VIDEO: Het nieuwe fascisme – Arrestatie na corona-verbod, ingestort, ambulance

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “duinsnip”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Nederland, nieuw fascisme. Bookmark de permalink .

75 reacties op VIDEO: Het nieuwe fascisme – Arrestatie na corona-verbod, ingestort, ambulance

 1. flo zegt:

  Niet te bevatten dit,wat een godsgruwelijk schandaal dit. Kijk hoe de vuile klootzak het politie mannetje zijn voet tussen de deur zet en samen met die collega fascisten kut de woning overvalt.
  Het nieuwe oude fascisme is een feit, ze zetten je zonder probleem weer op de trein…..vreselijk dit.

  Geliked door 6 people

 2. BertG. zegt:

  Ik weet nog niet waar ik nou naar heb zitten kijken, lijkt wel een gedramatiseerde tv serie of zo.
  Het enige wat ontbreekt is dat oma niet geboeid is afgevoerd.
  En dan vraagt de politie om meer “respect” na zo’n actie?
  Ik zou mij kapot schamen als agent als ik voor zie iets gebruikt werd.
  Dit is dus het nieuwe normaal in uitvoering.

  Geliked door 5 people

  • Cathja zegt:

   @ BertG.

   Inderdaad, je zou je als agent kapot moeten schamen dat je met een stalen gezicht deze mensen in hun huis a.h.w. overvalt. Moet dit voor altijd ‘het nieuwe normaal’ worden?

   Ik vraag me af of deze misselijk makende agenten ook bij een Turkse of Marokkaanse familie naar binnen durven te stuiteren, als ze weten dat daar 10 man in de kamer zit.
   Ik denk dat ze dit door de vingers zouden zien, de schijterds.

   Maar deze mensen konden ze wel aan.

   LAFAARDS!

   Geliked door 2 people

   • Jan zegt:

    Een tijdje terug zag ik op het net dat een Brit de politie letterlijk uit zijn woning schold, dat zij konden oplazeren, fuck off, piss off, get lost, you piece of shit, en de imbecielen vertrokken. Onvoorstelbaar wat dat schorem zich verbeeldt. Zij hadden de voordeur gewoon ingetrapt en liepen doodgemoedereert naar binnen. Terecht dat Farrage Boris Johnson een lamstraal noemt die nergens tegen optreedt, alleen maar stupide kan lachen en grijnzen in de camera. Nu laat hij GB door BLM en antifa slopen. Wat valt mij die zak 1000% tegen. Had heel wat meer van hem verwacht maar hij gedraagt zich als een socialist.

    Geliked door 3 people

  • willems ivan zegt:

   Die vraag stelde ik mij ook, BertG!!!!! Gaan de flikken van Nederland die “stoere” kant op??? Niet te geloven, ik zou als flik niet meer buiten durven komen. Waarschijnlijk een korpschef die gaat slapen met een colt 45 onder het kussen en te veel films kijkt en dit soort optreden door de strot van zijn manschappen duwt. Eerlijk, dit gaat nooit nog goed komen. Bij ons in Belgenland loopt het nog zo niet dramatisch…….ik hou mijn hart vast bij zo’n optreden. Zeg nooit……nooit

   Like

 3. BertG. zegt:

  Manipulatieve media; boetes buiten alle proporties

  ‘Ook hoe ze manipulatief een ander geluid wegzetten in de media, dat je dan ben verantwoordelijk bent voor de dood van een oma. Ze richten zich heel erg op de persoon, terwijl ze niet het grote plaatje bekijken. Ik vind dit niet kunnen, ook niet dat er boetes worden uitgeschreven aan jochies die dicht bij elkaar staan, wat heel normaal is. Nu krijgen ze ineens een boete van 400 euro. Dat vind ik echt buiten proporties. Ik zou ze persoonlijk niet uitschrijven.’

  ‘Befehl is Befehl’ vind ik niet opgaan’

  Pasquino: ‘Wat als die wet er straks komt? Wat ga je dan doen?’

  ‘Voorlopig geef ik nog les,’ reageert Verbon. ‘Maar als die wet er komt, moet je toch een morele keuze maken: blijf ik hier achter staan? Dat is een van de redenen waarom ik in de openbaarheid wil stappen. Ik weet zeker dat er veel collega’s van politie of justitie of BOA’s zijn die er ook niet achter staan. Befehl ist Befehl vind ik niet opgaan. Je moet ook zelf nadenken.’

  Hij overweegt niet om te vertrekken bij de Marechaussee, ‘want ik wil daar eigenlijk een moreel kompas zijn. Ik zou dus niet zo gauw weggaan, maar zeker mijn mening uitspreken tegen de leiding hoe ik erin sta.’

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/senior-docent-koninklijke-marechaussee-spoedwet-in-strijd-met-mijn-eed/

  Geliked door 1 persoon

 4. Lost Johnny zegt:

  Tsja, wat moetje nog zeggen…voor een stel mislams gaan ze op de loop en mensen die hun ouderen verzorgen worden als misdadigers behandeld.

  Wie bij de politie zit is nog steeds verantwoordelijk voor het eigen handelen. Het excuus dat het je werk is ontlast je niet van je verantwoordelijkheid als mens…..Dat je tijdelijk je lichaam verhuurt en je geest op stal zet voor een maandelijkse beloning wil niet zeggen dat je ongestraft dit soort dingen kunt doen.

  Vandaag ben je misschien nog niet ter verantwoording geroepen, morgen kan dat zomaar anders zijn…..wat ga je zeggen als burgers jou op het matje roepen?

  …… Ik heb het niet geweten….?

  Geliked door 7 people

 5. bob zegt:

  Wat een schandaal wat is Ndl diep gezonken Dat schorem dat op de Dam in A-Dam de vreselijkste verwensingen riep met een burgemeester waar de koude rillingen je over de rug liep en hier geweldige kinderen die van hun orders houden zo kapot maken je zou er van gaan vloeken Wij zijn beide bejaard maar ons krijgen ze niet meer in zo’n strafkamp Nu die nieuwe noodwet er waarschijnlijk door komt zouden wij als Ndlders toch massaal nee moeten er tegen zijn Dit wordt dus ons voorland Wens deze familie heel veel sterkte en de politie een vette nul

  Geliked door 6 people

 6. Lost Johnny zegt:

  P.s. Als een regering kinderen verbied contact te hebben met hun ouders, dan zal die regering ook de grens van leven en dood zonder problemen overschrijden.

  Rutte en consorten moeten weg, op 1 juli willen ze de macht overnemen. Met deze Corona wet is politiek bedrijven, vergaderen om een politieke koers uit te stippelen over. Feitelijk legt de Coronawet politieke oppositie, voor zover nog aanwezig, lam.

  Dit is een staatsgreep waarbij volksgezondheid als excuus word gebruikt. Wie zijn vrijheid lief heeft komt in verzet. Helaas voor de dromers onder u, de tijd van petities en spandoeken is over, heeft nooit gewerkt, niet hier en niet nergens……

  De weg van de hooivork is de enige optie die Rutte en co het volk laten.

  Geliked door 5 people

  • BertG. zegt:

   Ik zie gelukkig nog steeds school kinderen normaal buiten spelen en zich nog net zo gedragen als altijd.
   En die houden zich echt aan geen enkele bedachte regel, en zo hoort het ook.
   Stoeien, knuffelen, trekken aan me mekaar, vechten, niks aan de hand.

   (ik fiets elke dag langs lagere scholen op weg naar de winkel)

   Geliked door 3 people

  • Jan zegt:

   Hebben zij al gedaan, want de nazibende van Rutte laat ouderen creperen, hebben zij zelfs openlijk toegegeven. Als gekozen moest worden tussen iemand over de 70 krijgt een jongere voorrang.

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Spijkerpistolen, verfbranders, creme-brulee-branders, allerhande licht hanteerbare DHZ apparaten, vleespennen van de BBQ watersproeiers met bijtende stoffen, je kunt makkelijk je eigen pepperspray maken etc er valt genoeg te bedenken.Ik zag dit laatst ergens staan vond het een prima idee.

   Like

 7. Peter1948 zegt:

  De nieuwe DDR en de stasie loop dus nu in het geel en zwart. Befel ist befel. Nadenken hoeft niet meer gewoon doen wat ubermens zegt. Wordt nu bij wet vast gelegd. Arme klein kinderen. Mijn kinderen maken zicht er helaas niet druk om. De zesjes cultuur jaren 90.

  Like

 8. Dijkstra zegt:

  Dus nu weten we wat het Nieuwe Normaal gaat inhouden. Polderversie van Noord-Korea.

  Like

 9. ruud beijer zegt:

  Je hart breekt bij het zien van deze beelden.
  Nog meer redenen om volgend jaar PVV of het Fvd te stemmen. We moeten het kabinet volgend jaar wegsturen. Mobiliseer de gelijk denkenden.

  Like

 10. boorzalf zegt:

  Een liedje voor de nieuwe NSB, de politie dus, de nieuwe zwarte soldaten.

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Hier een document van het oude fascisme. De Nederlandse SS in 1942 bij een parade in Den Haag, waarbij een niet onbelangrijk deel van de Haagse bevolking aanwezig was.

   Like

 11. paul ramak zegt:

  Echt niet te geloven dit schandalig ze moeten zo optreden bij de demonstranten die met zn allen in elkaars nek hijgen .
  Echte liefde en zorg wordt dus bestraft.

  Hoop dat dit iedereen wakker schudt en de betrokkenen zich rot gaan schamen over dit gebeuren .

  Sterkte voor t gezin ❤️

  Geliked door 5 people

 12. boorzalf zegt:

  Wat hier gebeurd is werkelijk SCHANDALIG.

  Geliked door 4 people

 13. Mary zegt:

  Dit is wat Rutte en Co zeer bewust aanrichten, wetende dat Covid19 een hoax is, crimineel!!!!, vele mensen zijn overstuur door het niet kunnen bezoeken van hun ouder(s) in verzorgingstehuizen, de psychische schade die het aanricht bij de ouderen zelf is minstens zo groot zo niet groter, politie zou hier niet aan moeten meewerken!!!!!! en niemand maar dan ook niemand zou aankomend jaar op deze NWO partijen moeten stemmen nu is deze groep slachtoffer morgen iedereen, dom volk wordt eens wakker!!!!!! communisme in zijn ergste vorm gaat niet aan je deur voorbij en dat is wat je mee gaat maken als je nu niet in opstand komt.

  Geliked door 5 people

 14. Japio zegt:

  Woorden schieten tekort, dit is een grof schandaal. Die vuile vieze tyfus lijers moeten zo flink zijn om die mocromaffia aan te pakken. Waar gaat dit naartoe in hemelsnaam. De meeste mensen willen dit ook gewoon hè, vergeet niet dat ze zich ook vrijwillig laten opsluiten door onze fucking leiders. Het klote land had allang in opstand moeten komen. Die antifa en hun zwarte vriendjes rellen ook, en met succes.

  Geliked door 3 people

 15. Republikein zegt:

  Door deze misère te ontlopen, je loopt immers tegen de lamp/muur, heb ik mijn moeder van 99 jaar begin maart voor het laatst gezien.
  Knettergek, wat een teringbende, dank je Rutte, met je kuttekop,vuile ploert.

  Geliked door 4 people

 16. casparfrans zegt:

  Kan er iemand bij mij voorbij komen om in mijn arm te knijpen??? Dit is een grapje, dit kan en mag niet waar zijn!!
  Ik hoop dat die dienders later met het schaamrood op de kaken naar duze scene zullen kijken. Nederland anno 2020. Ik zou wensen, dat er een hoofdelijke stemming in de tweede kamer plaatsvindt om te weten, welke volksvertegenwoordigers het met deze scene eens zijn.!!!

  Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   casparfrans.Welke volksvertegenwoordigers ? politici zijn de vijand van het volk.Ze voeren braaf de N.W.O. agenda uit van de nazi bilderberg groep waar ons nep koningshuis vuistdiep in zit.

   Geliked door 1 persoon

 17. Helena zegt:

  Mijn hart breekt bij het zien van deze video. Wàt verschrikkelijk!! De staatspolitie dringt je huis binnen om je te arresteren wegens het onvoldoende (5 cm te dichtbij) opvolgen van de opgelegde coronaregels in een verzorgingstehuis?? Onmenselijk! En wat schofterig: je zult zo’n baan hebben en dan met zo’n emotieloze blik tegenover een mevrouw staan die van verdriet breekt! Misschien krijgen ze er zelfs een bonus voor! Criminelen hebben vrij spel, maar het arresteren van onschuldige mensen – die van hun moeder houden – is het nieuwe ‘normaal’! Bah wat een land!

  Geliked door 5 people

 18. Cathja zegt:

  WAT VRESELIJK, VRESELIJK, VRESELIJK!!!

  Wat een grote SCHOFTEN, die deze mensen als criminelen behandelen, hun privé-domein binnen vallen en er de oorzaak van zijn dat deze arme vrouw per ambulance moest worden afgevoerd!!!
  Ik moest er van janken toen ik het zag!

  Is dit ook MIJN land???

  RUTTE, wil je dit filmpje ook even bekijken, ja? Zie wat jij en je companen ons aandoen, en ga je diep schamen!
  Biedt je excuses aan het Nederlandse volk aan!

  Geliked door 7 people

  • ronjaspers zegt:

   Cathja.rutte interesseert het geen zak,hij is een gewetenloze meedogenloze psychopaat.rutte is ook nooit gekozen door de nederlandse stemmer hij is geselecteerd door de nazi bilderberg groep om de N.W.O. agenda uit te voeren.Het slopen van nederland en zijn inwoners.

   Geliked door 1 persoon

 19. Cathja zegt:

  Nog even een aanvulling op mijn eerdere reactie.

  Lieve mevrouw, heel veel sterkte toegewenst! Ik hoop dat met u alles weer in orde komt. Probeer uw moeder maar weg te halen uit die gevangenis, al zal dat ook weer de nodige problemen gaan geven. Maar uw moeder heeft het recht om te wonen waar zij wil. Zij is niemands eigendom.

  Geliked door 5 people

 20. Tistochwat zegt:

  Hier ben ik helemaal stuk van, echt hélemaal stuk…
  Vooral omdat ik me bij dergelijke situaties voorstel hoe het zou zijn geweest als mijn vader en moeder (R.I.P.) deze duivelse toestanden hadden moeten meemaken.
  Wat héb ik te doen met die dochter! Haar oude moedertje eten en drinken brengen (als een dier dat door een luikje wordt gevoederd) en hiervoor als een crimineel opgepakt worden! 😥

  WIE WIL ER IN VREDESNAAM NOG BIJ DE POLITIE ‘WERKEN’!
  BEFEHL IST BEFEHL! *diepe minachting, verachting en walging*

  Ik zou als ‘politieagent’ tegen mijn ‘opdrachtgever’ hebben gezegd: ‘EN NU IS DE MAAT VOL! STERF MET JE IDIOTERIE!’

  Mensen, dit kán toch niet langer?
  De misdadige ‘elite’ maakt ons niet alleen straatarm, maar ook lichamelijk en vooral psychisch helemaal kapot!

  *HAAT, BITTERE, BRANDENDE HAAT*

  Ik wist dat we in een DDR 2.0 zouden belanden, maar dat het zó verschrikkelijk rampzalig zou zijn…
  En het ergste is dat het alleen nog maar afgrijselijker zal worden.
  Wie denkt dat we hier ooit nog uitkomen… Vergeet het maar!

  https://spoedwetnee.petities.nl/

  Geliked door 5 people

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat

   Toen ik de eerste beelden van het filmpje zag (die vrouw voor het raam, vol van verdriet…), moest ik ook aan jou denken, en aan je ouders. Deze vreselijke ellende is jouw ouders gelukkig bespaard gebleven, al hadden zij destijds ook geen hemel op aarde.
   Maar als jou dit was overkomen, had het je gebroken!

   Wat een liefdeloos tehuis! Hekken er omheen, alsof je een dierenasiel nadert….
   Vlak voor het einde van het filmpje, toen het met die vrouw fout ging, sprongen me de tranen in de ogen, maar ik werd ook woedend op die agent (dat broekie), die daar emotieloos stond te kijken. Ik hoop dat het tot hem doorgedrongen is wat hij zijn medeburgers aangedaan heeft. Zo niet, dan zegt dat alles over de liefdeloosheid van dat heerschap. Als agent ben je hulpverlener. Normaal gesproken dan. Van hem hoeven we in elk geval geen goeds te verwachten.

   Sterkte Tis!

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Cathja 18 juni 2020 om 19:59

    Maar als jou dit was overkomen, had het je gebroken!

    Dat klopt. 😥

    Ik heb nú al een gebroken hart vanwege alle gebeurtenissen, die ik niet uit mijn geheugen kan wissen. Ik zie alles nog steeds als ‘foto’s’ voor me.
    Wat staat óns te wachten als we bejaard, hulpeloos en weerloos zijn?
    De wereld is keihard. Daar moet je tegen kunnen…

    Ik wens jou ook heel veel sterkte met alles!

    Geliked door 2 people

 21. N.E. Derlander zegt:

  Nou dacht ik dat de politie niet ingreep als de emoties hoog opliepen (zie meer dan 10.000 overtreders van de coronawet op de Dam, en geen optreden van de politie)!

  Geliked door 4 people

 22. Paul zegt:

  1 woord : WEERZINWEKKEND !!! De wereld is knettergek geworden.

  Geliked door 3 people

 23. Ton Ruygrok zegt:

  Gaat fijn zo… hier wil je als agent toch niet aan meewerken … is dat judas verraders loon je dan zo dierbaar… elders hier gezien een agent die verrot werd gescholden door schofterige getinte import wegens verkeerd geparkeerde auto … en hij liep weg… en dan nu dit …, maar ook massa betogingen / hitserige opruiing van links & kleur blijft zonder gevolgen… en een simpel tegengeluid wordtmet ME geweld bedwongen…. , maakt moeiteloos duidelijk dat de naam Rutte &co een synoniem is voor Mussert & co…,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 4 people

 24. BigLJohn zegt:

  Als je die gezichten van die twee politieagenten had gezien, totaal geen emotie of gevoel voor de man en vrouw die mee moesten. Die mevrouw stortte helemaal in, het deed hun niets ! Twee gevoelloze robocops die twee onschuldige burgers kwamen uitschakelen, want bevel is bevel. DDR 2 is een realiteit geworden, compleet met kliklijnen. En geloof maar niet dat de 1,5 meter en 3 personen maatregel gaan verdwijnen. Er word naar gestreefd om er een Wet van te maken. Zelfs je verjaardag vieren kun je dus voortaan vergeten. En natuurlijk loopt iedereen weer achter Rutte aan als je de media moet geloven. Bovendien broeden ze er op om de verkiezingen 1 jaar uit te stellen. Dan krijgt dit Ka-U-Thee kabinet een extra jaar om ons nog verder in de put te duwen. In Noord Korea en in Rusland heerst nog meer vrijheid. Geen 1,5 met of 3 personen regeling, terwijl in Rusland Poetin voorkomt dat vreemden in zijn land de boel gaan overnemen. Ik vraag mij zelfs af, gezien de huidige omstandigheden, het nog wel nut heeft om in maart volgens jaar te gaan stemmen. PVV en FVD zullen alle twee gebasht gaan worden….

  Geliked door 4 people

  • Cathja zegt:

   @BigLJohn om 14:22

   Dit filmpje zouden ‘we’ naar alle Kamerleden moeten sturen. Laat ze maar eens zien hoe het volk gekneveld en getreiterd wordt.
   Ik weet niet hoe ik dit zou moeten doen, omdat ik niet erg handig ben met de computer, maar ik gun ze deze informatie van harte!

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Cathja 18 juni 2020 om 22:41

    Daar vegen ze tóch hun reet mee af, Cathja.

    En ‘zijne doorluchtigheid’, die zo heerlijk in zijn nieuwe bootje vaart en schijt heeft aan ‘zijn’ volk, zet straks gewoon zijn handtekening onder wetten die ons zwaar onder de duim houden. Wat kan hém het schelen? Als HIJ maar kan genieten!
    Zijn mammie hoeft niet eenzaam opgesloten te zitten in een benauwd hokje met een voederluikje.

    Alleen al vanwege hun arrogantie, hebzucht en egoïsme veracht ik die parasieten. 👿

    Geliked door 1 persoon

 25. loNe zegt:

  …un-fkn-believable … ben verbijsterd

  idd is dit het gevolg van die vervloekte corona hoax

  Geliked door 4 people

 26. Tistochwat zegt:

  Eerst werden we de hele dag doodgegooid met gekke Greta en de kwaadaardige klimaatpaus (dat geldverslindende gedonder gaat achter de schermen natuurlijk gewoon door) en nu is het alleen nog maar COJONA, COJONA,COJONA!

  De meest verachtelijke soort bestaat uit de nieuwe NSB’er.

  Vluchten kan niet meer.
  Schuilen ook niet.
  ‘Oom en tante agent’ lichten je gewoon van je bed om je in de bak te smijten.
  Het liefst met handboeien om.

  Geliked door 2 people

 27. Elegast. zegt:

  Dit gaat mis er wordt op een burgeroorlog aangestuurd.

  Like

 28. Tineke zegt:

  Ik voel de tranen prikken.
  Wat meedogenloos…….
  En dit is nog maar het begin.

  Geliked door 2 people

 29. Mofo zegt:

  Ik draai ze de nek om, tyfus lijers. Erg dit. Ik vraag nergens naar als mijn dat overkomt. Dat blauwe pet zet een voet binnrn mijn deur en tis over jonge. Wat een kut land is dit grworden. Ik ben razend van deze film

  Geliked door 1 persoon

 30. Scarface zegt:

  Wat een vreselijke klootzakken. Het is g%dverd%mme een razzia. Wat een kutland leven we in.

  En dan komt die wet er nog aan…. Dag Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 31. Meine zegt:

  Dit is DDR+
  Niets meer, niets minder.
  Ik ga alleen mee als een staatsambtenaar zijn pistooltje trekt.
  Dan is het in ieder geval duidelijk waar de macht vandaan komt……

  Geliked door 1 persoon

 32. Hugo Haast zegt:

  Dom voetvolk, zelf nadenken kunnen ze niet. Ja mensen politiestaat en echt geen democratie. Wanneer gaan wij Nederlanders de boel stop zetten. Revolutie nu !!

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Men wil ( waarschijnlijk?!!!) HET. volk,…tot GEDRAGSGETROUWHEID. op. DEZE. MANIER. DWINGEN,!!! ( wat er zich begint af te spelen, …… intimidatie tot en met,
   E N. OOK. nog. BEHOORLIJKE. boetes. laten. betalen . …….<~<~<~<~<~<~<

   Geliked door 2 people

   • fleckie zegt:

    Aanvulling: niet alleen tot. gedragsgetrouwheid. dwingen,…maar. ………..bovendien……..’.GEZAGSGETROUWHEID‘!!!!!

    Like

 33. Leo 1 zegt:

  Morgen kunt u ook aan de beurt zijn.

  Das ist daSS neue Normal !!

  Wen er maar aan, zo niet STA DAN ALLEN OP en BEVECHT het!

  Geliked door 1 persoon

 34. George1984 zegt:

  Wat word ik boos als ik deze beelden zie. Dit is nog maar het begin. Laat de staatsomroepen dit soort filmpjes eens zien, maar mee dat doen ze niet. Ze zijn daar te laf en te gemeen voor. In plaats daarvan hebben zij ervoor gezorgd dat de grote massa totaal in hysterisch en zich in paniek bij de staat heeft gesmeekt om vrijwillig opgesloten te worden en de anderhalve samenleving, een walgelijke term, te accepteren.

  Geliked door 1 persoon

 35. ruud beijer zegt:

  Gelukkig is het niet mijn moeder. De klacht is ingediend door de direkteur van die instelling. Had het mij overkomen dan had ik met draaiende motor op de direkteur gewacht.
  Op zware mishandeling staat 6 maanden, ik zou het er voor over hebben .

  Geliked door 2 people

 36. Corne zegt:

  dit is in scene gezet!
  Om te zorgen dat wilders meer stemmen haalt Goed dat ze dat kut wijf afgevoerd hebbe vuile virus verspreidster!

  Like

  • Cathja zegt:

   @Corne op 19 juni om 00:59

   Aan de tijd te zien waarop je deze reactie hebt geschreven, denk ik dat je al lang in je bedje had moeten liggen.
   Was je bij je volle verstand en klaar wakker, dan vind ik je reactie veroordelend, vals en beledigend. Het gaat over mensen die jij helemaal niet kent.
   Wilders hoeft geen stemmen te trekken door gebruik te maken van ‘toneelspelers’.
   Ik zou mijn toon maar matigen, en een website opzoeken om je gal te spuwen bij gelijk gestemden.

   BAH!!

   Geliked door 2 people

  • ruud beijer zegt:

   Pardon?

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Corne 19 juni 2020 om 00:59

   Iets te lang aan de paddo’s gezeten?

   Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Corne, dus wij hebben volgens jou naar een gedramatiseerde uitvoering zitten kijken om Geert Wilders een plezier te doen om stemmen te winnen.
   Het zouden dus PVV fans geweest zijn die dit in mekaar geknutseld hebben volgens jou.
   Maar in werkelijkheid zou dit dus niet gebeurt zijn en zwaar overdreven, alleen maar bedoeld om de PVV een plezier te doen dus.
   Het wordt tijd dat ze jou afvoeren, GEK.

   Like

   • Cathja zegt:

    @BertG. op 19 juni om 21:23

    Zo is het Bert. Bovendien kan ik me niet indenken dat de politie dit spelletje meespeelt, en dat een ambulance ‘gratis’ komt voorrijden om het toneelstukje nog echter te laten lijken.
    Een ambulance-rit kost toch al gauw € 750,– per keer.

    Like

   • BertG. zegt:

    Er bestaan dit soort tv series en overal heb je acteurs voor en materiaal.
    Achter gesloten deuren heet er zo 1.
    Nee, ik kijk hier niet naar, wel eens zien staan.
    Maar wat Corne er van is gewoon onzin.

    Like

   • BertG. zegt:

    Cathja, als je op dat roze plaatje klikt naast jouw naam, dan staat daar een naam.
    Is dat ook de bedoeling? Je kan dit veranderen in je wordpress account.
    Waarschijnlijk is dit jouw man en zit je op zijn account te reageren.

    Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    @BertG. om 11:44

    Ik vrees dat ik er voorlopig niet uitkom, in het doolhof van WordPress. Een eerdere reactie aan jou kon niet geplaatst worden.
    Ik blijf het proberen. Dank je dat je me hier op attent gemaakt hebt!

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Aangezien jij dus een wordpress account gebruikt, staat er ook een zwarte balk boven aan je scherm.
    Klik op dat rondje rechts (naast dat belletje) en dan zie je direct staan, OPENBARE WEERGAVE NAAM.
    Veranderd dit, meer niet.

    Maar jij kan dus ook een like geven ergens, omdat je een wordpress account gebruikt.

    Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @BertG. om 19:38

    Bert, het is gelukt! JE BENT ECHT EEN SCHAT! Ik wist werkelijk niet dat het zó simpel was!
    Duizend maal dank!
    Als we jou toch niet hadden….!

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Ik weet het.

    Geliked door 2 people

 37. Jan zegt:

  Het gros van de politie werkte tijdens WOII voor de nazi’s, nu werkt zij voor de nazibende van Rutte. Het blijft gewoon kutvolk.

  Wat zegt die politielul eigenlijk op 6:44 richting camera?

  Geliked door 1 persoon

 38. Herder zegt:

  Naast dat ik dit werkelijk hartverscheurend vind, zeker als dit het voorbeeld is van het ‘nieuwe normaal’, valt mij iets op. De video staat op YT bijna 3 weken online, heeft ruim 28K weergaven …
  en 0,0 reacties???

  Geliked door 1 persoon

 39. A. Caelen zegt:

  Onvoorstelbaar dat dit gebeurt!
  Heel Nederland moet dit weten!
  Zorg dat dit in de krant komt, op TV etc!

  Like

 40. Elegast zegt:

  Goed opgemerkt.

  Met koptelefoon gehoord.

  Waar heeft die vrouw haar medicatie?

  Zo’n snotneus. Dit zijn geen mensen.

  Internet vergeet niet . Karma ook niet.

  Daar ben ik zeker van.

  Like

 41. fleckie zegt:

  Men hoeft zich niet te verwonderen , als het politiekorps. In diverse afdelingen
  …….op. mentaliteit ( GEVOEL) is gesplitst, en zodoende. beter tegen bepaalde ‘atmosferen‘ /sferen bestand. is,… ‘ getest ‘ dus!!! …………. .Vanuit .het. boek van KIRST : ‘DE. NACHTEN. VAN. DE. LANGE. MESSEN’. krijgt men inzicht
  hoe. of selectie / opleiding. plaatsvindt. I.v.m. ‘mentaliteit’ of OOK. ‘aanleg’. voor ‘andere. zaken‘, ( O.a. …handvaardigheid bijvoorbeeld!!! In ditboekwordt verteld pag. 239, hoe de eerste 114; personen arriveerden, waarvan 56 mannen, 38 vrouwen, de rest kinderen: in het birkenmoeraskamp, 25 mannen,naar. links ( .fusilleren, Ook alle kinderen n. links, 7 vrouwen uitgezocht/ gedwongen voor in een. KAMPBORDEEL,,,!!!et c.
  …….Hans Helmut. Kirst, uitg. 1988, De Boekerij, A’dam. Isbn 90.225.0904.4.
  …….op ejbron 23.2.2018 onder ‘Merkel dreigt onverholen‘, no.22. …….<~<~<~<~<~<~<

  Like

  • fleckie zegt:

   Wie eventueel. in het kort’. e. e.a. in ‘naslagwerk‘ interesse heeft, kan in boek
   ‘HET ADELAARSNEST’ , ‘ HITLERS. VERBORGEN. MACHTSCENTRUM’, demoeite waard. ‘ontdekken’!! Auteurs H. van Cappelle. en. A.P. Van de Bovenkamp.
   Uitg Van. Holkema & Warendorf, – Weesp. Isbn. 90.269.4589.2/ UGI 510. MET. FOTO’S.
   Zoals bijvoorbeeld pag. 38 vermeldt over de bewaking van de BERGHOf door SS ‘’ers
   en. Gestapofunctionarissen , die nauw samenwerkten met het aanwezige SS- contingent, een onderdeel v.d. Leibstandarte Adolf. Hitler, die naast een bewakingseenheid ook een typische eregarde vormde , en verdeeld was in drie. pelotons : de poortwachters, de wacht voor de parkeerplaats, en tenslotte
   de eigenlijke LIJFWACHT , bijgenaamd. de. Schatten.( schaduwen)
   Bovendien deden de SS’ers v. d. Leibstandarte dienst als bedienden in de Berghof.
   Etc. …………Maar …..
   ook over A.,Speer, DE. architect van Hitler, wordt e.e.a, vermeld, …….<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 42. A.Boutouil zegt:

  Ik vind dat erg de mevrouw heeft wel groot afstand op genomen en via raam geft wat aan eigen moeder de mevrouw heeft meer als ….ze markt zorgen over zijn moeder ik geve geen gelijk aan de politie de mevrouw was niet bennen ik heb steun aan de mevrouw
  Wegen corona iedereen ziet in moeilijke tijd de mevrouw heeft steun nodig niet meer probleem bij van de politie

  Like

 43. Pieter zegt:

  A politieagent die zich daarvoor leent is gestoord
  B je kunt beter op de dam protesteren
  C de officier van justitie is van padje af
  D dit moet tot kamervragen leiden

  Like

 44. Thomas zegt:

  Heel veel sterkte voor jullie. Dit is met geen pen te beschrijven. Ik hoop echt dat dit goed komt voor jullie. Wij hebben hetzelfde met onze moeder/schoonmoeder. We voelen met jullie mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s