Merkel financiert Antifa-ondersteuners met miljoenen belastinggeld (videostatement Petr Bystron, AfD)

 

(Door: Collin McMahon – Vertaling: E.J. Bron)

Sinds Donald Trump heeft aangekondigd de zogenaamde “Antifa” tot terreurorganisatie te classificeren, worden de stemmen luider die ook internationaal een optreden tegen de gewelddadige extremisten eisen. Het kantoor van de bondskanselier financiert ondertussen Antifa-ondersteuners met miljoenen belastinggeld.

PI News (2)

Op vragen van de AfD-parlementariër Petr Bystron bleek dat de Duitse regering in 2019 met meer dan € 9 miljoen NGO´s heeft gefinancierd, die gelieerd zijn aan de “Open Society Foundations” van de linkse activist George Soros. Daartoe behoren meer dan € 1 miljoen van de staatssecretaris voor Culturele Zaken Monika Grütters aan de “Nieuwe Duitse Mediamakers”, die journalisten met een migratieachtergrond willen voortrekken en journalisten richtlijnen voor de “juiste” uitdrukkingswijze in de omgang met migratiethema´s aan de hand doen.

De voorzitter van de “Nieuwe Duitse Mediamakers” is de omstreden columniste van de “Spiegel” Ferda Ataman, die er in het begin van de corona-epidemie artsen van heeft beschuldigd dat ze Duitse patiënten zouden bevoordelen. Na heftig protest van de artsen moest Ataman zich verontschuldigen.

Ataman en de “Nieuwe Duitse Mediamakers” reiken elk jaar de racistische prijs “De gouden aardappel” uit aan journalisten die volgens hen te kritisch over migratie berichten. In 2018 ging de prijs naar de hoofdredacteur van de “Bild-Zeitung” Julian Reichelt, die deze kans niet voorbij liet gaan om bij de prijsuitreiking te verschijnen en een gepeperde dankrede te houden. “Aardappel” is een racistisch scheldwoord, dat afkomstig is van het Arabische woord “Kaffir”, een van de ergste islamitische beledigingen voor een ongelovige. Desondanks hebben Ataman en de “Nieuwe Duitse Mediamakers” er geen problemen mee om prominente collega´s zo te noemen.

Ferda Ataman heef tin april 2020 op de website van de “Bond van Antifascistes” een bekentenis afgelegd over de gewelddadige links-extreme Antifa: “Ik had nooit gedacht dat ik er op zekere dag voor zou strijden om het ´Antifascisme´ weer salonfähig te maken. Voor mij was het woord ook lange tijd veel te kras.” Ataman schreef:

“We leven in een tijd, waarin een soms fascistische, stram nationalistische partij schrikbarend veel stemmen krijgt en in alle parlementen zit… Een van onze problemen is dat velen denken dat het fascisme tegenwoordig geen reëel gevaar meer zou zijn… Maar een van de belangrijkste lessen die volgens mij bij de herinnering vergeten wordt, is de les hoe gemakkelijk het fascisme aan de macht kan komen: de NSDAP en Adolf Hitler kwamen NIET door een ´machtsgreep´ of een gewelddadige putsch aan de macht. Hun opkomst was democratisch gelegitimeerd, door verkiezingen en coalities met gevestigde politici.”

 De met belastinggeld vanuit het kantoor van de bondskanselier gefinancierde Ferda Ataman maakt dus uitdrukkelijk partijpolitieke stemming tegen de grootste oppositiepartij in de Duitse Bondsdag en zet vraagtekens bij de resultaten van democratische verkiezingen.

De “Vereniging van de vervolgden van het naziregime – Bond van Antifascistes” (VVN-BdA) werd door de Beierse binnenlandse veiligheidsdienst als links-extremistisch gekwalificeerd: “De VVN-BdA is de landelijk grootste links-extremistisch beïnvloede organisatie op het gebied van het antifascisme. Ze werkt openlijk samen met links-extremistische krachten. In de VVN-BdA volgt men nog steeds een communistisch georiënteerd antifascisme.”

Van de VVN-BdA werd daarom in 2019 het predicaat algemeen nut afgepakt. Tot de meest prominente leden behoort de linksextreme Auschwitz-overlevende en Israël-vijand Esther Bejarano, die voorstander is van de BDS, de raketterreur uit Gaza en de uitroeiing van de staat Israël. Ataman treedt openlijk op met de ondersteunster van terreur Bejarano en ondersteunde dit jaar haar eisen naar een “Dag van de Bevrijding” op 8 mei.

Van de interpellatie van de AfD werd ook in de VS nota genomen, waar men zich erover verbaasde dat de Duitse bondskanselier de Antifa-terreur met belastinggeld ondersteunt. In de afgelopen weken hebben Antifa-terroristen de VS in puin gelegd, mogelijkerwijs een georganiseerde campagne om de herverkiezing van Donald Trump te verhinderen. Tot nu toe raakten er 431 politieagenten bij de onlusten gewond, veel agenten klagen over ontbrekende ondersteuning door de politiek en nemen ontslag. Van enkele gearresteerde relschoppers werden al contacten met George Soros-NGO´s bewezen. Het Amerikaanse ministerie van Justitie stelt een onderzoek in tegen de aanstichters van de schijnbare putschpoging. Undercoverjournalist James O´Keefe documenteerde hoe Amerikaanse Antifa-leden toegaven door George Soros gefinancierd te worden.

De Amerikaanse president lijkt intussen zijn geduld te verliezen met de linkse, Amerika-vijandige Duitse regering en kondigde aan 9500 soldaten uit Duitsland te willen terugtrekken. “We hebben 52.000 soldaten in Duitsland”, zei Trump maandag tijdens een persconferentie (in de video vanaf minuut 22:13):

 

“Dat is heel veel. Het kost de VS enorm veel geld. Zoals u weet, vervult Duitsland zijn NAVO-bijdrage niet. Ze betalen één i.p.v. twee procent (van het bnp), wat sowieso al weinig is. Duitsland loopt al jarenlang vele miljarden dollars achter. Daarom zullen we het aantal soldaten tot 25.000 reduceren. Bovendien betaalt Duitsland miljarden aan Rusland voor aardgas en dan moeten wij hun verdediging tegen Rusland betalen? Dat heeft geen zin.” Bovendien zouden de EU-handelsrichtlijnen onder Duitse leiding de VS “honderden miljarden gekost” hebben, aldus Trump. “Ze maken misbruik van de VS. Wat ze met ons land doen, is ongelooflijk. We betalen hen voor bescherming, en dan lichten ze ons op bij de handel. Dat is zeer unfair. En wat dit misbruik betreft, is Duitsland het allerergste land.”

Voor Trump´s volgende optreden op 20 juni in Tulsa, Oklahoma, hebben zich online meer dan 800.000 mensen aangemeld, een absoluut record. Eveneens een record: 41% van de Afro-Amerikanen, die mede het ergst werden getroffen door de gewelddadige onlusten, ondersteunt nu de Amerikaanse president.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Collin McMahon

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", AfD (Alternative für Deutschland), anarchisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, demoniseren, Donald Trump, Duitsland, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, Merkel, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Merkel financiert Antifa-ondersteuners met miljoenen belastinggeld (videostatement Petr Bystron, AfD)

 1. karton zegt:

  Wat door veel mensen nog steeds als “elite” wordt bestempeld blijken in werkelijkheid ordinaire criminelen.

  Geliked door 4 people

 2. Ben zegt:

  Kaiser, Feldwebel, Kanzlerin, het houdt niet op met dat perfide Duitsland.

  Geliked door 3 people

 3. Mr Dumass zegt:

  Ook politie en marechaussee in twijfel………

  Geliked door 4 people

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Hoe lang kunnen ze nog volhouden dat de onderwereld van Soros cs. en de bovenwereld van elkaar gescheiden zijn als je dit zo leest.
  En Ik zeg de onderwereld van Soros omdat steeds duidelijker word voor de ook niet goed ingelichten dat Soros een gewone grote crimineel is die dus nu ook gesponsord wordt door de Merkel clan.
  Binnen de politiek is feitelijk niet veel verschil in onder en bovenwereld want als je ziet wat hier in Europa gesteund wordt door voornamelijk grootste partijen en ook met name de groenen zouden je de haren ten berge rijzen.
  Daarbij kun je ook nog zonder enig moment te twijfelen dat binnen de partij kaders de zaak flink opgelicht wordt en geld ontstolen van de burgers om er zelf veel beter van te worden.
  Zo vraag Ik me bijvoorbeeld al enige tijd af of het na te gaan zou zijn of en welke politicie belangen of aandelen hebben in Big Pharma die dus ook door een aantal regeringen gesponsord worden.

  Geliked door 3 people

 5. Harry zegt:

  Die ontslagen “ veiligheidsadviseur “ Bolton kan nu wel zeggen dat Trump de politieke issues niet beheerst , maar me dunkt dat ie prima snapt wat er gaande is in de westerse wereld .
  Hij heeft toch gewoon gelijk , met die smerige Merkel teef ?

  Hij zou ook vinden dat een heleboel journalisten tegen de muur gezet moeten worden , aldus het verhaal .
  Maar ook als dit waar is , heeft ie groot gelijk .
  Die lui behoren objectief , eerlijk en fair te zijn .
  Maar ze zijn omgekocht – dus corrupt – , links , leugenachtig en complotterend .
  Eigenlijk verdienen ze niet beter !

  Het linkse tuig grijpt ELKE strohalm aan om Trump in een kwaad daglicht te stellen , zelfs als ie probeert om de verhouding tussen export en import een beetje in evenwicht te krijgen , proberen ze hem corruptie in zijn schoenen te schuiven !
  En dat is toch wat iedere normaal denkende president zou moeten doen ?

  Dus tóch maar die muur voor die hoernalisten ?
  Eigenlijk is dat best humaan nog voor dergelijk geteisem !

  We komen er steeds meer achter dat de “echte” politici geboren viezerikken zijn !
  Trump is uit een ander hout gesneden , gelukkig !

  Geliked door 5 people

 6. Jan zegt:

  Dt wijf financiert haar eigen ondergang

  Antifa, A Communist & Anarchist Movement That Explicitly Endorses Violence
  https://www.discoverthenetworks.org/organizations/antifa/

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Ze zou eens even nog veel sneller kunnen werken, zijn we er nog sneller vanaf.

   Like

   • karton zegt:

    @ Nemesis.
    Van Adolfina Merkel raken we niet 1, 2, 3 meer af, dat hele clubje dat bijna dagelijks om haar heen zwermt, zoals Pinokkio Rutte, Maffe Macroon enz. houden dat mens in ’t zadel; mijn enige hoop is eigenlijk dat zij zéér binnen kort, hopelijk gisteren, onder een tram loopt.

    Geliked door 1 persoon

 7. antiislamnu zegt:

  Merkel en Soros zijn dikke vrienden dus dit verbaasd me niets in Nederland financiert de overheid ook NGO, s die met deze zogenaamde subsidies tegen de staat procederen bijvoorbeeld Amnesty Rode kruis milieu defensie de stikstof crisis is een mooie voorbeeld hier van zonder subsidie was die er nooit geweest.
  Rode kruis haalt met eigen schip duizenden asielparasieten Europa binnen .
  Het wordt allemaal erg achterbaks gespeeld door onze roverheid.

  Geliked door 6 people

 8. Rensk. zegt:

  Ik denk dat we goed de klos zijn met dat zooitje van de EU. Moet nog denken aan dat gebibber van Merkel. Ik denk nog steeds dat ze tardieve dyskinesie heeft. Vanwege pepmiddelen en drugs. Ik heb ook vaker gezien dat ze haar wangen opblaast.Ook dat hoort bij dat syndroom. Sommigen gaan op en neer met de wenkbrauwen. Dat heeft zij dan weer niet. Maar dat gebibber en die wangen opblazen lijkt er wel op. Al die gasten die zogenaamd boven ons staan zijn zo gek als een deur en ik denk stuk voor stuk gebruikers. De een met alcohol de ander met drugs en dan de beste drugs die er zijn zodat ze het lang vol kunnen houden. Een normaal mens gebruikt die rommel niet. Zij wel anders kunnen ze zich niet redden daar bovenin. We zullen het merken dat die gasten langzamerhand steeds gekker worden en steeds meer rare dingen gaan eisen.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @Rensk.
   De ziekte waaraan dat mens lijdt zal best wel akelig zijn maar naar mijn mening………nog lang niet akelig genoeg. Pepmiddelen en drugs ? Deed haar grote voorbeeld Adolf H. te D. daar ook al niet in ? Dat zij haar wagen opblaast heb ik nog niet gezien, volgens mij heeft zij wél haar dikke “popo” (kont) opgeblazen, want dat ziet er niet gezond uit.
   Dat dat zootje zo gek als een deur is, is duidelijk te zien als zij zich in ’t openbaar begeven,
   onbegrijpelijk dat zij zónder psychiatrisch arts naar buiten mogen !

   Like

 9. Henk der Niederlánder zegt:

  Voor de wijsneuzen die nog steeds denken dat Rutte geen agenda aan het afdraaien is

  .Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren

  Alles bedoeld voor realisatie ‘Agenda 2030’, een wereldwijd totalitair communistisch systeem waarvoor de welvaart in het Westen moet worden afgebroken – Hoge Commissaris Mensenrechten wil nog geen einde aan lockdowns

  De uitvoerende directeur van het VN ‘Global Compact’, Lise Kingo, heeft in een interview met The Guardian toegegeven dat er ‘zeer, zeer duidelijke verbanden’ zijn tussen de corona crisis, de ‘antiracisme’ protesten van en voor Black Lives Matter, en de klimaatagenda. De wereldwijde reactie op corona –de lockdowns, social distancing, de gedeeltelijke verwoesting van de bestaande economie- zijn volgens Kingo niets anders dan een ‘generale repetitie’ voor wat er gaat gebeuren als er een ‘wereldwijde klimaat noodtoestand’ wordt uitgeroepen.

  De corona crisis is slechts ‘een brandoefening’ voor wat er nog gaat komen, zo waarschuwde ze. De zogenaamde pandemie, de antiracisme protesten en het klimaat zijn volgens haar allemaal onderdeel van de ‘duurzame ontwikkeling agenda’ van de VN. ‘De enige koers vooruit is door een wereld te creëren waarin niemand wordt achtergesteld.’

  Volgens King bewijst de dood van de gewelddadige crimineel George Floyd in Minneapolis dat er nog steeds ‘vreselijk racisme’ bestaat. Ze voegde daaraan toe dat de ‘mensenrechten’ onlosmakelijk zijn verbonden met het klimaat. Tevens moedigt de vrouw grote bedrijven en CEO’s aan om ‘sociale activisten’ te worden, omdat jonge mensen enkel nog voor hen zouden willen werken als ‘sociale gelijkheid’ wordt bevorderd. (1)

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/hoge-vn-official-geeft-toe-dat-coronavirus-black-lives-matter-en-klimaat-tot-dezelfde-agenda-behoren/

  Geliked door 2 people

 10. Nemesis zegt:

  Ze is werkelijk door en door slecht dat mens, meer dan slecht, Niet uit haar eigen portemonnee, maar wel van het belasting geld, Duivelin no.1

  Geliked door 6 people

 11. Dr. Heinz zegt:

  Antifa de stoottroepen van dat EUSSR!!!
  Lijkt op nazi Deutshland met de SA troepen van Adolf Hitler!!
  Knettergek!!!

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ Dr. Heinz. Nederland gaat o.l.v. Pinokkio Ratte dezelfde kant op als Duitsland o.l.v. Adolfina Merkel. Duitsland heeft SA-troepen wij hebben BOA’s : blindelings bevelen uitvoeren !

   Like

 12. delamontagne zegt:

  Het heeft dan wel niet direct met artikel te maken, maar het bewijst dat er miljoenen Amerikanen zijn die President Trump bewonderen.
  De volgende Videos zal men wel niet hebben laten zien op de NOS, toen Trump 74 werd.
  Het is alles negatief wat de klok slaat als ’t over hem gaat.
  Ik kijk nauwelijks NL-TV, dus ik weet ’t niet echt.
  Maar de enkele keren ik over Trump hoor, is negatief, NEGATIEF, etc.
  * * *
  100-duizenden Amerikanen over heel ’t land boden Trump voor zijn 74e verjaardag, défilés aan.
  Waaronder een in Fort Lauderdale, Florida.
  Een z.g.n. “Trumptilla” [ samenstelling Trump & Flotilla ! )

  1000-den boten versierd met vlaggen en wimpels en slogans hieven het anker afgelopen Zondag in Sunrise Bay, vlakbij Fort lauderdale.
  Ze voeren richting van het meer Boca in ’t Noorden.
  DE immense vloot werd “Trumptilla”gedoopt……


  Ook in San Diego

  Geliked door 5 people

  • karton zegt:

   @ delamontagne.
   Erg mooie foto’s t.g.v. de verjaardag van president Trump.
   Maar zo’n vaartocht met bootje hebben wij in Nederland toch ook één maal per jaar door de A’damse grachten ? Weliswaar is ónze vaartocht niet t.g.v. een verjaardag o.i.d. Ik dacht dat het bij ons ging om het zg. B.K.-feest ! (het Blote Konten-feest) u weet het vast wel, bootjes afgeladen met zéér schaars geklede jongetjes en meisjes die doorlopend vulgaire bewegingen naar het dol-enthousiaste publiek maken. Er varen óók bootjes mee die zijn volgeladen met bijv. politieagenten, militairen, “politici” enz. De laatstgenoemden voelen zich geheel één met de ongeveer geheel blote jongetjes en meisjes.
   En dan vindt dat zootje, politie, leger en “politici”, het zélfs onbegrijpelijk dat er geen respect meet voor hen is, vreemd hè ?
   Tijdens de a.s. vaartocht zullen o.a. half-bloot “optreden” : Mona Keizer, Femke Halasema, en Annemarie Jorritsma; naar verluidt zal de heer Segers (CU) zijn antieke hangertje showen.

   Geliked door 1 persoon

  • antiislamnu zegt:

   Trump the power wat een schande wat de fake media over deze man schrijven echt om te kotsen die smerige linkse rakkers.

   Geliked door 1 persoon

 13. Dr. Heinz zegt:

  Links is het kwaad!!
  Als je dat BLM wilt steunen, je maakt dan geld over gaat dat naar een stichting of zo iets.
  Maar,….
  Maar dat geld gaat gelijk naar de democraten, je weet wel die zooi die koste wat het kost Trump weg wilt hebben!!
  Dat hele racisme gedoe stinkt!!
  Dat is bewust opgezet, met als doel Trump weg te krijgen!!
  Al moet héél Amerika in de fik!!

  Geliked door 3 people

 14. Peter zegt:

  Deze week zijn in Duitsland verhogingen toe gestaan van kijk en luistergelden,dit mogen ze als de burger het er niet mee eens is ,via een deurwaarder innen ,zegt genoeg over het beleid,en de media hangt aan een draad met de regering ,en zal nooit een ongetogen woord laten vallen ,omdat ze er zo heerlijk van vreten ,Goebbels zou zijn vingers aflikken .

  Geliked door 2 people

 15. verwardeman zegt:

  @Dr.Heinz
  Helemaal mee eens , ze zijn knettergek en weten het niet eens !
  Maar , zoals U weet heeft ” Herr ” Hitler dat SA-zootje koudgemaakt nadat ze het vuile werk
  voor hem hadden opgeknapt , de ” nacht van de lange messen ” .
  Zo zullen de moSSels uiteindelijk LINKS en dat Antifa-zootje opruimen , zie IRAN na de overname door Khomeiny in 1979…………………………….gniffel , gniffel , gna , gna , gnaaaaaaaaah !

  Geliked door 1 persoon

 16. BertG. zegt:

  Misschien heeft merkel dan alles helemaal zelf bedacht, maar er zijn natuurlijk wel 10.000den mensen voor nodig die het ook mogelijk maken en uitvoeren.
  Die zijn natuurlijk net zo schuldig, zij zijn de uitvoerders.
  In je uppie kan je bedenken wat je wilt maar zonder uitvoerders gebeurt er niks.

  Geliked door 3 people

 17. Pingback: Wilt u in vrijheid leven of in een dictatuur? | E.J. Bron

 18. Julia zegt:

  Die elitaire misdadigers lopen al veel te lang in vrijheid rond maar bewerkstelligen in volle sneltreinvaart onze verdere ondergang. Ook de uitvoerders van dit elitaire maffia tuig lopen nog straffeloos leugens te verkopen om het volk verder een schop na te geven. Ze zijn nu echt te ver gegaan en we mogen hopen dat we binnenkort door een grote macht worden bevrijd van deze elitaire misdadigers en aanhang. Ondertussen gaat het onderkruipsel Rutte vandaag in overleg en zal ongetwijfeld toegeven om weer miljarden op verzoek van o.a. vriendin Merkel over stag gaan om miljarden van ons belastinggeld te storten en te schenken aan het miljarden bolwerk Brussel. Zoals bekend is Rutte onbetrouwbaar en is met zijn voortdurend smerig lachje nog steeds niet gestikt in zijn vele leugens.

  Geliked door 1 persoon

 19. Jan zegt:

  Beatrix von Storch legt het destructieve programma van de Groenen bloot

  Von Storch over de geschifte genderisten
  https://3speak.online/watch?v=rairfoundation/gakduggf&jwsource=cl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s