Enorm kindermisbruikschandaal: Duitse politici plaatsten kinderen 30 jaar lang doelbewust bij pedofielen

Screenshot (19)

(Door: “NineforNews”)

Duitse politici hebben kinderen tussen 1970 en 2000 willens en wetens bij pedofielen geplaatst, zei minister voor Jeugdzorg van de deelstaat Berlijn Sandra Scheeres. De drijvende kracht achter dit project was de Duitse seksuoloog Helmut Kentler, die vond dat pedofielen bij uitstek geschikt waren om de kinderen een liefdevol thuis te geven. Aan het project werkten allerlei instanties mee, ook binnen het stadsbestuur.

Pas toen het misdrijf verjaard was, sprak Kentler zich uit over zijn experiment. Tot de jaren 2000 bleef Jeugdzorg kinderen bij pedofielen plaatsen. Onderzoekers van de Universiteit van Hildesheim ontdekten dat het netwerk van de mensen die hieraan meewerkten zich niet tot Berlijn beperkt, maar ook vertakkingen in andere delen van Duitsland heeft.

Lees verder>>>
(h/t “droevige mof”)
NineforNews

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Berlijn, Censuur, cultuurrelativisme, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Mensenrechten, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Enorm kindermisbruikschandaal: Duitse politici plaatsten kinderen 30 jaar lang doelbewust bij pedofielen

 1. Bas zegt:

  https://www.anonymousnews.ru/2020/06/12/volker-beck-sex-mit-12-jaehrigen/

  Groene politicus Volker Beck: seks met 12-jarigen moet vrij van straf zijn!

  De Groenen zijn misschien wel de partij die het meest wordt geassocieerd met pedofilie. Dit is geen toeval, maar is onder meer te danken aan openlijk belijdende pedofielen zoals Daniel Cohn-Bendit. Van 1994 tot 2014 was de criminele groene politicus in het Europees Parlement in de problemen. ‘De seksualiteit van een kind is fantastisch. (…) als een klein meisje van vijf zich begint uit te kleden: Het is geweldig (…) “, juichte de kinderverkrachter eens vrolijk en publiekelijk op televisie. In plaats van naar de gevangenis te gaan, zou de dader carrière kunnen maken in de politiek.

  Volker Beck eist bestraffende seks met 12-jarigen
  Omdat Cohn-Bendit belastinggeld in het Europees Parlement heeft opgelicht, is hij bij veel Duitsers minder bekend. Bij Volker Beck ziet het er anders uit. Deze heren zijn onder meer bekend van de Bondsdag. Het vermeende chemsex-feestbeest riep in 1988 voor het eerst op tot de “decriminalisering” van pedofilie. Seksueel misbruik is waarschijnlijk de ergste ervaring die een kind kan hebben. Maar Beck is niet geïnteresseerd in de slachtoffers, maar in hoe perverse kindermisbruikers nog meer vrijheid kunnen krijgen.

  Daarom pleitte de Groenen-politicus alleen voor onbeperkte strafrechtelijke aansprakelijkheid voor seksuele contacten bij kinderen onder de 12 jaar. Hij beschreef deze zieke claim onschadelijk als “pleidooi voor een realistische heroriëntatie van seksuele (strafrechtelijke) politiek”. Stoere seks door volwassen pedofielen met 12-jarige jongens en meisjes is volkomen oké voor Volker Beck en mag in geen geval worden vervolgd.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Die groenen zijn vuile pedo-globalisten-satanisten/occultisten. misdadigers..untermensen het is toch ongelooflijk wat voor een drek in die gelederen zit , Drugs worden daar volledig omarmd…ja, zal je wel nodig hebben in die kringen, om met jezelf te moeten kunnen leven . Een ding vraag ik me af, leeft die sexuoloog nog.. en zo ja, dan vind ik dat toch erg vreemd.
   Vind sowieso dat er wat meer ruimte moet zijn voor volksgerechten en daarmee bedoel ik geen haring!!.

   Like

 2. karton zegt:

  Álle EUSSR-dictaturen zijn “vergeven” van de criminelen !

  Like

 3. Lilith zegt:

  Enorm triest allemaal. De rode loper is uitgelegd voor alle seksueel afwijkend gedrag. Door de z.g. ‘deskundigen’. Deze Duiters en voor de heaumeau’s die zo graag het ‘spectrum’van dr. Kinsey erbij halen om ‘aan te tonen’ dat homosexualiteit juist hééééééé’l gewoon is ipv een psychische afwijking dat het tot in ’64 vlg de DLMIV was. Ook Dr. Alfred Kinsey was een pedofiel maar dat hoor je de heaumeau’s van dienst natuurlijk niet zeggen. De donkerte is de wereld in rap tempo aan het overnemen. 5 jarigen worden voorgelezen door mannen in vrouwenkleren, trans’vrouwen’ eisen dat ze vrouw zijn van andere échte vrouwen, er wordt gezegd dat relaties a la Meiland de nieuwe relaties zijn….Hoe erg kan het nog worden? Een ding weet ik zeker; vrouwen betalen het gelag weer van mannen die de weg volkomen kwijt zijn. De politiek is overgenomen door homo’s; niet zelden ook nog kasthomo’s, het laafste soort dat op aarde op twee benen rondloopt

  Like

 4. Las het vanochtend vol ongeloof in de krant, je verstand staat erbij stil en al helemaal als je leest; “maar de senaat houdt de rechtszaak tegen.”
  Als je dat doet dan ben je net zo schuldig als de daders.
  Misschien moeten we ook maar eens gaan sleutelen aan de verjaringstijd.
  Als de bewijzen dermate overduidelijk zijn dan moeten alle betrokkenen van destijds alsnog voor de rechter verantwoordelijkheid afleggen.
  Geen gezeur van ik wist het niet, gewoon je straf accepteren en ondergaan.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  De Duitse groenen pleiten voor een onderzoek naar het enorme kindermisbruikschandaal. “Er waren en er zijn netwerken,” zei Marianne Burkert-Eulitz van de groenen tegen de Berliner Zeitung.

  Niet alle groenen zijn verrot!

  Er is nog hoop. Maar hun geestelijke crisis moet groot zijn zoals bij Minnisma. Ze moeten de hele boekenkast in hun hoofd gaan opruimen. Dat zal niet gemakkelijk zijn.

  https://vastgoedjournaal.nl/news/45573/minnesma-urgenda-liever-gas-dan-biomassa

  Like

 6. droevige mof zegt:

  De website worldunity.me wijd zich nog gedetailleerder aan dit onderwerp en noemt nog meer namen:
  “De kern van het schandaal is Helmut Kentler, een psycholoog wiens Pedagogisch Centrum in Berlijn de taak had om de kinderen te verzorgen. De instelling van Kentler werd eind jaren zestig gesteund door burgemeester Willy Brandt en beantwoordde senator Carl-Heinz Evers, senator voor jeugd en sport, Kurt Neubauer, en senator Kurt Exner, arbeids- en sociale zaken, senator. Ze zijn allemaal lid van de SPD, en Brandt zou later kanselier van Duitsland worden, toen de eerste kinderen bij Fritz thuis aankwamen.
  In brieven aan de Senaat stond Kentler voor Fritz in als “expert” in kinderopvang. Ook bezocht hij regelmatig de kinderen onder de hoede van Fritz en andere pedofielen.”

  https://www.worldunity.me/
  Schandaal! Nieuw rapport onthult autoriteiten in Berlijn hebben tientallen jaren lang kinderen willens en wetens naar pedofielen gestuurd om bij te gaan wonen

  Like

 7. Dr. Heinz zegt:

  Het zijn altijd gelovige linkse zooi, die kinderen misbruiken!!

  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado zegt:

   Linkse zooi, zal best, maar wat dacht u van in de orthodoxe kringen?? Trouwens, lang niet alle pedo’s zijn kinderverkrachters. Is genoeg onderzoek naar gedaan! Zelf ook het eea. van nabij meegemaakt in de familiekring. Betrokkene heeft er een levenslang trauma van overgehouden. Niet van de pedomeneer (vriendschap, hand in hand etc.), maar van alle ophef, politie etc etc. Ook uit allerlei onderzoeken is gebleken dat kinderen een groter trauma hebben opgelopen van alle ophef er omheen, dan de het gebeuren op zich.Voor alle duidelijkheid; van kinderen blijf je af! En verkrachters mogen ze van mij voor 30 jaar opsluiten!

   Like

 8. BertG. zegt:

  TEST, of ik GeenStijl plaatjes hier kan krijgen.

  Like

 9. andre zegt:

  De senaat is de Bundesrat, dit zijn de vertegenwoordigers van de 16 deelstaten die dus met zn allen weer eens op de welbekende deksel staan van de strontput. De 17de deelstaat zit ook een club pedofielen ze noemen het geloof ik de VVD.

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Wie weet zouden die akelige Duitse politici een strip hebben gelezen over Donald Duck waarin zijn neefjes Kwik, Kwak en Kwek opnieuw gingen spijbelen. Maar waar ze echter ook heengingen, overal kwamen ze hun oom tegen (die hen echter niet zag) en zelfs overal scholen waaronder zelfs in een treinwagon!
  Toen de neefjes meenden dat ze in een bergrestaurant rust zouden hebben belanden ze echter middenin een vergadering van tientallen schoolinspecteurs die hen toen zo begerig gingen beloeren alsof zij Kwik, Kwak en Kwek wel konden opeten!
  Toen Donald echter ontdekte dat zijn neefjes hadden gespijbeld en zij terugkeerden naar school zag hij tot zijn verbazing dat de tientallen schoolinspecteurs in een soort oorlogsmars achter hen aanliepen alsof zij een geheime politiemacht waren! ik kan me daarom ok goed voorstellen dat veel kinderen niet graag naar kloosters, scholen of instellingen gingen opdat ze daar niet werden misbruikt of afgestraft!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s