‘Zwarte Piet is totaal geen issue voor kinderen van kleur. Het is een issue voor Jerry Afriyie en Sylvana Simons!’

Screenshot - 2020-06-17T090700.780

(Door: Frits Bosch)

Zwarte Piet is niet in het land, maar hij is er toch! EenVandaag maakte bekend dat nog maar 47% van alle Nederlanders de Zwarte Piet in de huidige vorm steunt. Och wat lief! Jerry Afriyie en Sylvana Simons van harte gefeliciteerd! Hoe komt het dat de steun voor de zwarte Zwarte Piet zo afneemt?

Dat is niet moeilijk, men volgt Mark Rutte

Lees verder>>>
(h/t “BertG”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Algemeen, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, provoceren, Rotzakken, Rutte, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op ‘Zwarte Piet is totaal geen issue voor kinderen van kleur. Het is een issue voor Jerry Afriyie en Sylvana Simons!’

 1. dutchess zegt:

  Noem mij dan maar gerust een racist, boeit me niks.
  Al het zwarte krapuul dat Nederland ooit eens zag als het Beloofde Land, en nu plotseling de vrijheid van meningsuiting niet meer aankunnen, zich daarom menen de moeten profileren als racisme bestrijders, ja sylvana ook jij, jazeker jerry zeker jij, en nog vele andere breedbekkikkers van het eerste uur, ik zou niet willen blijven in een land waar ik “niet geteld zou worden”, en ik zou niet weten hoe snel ik zou terugvluchten naar mijn eigen land.
  Maar ja, geen subsidies in Ghana of Suriname, geen financieel opvangnet daar, dus blijven ze ondanks hun “gekwetstheid” toch maar lekker hangen waar ze zijn en noemen zich dan “politica “of “rapper of entertainer”.
  Zou nog niet naar hen willen luisteren, al zou ik ervoor betaald worden!!

  Geliked door 7 people

 2. Gienekehado zegt:

  Het is (gewoon) rassenoorlog in het klein, nog wel! Voor menigeen is NL een KUTLAND geworden! Voor de BLM’ers is NL ook een VERROT landje, maar je kunt er wel lekker van profiteren / parasiteren.

  Geliked door 3 people

 3. karton zegt:

  Eigenlijk zijn de twee genoemde figuurtjes héél zielige zwarte mensjes. Ze zijn nét het oerwoud ontgroeid en lopen hier onzin uit te kramen. Dit zijn géén échte Nederlanders, je afkomst bepaalt je nationaliteit , maar NIET een papiertje.

  Geliked door 3 people

 4. koddebeier zegt:

  47 % ??? Is Eenvandaag onafhankelijk ??? En met de vele import Nep “Nederlanders” neemt het natuurlijk ook af…………………………We zijn tenslotte niet meer onder ons !!
  Ons land is uitgeleverd aan de massa emigratie, op de lange duur worden we dankzij de linkse politiek van dit kabinet ,de Europese Unie en de zogenaamde deugmens en verdrongen uit eigen land . Door de Haagse regenten wordt de eindtijd van Nederland ingeluid,
  Fijn volgende keer maar weer voor 4 jaar Rutte kiezen of andere links/christelijk/liberale ballen !
  Wees verstandig en stem niet meer op de oude kartelpartijen !

  Geliked door 2 people

 5. verwardeman zegt:

  Jefrey en Sylvana , niemand verplicht jullie in dit ” kutland ” te blijven , als je denkt ergens
  anders beter af te zijn mag je vertrekken , zo niet hou dan je janksmoelen dicht !
  Wat dachten jullie ervan om eens een echt beroep uit te gaan voeren , zodat je een
  wezenlijke bijdrage levert aan dit land , een echte VERRIJKING bent………………………?
  Of zijn jullie daar te lamlendig / achterlijk voor ?

  Geliked door 4 people

 6. Bas zegt:

  Foute vent

  Akwatsi is blij dat hij nazaat is van zwarte slavenhandelaar…..

  Like

 7. jegeloofthetniet zegt:

  Ik denk dat al deze idiote racisme ideeën zijn ingegeven door links. Die proberen alles te ontwrichten en het socialisme erdoor te drukken. Door wie worden deze raddraaiers en Antifa betaald? Juist. Het een oorlog creëeren en de bevolking te splijten. Nou, gefeliciteerd! Het is ze gelukt.
  Vrnl linkse blanke kneuzen doen hier aan mee. De meeste gekleurde mensen niet eens. Ik heb een video van een chocolade bruine Amerikaanse gezien die een blanke BLM uitlegde dat zij geen baat hebben bij de BLM. Het zgn discrimineren wordt erger want mensen ergeren zich aan de BLM en blanke meelopers. In Amerika is racisme, in Nederland zeker niet.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Het bestaan van een minderheid met een minderwaardigheidscomplex was nog nooit zó complex voor een meerderheid. Het is de combinatie van een negatief zelfbeeld en daaruit voortvloeiende gedragingen. Het is een (on)bewuste drijfveer wanneer iemand zich niet kan of wil realiseren dat het geldt voor haar of hemzelf. De negatieve eigenwaarde kan uiteenlopende effecten op het gedrag van een persoon hebben. Iemand die al te duidelijk ‘zichzelf opblaast’, zichzelf prijst, is onplezierig in de omgang, vooral als diegene over-compenseert door anderen te vernederen.
  Het creëren van een multiculturele samenleving waarin de politieke wens van individualiteit en het behouden van de eigen identiteit/normen en waarden, en een zéér uitgebreid sociaal vangnet om niet-aanpasbare buitenstaanders alle kansen te bieden om te profiteren van alle voorzieningen maar zich nooit als onderdeel van de samenleving te zien, daar heeft de Linksche Looney Brigade ons al decennia mee opgestapeld, maar nu de fondsen voor de voorzieningen opdrogen komen de beroeps-handophouders, de professionele zakkenvullers bovendrijven.
  (en men geeft ze in de staatsmedia nog alle mogelijkheden hun geluid te laten horen.)

  Like

 9. BertG. zegt:

  Ik heb zelf een gezellige en vrolijke Antilliaanse kerel zien veranderen in een zwarte piet hater omdat dat moest van zijn Antilliaanse vrienden en familie, vermoed ik.
  Voorheen speelde hij zelf zwarte piet en kon het hardst lachen om neger moppen, bedacht ze zelf wel eens.
  Ik heb ‘m nooit meer gezien. ik was immers een blanke, en daar ga je niet mee om.
  Ze doen het echt helemaal zelf en ze hebben het ook echt helemaal zelf bedacht.

  Geliked door 6 people

 10. M. zegt:

  Alleen voor de werkelijke racisten is zwarte Piet een probleem.

  Geliked door 6 people

 11. koddebeier zegt:

  Leuk alles klopt weer, bedankt Bert !

  Geliked door 1 persoon

 12. Tistochwat zegt:

  De vreemdelingen die zich ongemakkelijk voelen in andermans land met een eigen cultuur, kunnen beter terugkeren naar hun eigen land en daar orde op zaken stellen.
  Hun bek is er groot genoeg voor.
  Nu alleen nog thuis de handjes laten wapperen i.p.v. parasiteren op degenen aan wie jullie de schurft hebben.

  Geliked door 5 people

 13. duinsnip zegt:

  Je hebt de waarheid en je hebt peilingen.

  Geliked door 3 people

 14. Leon Theunisz zegt:

  Zwarte Piet is een kindervriend Akwasi wil kinderen slaan en Simons wil blanken kwaad doen.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s