Antiracisme betogers in Parijs roepen “Vuile Joden”!

Screenshot - 2020-06-17T181401.495

(Door: Tom Lallemand)

Er zijn videobeelden opgedoken van een betoging tegen racisme in Parijs waarbij de betogers zelf racistische leuzen zoals “vuile joden” scandeerden. De Franse politie is op de hoogte van de feiten en laat weten een onderzoek te starten. 

De tragische dood van de zwarte Amerikaan George Floyd zorgde voor heel wat opschudding in de Verenigde Staten en de rest van de wereld. In tal van Amerikaanse steden werden betogingen georganiseerd die uitmondden in rellen, wat ook in ons land gebeurde. Bij betogingen in de Franse hoofdstad Parijs braken vorige week ook al rellen uit, en nu blijkt bovendien dat de anti-racisme betogers er zelf discriminerend zijn op basis van ras.

Lees verder>>>
(h/t W.C.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Black Lives Matter", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, anarchisme, antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, discriminatie, Frankrijk, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

16 reacties op Antiracisme betogers in Parijs roepen “Vuile Joden”!

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Leve Israël en de joden. Dood aan de palestijnen en de anders getinte die de blanken voor racist uitmaken. PS, het nieuws van de npo noemt blanken, “witte mensen”. Dat moeten “blanken” zijn.
  Laat wel zien welke kant deze nsb.ers hebben gekozen. Ik noem mijn zwarte medemensen toch ook niet zoiets als “zwarte teriglijers”?

  Geliked door 6 people

 2. Tom zegt:

  Uiteraard het oude liedje: de Joden hebben het gedaan…

  Deze ‘demonstrerende’ personen hebben simpelweg een hekel aan iedereen die intelligenter is dan hunzelf. Ze voelen zich daarom minderwaardig. De Joden spannen de kroon op het vlak van intelligentie.

  Maar ben ik de enige die de gelijkenissen ziet met de jaren 30 van de vorige eeuw?
  Onlusten, straks een economische crisis, Jodenhaat en mensen die met een raar vlaggentje rondlopen (antifa).

  Geliked door 6 people

  • BertG. zegt:

   Alsof Joden de meest perfecte mensen zijn.
   Onder elk volk heb je tuig, gajes, oplichters, moordenaars, dieven, enz….
   Zowel onder de blanken, negers, joden, chinezen, eskimo’s, noem een volk op.
   Overal vind je slimmere en domme mensen tussen.
   Geen enkel volk is perfect.

   Like

   • Tom zegt:

    Dat zeg ik toch ook niet? Ik ben zelf overtuigd christen en geloof dus in de verdorven natuur van ieder mens. Ook Joden gaan uit van het principe dat ieder mens geneigd is tot het kwaad.

    Het is echter opvallend dat het complete Joodse volk het altijd heeft moeten ontgelden en continue aangewezen is als zondebok.

    Mensen die dit doen voelen zich dus veel beter dan het gehele Joodse volk. Vind jij dit dan niet raar en hypocriet?

    Like

   • Tom zegt:

    Ter aanvulling: https://ejbron.wordpress.com/2017/08/06/column-erik-de-vlieger-joden/

    Zelf heb ik het eerder ook al aangekaard. Ieder volk heeft bepaalde genetische kenmerken. Bij de Joden is het de drive om boven de massa uit te stijgen en persoonlijk denk ik dat dat komt door hun heilige opdracht om het licht te zijn onder de volkeren.

    Ik zeg dus niet dat Joden aardiger of beter zijn dan andere mensen maar wel dat ze intelligenter zijn vanwege deze heilige opdracht waar ze zich vol overgave van generatie op generatie op hebben gestort… Totdat het onderdeel is geworden van hun genetische code.

    Het is ongelooflijk hoe zo’n klein volkje, ondanks duizenden jaren van vervolgingen en uitroeiingen, zo veel bereikt heeft!

    De holocaust was de ultieme uiting van antisemitisme maar de jodenhaat en de daarbij behorende vervolgingen gaat eeuwen en eeuwen terug in de tijd.

    Like

 3. karton zegt:

  Het wordt steeds duidelijk wie de échte racisten én fascisten zijn !!

  Geliked door 3 people

 4. Jules Vismale zegt:

  Toen het coronavirus uitbrak werden hier zelfs talloze Chinezen gediscrimineerd omdat zij hier voor gezorgd zouden hebben! Antiracisten zijn vaak nog grotere racisten en huichelaars dan degenen die ze denken te bestrijden!

  Geliked door 3 people

 5. Blaffertje zegt:

  Laat die miesgassers maar gaan werken, dan hebben ze wat anders aan hun hoofd dan ons een beetje te treiteren, dat lamme klotenvolk.
  Dat addergebroed komt hierheen om het werk van Hitler af te maken en dat schijnt niemand van de gutmenschen door te hebben.

  Tegen dit soort tuig durven ze niet optreden.
  Nee, daar moet je Geert Wilders voor heten, dan liggen de voorgedrukte aangifte biljetten al klaar als hij alleen maar vraagt of wij meer of minder Marokkanen willen.
  Maar tegen dit tuig optreden gebeurt niet, want dan zijn ze bang dat de racismekaart weer word getrokken.
  Dat ze de Joodse mensen de meest vreselijkste dingen toewensen mag schijnbaar straffeloos.

  Het word tijd dat ze eens ophouden op scholen de geschiedenis aan te passen aan onze “cultuurverrijkers” die smerige holocaust ontkenners.
  Geschiedenis is een voldongen feit en daar moet lering uit getrokken worden opdat de fouten die gemaakt zijn nooit weer gebeuren, maar door de geschiedenis te verloochenen kan het zich herhalen to in het oneindige.
  Laat ze maar verplicht naar Auschwitz gaan om te zien wat voor ellende het Joodse volk is aangedaan, die vuile tering honden.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Het gebeurde tijdens de demonstratie voor Adama Traoré, georganiseerd door de zus Assia Traoré afgelopen weekend.
  Er waren al eerdere demonstraties gelijktijdig voor die andere crimineel George Floyd, voor deze man afkomstig uit een criminele familie de origine Mali.
  Ook voor z.g.n racistisch politiegeweld dat zijn dood had veroozaakt 3 jaar geleden.
  De menigte werd nog bozer toen enkele “identitairen” een spandoek op het dak tegenover uithingen met de tekst:”GERECHTIGHEID VOOR DE SLACHTOFFERS VAN ANTI-BLANK GEWELD:………

  https://resistancerepublicaine.com/wp-content/uploads/2020/06/Sales-juifs-crient-des-manifestants-antiracistes-ulc%C3%A9r%C3%A9s-par-une-banderole-de-G%C3%A9n%C3%A9rationI.mp4?_=1

  Israël, laboratorium van politiegeweld.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Ja dat is logisch. Als je anti Joodse leuzen roept ben je een anti racist. Duidelijker kan nauwelijks.

  Like

 8. Astrid zegt:

  ‘What you fight, you become’
  Ze zijn dus zelf de grootste racisten, deze anti-racisme dwazen. Je zou denken dat, na alle spiegeltjes [lees: gratis uitkeringen etc.] die de onderontwikkelde Afrikaantjes en kralendragende antifa’s ontvangen, ze er eens in gekeken zouden hebben. Maar nee hoor, geen enkele zelfreflectie. De schuld van alles ligt altijd bij de ander, dat is wel zo makkelijk.
  Hoe tot zulke bekrompen en totaal verdwaalde, maar vooral gevaarlijke zielen door te dringen?
  Dit houdt niet meer op, niet vanzelf…. Ik wens ze daarom heel veel persoonlijke ellende toe, om op die manier eindelijk eens tot ware inzichten te komen.

  Like

 9. verwardeman zegt:

  Natuurlijk voelen Lodewijk Ascher en Hanneke Groenteman zich niet aangesproken , de
  goeie linkse lieverts !

  Like

 10. kampersrene zegt:

  opschudding in de Verenigde Staten en de rest van de wereld. In tal van Amerikaanse steden werden betogingen georganiseerd die uitmondden in rellen…….,moesten daarvoor zoveel jonge soldaten sneuvelen in WO II opdat wij niet in een dictatuur zouden leven…..de linksen zijn nu de dictatuur……en die neger heeft er niets mee te maken…dat was maar een een spingplank….en wat hebben joden ermee te maken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s