Wilt u in vrijheid leven of in een dictatuur?

Screenshot (18)

(Door: “Elise Nijmegen”)

De uitvoerende directeur van het “Global Impact”, Lise Kingo van de VN, u weet wel, dat ondemocratisch de wereldbevolking wil regeren, heeft in een interview toegegeven dat er “zeer, zeer duidelijke verbanden” zijn tussen de corona crisis, de “antiracistische” protesten van en voor Black Lives Matter en de klimaatagenda. De coronacrisis is slechts een brandoefening voor wat er nog komen gaat, zegt ze en de zogenaamde pandemie en de protesten zijn allemaal onderdeel van de zogenaamde “duurzaamheidsagenda” van de Verenigde Naties….
www.xandernieuws.net

Dat blijkt ook wel uit het feit dat Merkel een Antifa-supporter € 1 miljoen gaf voor linkse propaganda. 1 miljoen uit Merkels media/propaganda budget was bestemd voor de door Soros gefinancierde NGO “Neue Deutsche Medienmacher”.
https://ejbron.wordpress.com

In deze door de politiek aangestuurde “corona-crisis”, die niet onderbouwd kan worden, worden maatregelen genomen door incapabele politici die ouderen opsluiten voor een virus waaraan minder mensen doodgaan dan aan de normale griep. Dit alles heeft vele consequenties voor de Nederlandse bevolking.

Het aantal mensen dat zijn baan heeft verloren sinds maart van dit jaar is 201.000. Het aantal mensen dat in financiële problemen is gekomen door deze hype is waarschijnlijk nog veel groter!

En waarom? Omdat de WHO schatte dat het aantal mensen dat dood zou gaan aan corona 3,4% zou zijn. Het werkelijke aantal ligt al vele weken wereldwijd rond of onder de 0,2%. Mijn schatting is dat vele mensen in vele landen dit mondiale toneelstuk zien en nu alles in het werk stellen om deze krankzinnige en mensonterende maatregelen te doen verdwijnen en de beslissende politici ter verantwoording te roepen!!!
www.rtlnieuws.nl

Het is duidelijk dat wij, de Nederlandse bevolking, door de politiek op vele vlakken voor de gek worden gehouden; we worden voorgelogen en vele dingen worden positiever gebracht dan ze in werkelijkheid zijn.

De windmolens in de kop van Noord-Holland (die waarschijnlijk allemaal SF6 gas lekken). In het Wieringermeer staat het grootste windmolenpark van Nederland, gesubsidieerd met honderden miljoenen van uw belastinggeld via het ministerie van Economische zaken. Windmolens die bedoeld waren, zo werd gezegd, om 370.000 huishoudens te voorzien van stroom… Maar het blijkt nu dat ze niet draaien voor Nederlandse huishoudens maar dat de stroom in zijn geheel naar multinationals gaat zoals Microsoft en Google, Amerikaanse bedrijven die in Nederland geen of nauwelijks belasting betalen. Rutte heeft Nederland inderdaad op de kaart gezet internationaal gezien, maar dan op een hele verkeerde manier!
www.ninefornews.nl

Hieronder een vreemd bericht over Wilders.
https://youtu.be

Komende zondag 21 juni zijn er vele vrijheidsstrijders in Den Haag, mensen die onze vrijheid vieren en willen behouden.
https://stichtingvaccinvrij.nl

Mocht u willen gaan, het openbaar vervoer werkt, al dan niet in opdracht van, niet echt mee dat weekend dus eigen vervoer is gewenst al zit het risico erin, zo blijkt uit het verleden, dat u urenlang met gelijkgestemden op de snelweg zult staan dus neem wat versnaperingen mee.

Er zijn vele demonstraties van wakkere mensen in ons land die zien dat de Nederlandse regering samenwerkt met internationale machten die allemaal meewerken aan Agenda 21/2030 van de Verenigde Naties en dat is iets wat we mijns inziens met zijn allen zouden moeten voorkomen.

Dinsdag 23 juni is er een demonstratie, georganiseerd door meer dan twintig organisaties uit allerlei sectoren, die in Nijmegen begint om 11:30 uur op de Goffertweide. Deze mensenmassa zal een uur later met bussen naar Den Haag vervoerd worden zo laat onderstaand bericht weten. Voor diegenen die komen, tot dinsdag .
https://m.facebook.com

Heeft u al een keuze gemaakt?

Kiest u voor de weg van Rutte, de weg naar een dictatuur waarbij we langzaam maar zeker onze rechten, normen, waarden, onze normaliteit en vrijheid verliezen, of staat u samen met alle andere moedige Nederlanders op een demonstratie? Om te vechten voor ons land, onze vrijheid, gelijkheid, democratie en een veilige toekomst voor ons en toekomstige generaties Nederlanders! De tijd van niets doen is voorbij, het is aan ons, het is tijd om net zo moedig te zijn als onze voorouders die gevochten hebben voor onze vrijheid!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

62 reacties op Wilt u in vrijheid leven of in een dictatuur?

 1. Julia zegt:

  De parallellen met de Tweede Wereld Oorlog zijn niet meer op twee handen te tellen.
  Het houdt nooit op!!
  De NS liet in de Tweede Wereldoorlog treinen doelbewust naar de vernietigingskampen rijden en nu anno 2020 rijden de treinen DOELBEWUST NIET naar de ‘Demonstratie tegen de AANSTAANDE HOLOCAUST‘ in Den Haag.
  “Door werkzaamheden nabij Den Haag rijdt de IC van vrijdag 19 juni tot en met zondag 21 juni niet van en naar Den Haag …
  Omgekeerd rijden de treinen die gewoonlijk in Den Haag aankomen uitzonderlijk tot Amsterdam Centraal. Groetjes van de NS”
  Het is één grote beerput. Weer zo een discriminerend voorbeeld door de linkse activiste Halsema Henk Jan Beltman, directeur van chocolademerk Tony’s Chocolonely had de vrijheid de muur van de Beurs van Berlage, omdat daar een beeld van Jan Pieterszoon Coen is ingemetseld te bekladden maar de linkse activiste Halsema acht het niet nodig aangifte te doen of zelfs maar een boete op te leggen of kosten te rekenen voor het schoonmaken. Is dit nu de activiste die tegen discriminatie is nou Halsema ik weet het niet. Zeker weten als er WLM i.p.v. BLM eronder was geklad was aangifte direct gedaan. In ieder geval een vrijbrief voor bekladders in de lieve Stad Amsterdam mag het straffeloos! Kortom onze politiek en linkse bestuurders zijn door en door rotte appels die maar één doel dienen dat is meewerken aan de NWO agenda. Tegendemonstraties zullen met hand en tand worden tegen gehouden omdat deze niet worden geduld en rechten hierop meer en meer worden ontnomen uitsluitend ANTIFA, Kick OUT Zwarte Piet hebben nog volop recht. De rest van het volk gaat gebukt onder dictatuur, economische en maatschappelijke ondergang en het meer ontnemen van vrijheden. Samen zouden we sterk staan als we nu hoe dan ook of op welke manier dan ook massaal naar Den Haag gaan dan zijn WIJ DE BAAS!

  Geliked door 3 people

 2. Julia zegt:

  Al die windmolens is één grote leugen namelijk de meeste energie gaat o.a. naar MIcrosoft wie staat daar achter uiteraard Bill Gates. Kortom leugens, leugens en onbetrouwbaar. Ons belastinggeld wordt naar kapitalisten weggesluisd, Er staan er al ontiegelijk veel van die horizonvervuilers en nog is het grootste deel van de huishoudens niet aangesloten op die zogenoemde broodnodige schone energie!

  Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  Nancy #Pelosi geeft opdracht om portretten van sprekers van geconfedereerde House te verwijderen. Ga je gang en wis je hele geschiedenis tot 1865 (of zelfs tot 1968) terwijl je bezig bent. VS heeft geschiedenis zoals elke andere staat, ga ermee om Videokrediet:
  @CarpeDonktum

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Wat hebben we dan zoal.
  Mensen met een android smartphone weten dit nog niet maar Google heeft stiekum een corona-track en trace app voorzetje geïnstalleerd op uw telefoonfoon.
  Ik heb hem verwijderd.
  Hieronder de link kun je zien hoe de zooi te verwijderen.

  https://commonsensetv.nl/blootstellingsmeldingen-stiekem-op-telefoon-geinstalleerd/

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Henk, je hebt nog gelijk ook. Dit weet zeker niemand.
   Ik heb hier helemaal niks over gelezen ergens, zeer vreemd.
   Je kan ‘m niet verwijderen maar uit zetten.
   Maar aan en uit zetten in Google stelt niet zoveel voor, je weet niet of het ook gebeurt.
   Ik schrik hier gewoon van.

   Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Ja klopt inderdaad Bert.
    Ik schrijf verwijderd maar bedoelde uit gezet.
    Ik krijg in de loop van volgende week een IT er op bezoek en die zal Ik er naar laten kijken.
    Misschien dat hij weet hoe het verwijderd kan worden.
    Je weet nooit.

    Like

   • BertG. zegt:

    Je google playstore er uit slopen en google.
    Maar dan werkt er niks meer.
    Je zou in de bestanden van programma moeten zoeken, moet je wel heten hoe ze het daar genoemd hebben.
    En daar iets uit verwijderen blijft link i.v.m. de werking van je toestel.
    Dat gaat dus moeilijk worden.

    Like

  • BertG. zegt:

   Ik heb dit ook geplaatst op de site https://www.security.nl/
   omdat ik hier echt helemaal niks over gelezen heb daar, ik zie wel wat ze er mee doen.

   Als het goed is komt het hier bij te staan in een reactie.
   https://www.security.nl/posting/661786/Duitse+bluetooth+corona-app+bijna+10+miljoen+keer+gedownload

   Like

  • Cathja zegt:

   @Henk der Niederlánder

   Bedankt voor de link. Ik had er geen idee van dat dit stiekem op mijn telefoon geïnstalleerd was. Ook bij mijn echtgenoot stond hij aan. We hebben hem beiden uitgeschakeld.
   Het is een goede zaak als we elkaar informeren.

   Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Er is wel wat over terug te vinden bij google zelf.
   NU is het nog niet in gebruik omdat er NOG geen app’s voor bestaan.
   https://support.google.com/googleplay/answer/9888358?hl=nl

   Ik ben nog steeds ontzettend boos dat ze dit geflikt hebben.
   Dit hoort bovenaan te staan.

   Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    In de verklaring staat het volgende.
    De app van de volksgezondheidsinstantie mag de locatie van uw telefoon niet gebruiken.
    Nou weten we allemaal dat dezelfde overheid nogal vergeetachtig is in zulke zaken.
    Dus bij mij geen shit op mijn telefoon.

    Like

  • BertG. zegt:

   Je kan het niet verwijderen maar uitzetten en hopen dat ze je bluetooth niet stiekem aanzetten.

   Like

   • Cathja zegt:

    @BertG. op 19/6 om 19:47

    Kun je het controleren of je bluetooth aangezet is? Ik heb helaas bar weinig verstand van mobiele telefoons en computers, en ik vind het altijd een ramp als ik een nieuw toestel klaar moet maken voor gebruik. Meestal gaan er dingen verkeerd. Al die termen……, ik snap er maar weinig van. Tegen de tijd dat ik wéér een nieuw toestel moet aanschaffen, ben ik net vertrouwd met de oude.
    Triest….toch? 😉

    Like

   • BertG. zegt:

    Als je van boven naar beneden wrijft over je scherm zie je symbooltjes staan.
    Daar kan je zien wat aan en uit staat.
    als bluetooth aan staat is het ook bovenaan je scherm zichtbaar.

    Geliked door 3 people

   • BertG. zegt:

    Cathja, zo ziet je bluetooth tekentje er uit.

    Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    @BertG. om 10:51 en om 11:05

    Dank je Bert. Weer wat geleerd. Ik zal het vandaag nog gaan bekijken. Jij hebt het in ieder geval duidelijk uitgelegd.

    Geliked door 2 people

 5. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/visegrad24/status/1273646723357913089/photo/1

  • China: 65 million
  • Soviet Union: 30 million
  • Cambodia: 2 million
  • North Korea: 2 million
  • Africa: 1.7 million
  • Afghanistan: 1.5 million
  • Eastern Bloc: 1 million
  • Vietnam: 1 million
  • Latin America: 150.000

  Communism: 100 years, 100 million killed

  Like

 6. Cathja zegt:

  Wat moet ik denken over dat vreemde bericht over Wilders??

  Like

  • Tineke zegt:

   Niets Cathja.
   Micha Kat schreef een tijdje geleden op zijn site (revolutionair online.nl,vroeger klokkenluider online) dat Ollongren vermoord was en niet meer terug zou keren.
   Welnu,we weten dat deze freule inmiddels haar werk weer hervat heeft.
   Kat is gevlucht naar IJsland,omdat er hier een gevangenisstraf openstaat.

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @Tineke

    Dank je Tineke.
    Ik schrok me echt een hoedje! Ik was er echt even door van slag. Begon aan mezelf te twijfelen of ik soms iets niet goed door had of zo.
    Gelukkig vals ‘alarm’.

    Geliked door 1 persoon

 7. Heniusz zegt:

  Je kon er natuurlijk gerust op zijn dat praatpop Remkes de demonstratie van zondag 21 juno zou verbieden, want te druk en zo geschiedde inmiddels dus ook. Werkelijke reden uiteraard: Niet politiek correct en vooral niet pro corona dictatuur en dat mag natuurlijk niet. VERBOTEN! Maar reken er gerust op dat de club “Weg met ons” nergens ooit een strobreed in de weg wordt gelegd.

  Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Hieronder een vreemd bericht over Wilders.”

  Uit welke smerige roddel en achterklaphoek dit komt, weet ik niet. Waar het om gaat (1912) is het gedoogkabinet Rutte I. Wilders wordt nu verweten “controlled opposition” te zijn. Door een zeer hoge Amerikaan. Maar in 1912 wás Wilders helemaal geen oppositie. Hij was leider van de gedoogpartij. Amerikanen die herhaaldelijk hebben laten zien niets te begrijpen van de gedoogconstructie en vanuit dat onbegrip ook niets te zien in zo’n constructie. In 1912 werd het Amerikaanse volk grotelijks misleid door het duo Obama-Clinton. Nadere informatie dáárover is overbodig, dunkt me.
  Alles bij elkaar laat Jensen hiermee (weer) zien dat hij een blaaskaak is, die roeptoetert, beschuldigt en besmeurt, maar zoals steeds geen enkel bewijs inbrengt. Jazeker, een document uit 1912, over 1912 uit zeer verdachte bron, namelijk de Obama-Clinton regering. Ook al weer een document dat geen enkel bewijs levert, behalve het bewijs dat Jensen zelf niet deugt. Q.E.D.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Cathja zegt:

   @J.C.Th. Köhler

   Beste heer Köhler, u bedoelt natuurlijk 2012 in plaats van 1912. Ik denk dat velen van ons nog niet eens in de startblokken stonden in 1912….

   Geliked door 4 people

   • BertG. zegt:

    Hij vermeld het wel erg vaak, zeker 5x 1912
    En dat voor iemand die er altijd op hamert over de juiste en correcte schrijfwijze zonder fouten.

    Geliked door 2 people

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Komende zondag 21 juni zijn er vele vrijheidsstrijders in Den Haag, mensen die onze vrijheid vieren en willen behouden.”

  Deze demonstratie is inmiddels door Remkes verboden.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Ja het zou te gevaarlijk zijn. Demonstraties die tegen het regeringsbeleid ingaan kunnen niet doorgaan. Best handig zo’n 1,5 meter samenleving.

   Geliked door 3 people

   • Julia zegt:

    Guusvelraeds: Die 1,5 mtr samenleving geldt niet voor duizenden demonstranten ANTIFA, Kick Out en de aanhang van linkse blanke rasverraders die op de Dam aanwezig waren schijnen allemaal vrij van corona te zijn en hebben de boel niet besmet. Dus hieruit blijkt dat die 1,5 mtr de grootste onzin is en dat het alleen maar gaat om een gewenningsmethodes om gezichtsherkenning goed zichtbaar te maken tijdens de algehele controle die door de Overheid wordt door gevoerd. Die 1,5 meter is dezelfde waanzin als de niet goedgekeurde mondkapjes. Laatstgenoemde dient voor de algehele onderdrukking te bewerkstelligen. De Jonge stelt nu al dat in de noodwet die nu op zijn vroegst wordt 1 oktober van kracht wordt is de noodmaatregel opgenomen zoals verplicht 1,5 meter en verplicht mondkapjes in het OV vast te leggen. Hoe geloofwaardig dus men weet nu al dat oktober de besmettingen van het Covid 19 virus zijn toegenomen. Kortom we worden continu voorgelogen en genaaid. Net als vliegen met smetlappen voor je mond kan en hoeft geen 1,5 meter afstand omdat het geen extra gevaar oplevert vanwege de goedwerkende lucht ventilatiesystemen maar nu blijkt dat in EU verband nog moet worden onderzocht of de ventilatie en luchtverversing in de vliegtuigen voldoen. Hoe geloofwaardig dit is puur omdat het om een multi national gaat waar de Staat zelf in zit. Dus staatsbelang.

    Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   J.C.Th. Köhler. Dit is onze democratie Remkes is een arrogante linkse zakkenvuller die denkt de wet te kunnen negeren. Hij vergeet dat demonstreren een democratisch recht is dat voor iedereen telt. Alleen jammer dat de mensen die zondag haar stem willen laten horen de oren laten hangen naar deze linkse zakkenvuller maar massaal a.s. zondag zijn verbod negeren. Dit hoeft absoluut niet met geweld maar met een grote massa die de regels van baas Rutte 1,5 meter in acht nemen. Dan kan Remkes roeptoeteren wat hij wil maar tegen deze linkse bal moet eens flink een vuist worden gemaakt mede omdat hij zich schuldig maakt aan discriminatie binnen zijn (wan)beleid. Nu statement maken en laten zien wie de baas zijn.

   Geliked door 2 people

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Julia,
    ik heb het hier al ergens geschreven. Demonstreren is een recht, maar evenementen zijn voorlopig nog verboden. Als de organisators geen DJ’s en dergelijke op het programma hadden gezet, was het nooit verboden. Nu hebben ze zichzelf de das omgedaan.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 10. Bas zegt:

  Wie zijn nou de racisten?
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/06/naievelingen-denken-verbied-zwarte-piet-dan-is-er-rust-nee-alles-moet-eraan-geloven-om-ons-eronder-te-krijgen/

  Naïevelingen denken ’verbied Zwarte Piet, dan is er rust’. Nee, alles moet eraan geloven om ons eronder te krijgen!

  Critical Race Theory (‘CRT’), ‘kritische ras theorie’, is een van Amerikaanse universiteiten overgewaaide ideologie die zegt dat onze westerse samenleving wordt beheerst door blanke suprematie. Het focust op kleur, zwarte mensen worden systematisch onderdrukt door blanken. Om van die onderdrukking af te komen moet het complete witte systeem neergehaald, inclusief economie, cultuur, wetgeving, taal.

  De CRT-ideologie beschouwt de samenleving in termen van macht en ras. Marxisme is een theorie gebaseerd op klasseverschillen. Deze ideologie is gebaseerd op rassenverschillen. Het leidt tot massahysterie, razernij, plundering, geweld, beelden bekladden, beelden afbreken, films verbieden, wiskunde dekoloniseren, tv-series verbieden. We zien blanken knielen, negen minuten languit liggen, voeten van zwarten kussen, en smeken om vergeving. Het golft over de hele westerse wereld. De ideologie is er op uit blanke cultuur, rechtsorde en identiteit volledig te vernietigen, want die zou immers algeheel onderdrukkend zijn.

  Geliked door 2 people

 11. Bas zegt:

  Culturele revolutie

  Like

 12. Japio zegt:

  En natuurlijk worden de anti corona demonstraties verboden.

  Like

 13. @Elise;
  “Deze mensenmassa zal een uur later met bussen naar Den Haag vervoerd worden zo laat onderstaand bericht weten.”
  Daar lijkt toch iets scheef te zitten, touringcarbedrijven mogen slechts heel beperkt mensen vervoeren, minder dan een halve bezetting.
  Dus ofwel zijn er vele honderden bussen nodig of de ‘mensenmassa’ is minder groot dan wordt gesuggereerd.

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Het probleem is niet meer aan de orde, aangezien de demonstratie is verboden.
   Het wachten is op de kortgedingrechter. Maar evenementen zijn verboden en door in het programma DJ’s etc. op te nemen, hebben de organisatoren als het ware om een verbod gevraagd. Dan is het geen demonstratie meer, maar een evenement.
   Sommige mensen zijn zó scherp, dat ze zichzelf in de vingers snijden…

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 2 people

 14. Yvonne zegt:

  Den Haag afgelast 21 juni dat moeten ze niet hebben onze volksverlakkers dat we te mondig worden

  Like

 15. Sinyo zegt:

  Bedroevend zijn mijn ervaringen met aardige mensen/vrienden, die geloof hechten aan wat er op de Tv wordt gezegd en wat “ze” uit de kranten halen. Blind zijn om te kunnen zien dat het allemaal om het linkse politieke gewin gaat.
  En dan ook nog denken dat “alles sal reg kom” (dit gezegde komt uit een gebied, waar onmenselijk wordt huisgehouden, maar hier over gezwegen wordt. Brengt geen politiek gewin).

  Like

 16. reageerbuis zegt:

  De YouTube over Wilders is zwartmakerij. Wat verteld wordt gaat over kabinet Rutte I, dat door de PVV gedoogd werd. Geen enkele reden om hierover zo alarmerend te doen.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Reageerbuis Youtube censureert dagelijks alleen wordt niet verwijderd wat die linkse club onder druk laat staan. Het gaat om de verkeerde mensen zwart te maken en die linkse oproerkraaiers hebben vrijheid om alles te publiceren. Dat is de opdracht van hoger hand geldt ook voor NPO en Nederlandse linkse media. Dat noemt men hier democratie die De linkse Zweedse Ollongren met dubbel paspoort van D66 (Duivels 66) bepaalt hier wat wel en niet op social medium toelaatbaar is. Tijd dat deze dictator uit haar zetel wordt gezet wat mij betreft had zij nog heel lang mogen genieten van haar ziekteverlof. Haar afwezigheid alleen al was een verademing.

   Geliked door 2 people

 17. Tistochwat zegt:

  Hieronder een vreemd bericht over Wilders.
  https://youtu.be

  Chaotisch gefilmd en wat wil de maker nu eigenlijk ‘bewijzen’?

  Like

 18. Julia zegt:

  In Den Haag blijkt er maar één de opperbaas namelijk linkse Remkes. Hoe kan deze man een demonstratie verbieden die voor zaterdag a.s. staat gepland. Ook zelfs baas Rutte is demonstreren een recht voor iedereen als zij zich maar aan de regels houden. Wat bepaalt en wie is Remkes om dit democratisch recht teniet te doen zogenoemd onder het mom van de volksgezondheid. Wat is dit voor een linkse onbenul waarom laat hij ANTIFA en BLM net als zijn collega linkse activiste Halsema die niet ingreep bij meer dan 7000 demonstranten op De Dam. Nu moet de massa massaal demonstreren tegen discriminatie waarom die linkse onbenul Remkes in Den Haag geen gelijke rechten aanvaardt. Als we nu laten zien dat wij massaal deze discriminatie niet tolereren dan ZIJN WIJ NU terecht de baas.

  Like

 19. ronjaspers zegt:

  Ik heb altijd gekotst op het woord duurzaamheid en nooit gebruikt.Wat het woord duurzaamheid werkelijk inhoud is een aarde met maximaal 500 miljoen slaven (10%) de overige 7 miljard (90%) dient uitgemoord te worden.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ ronjaspers op 19 juni om 15:56

   Ik vraag me af hoe lang (of kort) het nog duurt eer wereldwijd de totale chaos uitbreekt.
   Met de dag worden de woestelingen agressiever. Nu hoorde ik dat zwarten van plan zijn om waar dan ook willekeurige blanken te slaan/te mishandelen. Ik ben beslist geen racist,
   maar op deze manier KWEEK je racisten!
   Moet ik, omdat ik een ‘schuld’ heb bij zwarten en bovendien ook nog eens blank ben, mezelf laten mishandelen?
   Waar ter wereld is er nog vrede? Bijna nergens meer vrees ik.

   Met ‘dank’ aan ALLEN die menen zich op ons te mogen wreken…..

   Geliked door 2 people

 20. Bas zegt:

  Iets anders
  https://www.geenstijl.nl/5154018/verwarde-man-steekt-man-neer-in-leeuwarden/

  “Verwarde man” steekt man dood in Leeuwarden

  Op station Leeuwarden heeft een verwarde man vanmorgen op iemand in een auto ingestoken. De half ontklede oproerkraaier wierp daarna zijn mes weg (foto’s) en bleef rond de plaats van het misdrijf heen en weer drentelen. Op en rond de Mercedes van het slachtoffer veel bloed

  UPDATE: Informatie via getuigen: “Dader kwam met een bos bloemen uit het station lopen. Daarin zat het mes. Liep direct op de taxichauffeur af en stak hem meerdere keren in het gezicht en bovenlichaam.”
  UPDATE: Slachtoffer overleden. Meh.

  Like

 21. Kuu zegt:

  Heel Nederland is boos over een grap van Johan Derksen over Zwarte Piet en Aquarium.
  Paul de Leeuw en de VARA hebben jaren de schofterigste programma ’s gemaakt en het hele Christendom tientallen jaren lang kapot gescholden: geen probleem. ;

  Geliked door 5 people

  • Gienekehado zegt:

   Paultje wipkip SPEKLAP De Leeuw, schijnt “GOED” te zijn voor minstens 15 M I L JO E N!! Bijeengeharkt met de meest idiote en SCHOFTERIGSTE “shows” bij de VARA! Bij het MISDADIGE af!! Vieze SPEKLAP, PISNICHT!!

   Like

 22. BigLJohn zegt:

  In vrijheid leven of in een dictatuur ? Die keuze hebben we niet. Tot voor de – Coronacrisis – had demonstreren al geen enkele zin. Degenen tegen wie gedemonstreerd werd lachten ons vierkant uit. Bij de komende demonstratie zal de politie streng toezien op de 1,5 meter maatregel, dit in tegenstelling als de linksen gaan demonstreren, want dan worden alle regels aan de laars gelapt en knijpt de politie een oogje dicht. Demonstreren was en is jezelf voor de gek houden. Wat ons land nodig heeft is een revolutie. Die er overigens nooit zal komen gezien de instelling van vele Nederlanders. We zijn dus geheel afhankelijk van wat de tweede en eerste kamer zullen gaan doen met de ingediende noodwet, en van de verkiezingen in maart volgens jaar. En ook daar zitten haken en ogen aan wegens stembusfraude en de mogelijkheid dat deze verkiezingen met een jaar uitgesteld gaan worden. Daarna een grote kans dat niet alleen de PVV, maar ook het FVD gebasht gaat worden. In het meest gunstige geval word ons land onregeerbaar, maar alleen als de PVV alsmede het FVD aan de grote kant worden. Maar daar zou ik maar niet van uit gaan, ook al vanwege de stembusfraude. Links regeert al langer dan ik ga stemmen, en dat is al 54 jaar.

  Geliked door 3 people

 23. Julia zegt:

  Verbaasd en misselijkmakend. Die linkse discriminerende Remkes geeft a.s. zaterdag wel toestemming voor een demonstratie van Black Live Matters. Hoe een smerige ziekelijke linkse zak ben je dan. De plaatsvervangend burgemeester van Den Haag is er dus niet voor iedereen en behartigt zijn linkse oproerkraaiers. Als deze linkse rakker nu geen trap na krijgt is dit zwakheid laten zien en men tolereert door een linkse aanhanger het recht van demonstreren laat ontnemen die op zondag staat gepland.Dit is provocerend gedrag van de linkse Remkes en dient voor de rechter te worden gedaagd vanwege openlijke discriminatie.

  Geliked door 3 people

 24. Bob zegt:

  Bij de noodwet komt op een gegeven moment, onder het mom van klimaat,
  hoeveel maal je per minuut mag ademen.
  Ze zullen wel een apparaat voor klaar hebben.

  Geliked door 1 persoon

 25. Jules Vismale zegt:

  Hoe erg is het dat zelfs dat afschuwelijke en ondemocratische Europese Parlement nog in staat zijn om ons hier in Nederland te ontdoen van onze traditionele feesten! Lees maar eens wat dit gore tuig ons gaat voorschrijven als het om Zwarte Piet gaat:

  Meerderheid Europees Parlement wil einde aan racistische tradities

  Een meerderheid van het Europees Parlement heeft ingestemd met een resolutie die zich uitspreekt tegen racisme en racistische tradities, zo meldt de NOS. Volgens de resolutie moet elke vorm van white supremacism worden vermeden.
  denken die idioten werkelijk dat in Nederland eh racisme zal verdwijnen als je Zwarte Piet afschaft? Dat kan dat walgelijke ongedierte mooi vergeten!
  Maar liefst 493 leden van het Europees Parlement stemden in met de resolutie. 104 politici stemden tegen en 67 leden stemden niet, zij onthielden zich.
  Concreet staat er in de resolutie dat lidstaten officieel de misdaden die er in het verleden tegen de zwarte mensen zijn begaan, moeten erkennen. Dat wordt ‘historisch onrecht’ genoemd. Ook stelt een meerderheid van het parlement dat vrijheid van meningsuiting geen vrijbrief is voor het doen van racistische of xenofobe uitlatingen.
  Hebben Zwarte Pieten soms blanke mensen tot slavernij gebracht of andere kleurlingen? Een kinderfeest dat al decennia’s oud is kun je niet even zomaar verbieden omdat dit ook verre van democratisch is!

  Zwarte Piet

  Daarnaast wordt er verder ingegaan op de rol van de politie. Volgens het parlement heeft deze beroepsgroep namelijk een voorbeeldrol. Zij zouden geweld dan ook alleen mogen gebruiken als dit „rechtmatig, proportioneel, noodzakelijk of als laatste redmiddel” gebeurt. Tot slot wil het parlement dat er een einde komt aan het etnisch profileren.
  De politie is trouwens al tijden niet meer geleefd bij het volk omdat ze teveel boetes uitschrijven en nauwelijks meer op boeven jagen!
  Onder de Nederlandse Europarlementariërs waren de stemmen verdeeld. Zo stemden de PvdA, Partij voor de Dieren, GroenLinks en D66 voor de resolutie. De SGP, PVV en VVD stemden tegen de resolutie en de fracties van de ChristenUnie, het CDA en Forum voor Democratie onthielden zich.
  De resolutie mag dan heel breed zijn, de eerste vraag die naar boven borrelt in Nederland is wat deze resolutie betekent voor het bestaan van Zwarte Piet. Deze traditie die in het Engels ook wel black face practice wordt genoemd, zou onder de noemer racistische tradities vallen. De resolutie waarover gestemd is, is echter niet bindend. Dat betekent dat Zwarte Piet niet verboden is in Nederland.
  anders vragen ze gewoon eerlijk aan de Nederlanders of zij Zwarte Piet racistisch vinden, in plaats van voor hen te preken!

  Politiegeweld

  Deze resolutie, die zich uitspreekt tegen racisme en andere racistische tradities, is ontstaan na het debat in Brussel over de dood van de Amerikaan George Floyd. Hij overleed eerder deze maand in de Amerikaanse stad Minneapolis aan de gevolgen van politiegeweld.
  Na zijn dood zijn mensen overal ter wereld de straat opgegaan om te demonstreren tegen racisme en politiegeweld. Ook worden er op verschillende plekken standbeelden neergehaald van onder andere slavenhandelaren. In ons land is onder meer gedemonstreerd bij het standbeeld van J.P. Coen in Hoorn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s