VIDEO Sven-Ake Hulleman: “Macht en vermogen”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO Sven-Ake Hulleman: “Macht en vermogen”

 1. Cathja zegt:

  Een duidelijk verhaal, en tevens een waarschuwing.

  We krijgen tegenwoordig niets anders meer dan ellende-verhalen en waarschuwingen. Het wordt tijd dat we gaan ‘afrekenen’ met degenen die ons willens en wetens de strot dicht knijpen.
  Als je leest dat de overheid ‘experts’ raadplegen over hoe er ‘verstandig’ kan worden versoepeld, dan zakt me de moed in de schoenen dat we ooit nog ons normale leven terugkrijgen, zéker nu er al weer wordt voorgesorteerd op een nieuwe ‘golf’ van besmettingen.

  Rutte’s ‘normaal’ wil ik niet; ik wil weer baas zijn over mijn eigen normaal. Ik hoop dat ik het nog eens mee mag maken….

  Geliked door 1 persoon

  • triumph zegt:

   Heb geen idee wat ze willen bereiken met deze onzin maar denk toch dat als ze zo doorgaan er onvermijdelijk een grote opstand staat te gebeuren ondanks de waarschuwingen van de z.g. experts die praten naar de mond van Rutte veel mensen zijn ook allang wakker die zien dat andere experts het tegenovergestelde beweren.
   De vraag is niet hoe maar wanneer ben benieuwd.

   Like

 2. Hovawart zegt:

  De Europese Unie zal in haar laatste stadium van voortbestaan wel overgaan op het onteigenen en beslagleggingen op private tegoeden en bezittingen….in stuiptrekkingen besluiten zal dat het ‘nieuwe normaal’ van het socialisme de rijkdommen zullen gaan herverdelen…….alles voor de Communistische Republiek van Europa.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Na drie maanden van het EU-handelsembargo tegen China, dat door de politiek als Covid-19 is bestempeld, is het wel duidelijk dat de wereld niet zonder Chinese import kan bestaan, zelfs de mondmaskers moesten uit China komen……de EU heeft niet eens meer het (verstandelijke) vermogen, de capaciteiten om zichzelf te voorzien van essentiële zaken, niets word er nog geproduceerd binnen de EU, wat er nog rest aan productie zal binnenkort verdwijnen vanwege de klimaateisen van de Linksche Looney Brigade, de schonere lucht voor de toekomst………maar we zijn als Europa een patiënt aan de (chinese) beademingsapparatuur, trek de stekker er maar uit, de levensvatbaarheid is vér te zoeken….ambitieus en vol goede hoop, maar restwaarde en toekomst NUL!

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  De superrijken worden door de belastingdienst geheel met rust gelaten. Je kent ze wel; enkele voorbeelden; de Shell, Amazon, het Koningshuis. De laatste is schathemeltje rijk en geniet jaarlijks een enorm inkomen verkregen door belastinggelden. Bovendien stijgen deze inkomens jaarlijks. Zoals in het filmpje te zien was; het voornemen om de gewone burger als een citroen uit te persen lukt dus maar EEN keer. Daarna volgt er inderdaad immense armoede onder de bevolking. En hoe zullen de superrijken verder gaan leven als er geen bakker meer is die brood bakt, geen kledingwinkel meer te vinden is voor kleren, ja de gehele economie naar de donder is gegaan, Ze kunnen dan nog zoveel geld bezitten, maar als je dat geld nergens meer ten gelde kunt maken, dan zullen ook zij naar de kloten gaan !

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Macht corrumpeerd,absolute macht corrumpeerd absoluut.Deze uitspraak is niet van mij.

  Like

 6. andre zegt:

  Mensen hebben het allemaal niet eens in de gaten want ze zijn druk met hun eigen gaten te reparere. Dit speelt al zo lang. En alles is eerst in kaart gebracht met box 3 want daar zit al het vermogen. Nee joh de heffingen op box 3 zijn bijna niets want het was eerst in kaart brengen en dat is nu gebeurd. Wil je het gaan verschuiven dan eerst even afrekenen bij de belastingen en nu alles in kaart is gebracht dan kunnen de belastingen…..omhoog!

  Gemeentes zijn ook geen instituten om zo prettig mogelijk te wonen nee het zijn linkse verdienmodellen geworden waar ze elkaar de baantjes toespelen en de bewoners plunderen.

  Waar ze nu weer mee bezig zijn en hoe verrot het gespeeld wordt is je energie rekening. Wij hebben een relatief zachte winter gehad dus de koude maanden december januari en februari hebben we weinig gas verbruikt (deze wordt trouwens uitgesmeerd in het gemiddelde van 12 maanden) Dus we krijgen allemaal wat geld terug. Dan sturen de gemeentes hun heffingen want er is weer wat geld te halen zo net voor de vakantie en stiekm in het geheim en geniep gaan ze van de zomer de energie weer opschroeven. Zodra de correctie gaat komen dat is dus volgend jaar zal iedereen vet bij moeten gaan betalen en niemand heeft de prijsverhoging in de gaten gehad! Volksvertegenwoordiging in de 2de kamer? Tuurlijk niet

  Like

  • Cathja zegt:

   @andre

   Samengevat: er wordt ons nog geen stuiver gegund. Het volk is er alleen maar om er geld van te plukken. En als er geen geld meer te halen is, dan nemen ze je woning af, en/of je auto. Beter voor het milieu….

   Like

   • andre zegt:

    En als laatste je organen met dank aan D66. Heel lang geleden in 1970 hebben ze de goudstandaard eraf gehaald en wij met ons BSN nummer zijn ervoor in de plaats voor gekomen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s