”)

Er komt een nieuwe wet voor agenten die geweld hebben gebruikt, het wetsvoorstel ligt nu bij de Eerste Kamer. Het gaat om wijzigingen in het Wetboek van Strafrecht en het Wetboek van Strafvordering, samengevat onder de noemer “geweldsaanwending opsporingsambtenaar”. Een agent die heeft geschoten of geweld heeft gebruikt, wordt niet langer automatisch verdacht van een strafbaar feit als hij heeft gehandeld binnen de geweldsinstructie… Advocaten Richard Korver en Gerald Roethof hebben al lang bezwaren tegen deze wetswijziging, de angst van de advocaten is dat agenten gemakkelijker tot het gebruik van geweld zullen overgaan.
www.volkskrant.nl

Een natuurkundige, Dr. Katherine Horton, o.a. gepromoveerd in deeltjesfysica aan de Universiteit van Oxford, gelooft dat 5G een gericht energiewapen is, een hightech massavernietigingswapen dat kan worden gebruikt om ongewenste dissidenten te doden zonder een spoor achter te laten. Het ultieme instrument van een tirannieke regering om een bevolking te controleren…

Het door de VN gepromote 5G kan zorgen voor een slavenstaat die nu over de hele wereld wordt uitgerold. Zoals in China, waar de acties van elke inwoner 24 uur/7 dagen per dag worden “bewaakt” en wordt er door de overheid een sociale kredietscore op toegepast.

Als de score te laag is, worden mensen uitgesloten van reizen, moeten hogere hotelkosten betalen, kunnen hun kinderen niet naar hun favoriete universiteit of middelbare school en er worden zelfs huisdieren door de staat meegenomen zo laat onderstaand artikel weten.

Mensen zullen sterven aan de gevolgen van 5G. Ook omdat er wereldwijd geen enkel rapport bestaat dat zegt dat het niet schadelijk is voor mens, dier en flora. Maar dat belemmert vele regeringen, inclusief de te ambitieuze Nederlandse, niet om het te installeren. Maar dat is natuurlijk omdat zonder 5G de VN-controle/duurzaamheids-agenda grotendeels niet door kan gaan…
https://humansarefree.com

Het is een blamage voor het RIVM, zo laat onderstaand artikel ons weten, de meest gebruikte coronatest blijkt onbetrouwbaar! De cijfers waar de media de bevolking elke dag angst mee aanjaagt zijn gebaseerd op deze, door het Duitse onderzoeksinstituut onderzochte, zeer onbetrouwbare test. De resultaten waren schokkend en in een open brief aan het RIVM van de website ”Viruswaanzin” staat onder andere; “Indien ondanks de kennis over de ongeschiktheid van de PCR-test het beleid ongewijzigd blijft, is het van belang te begrijpen dat de betrokkenen zich blootstellen aan een mogelijke strafrechtelijke aansprakelijkheid voor de maatschappelijke, economische en menselijke schade”.
www.ninefornews.nl

Die hele mondiaal opgezette coronapandemie is een verdienmodel voor de rijksten der aarde, de weg naar Agenda 21/2030 van de Verenigde Naties, en er zijn een heleboel belangenverstrengelingen, ook hier in Nederland, het patent van Covid-19 ligt namelijk bij het Erasmus MC (gesponsord door Gates), en vele mensen zoals Ab krijgen royalty’s van elk covid onderzoek, preventie en/of vaccin…

De broer van Minister de Jonge, Marien, die heeft gewerkt voor ´s werelds grootste vaccinproducent Mercks (grootste aandeelhouder is Gates) werkt nu in het Radboud ziekenhuis aan vaccins. Nu aan het vaccin dat er zou moeten komen m.b.t. de pneumokok-bacterie. Dat vaccin dat, zo werd aangegeven door de politici, in de tweede helft van het jaar klaar zou moeten zijn om alle 73-80-jarigen mee in te spuiten… Het stinkt mijns inziens allemaal een beetje …. Lees ook de commentaren, vele mensen zijn echt wel wakker.
https://twitter.com

Veel over-gepromote zaken zoals vaccinaties, 5G, windmolens, zonnepanelen, de zogenaamde “klimaatnoodsituatie”, de antifamiliaire globalistische houding van politici, de zogenaamde covid-19-pandemie, de massa-immigratie/invasie en nu de door Soros betaalde BLM/Antifa zijn niet goed voor de nationale bevolking. Deze Antifa/BLM groepen die vele steden verwoesten, chaos creëren, standbeelden en de westerse geschiedenis willen doen verdwijnen in de wereld, zorgen voor vele gewonden en er vallen ook doden. Duizenden voetbalfans in London beschermen de standbeelden in London tegen het geweld en het vandalisme van deze groepen, die duidelijk geen geweld schuwen.
https://commonsensetv.nl

Wij hebben ook van die voetbalhelden die opstaan voor het behoud van onze standbeelden en geschiedenis en het is bemoedigend dat partijen die vaak tegenover elkaar staan bij voetbalwedstrijden elkaar gevonden hebben en nu een eenheid vormen in de strijd tegen de strijdtroepen van Soros en andere globalistisch ingestelde al dan niet politieke partijen.

Honderden supporters van Feyenoord en FC Den Haag kwamen naar Het Plein in Den Haag om het standbeeld van Willem van Oranje te beschermen tegen de dwazen van bovengenoemde groepen. Buiten alle supporters waren er ook mensen vanuit de horeca en andere sectoren in de samenleving aanwezig die, net zoals het merendeel van de Nederlanders, vinden, zoals één van de initiatiefnemers John Remmerswaal, dat iedereen welkom is zolang ze zich maar aanpassen en ons, onze tradities en geschiedenis respecteren. Meer acties zoals deze zullen volgen zo kondigt John aan.

Ook PEC Zwolle en SC Cambuur hebben een soortgelijke actie ondernomen en ook vele Poolse Nederlanders van verschillende Nederlandse clubs gingen dit weekend gezamenlijk de straat om diverse monumenten in Breda te beschermen tegen Antifa-tuig. Zou het niet beter zijn om Antifa als terroristische organisatie te classificeren en te verbieden, net zoals andere landen hebben gedaan?
https://commonsensetv.nl

Als we als samenleving een voorbeeld zouden kunnen nemen aan de voetbalfans en de verschillen die normaal, in vredestijd, een rol spelen in ons leven, even naast ons neer zouden kunnen leggen voor het grotere belang, aangezien het nu even niet meer uitmaakt of je voor Feyenoord, FC Den Haag of een andere voetbalclub bent, het maakt even niet uit of je zwart, geel of blank bent, het gaat nu om het redden van de standbeelden, ons land, onze tradities en onze vrijheid, de toekomst van al onze kinderen.

Niemand zou voor iemand anders op zijn knieën hoeven te gaan om iets uit het verleden. Laten we in het nu leven, samenkomen en zorgen dat deze globalistische bullshit stopt, de democratie wordt hersteld en we gewoon weer gezellig normaal kunnen doen met zijn allen! Het gewone Nederlandse normaal!!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Samenwerken voor het grote goed!

 1. Monalisa zegt:

  Er zijn vele sociale corrupte politie agenten, dus ze mogen je straks gewoon dood schieten.

  Like

  • LUCIA zegt:

   In het verleden, gebruikten de politieke misdadigers links-terroristische groeperingen om een tegenstander uit de weg te ruimen, ons grote voorbeeld Pim Fortuyn en ook de maffia vaak in samenwerking met 3- letter-organisaties, was een “handig” instrument in handen van gewetenloze psychopaten, die zich vaak aangetrokken voelen tot top baantjes in het bedrijfsleven en in de politiek . Nu Mona Lisa hebben ze er een nieuwe tak bij!!

   Geliked door 4 people

   • Rebel&Girl zegt:

    We moeten overgaan tot ongehoorzaamheidsacties.. goh dat klinkt f..g braaf.
    Wat doen deze mensen die hier achter zitten, iedere keer komen ze met iets nieuws en keren de hele strontkar weer om, terwijl we nog bezig zijn uit de vorige strontkar te kruipen, het is net waterboarding maar dan met diverse versies van krankzinnigheid.
    We moeten hier een passend antwoord op geven, hen begraven in allerlei strontkarren en ook div acties starten. MKB die in verzet komt, boeren, alleenstaanden omdat corona hun leven verziekt, geld terugeisen t.w. onze ziekenfondspremies van een kwartaal of zolang de lockdown duurde, incl het eigen risico.
    Iedere kleine ondernemer kan op basis van onderzoek en geringe lethaliteit van de ziekte, de overheid suen, gewoon een gemiddeld kwartaal inkomen of zo lang als de lockdown duurt,ook eisen belastingvrije periode voor iedereen ivm lam leggen hele systeem . Vliegmaatschappijen en de hele transport sector suen the f..g overheid wegens gederfde inkomsten.
    Iedereen die ernstig ziek is of wiens ziekte verergerd is door corona ( onmogelijk behandeld te worden) los van je ziektekosten verzekering, de materiële en immateriële schade opeisen. The black lives matter demonstraties hijacken.. borden maken met aan een kant black lives matter leus en aan de andere kant, weg met de lockdown. Hackers benaderen om alle politieke figuren te hacken en de lijnen van hen naar WHO, Bill Gates, Fauci en RIVM en ted Ross…van de WHO en alle follow the money activiteiten en bankverkeer van en naar alle politieke figuren hacken, desnoods dat we gaan crowdfunden om de hackers te betalen.Ook checken waar ze hun smeergeld voor verraad tegen ons hebben gestashed. Iedere dag dat we de 1,5 meter samenleving hebben, smartengeld eisen wegens vereenzaming en psychische schade.Sue ze tot ze in hun blote reet staan.

    Like

 2. Dr. Heinz zegt:

  Nou die politie agenten mogen dan eindelijk eens gepast hard ingrijpen, met bepaalde bevolkingsgroepen?
  Nou eindelijk, want ze werden al 60 jaar koest gehouden door de linkse zooi!
  Links maakt méér kapot dan u lief is!

  Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   @Dr Heinz diezelfde linkse zooi drukt deze wet door, moet u toch te denken geven,,,in ons voordeel, ik dacht het niet. Grootmoeder wat heeft u toch een groot pistool… dat is om jou, vervelend agerend roodkapje, beter te kunnen doden!!!

   Geliked door 3 people

 3. Blaffertje zegt:

  “Een agent die heeft geschoten of geweld heeft gebruikt, wordt niet langer automatisch verdacht van een strafbaar feit als hij heeft gehandeld binnen de geweldsinstructie…”
  Prima toch?
  ‘T is zijn werk.
  Ik heb er geen moeite mee.
  Ik heb het altijd al onzin gevonden dat een agent op het matje moest komen als hij geschoten had als hij in een situatie kwam waarin dit nodig was.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @ Blaffertje ; zie mijn 2 commentaren boven .

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Het is en blijft het werk van een agent om op te treden binnen de geweldsnormen en mag niet zo zijn dat een klein deel van de bevolking die zich altijd voelen gediscrimineerd het voor het zeggen krijgen. We zien door de hele wereld voorbeelden genoeg waar dit op uit draait namelijk plunderingen, vernielingen en brandstichtingen en het bewerkstelligen van meer tweedeling en haat. Optreden is dan bittere noodzaak om deze groeperingen de kop in te drukken. In Nederland hebben wij al helemaal geen klagen omdat wij zeer milde agenten hebben die nu al teveel moeten tolereren en de meest zware beledigingen moeten slikken. Al er door de Wet en politie harder wordt opgetreden zou dit een goed voor de samenleving zijn waar nu ANTIFA, Kick Off en haar aanhangers onze samenleving ontwrichten en zelfs een traditioneel kinderfeest verzieken uiteraard met medewerking van onze linkse politiek, kromme rechtstaat (zie weer eens een recent voorbeeld openlijk oproepen tot geweld door Akwasi ongestraft met als beloning de doofpot) en linkse bestuurders.

   Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Zolang men bereid is te roven (vele lafbekken die vaak zwakkeren pakken zoals ouderen en zelfs hiervoor zwaar geweld t.o.v. slachtoffers niet ontzien (die veelal door allochtonen worden gepleegd, (o.a.Opsporing verzocht is hier het keiharde bewijs van), moorden, verkrachtingen, etc. kan wat mij betreft hard optreden door politie niet hard genoeg zijn. Wat willen die aanhangers van ANTIFA en linkse blanke idioten nu? Nu wordt al weer op Face Book opgeroepen om te gaan plunderen. Dat hele gezeik en de vele podia en toestemming tot ongelimiteerd demonstreren tot zelfs openlijk het oproepen van geweld heeft alleen maar meer en meer ellende gebracht terwijl er hard ingegrepen had moeten worden mede omdat zij bewust de volksgezondheid in gevaar hebben gebracht. Die haatzaaier Akwasi weer zo een voorbeeld van hoe krom het rechtssysteem in Nederland is is tot op heden niet opgepakt en wordt gewoon in de doofpot gestopt. Over discriminatie gesproken? Al die nietsnutten van die zwarte zielenpoten die overstromen van zelfmedelijden inclusief die ophitser Sylvana Simons dient per direct uit die linkse gemeenteraad van Amsterdam te worden geknikkerd met haar voortdurend ophitsend gedrag moeten beseffen dat er maar twee vormen van slavernij bestaan dat zijn namelijk de Blanken mede de werkende zwarten die als betaalslaaf dienen voor toeslagen en uitkeringen waarvan die zielige onbenullenj profiteren. Vervolgens dient er een grote schoonmaak bij justitie te worden gehouden. Rechters dienen weggestuurd te worden die uitspraken doen dat o.a. 5G niet schadelijk zou zijn. Rechters dienen zich aan de wet te houden en te zorgen dat er een daadwerkelijk bewijs op tafel ligt dat het niet schadelijk zou zijn maar niet intussen de uitrol 5G plaats te laten vinden. Vervolgens een Minister De Jonge de grootste corrupte politici (zie de belangenverstrengeling) i.v.m. zijn broertje die het straks het mede te zeggen heeft wat wij wel moeten en voor niet meer mogen. Het RIVM wat gesubsidieerd wordt door Soros en Bill Gates is niet te vertrouwen blijkt uit alle tegenstrijdige niet onderbouwde maatregelen. Rutte de grootste verrader die ons aan Brussel heeft verkocht en uitsluitend handelt in opdracht van de elitaire machtswellustelingen, zoals Bilderberg en de rest van dit tuig. Kortom zolang het volk niet keihard gaat afrekenen met bewust vernietigen van de mens en onze welvaart zullen de consequenties desastreus zijn. Het hele corrupte zooitje moet er uit en er dient een regering te worden gevormd met mensen met kennis van zaken die op de belangrijke posten worden gezet en geen enkele belangen hebben in welke elitaire bende of bedrijven dan ook. Als nu we een massale eenheid vormen van welke afkomst of ras dan ook dat wij ons land niet langer door dit meest kwalijke virus laten kapot maken en onze vrijheden terug pakken en vooral de gevestigde partijen weg stemmen zou het eindelijk eens een verademing zijn en zijn wij van belangenverstrengeling en corruptie binnen de huidige politiek verlost. Kortom de bal en de eerste aftrap ligt nu bij het volk zelf. Het gaat nu om de toekomst van Nederland en die van onze kinderen!!!

  Geliked door 2 people

 5. Cathja zegt:

  Als de meest gebruikte coronatest niet betrouwbaar is, hoe duiden we dan de bijna dagelijkse mededelingen van het RIVM over het aantal besmettingen, en wat er verder volgt?

  Er wordt nog steeds gesproken over een ‘pandemie’, wat nooit een pandemie is geweest, maar waardoor wel ons hele land wordt lamgelegd. We krijgen met de meest stupide maatregelen te maken om dat virus de kop in te drukken. Maar waar is dat virus dan?
  Mensen worden schuw door de dreigende maatregelen, mijden elkaar en maken hatelijke opmerkingen als je in hun ogen de regels niet naleeft….. Wat een ellende!!

  RUTTE, “bedankt”! Je bent echt met STIP de allerslechtste MP die we ooit hebben gehad!

  Geliked door 5 people

  • Tineke zegt:

   Gaaf land toch Cathja?
   Met de beste gezondheidszorg ter wereld?
   ”Ieder land kijkt naar ons” oreerde Pechthold ooit.
   ik moet er niet aan denken dat Mark Rutte voor nog een termijn gaat.
   Dan krijgen we het laatste zetje !

   Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    @Tineke

    Ik vrees dat er met het stemmen tellen geknoeid gaat worden, want Rutte wil koste wat het kost ‘de klus’ afmaken. Hij wil ervan verzekerd zijn dat ons land ‘veilig overgeleverd/uitgeleverd zal worden’ aan de EU.

    De waanzin met het uitdelen van boetes gaat ook alle perken te buiten!
    Zo las ik vanmorgen in het MSN (dacht ik) dat een man in Oostenrijk 500 euro boete kreeg, toen hij bij zijn aanhouding een ‘grote scheet’ liet…..!!
    Als het niet zielig in de overtreffende trap zou zijn, dan zou je er nog om kunnen lachen.
    Maar dit soort idioterie gaan we meer krijgen. Eerst laten ze landen in de soep draaien, en als de boel bijna in elkaar gestort is en ze zien dat er geld nodig is, dan gaan ze op de meest vreemde manieren geld binnen harken. Net zoals die 390 euro boete als je de afstandsregel aan je laars lapt.

    Werkelijk, ik heb nog nooit van mijn leven zoveel smerige treiterijen van een overheid in een ‘democratisch land’ gezien. Dat ‘democratisch’ is al voorbij hoor…..

    Wat staan onze toekomstige generaties nog te wachten?

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Cathja 17 juni 2020 om 11:04

    Wat staan onze toekomstige generaties nog te wachten?

    Door die achterlijke, zinloze ‘anderhalve-meter-samenleving komen er geen toekomstige generaties meer.
    Hoe kan de jeugd een relatie beginnen? Hoe worden nieuwe kinderen verwekt?
    Met een penis van minstens 1,5 meter?

    De dictators zijn stapelkrankzinnig!
    Maar uiteraard zullen er uitzonderingen worden gemaakt voor zwarten en mohammedanen.

    Geliked door 2 people

   • LUCIA zegt:

    Tineke alle landen zeggen onzin en lullekoek verhalen tegen hun VOLK, Hun bier, hun gezondheidszorg , hun nationale worst, hun sociale uitkeringen het is allemaal het best.
    Dat gezegd hebbend, ik heb veel vrienden in Europa, Griekenland, Duitsland, Frankrijk, Italië kennissen Portugal etc dan kom je er achter, dat landen, die een stuk armer zijn dan wij, bepaalde medicijnen en behandelingen wel vergoeden.
    Weet je waarom dat zo is Tineke… sommige overheden geven om hun volk en sommige z.a. in Nederfuckingstan hebben de pest aan hun mensen en dat is al een hele tijd zo al voor Rutte, hij is niet de eerste globalist geweest, laat onverlet dat hij volkshaat naar een onbekende hoogte heeft gebracht. Het wordt tijd dat we die haat terugvertalen naar onze machthebbers en de macht terugnemen.

    Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Cathja Er heerst een enorme zeer gevaarlijke virus dat zijn de besmettingen die wereldwijd worden verspreid door Soros, Gates en corrupte politici. Dit virus maakt het leven van miljoenen meer mensen kapot zowel economisch, maatschappelijk en ziek maken door ze te beschouwen als verplichte proefkonijnen voor de verrijking van dit soort walgelijke gasten. Rutte MP? De man die nog lang niet is gestikt zijn vele eigen leugens, valse beloften en nu uitvoert wat die corrupte zelf verrijkende ellendelingen eisen. Het is inderdaad de meest allerslechtste MP waarmee wij nu al jaren worden gestraft. Mooi praten, weg lachen en het land verkopen aan Brussel maar ondertussen de boel verder kapot maken met een stel corrupte vrienden zoals De Jonge met zijn belangenverstrengeling en een gesponserd RIVM door de grootste misdadigers Soros en Gates. Inmiddels hebben zij zich al schuldig gemaakt aan de massale genocide onder ouderen door jarenlange verwaarlozing en opsluiten in eenzaamheid tot groot verdriet van nabestaanden die niet was gegund om waardig afscheid te nemen. Het is niet te vergeven en die Maffia bende dient zo snel mogelijk te worden afgerekend.

   Geliked door 3 people

 6. Tistochwat zegt:

  Als de heren politieagenten harder mogen optreden, zal dat tegen de realistische burger zijn.
  Tegen degene met gezond verstand en zéker NIET tegen de mohammedaan en de linkse terrorist.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s