VIDEO Jensen: “Het einde van Derksen?”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

78 reacties op VIDEO Jensen: “Het einde van Derksen?”

 1. Monalisa zegt:

  Nou hij mag zeggen wat hij wil. laten wij de Oranjes maar boycotten

  Geliked door 3 people

 2. Bas zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5154017/mojo-je-moeder/

  MOJO moet z’n grote gore muil houden
  Doodziek, dat is wat het is. DOODZIEK.

  Nou dit kattengejank van de allerbovenste plank weer, van MOJO, niet geheel ontoevallig de boekingsagent van de mentaal geknakte meneer ‘ik trap Zwarte Pieten op de bek’ Akwasi en tevens organisator van bijvoorbeeld Woo Hah! met in het verleden op het podium onder anderen de vrouwenhatende kechroeper Boef, drugswetovertreder Ty Dolla Sign, A$AP Rocky met z’n losse handjes, Joey Bada$$ die her en der een neusje breekt, Playboi Carti die zijn vriendin een pak rammel heeft gegeven en meer van dat soort lichtende voorbeelden, maar we zitten hier niet om een coup te plegen met whataboutism. Die jankstruiken van MOJO deden samen met Derksen iets met blues en nu ‘beraden ze zich over hun positie en treden ze in overleg met de festivalorganisator’. U weet wel, Johan Derksen, bekend van zijn show Johan Derksen Keeps The Blues Alive met nederblues geïnspireerd op zijn Amerikaanse helden John Lee Hooker (zwart), Muddy Waters (zwart), Sonny Boy Williamson (zwart), Chuck Berry (zwart), Howlin’ Wolf (zwart), Buddy Guy (zwart) en B.B. King (zwart). Nou nou, wat een vieze racist, snel wegwezen MOJO.

  Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   Mooi verwoord en helemaal mee eens !! Derksen is een van onze nationale boegbeelden blijf dus met je poten er van af…. deug-tutjes en deug-dicks ksjjjt naar je hok!!

   Like

 3. andre zegt:

  Wij zijn de onderliggende waarde geworden ipv goud in 1970 en daar kan weer geld op worden geprint. Laten we het basisloon noemen of pensioenpot die al foetsie is.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @ Andre ; Ja, dat denk ik ook iedere keer als ik het basisloon verhaal hoor… er is niet zoiets als gratis geld…. reken maar dat die pensioenpotten of wat er van over zijn… getransformeerd zijn tot zeer afgeslankte basislonen, voor ons en alle toekomstige vluchtelingen natuurlijk, die er nooit 1 dag voor gewerkt hebben,.
   Want, het motto is, we moeten al onze rijkdommen delen… tot we niks meer hebben en wie o wie, deelt dan met ons, Spanje?? Italië?? Africa?? Marocco??. Is te vergelijken met die mensen, die ineens de loterij winnen, moet je kijken hoeveel vrienden je dan hebt en moet je kijken wat er overblijft, als je niks meer hebt… zo’n bekend verhaal . Maar je zal maar een vuile Patjepeeër-Politicus zijn en je heet Marc of Cees, zonder moraal en vaak ook zonder al teveel IQ… eindelijk ben je dusdanig opgeklommen dat je niet alleen op het feestje bent, neen je hebt ook nog de leiding en je mag de cadeautjes uitdelen dus geef je cadeautjes aan de lopende band.. want je hebt er toch niet voor betaald, sterker nog.. de mensen die er wel voor betaald hebben… zijn niet uitgenodigd voor het feestje?? Ook een bekend verhaal…toch??

   Geliked door 1 persoon

 4. BertG. zegt:

  De nationale azijnman. (Harry Vermeegen)
  https://www.dumpert.nl/item/7934675_72f03be1

  Geliked door 2 people

 5. droevige mof zegt:

  Ter herinnering: deze Manfred Weber was de man die in 2019 de verkiezing tot voorzitter van de Europese Commissie won als topkandidaat van de EVP. Zijn tegenkandidaat was Frans Timmermans. (pest of cholera)
  Na het winnen van de verkiezingen zou hij worden vervangen door Ursula von der Leyen. (Oh, maak het nou!) Dit wordt democratie genoemd. (Jullie kiezen, wij bepalen.)
  Beide mannen die gedumpt waren, lieten zich snel een baard angroeien. Psychoanalytici kunnen ons vertellen wat dat betekent. (Pardon, als buitenlander moet men zich niet dubbelzinnig uitspreken over het koninklijk huis.)

  Geliked door 5 people

  • BertG. zegt:

   Dat koninklijk huis bestaat hier voor de helft uit Duitsers.
   Wij hebben hier allochtonen op de troon gezet.
   Dus waarom zou een buitenlander daar niks over mogen zeggen/ schrijven.
   In Duitsland schijnen ook nog prinsjes rond te lopen.

   Geliked door 4 people

   • droevige mof zegt:

    Ik ben me daar goed van bewust, en zo niet, dan zullen de Nederlanders het voor mij zingen: “Wilhelmus van Nassouwe ben ick van duytschen bloed.” Mooie melodie, vreemde teksten. Het oude volkslied “Wien Neêrlandsch bloed door d’aderen vloeit, van vreemde smetten vrij” werd in 1933 afgeschaft wegens racisme. Heel juist, voorbeeldig.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Voor de helft, Bert? Door al die jaren waren alleen Anna Paulowna, Mary Stuart en Maxima Zorreguieta géén Duitse. Verder was het hele zooitje Duits.
    Goed weekend, allemaal.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 4 people

  • BertG. zegt:

   Droevige mof, ik vind wel dat jij uiterst voorzichtig reageert wanneer iets met Nederland te maken heeft.
   Laatst ook al met 4 en 5 mei, toen leek het je beter om maar niet te reageren op die datum.
   Wat je gelukkig wel gedaan heb na commentaar van ons hier.
   En nou over het koninklijk huis.
   WAAROM EIGENLIJK.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Dat kan ik heel goed begrijpen dat hij voorzichtig reageert, rij eens als Nederlander met witte nummer boorden in Nederland, ze zijn het nog niet vergeten je word uitgescholden uit gemaakt voor een nazi + krijg je rochels en een stinken vinger aan je gericht.

    Like

   • droevige mof zegt:

    Ik ben hier als gast van Nederlandse patriotten, dat is een eer en een verplichting. De Nederlands-Duitse relaties zijn voor veel Nederlanders vertroebeld door Merkel en haar Duitse supporters. Het is hetzelfde als toen, de Duitsers domineren, de Nederlanders passen zich aan. Beschamend voor jullie en voor ons Duitse patriotten. In sommige commentaren wordt dit ook verwoord, waar staat dat de Duitsers nooit leren van hun fouten, enz. Dat doet pijn, maar het is in ieder geval kwantitatief waar. En daarom hou ik me gedeisd. Het is gewoon dat ik mezelf soms een beetje ironie gun.

    Like

   • BertG. zegt:

    Duidelijke reacties, van allebei.
    Mona, ik zou dit echt niet bedacht kunnen hebben dat er zo gereageerd wordt op een Duits kenteken.

    En Droevige mof, je weet nou toch inmiddels wel waar je hier op zit te reageren, niemand hier zal ooit zo iets ter sprake brengen.
    Ik heb wel eens geschreven dat ze er niets van geleerd hebben , van 2 oorlogen.
    Maar dat heeft toch helemaal niks met jou te maken.
    We hebben met dezelfde ellende te maken.

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Ik heb vorig jaar een auto gekocht in Duitsland , maar als je die hier invoert mag je daar nog even heel veel geld voor aftikken bij de Nederlandse belastingdienst .
    Dat kennen ze daar kennelijk niet en kun je daar een Mercedes kopen voor de prijs van een nette Golf hier !
    Daar in Duitsland werd alles zeer gründlich en correct afgehandeld , eerlijk is eerlijk .
    Maar wat een humorloze lui zijn dat toch , die moffen !
    Er is werkelijk geen lol aan , nog geen glimlach gezien .
    Toen alles afgerond was en ik de sleutels gekregen had vroeg de verkoper van die mega garage : kann ich sonst noch etwas für Sie machen ?
    Dus ik zei , omdat we al drie uur hadden moeten rijden om daar te komen , “ ja , kaffee vielleicht “ ?
    Vond het zelf nog wel aardig , maar die mof vertrok geen spier .
    We kregen dan nog wel koffie .
    Nee , gastvrijheid is geen gemeengoed .

    En daar stamt ons koningshuis dan van af !
    Beatrix lachte wel vaak , maar dat vond ik altijd al zo’n valse gemaakte lach
    van dat loeder .
    Daar heeft ze vast heel lang op moeten oefenen .
    En Wimpie ?
    Een doedel cum laude !
    Maar ach , bij ieder fokprogramma heb je toch wel eens een terugslag ?
    Heb dat bij honden ook wel gezien .

    Weet niet of mijn Duits nog een beetje foutloos is , maar dat kan de heer Köhler me vast wel vertellen .🤪

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Bert G.Mijn vader heeft gevochten (als verzetstrijders) tegen die Duitser in die tijd, in uw mooie stad Adam alleen hij heeft het einde niet meer meegemaakt, er is zelf nog een straat naar hem vernoemt (deze zal straks ook wel verdwijnen) we zijn niet haat dragend maar vergeten en vergeven kan je het niet wat 1 gek Europa aan deed.
    Wij zijn die mooie stad die gevuld is met 75% buitenlanders ontvlucht. Zo’n 15 jaar geleden zelf onze kinderen zijn mee gegaan, en hebben een bloeiend bedrijf in robots wat in Adam niet kon. U ben t bekend met deze stad?? ik ook.
    Osdorp zit vol met buitenlanders, Geuzenveld zit vol met buitenlander, de Afrika buurt zit vol met buitenlanders, de dapper buurt zit er vol mee zelf de Vijzelstraat en Jan van galen en omstreken zit er vol mee.
    Zelf Adam Noord word er nu mee gevuld.
    Adam is de getto van Nederland.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    droevige mof 20 juni 2020 om 20:55

    U hoeft zich nergens voor te schamen of te verontschuldigen, heer droevige.
    Ik vind u een uiterst beschaafde en bescheiden man.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Mona, ik ben helemaal niet bekend met Amsterdam.
    Tot me 13de daar gewoond, daarna nog 2 jaar rond mijn 18de.
    Toen was alles nog behoorlijk vriendelijk, meer niet.
    Ben mijn ouders nog steeds dankbaar dat ze daar vertrokken zijn in 1976.
    En voor je archief over Bert, ik woon bijna midden in Nederland vanaf mijn 13de.

    Like

   • Monalisa zegt:

    kann ich sonst noch etwas für sie tun, als het fout staat kan de heer bron het wel verbeteren.hij geeft lessen duits. dat was beter, maar Harry laat dat word MOF plaats gewoon het woord Duitser. Harry u betaald aan de belasting douane het BPM over die auto die u heeft ingevoerd als het een nieuwe is betaald uw de volle pont in u nederland, een gebuikte wagen daar gaat er altijd BPM er vanaf, u had beter een bedrijf kunnen nemen, dan was u goedkoper uit geweest.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Harry Nee , gastvrijheid is geen gemeengoed???? het is maar net hoe u zich opstelt u wou alles voor niks hebben?? dat is bekend in Duitsland de Nederlander wil alles voor niks hebben

    Like

   • Monalisa zegt:

    In 1976 werd Adam al gevuld met buitenlander maar u archief interesseert mij niet. Ook in het midden van het land zijn deze problemen wat er in Adam speeld.

    Like

   • BertG. zegt:

    Mona, ik mag er dan toch minstens van uit gaan dat jij je Nederlandse paspoort allang geleden ingeruild voor een Duits.
    Jij moet je toch wel zo langzamerhand kapot schamen dat jij ooit hier bent geboren, als ik dat allemaal toch zo lees.
    Ben je ook al een beetje handig geworden met kuilen graven op het strand en een grote schreeuw bek open trekken, of doen ze dat alleen als ze hier zijn.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Bertje we hebben nog steeds een Nederlands paspoort en Keulen van zand graven doen we niet, we hebben de pest aan het strand.een Nederlander heeft een grote bek op het strand niet allen op het strand ook bij bron heb je een grote mond met je 57

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Leuk is dat toch altijd.
    Als ze er niet meer uitkomen, dan gaan ze je naam verkleinen.

    “een Nederlander heeft een grote bek op het strand niet allen op het strand ook bij bron heb je een grote mond met je 57′

    Dat moet ook wel als ze jou tegen komen, anders leer je het nooit.

    Like

   • BertG. zegt:

    ha lalalalala ha lalalalala gehaktbal.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Bertje je hoeft niet je naam klein te maken je bent ook een zeer moeilijk persoon. Maar dat weten velen bij Bron. Gr slaap lekker.

    Like

   • BertG. zegt:

    Dat hoor ik wel vaker van iemand die geen gelijk krijgt van mij.
    Maar jij mag vinden en denken wat je maar wilt over mij.
    Daar kan ik inderdaad niet van wakker liggen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Dat is trouwens zeker bekend bij vele, vandaar dit bericht aan mij.
    En dat is er nog maar 1 die ik er zo even uitpik.

    “Duizend maal dank!
    Als we jou toch niet hadden….!”

    Kan mij niet herinneren ooit zo iets over jou gelezen te hebben.
    Verder dan een import nep Duitser zonder humor zijn ze hier niet gekomen als het over jou gaat.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Gehaktbal met uien en een stukje ananas met pindasaus, dan hebben we de berehap, heerlijk 😂😂😂😂

    Like

   • Monalisa zegt:

    Bert G je bent een zielig persoon.

    Like

   • BertG. zegt:

    Mona, zullen we er nou over op houden?
    Dit gaat helemaal nergens meer over.
    Het wordt met elke reactie weer een beetje kinderachtiger, en we kunnen zo nog dagen doorgaan.
    Niemand zit hier op te wachten, ik niet en jij ook.
    Gelijk ga je van mij toch nooit krijgen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    BertG. zegt:
    23 juni 2020 om 06:01
    Daar kan ik inderdaad niet van wakker liggen.
    Je was er vroeg bij vanmorgen om 06:01 dus toch wakker gelegen.

    Like

   • BertG. zegt:

    En weer zo’n kinderachtige opmerking.
    Jij grossiert er echt in.
    Man, wat weet jij nou eigenlijk van mij, ik ben elke dag om 05:00 wakker.
    Gebeurt vanzelf, hoef ik geen wekker voor te zetten.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Met niet werken hoef je ook geen wekker te zetten 😂😂😂😂 alle tijd van de dag 🤫🤫🤫

    Like

   • BertG. zegt:

    Helemaal goed, in 1x
    En nou?

    Like

   • Monalisa zegt:

    Zeg het maar 😂😂😂

    Like

   • Monalisa zegt:

    Niemand zit hier op te wachten, ik niet en jij ook.
    Gelijk ga je van mij toch nooit krijgen.
    Ook niet van mij, dus dus je kan nog wel even volhouden dan slaap je beter.

    Like

   • BertG. zegt:

    Van sommige Duitsers kom je nooit meer af, kijk maar naar Merkel.
    Ook zo’n loeder die maar niet dood wil gaan.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Bertje gelukkig zijn wij nog de Nederlander die in een ander land wonen of doet dat zeer??? Tja wie is die loeder u zegt het zelf al, de man van 57 jaar.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Het word als maar vroeger nu al om 4.44 slecht geslapen, Piet Snot???

    Like

   • BertG. zegt:

    HEB JIJ NOU ECHT NIKS ANDERS TE DOEN DAN OP MIJ TE LETTEN ?
    BLIJKBAAR NIET.

    Like

   • Monalisa zegt:

    HEB JIJ NOU ECHT NIKS ANDERS TE DOEN DAN OP MIJ TE LETTEN ?
    BLIJKBAAR NIET. Piet Snot het is net ander om, slaap lekker straks, niet te vroeg op

    Like

   • Monalisa zegt:

    je gaat nu schreeuwen op de blog je schrijft in hoofdletters blijf de capslock hangen??? en ik maar denken dat Bobzelf dit alleen mocht

    Like

 6. Kuu zegt:

  Paul de Leeuw mag toch ook alles zeggen, betaald met belastinggeld?

  Geliked door 2 people

 7. Tistochwat zegt:

  19-6-2020 22:36 uur

  273.397 ondertekeningen

  https://spoedwetnee.petities.nl/

  Geliked door 4 people

  • BertG. zegt:

   Had ik echt niet verwacht, dat het er nog zoveel zouden worden.
   Meestal loopt het in het begin even storm, zo’n actie, om na hooguit 1-2 weken een stille dood te sterven en is iedereen het weer vergeten.
   Maar of ze er ook naar luisteren daar in Den Haag betwijfel ik, tot mijn spijt.

   Geliked door 5 people

   • Tistochwat zegt:

    BertG. 20 juni 2020 om 07:09

    Op de dertiende dag (gisteren) zijn de meeste handtekeningen geplaatst.
    Ik denk dat ze uiteindelijk iets boven de 300.000 uitkomen.
    Dat hadden er minstens 3.000.000 moeten zijn…

    20-6-2020 10:55 uur

    287.500 ondertekeningen

    Geliked door 5 people

  • Blaffertje zegt:

   Prachtig.👍

   Like

 8. johannes zegt:

  weet iemand (of kan iemand er eentje maken en publiceren) een lijst welk bedrijf reclames heeft op welke programma’s of anderzijds in mijn ogen foute andere bedrijvigheid ?
  Ik wil namelijk graag weten welke bedrijven door mij geboycot moeten worden omdat ik het met hun visie niet eens ben , neem bijv het gezemel rondom zwarte piet , voor mij zijn een aantal winkels al enorm afgevallen daar zij geen zwarte pieten meer in de winkels hebben hangen , maar nu met dat gezeik rondom VI en Johan vind ik het fijn te weten welke bedrijven zgn “gutmenschen” steunen oftewel de linkse (satanische) lobby , die liever dieren met rust laat , maar wel foetussen op gruwlijke wijze vermoord voor de vaccins!

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Als je al die bedrijven wil gaan boycotten, blijft er geen winkel meer over om je boodschappen te doen. De een heeft geen negerzoenen meer, de ander geen jodekoeken. En bij de derde zit er een hoofddoek aan de kassa. Als je daar consequent in wil blijven, kom je om van de honger.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 4 people

 9. Jan zegt:

  Akwasi, dichter en rapper

  Wat zei die parasiet uit Ghana ook al weer? Akwasi zei maandag in zijn toespraak tijdens het protest dat hij de zwarte piet “hoogstpersoonlijk een trap in het gezicht” wilde verkopen.

  “Naar aanleiding van de dreigementen die volgden op de publicatie van Geen Stijl van een kort stuk uit Akwasi’s speech op de Dam zijn dreigementen binnengekomen

  Volgens zijn management heeft Akwasi besloten tot het delen “van deze dreigberichten” omdat de rapper en dichter van mening is “dat wij als maatschappij dit soort berichten niet normaal moeten gaan vinden”. De uitspraken van de rapper met betrekking tot zwarte piet, tijdens de demonstratie op de Dam in het teken van Black Lives Matter, moeten volgens zijn woordvoerder gezien worden als een oproep tot verzet, niet tot geweld.

  “Zolang er Nederlanders zijn die zich in Blackface schminken rondom een kinderfeest, voelt dat voor vele Nederlanders als een klap in het gezicht”, aldus de woordvoerder van de dichter en rapper. “Aan die emotie heeft Akwasi woorden willen geven in zijn speech.”


  https://www.nu.nl/muziek/6056290/akwasi-gaat-aangifte-doen-van-bedreiging-na-black-lives-matter-toespraak.html

  Jankertje meent dat wij alles moeten accepteren van lamstralen die hier komen parasiteren en menen te moeten bepalen hoe wij hebben te leven. Gewoon opdonderen naar shithole Ghana

  Some Ghanaian immigrants agree with Trump’s “shithole” comments
  https://pavementpieces.com/some-ghanaian-immigrants-agree-with-trumps-shithole-comments/

  Aan Akwasi en Sylvana
  https://ejbron.wordpress.com/2020/06/12/aan-akwasi-en-sylvana/

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   Jan 20 juni 2020 om 06:09

   “Zolang er Nederlanders zijn die zich in Blackface schminken rondom een kinderfeest, voelt dat voor vele Nederlanders als een klap in het gezicht”

   Voor welke ‘Nederlanders’?
   Laat me raden…

   Geliked door 6 people

  • BertG. zegt:

   Dat jankertje begrijpt er ook echt niks van.
   Dat heet nou dichterlijke vrijheid.
   Ik zie alleen een oproep tot verzet in het bericht van Whitepower.
   Niks gewelddadig in te vinden naar mijn idee.

   Like

  • Harry zegt:

   Uit dit bericht van die zwarte baviaan kun je toch precies opmaken dat ze niet in staat zijn om normaal te denken !
   Zelf dreigen dat ie zwartgeschminkte kinderen op hun hoofd zou trappen en dan aangifte gaan doen om een berichtje ?

   We moeten al die ondankbare grootsmoelen uit Europa verwijderen , als zij zich hier met de mensen gaan vermengen , zal het IQ dusdanig kelderen , dat Europa niet meer in staat zal zijn om zelfstandig te overleven .
   Zelfbehoud moet toch kunnen ?

   Like

 10. Kuu zegt:

  Let maar op: Derksen wordt een volksheld!

  Geliked door 4 people

 11. Blaffertje zegt:

  Ik sta achter Johan Derksen.
  We moeten ophouden met dat lange tenen gedoe en weer eelt op de ziel krijgen.

  Geliked door 7 people

 12. Adriaen zegt:

  Johan Derksen dreigt het slachtoffer te worden van de sluipmoord op het vrije woord.
  Deze man verdient een standbeeld.

  Geliked door 3 people

 13. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/GerhardVerwox/status/1273968615944052736/photo/1

  Ik neem dan ook aan, dat jullie je beraden over jullie positie mbt de heer Akwasi, trots gestoken in de klederdracht van slavendrijverstam Ashanti, want wat die uitbraakte was niet mals, daar vallen de woorden van de heer Derksen bij in het niet

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  https://t.co/puqIkMMeAD?amp=1

  @OzcanAkyol
  13 u
  Column: ‘Derksen denkt dat hij ‘de gewone man’ bedient, maar zijn achterban bestaat tegenwoordig vooral uit conservatieve tokkies’

  @Janmodaalridder
  7 u
  Jij bent zelf een tokkie man, met je criminele verleden. Wat boekjes lezen in de bak, en vervolgens elitair willen overkomen. Je blijft een criminele alcolholist! Zelf ben ik het vaak oneens met Derksen. Maar liever Derksen dan jij! Verwerpelijk ventje.

  Geliked door 3 people

 15. Bas zegt:

  https://t.co/gGalz8hqBi?amp=1

  Over het opkomen voor minderheden gesproken: Er is in de Nederlandse voetbalwereld slechts één persoon die zich uitsprak tegen het spelen in landen waar homo’s de doodstraf krijgen. En dat waren niet de Oranje-internationals, maar… Johan Derksen!

  Geliked door 3 people

 16. danny zegt:

  Vieze laffe mietjes zijn het. Sta achter Derksen.

  Like

 17. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/06/20/er-is-een-soort-kleine-bovenlaag-in-nl-die-gaat-bepalen-in-nederland-wat-je-wel-en-niet-mag-vinden/

  ‘Er is een soort kleine bovenlaag in NL die gaat bepalen wat je wel en niet mag vinden’
  ‘Ik zie ook wel dat het land een beetje ten prooi is gevallen aan een soort vorm van hysterie’

  “Er is een soort kleine bovenlaag in Nederland die gaat bepalen in Nederland wat je wel en niet mag vinden. Dat doet mij toch denken aan een soort rare dictatuur, waarin ik niet wil leven. Dat zie je meestal meer in het Midden-Oosten.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s