35 jaar Schengen, 35 jaar leugens

Screenshot (1)

(Door: “Martin” – Vertaling: E.J. Bron)

Veilige buitengrenzen voor helemaal geen grenzen ingewisseld

“Vrijheid met veiligheid” had men ons beloofd, toen afgelopen zondag 35 jaar geleden het Schengen-akkoord werd ondertekend. “Veilige buitengrenzen” had men ons beloofd als voorwaarde voor het vervallen van de binnengrenzen. Net zoals alles wat de EU ons ooit heeft beloofd, was Schengen uiteraard ook één enkele leugen.

PI News (2)

De beloofde “veilige buitengrenzen” zijn er tot op de dag van vandaag niet: ieder onbetrouwbaar sujet komt, zoals bekend, de EU binnen zodra hij het “Sesam open U”-woord “asiel” uitspreekt. Maar we geloven nog steeds in het mooie sprookje dat er op zekere dag werkelijk “veilige buitengrenzen” zullen zijn. In werkelijkheid echter zullen deze beloofde “veilige buitengrenzen” er ook in de verste toekomst nooit komen: wie na 35 jaar nog steeds serieus op de “veilige buitengrenzen” wacht, die al 35 jaar lang op zich laten wachten, die zal wachten tot Sint Juttemis.

Met Schengen hebben we dus maar één ding gedaan: de veilige buitengrenzen van de Bondsrepubliek Duitsland [NL] ingewisseld voor helemaal geen grenzen. In plaats van de beloofde “Vrijheid met veiligheid” hebben we “Vrijheid met onveiligheid” gekregen.

En wat hebben we eigenlijk van deze “vrijheid”? Hoe vaak per jaar rijden we eigenlijk naar Italië? Eén keer in de zomer misschien, als we er überhaupt al naartoe gaan. Eenmaal per jaar zouden we dus een half uurtje in de file moeten staan, waarbij de grenscontrole in tegenstelling tot de jaren-80 tegenwoordig sowieso volautomatisch zou zijn. Vanwege dit half uurtje tijd en nog een keer een half uurtje op de terugreis zien we af van de totale veilige bescherming en de eigen controle van onze landsgrenzen. Opdat we niet tweemaal per jaar een half uur op de Brenner hoeven wachten, laten we ongecontroleerd miljoenen Arabieren, Afghanen en zwarte Afrikanen Duitsland [NL] binnendringen, die onze eigen cultuur en manier van leven in toenemende mate betwijfelen, het criminaliteitscijfer bij ons de hoogte in jagen en wier volledige verzorging ons elk jaar € 50 miljard belastinggeld kost? Hoe gek zijn we eigenlijk?

Wellicht was Schengen 35 jaar geleden een goed idee. Maar Schengen heeft zich niet aan zijn woord gehouden, Schengen was een leugen. Zoals eigenlijk alles wat ons ooit door de EU werd beloofd.

Laten we dus stoppen met dit experiment. Laten we zelf onze landsgrenzen weer controleren, laten we weer voor veiligheid in Duitsland zorgen, en laten we daarvoor graag tweemaal per jaar een half uurtje in de file op de grens met Italië staan. Uiteindelijk zal het ons zo beter gaan.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Martin”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, moralisme, nieuw fascisme, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op 35 jaar Schengen, 35 jaar leugens

 1. karton zegt:

  Het hele EUSSR-gebeuren is één grote farce , het hangt van leugens en bedrog aan elkaar. De “leiding” is in handen van van de grootste criminelen uit de EUSSR, zoals v.d. Leyen, Vette Fransje Timmermans, Maffe Marietje in ‘t Veld, Gekke Guy Verhofstadt, Annie Lagarde enz. enz.

  Geliked door 5 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Ooit was in de kerk de volgende spreuk “wie geloofd wordt zalig”. De kerk werd afgeschaft ervoor terug kregen we het geloof in de EU, het geloof in de klimaat waan, het geloof in de multi-culti waan, het geloof in de Euro, het geloof in de maakbare wereld en het geloof dat rechts slecht is en links goed. Heer vergeef het hun want ze weten niet wat ze doen. Zalig zijn de moslim invasie troepen ze werken niet ze zaaien niet en toch eten ze en dat wat ze overhouden sturen ze naar hun thuislanden. Waar ze over de grond rollen van het lachen. Nu alleen Kuzu nog minister president en Özturk voorzitter van de 2de kamer. Nederland verdient het.

  Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Schengen leek aantrekkelijk, maar het is een totale nachtmerrie geworden! We werden en worden nog steeds voorgelogen, en daarom is er maar één antwoord mogelijk: alle binnengrenzen sluiten. Douane weer aan de slag, en zorg ervoor dat niemand meer illegaal Europa binnenkomt.
  Dat oponthoud bij de grenzen nemen we dan maar voor lief. De onlusten en buitengewone overlast van vreemdelingen zorgen voor veel meer kopzorgen en irritatie dan paspoortcontroles.

  Geliked door 3 people

 4. Republikein zegt:

  Een Chinese munt zien is de staart van een kat optillen, van een koe kan ook .

  Like

 5. Ravian zegt:

  Ik heb ook vóór Schengen nooit langer dan een minuut of tien voor een Europese grens moeten wachten, en meestal niet meer dan één of twee minuten.
  Waar je vaak lang moest wachten was bij tol en tank stations.
  En met de moderne techniek gaat het allemaal nog veel gemakkelijker/sneller kunnen.
  Hetzelfde geld overigens voor het voordeel van één munt, dat is met het huidige elektronische betalingsgebeuren ook een non issue.
  En die befaamde “interne EU markt” was al door de EEG gerealiseerd.
  Al die zogenaamde “voordelen” van de EU en de Euro bestaan gewoon niet, het is boerenbedrog in optima forma.
  En dat kost ons dan miljarden per jaar, plus onze veiligheid, onze economie, en onze soevereiniteit.
  Nexit please…

  Geliked door 4 people

 6. BertG. zegt:

  Ze hebben niet meer dan handig gebruik gemaakt van de onnozele en goed gelovigheid van deze christelijke Europeanen.
  Als ze die al ruim 2000 jaar wijs hebben kunnen maken dat ze ooit gered gaan worden door een fantasie figuur, dan kan je ze ook wijs maken dat de EU ooit voor veiligheid gaat zorgen.
  Die gasten kan je alles wijs maken zolang je ze maar iets moois beloofd om in te geloven en naar uit te kijken.

  Like

  • karton zegt:

   @ BertG. Sinds het ontstaan van de EUSSR is er in Europa veel onenigheid tussen landen onderling, van onigheid tussen afzonderlijke landen en de EUSSR, tussen de EUSSR en andere werelddelen; de enige mensen die zeggen “vertrouwen” te hebben in de EUSSR is de zg “leiding” van de EUSSR, bestaande uit ongekozen mensen die in hun eigen land te boek staan als : uitgekotst. Ellende en narigheid bracht de EUSSR ons, ook bracht het ons vertrouwen in de politiek terug tot : 0. (nul). NEXIT en wel z.s.m. !!!!

   Like

 7. Julia zegt:

  Welk verstandig of realistisch mens gelooft nog in het bedrog en het miljardenmonster EU Opheffen en zo snel mogelijk liefst vandaag nog NEXIT. Miljarden zijn nu nodig in het belang van ons eigen land en niet nog meer miljarden naar allerlei fondsen die de boel van andere landen overeind moeten houden en zeer zeker niet onder het bewind van die machtswellustelingen in Brussel. Uiteindelijk is het o.a. ook ons belastinggeld dat weggesmeten wordt in bodemloze putten terwijl wij zelf nu voor een totaal faillissement staan.

  Like

 8. verwardeman zegt:

  De bedoeling was dat de VRACHTWAGENS ongehinderd door konden rijden , dus
  economie – daar ging / gaat het om , niet om ons !

  Like

 9. verwardeman zegt:

  Die hele kut-EU is het gevolg van het Coudenhove Kalergi plan , al in 1925 had deze
  vrije ” speciemeppert ” het over : open grenzen , EEN munt , getint slavenras …………..
  De meeste Bilderbergers / Globalisten zijn toevallig ook vrije ” speciemepperts ” .
  Als Trump en Putin er in slagen dat Bilderberg / globalisten monster onschadelijk te
  maken kan er misschien eindelijk een ECHT verenigd Europa komen van samenwerking ,
  met behoud van soevereiniteit en identiteit , NEXIT !

  Geliked door 2 people

 10. kampersrene zegt:

  als ik vroeger op een leugen werd betrapt……kreeg ik straf…100 maal schrijven …….ik mag niet liegen……ik was beter in de politiek gegaan !

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s