Sluipmoord: “Niet alles kan” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “duinsnip”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op Sluipmoord: “Niet alles kan” . . .

 1. Dr. Heinz zegt:

  Twee criminelen bij elkaar, hun rotkoppen spreken boekdelen!!
  Wat een stel landverraders!!

  Geliked door 3 people

 2. Japio zegt:

  Een sluipmoordenaar van de agrarische sector, goed verwoord door Baudet en heeft terecht z’n uitspraak niet terug genomen. En die kut marokkaan Khadija Arib maar zeiken dat hij zijn woorden moest intrekken. Goed gedaan Thierry, rug recht gehouden.

  Geliked door 6 people

 3. Republikein zegt:

  Geliked door 5 people

 4. ruud beijer zegt:

  Geweldig van die Baudet. Hij zegt het toch maar. Het zal mij benieuwen op wie de boeren de landbouwers de vissers de fokkers en de bouwvakkers gaan stemmen?
  Wordt het het cda christenen dienen alla?
  Wordt het de Farizeeërs van de CU?
  Of toch weer de huichelaars en wegkijkers van groen slinks en demonen 666?
  Ik ben benieuwd of ze zich weer in de maling laten nemen.

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Hellas heb je weer dergelijke CDA-klootzakken die geen kaas gegeten hebben waarvoor ze zijn aangesteld in Brussel! Lees daar dit artikel maar over:

  CDA-europarlementariër gaat volledig los op Wilders en Baudet: ‘Populistische Nexit-roeptoeters!’

  In het Europese Parlement is een CDA’er deze week ongelooflijk uitgevallen tegen Geert Wilders en Thierry Baudet. Volgens deze jongeman, Jeroen Lenaers geheten, heeft de coronacrisis aangetoond dat het totaal geen goed idee is om de EU de rug toe te keren.
  Heeft de EU anders het coronavirus buiten de deur gehouden, stomme idioot van een Leaners!?

  In het Europese Parlement hebben Geert Wilders en Thierry Baudet helemaal geen zitting – maar dát weerhield CDA-europarlementariër Jeroen Lenaers er niet van om eens vol op het orgel te gaan tegen de twee Nederlandse Kamerleden, louter en alleen omdat zij voor een uittreden uit de EU zijn.
  Hij verweet het duo, en pakte ook meteen Marine Le Pen mee, deze week in de plenaire zaal van het Europese Parlement “populisten” te zijn, en bovendien “Nexit-roeptoeters”, met hun “grenzen dicht-frame” welke een “nachtmerrie voor miljoenen gewone Europeanen” zou zijn.
  De hele EU IS al een ware nachtmerrie gebleken voor miljoenen Europeanen die strontziek worden van de regelgeving uit Brussel, de gehate EU, het coronavirus, de immigratiegolf enz.!

  Lenaers wilde het punt maken dat minder Europa niet gewerkt heeft in de coronacrisis, en dat méér Europa (of zoals Lenaers het noemt: een Europa “waar rechten beschermd worden”) weer eens de oplossing is.
  In werkelijkheid veroorzaakt de hele EU alleen maar meer ellende en degenen die de EU haten zullen niet snel meer op andere gedachtes komen!

  Maar dat is het ding nu juist, hè? Voor ieder probleem is de oplossing altijd méér Europa. Problemen met de euro? Trump gekozen? Coronacrisis. Altijd hoor je: méér, méér, méér Europa. Het is een grijsgedraaide plaat, die je niet mag afzetten. Want dan ben je dus zo’n vreselijke populistische Nexit-roeptoeter, hè?
  De eu is gewoon een wolkenkrabber die tot de hemel moet reiken, net als de toren van Babel, wat NOOIT een succes werd door de tegengestelde meningen van de mensen!

  Het is trouwens niet voor het eerst dat Lenaers zich op een uiterst neerbuigende wijze uitlaat over tegenstanders van het Europese superproject: in juli 2019 verkondigde de christendemocraat dat het merendeel van Nigel Farages retoriek ‘uit z’n reet komt.’
  Laat die Jeroen Lenaers van mijn part letterlijk de lucht in vliegen met die akelige EU omdat die vent van toeten noch blazen weet!

  Like

  • J.C. zegt:

   Het CDA is een smerige huichelaarclub van vleesch noch visch.
   Het gaat alleen om de macht en denk nu niet dat net als de geile op macht beluste demagogen en narcisten van de CU deze smerige clubs ook maar enig medegevoel hebben. Helaas snap ik en velen met mij nog steeds niet waarom de mensen op deze narcisten stemmen?? De tyrannie komt dus momenteel voor een redelijk deel uit deze mafkezen. Decimeren die handel aub.

   Like

  • BertG. zegt:

   Kort strak spijkerbroekje aan en over de knie met die Schouten.
   Dat heb ze wel verdient.
   Zou ik zeggen, wat denk jij ervan Jules?

   Like

 6. BertG. zegt:

  Vinden Schouten altijd net klinken of dat ze net heb lopen janken, als ze wat zegt.
  Een vreemd krakerig stemmetje.

  Like

 7. Astrid zegt:

  Ach, is Remkes ineens weer op het toneel? Het is nog wachten op die andere bril-eikel, met die lelijke spekkop, die destijds samen met timmerzwans in de Oekraïne zo heftig met de handjes stond te wapperen. De brutaliteit dat dit soort lieden maar eindeloos blijft terugkomen, nadat ze werkelijk niets hebben bijgedragen, in tegendeel, en nooit iets zullen gaan bijdragen. We hebben duidelijk behoefte aan scherpschutters, maar een langzame, pijnlijke en dodelijke ziekte mag ook. En dat zeg ik echt niet snel. Waar is trouwens Gretta-super teef-Duisenberg eigenlijk gebleven, al een tijdje niets van gehoord. Die zal toch ook haar smoel wel weer eens laten zien.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Gretta-super teef-Duisenberg is toch alweer een tijdje dood, dacht ik.
   En die spekkop van Balen gaan we ook nog wel een keer terug zien.
   Hier verdwijnt nooit iemand of ze moeten eerst dood gaan.

   Like

 8. verwardeman zegt:

  Ze kijken wel een beetje zuur , vindt u ook niet ?

  Like

 9. duinsnip zegt:

  Kijk aan, hier hebben we Achab en Izebel. Die deden ook aan landjepik. In 1Kon.21 leest u het einde.

  Geliked door 1 persoon

 10. Gienekehado zegt:

  Ik sympathiseer met boeren, kwekers etc. die oog en mind voor de NATUUR hebben, met Natuurorganisaties samenwerken!!! De Werkelijke Slopers van ONZE NATUUR zitten op Het Binnenhof. Hebben ONS LANDJE volgeplempt met grote steden, woonwijken, voor de door hen op grote schaal geïmporteerde ARMLASTIGEN, NIKSNUTTEN!! Nu is niet alleen de natuur VERKLOOT, nee, HEEL HET LAND!!

  Like

 11. Baudet toont weer aan dat het parlement niet voorstelt en ons niet vertegenwoordigt (enkele uitzonderingen daargelaten)

  Like

 12. N.E. Derlander zegt:

  Misschien had de openingszin van de heer Baudet van het FvD moeten zijn:
  het beleid van het huidige kabinet is de sluipmoordenaar van onder meer de agrarische sector. Een woordkunstenaar mag zoiets zeggen, het zijn immers geen bestaande personen.

  Met het hiervoor gebruikte onder meer bedoel ik bijvoorbeeld ook: het afschaffen van de referenda, de sloop van economie, de sloop van de zorg, de sloop van de democratie, enz. (ik verwacht dan ook dat de verkiezingen in maart 2021 niet door zullen gaan….)

  Like

 13. Bas zegt:

  sluipmoordenaar, dat werd dus al 72 keer eerder in de Plenaire Zaal uitgesproken.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/06/baudet-pakt-hypocriete-kamer-aan-woord-sluipmoordenaar-werd-al-meer-dan-70-keer-gebruikt-toen-nooit-ophef/

  Baudet pakt hypocriete Kamer aan: woord ‘sluipmoordenaar’ werd al meer dan 70 keer gebruikt, toen nooit ophef

  Gisteren viel de hele Tweede Kamer over Thierry Baudet heen, omdat hij minister Carola Schouten verweet een ‘sluipmoordenaar’ te zijn. Kamervoorzitter Arib eiste excuses, en collega-fractievoorzitters buitelden over elkaar heen om er schande van te spreken. Maar wat blijkt? Dit was bepaald geen uniek incident. De Tweede Kamer heeft een lange geschiedenis met het woord sluipmoordenaar – en nooit eerder leidde dat tot ophef.

  Een ietwat voldane Thierry Baudet toog gisteravond naar Twitter. “Geestig. Niet dat ik me met andere Kamerleden zou willen vergelijken en niet dat het iets uitmaakt hoe vaak een woord precies door anderen is gebruikt,” zo leidde de FVD-voorman zijn opmerking over de ‘sluipmoordenaar’-ophef in: “maar sluipmoordenaar, dat werd dus al 72 keer eerder in de Plenaire Zaal uitgesproken. Ophef, ophef, ophef.”

  Like

 14. Peter zegt:

  Remkes,ouwe lul,die allang in een dementehuis had moeten zitten,past precies bij die malloten in Den Haag,soort zoekt soort ,en die tuthola ernaast zouden ze in een gaarkeuken moeten plaatsen ,voor iets anders totaal ongeschikt .

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  En wie zijn de sluipmoordenaars van de (hoog)bejaarden en van ons?

  Geliked door 2 people

 16. andre zegt:

  Vandaag op de radio

  https://www.omroepwest.nl/nieuws/4063273/Demonstratie-tegen-coronamaatregelen-op-Malieveld-verboden

  Remkes is nazi en natuurlijk weer als burgemeester geplaatst door de kroon. Niets vrijwillig democratisch gekozen.

  Like

 17. Kuu zegt:

  Alleen Paul de Leeuw mag kennelijk alles zeggen in dit land…. de schoft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s