Anti J.P. Coen demonstranten keren zich in Hoorn met messen en stokken tegen politie

Screenshot (26)

(Door: Bas Paternotte)

Ook pers aangevallen – Telegraaf-verslaggever mishandeld

Een demonstratie in Hoorn tegen het standbeeld van J.P. Coen is vrijdagavond uit de hand gelopen. Rond zes uur meldden de voorstanders van het standbeeld van Coen zich op de Noorderveemarkt. Zij rondden rond zeven uur hun demonstratie af. Deze verliep rustig, er kwamen zo’n 20 mensen op af. De tegenstanders van het standbeeld arriveerden om 19.00 uur op het Pelmolenpad. Daar werden door zo’n 200 man leuzen gescandeerd als “Weg met JP Coen” en “Black Lives Matter.” Daarna ging het mis. Volgens agenten waren ze bewapend met onder meer stokken en messen. Ook keerde de groep zich tegen de pers. Telegraaf-verslaggever Vincent Triest deed verslag.

Lees verder>>>
Post online
(h/t Bas)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Black Lives Matter", "Weg met ons!", achterlijkheid, anarchisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Historie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, onwetendheid, politie, provoceren, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Anti J.P. Coen demonstranten keren zich in Hoorn met messen en stokken tegen politie

 1. voor de zoveelste keer blijkt dat hersenloos links intolerant en gewelddadig is; wat waren de kosten van het politie optreden ?

  Geliked door 3 people

 2. Gienekehado zegt:

  Zag op FB van ThePostOnline een video van de demo. Ja hoor, de beelden spreken weer voor zich. Steuntrekkers en SOEBSIDIESLURPERS alom! Nog te stom om op z’n mohammedaans te poepen! 1000 van die VERRIJKERS hebben tezamen nog niet het IQ dat Jan Pieterszoon Coen had!

  Geliked door 4 people

  • Corrie Bruin zegt:

   Wij konden er op wachten als er stront aan de knikker is zijn die Allahtonen er als de kippen bij. Wij hebben hier nu eenmaal een geweldige rechtstaat die alles wat bedorven is een aai over de bol geven met een kopje thee en een koekje erbij. Het is natuurlijk niet raar dat dat volk niet weet van stoppen daar zij nooit en te nimmer een normale straf krijgen. De steuntrekkers zitten iedere dag te verzinnen wat zij voor ellende kunnen veroorzaken dat heb je natuurlijk als je je eigen gaat vervelen en dat ondanks het geld dat zij krijgen door de hardwerkende te verkrijgen.

   Geliked door 4 people

 3. karton zegt:

  Misschien heeft iedereen nú in de gaten waaruit die z.g. “nazaten van slaven-clubjes” bestaan, Het zijn links extremisten die totaal niks van doen hebben met z.g. slavernij o.i.d. ; dat zootje bestaat uit criminelen en andersoortig schorem die hetzelfde uitvreten als waar zij J.P. Coen van beschuldigen; ongelooflijk dat zich dáár nog blanke mensen mee vereenzelvigen ‘

  Geliked door 5 people

 4. bozeoudeman zegt:

  Dit is nu precies wat ik bedoel ‘met hand overspelen’. Laat dit soort tuig maar denken dat zij alles kunnen doen wat ze willen, dat is de enige manier om de slapende zwijgende meerderheid wakker te krijgen. En dat is vervolgens de enige manier om kranten weer tot kranten te maken, door de overdaad aan allochtone columnisten, journalisten en ander soort eenzijdig mening beïnvloedende ‘asielzieligers’ en onuitgenodigde en onwelkome immigranten, die nu via goedverdienende hebzuchtige kruipwitjes de media beheersen, er op termijn uit te laten trappen om kranten weer een redelijk objectieve spiegel van de (Nederlandse) samenleving te laten worden in plaats van de linkse, islamitische en zwart Afrikaanse opruiers blaadjes die vrijwel alle kranten geworden zijn. Ooit waren Nederlanders goed in iets als de voorjaarsschoonmaak, het is inmiddels tijd voor de grote blijvende landelijke schoonmaak. Weg met al die menselijke parasieten, ook de blanke parasieten, weg met uitzuigers en profiteurs, weg met al die zieligers die denken dat zij het alleenrecht op zielig zijn hebben. Weg met al die huilende, jammerende prinsjes en prinsesjes die denken dat de wereld om hen draait omdat hun ouders hen niet hebben opgevoed! Dit wordt het nieuwe normaal, het oude normaal! Als dat gebeurt moet je eens zien hoe snel de Ruttes hun liedjes wijzigen, de eeuwige draaikonten.

  Geliked door 6 people

  • karton zegt:

   @ bozeoudeman.
   Goed stuk.
   U hebt ’t over jammerende prinsjes en prinsesjes; zag deze week een jongedame op tv, had géén werk meer, werd geïnterviewd, vertelde : ze was van school gekomen, één jaar gewerkt, maar dacht toen : hé ik moet toch eigenlijk wél een wereldreis gaan maken, dus…….werk opgezegd, wilde op reis gaan maar…………………corona, dus géén reis en géén werk meer ! Ik heb er hartelijk om kunnen lachen; dit sluit helemaal aan bij de “zienswijze” van die jongelui van een jaar of 23-24-25, nét hun opleiding af, de meesten nog op zoek naar een baan, maar al wél de mond vol over hun pensioen, en over het pensioen van de ouderen van thans ! Veel van hen gaan ná hun opleiding eerst nog een jaar lanterfanten/reizen of andere, voor hén, leuke dingen doen, om zich daarna eens te gaan bekommeren om werk. Terwijl veel van de thans gepensioneerden, na hun opleiding, driftig op zoek gingen naar een baan en inmiddels méér als 4–45 jaren hebben gewerkt; als je dát aan de huidige jongeren vertelt, zijn zij al dood- en doodmoe, alleen al van het denken daaraan !!!!

   Geliked door 4 people

   • Sinyo zegt:

    Een neefje van mij was 16 jaar toen hij zijn HBS-B diploma haalde. Zijn ouders hebben hem toen naar familie gestuurd in Australië om er 2 jaar aan het werk gezet te worden en ervaring op te doen.
    Als 18 jarige gerijpt en wel kon hij eenvoudig integreren in zijn studentenvereniging en zijn studie succesvol afronden.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ze bestaan wel, die een wereld reis maken.
    Mijn buurman is al zeker 4 jaar onderweg om de wereld te veranderen.
    Soms krijg ik nog een mail bericht van ‘m, hij heeft zelf gekozen voor een leven in echte armoe en afhankelijkheid van andere. Bedelt zelf als dat nodig is.
    Ik heb ze 2 katten over genomen die anders in een asiel zouden eindigen.
    Gromde en blaasde nogal, niet echt vriendelijke katten dus, die iemand mee neemt uit het asiel.
    Schatten van beesten zijn het geworden en ontzettend klef, en ze mopperen niet meer.

    Like

   • karton zegt:

    @ BertG. Uw buurman is al 4 jaren onderweg om de wereld te veranderen ? Als hij weer terugkomt kunt u hem, in álle eerlijkheid zeggen dat dát hem goed gelukt is.

    Geliked door 2 people

 5. Steven zegt:

  Alles van WIT Nederland MOET nu ineens in snel tempo verdwijnen.
  Volgens het boekje loopt alles vlekkeloos en komt er straks een burgeroorlog.
  Mooi tijd dan om voor de regering met harde hand op te treden en een communistische staat tot een feit te maken.
  Daarna kunnen eindelijk de 5G camera’s aan!

  Geliked door 1 persoon

 6. Sinyo zegt:

  JP Balkenende de Zeeuw had het ooit over de VOC-mentaliteit. Dat zei hij niet juist,want gelijk werd mentaliteit als negatief aangemerkt. Hij had moeten zeggen de Ondernemingsgeest van de VOC.
  (Daar bezat Zeeland 4 zetels van de 17 voor de 6 Caemers. Amsterdam rijk door de Oostzeehandel bezat er 8).
  Als JP Coen niet zowat alle Bandanezen, met wapens gesteund door de Engelsen, buiten gevecht had gesteld en hij had ook nog de slag verloren met daarbij ook de hele bewapening, dan was er nooit een Gouden Eeuw geweest. De specerijen verhandelden dan anderen.
  Overigens wordt JP Coen in Indonesia niet als de “grootste boosdoener” aangemerkt.
  Dat is HW Daendels, met zijn goedkope lokale werkkrachten, die bij duizenden stierven aan allerlei ziekten. De Grote Postweg moest en zou door vele moerassen heen worden aangelegd. Een niet onaanzienlijke verbetering van reeds bestaande wegen. Echter bezat ook een zwarte bladzijde.
  Als “pluspunt” van deze weg van west naar oost was het lokale voordeel van het snel kunnen verplaatsen van handel en . . . militairen.

  Like

  • karton zegt:

   @ Synio. Ik wil heel graag dhr. J.P. Coen alsnog, dus postuum, hartelijk dank zeggen voor ‘t feit dat Nederland mede door hem de Gouden Eeuw beleefde. Al staat er straks geen enkel standbeeld meer van de heer Coen, hij heeft óóit bestaan en óns de Gouden Eeuw bezorgd. Ons Koninklijk Huis is op die positie terecht gekomen omdat hun voorouders de gemeenste struikrovers én aanvoerders van criminele bendes waren; zij roofden zich rijk en noemden zich “koning”.

   Like

   • Sinyo zegt:

    Heer Karton jammer dat ik (nog) niet de vaardigheid heb om hier een wandtekening te plaatsen van JP Coen. Want waar staat deze wandtekening in volle glorie??? In het Mercure Hotel te . . . . Jakarta anno 2017. Een Hormat (eerbetoon) aan JPC, die de Engelsen had verjaagd samen met hun vazal uit Bantam op 30 mei 1619. De plaats Jacatra kreeg niet de naam van Nieuw Hoorn (geboorteplaats van Coen) maar Batavia als eerbetoon aan de voorouders de Bataven.
    In dat jaar had 17 dagen eerder te weten op 13 mei een terechtstelling plaats gevonden.
    De terechtgestelde heeft in 1954 een standbeeld gekregen echter niet op de plaats waar hij is terechtgesteld. Daar heeft de familie (??) van de voormalige stadhouder zich succesvol tegen verzet.
    Overigens staat op het Binnenhof een plakkaat waarop staat Het Lyk van Johan van OldenbarnevelD. Nog stééds met de D i.p.v. een T. Schande.

    Like

   • BertG. zegt:

    “de gemeenste struikrovers én aanvoerders van criminele bendes waren; zij roofden zich rijk en noemden zich “koning”.

    Ze zijn dan niet erg veranderd in al die tijd.
    Ze doen nog precies hetzelfde.
    Ze hoeven er nou alleen niet voor naar buiten of in de bosjes te liggen om het zelf te stelen, het wordt ze bezorgd.

    Like

 7. Claudia Millenaar zegt:
 8. Alfred Mol zegt:

  Zoals ieder normaal mens zal bevestigen is Zwarte Piet een heel leuk kinderfeest met mooie liedjes humor en cadeautjes. Ieder normaal mens zal ook racisme afwijzen. Maar dat is geen reden om herrie te schoppen over Zwarte Piet. De knokploegen van KOZP doen denken aan het fascisme van Mussolini. Iig de VOC, JP Coen, Zwarte Piet zijn deel van onze geschiedenis. Daar zijn wij trots op. Wij laten onze geschiedenis niet afnemen …..
  De activisten v/d agitatoren zijn veelal Ghanezen. Gloria Wekker is ook activist, maar sinds haar verblijf aan zwarte US university is zij opgeschoven naar de activisten en kleedt zich nu (bij Buitenhof) als een bosnegerin. OK, dat is haar goed recht, maar het ziet er nogal lachwekkend uit…

  FYI Ik weet uit directe bron dat Gloria Wekker aantal jaren geleden duizenden Euro heeft ontvangen als nabestaande van een eigenaar van Surinaamse plantage. En nu beschuldigt zij “witte mensen” van racisme. Dat is hypocriet. Die Gloria moet anderen geen irrelevante verwijten maken, terwijl zij zelf wel meer verantwoordelijk is…..

  Like

  • Bas zegt:

   Fake-wetenschap…
   https://saltmines.nl/2017/12/19/gloria-wekker-ontmaskerd-haar-werk-blijkt-aantoonbare-nepwetenschap/

   GLORIA WEKKER ONTMASKERD: HAAR WERK BLIJKT AANTOONBARE NEPWETENSCHAP

   Zo stelde Theodor Holman bijvoorbeeld de nuchtere, cruciale vraag: “Hoe weet Gloria Wekker dat allemaal?” Misschien wel de meest fundamentele vraag die je kunt stellen in de wetenschap.

   Door linkse verdedigers van Wekker werd alle kritiek simpelweg afgedaan als “racisme” van “mensen niet begrijpen wat wetenschap is.” Gloria Wekker is immers wetenschapper dus ze weet waar ze het over heeft, is de gedachte. Einde discussie.

   Dit is volkomen onterecht, aangezien Gloria Wekker helemaal geen wetenschapper is, haar publicaties niet als wetenschap gezien kunnen worden en dat het tijd is om, als maatschappij, deze vrouw niet langer enige autoriteit of expertise toe te kennen op basis van haar status als “wetenschapper”. Al die “linkse intellectuelen” die stellen dat Wekker wél een wetenschapper is tonen daarmee slechts aan dat ze zélf geen flauw benul hebben wat wetenschap is.

   En dat brengt ons bij dit legendarische artikel in Vrij Nederland, vaak gedeeld de laatste dagen op social media, waarin Gloria Wekker schaamteloos een wetenschappelijke doodzonde toegeeft; ze zegt niet objectief te zijn:

   Kunt u daardoor als wetenschapper wel objectief zijn?
   ‘Ik ben niet van de objectiviteit. Dat is óók een reden waarom mensen betwijfelen of ik een echte wetenschapper ben. In een heleboel kritische wetenschappen, zoals gender studies en culturele studies, is dat ideaal van de objectiviteit allang achterhaald. Wij zeggen: die objectiviteit is een schaamlapje voor de posities die mannen innemen.’

   Wat een verbijsterend dom en antiwetenschappelijk idee! Zoals uitgelegd, wetenschap zonder objectiviteit is geen wetenschap. Zeggen dat objectieve wetenschap niet bestaat is net zoiets als zeggen dat nat water niet bestaat. Het toont aan dat je er helemaal NIETS van begrijpt. Dit horen we vaker van linkse ideologen die zichzelf als wetenschappers verkleden: “objectieve wetenschap bestaat niet.” Zoals deze twitteraar ook nog eens bevestigt: “objectiviteit in de wetenschap is niet haalbaar, omdat elke wetenschapper subjectief is.”

   Like

  • karton zegt:

   @ Alfred Mol. Mooi/goed stukje. Onze Zwarte Piet is een vrolijk, koddig kereltje, dat lustig pepernoten in d’één of andere hoek smijt. Bij ‘t zien van dát zwarte manneke ging je hart sneller kloppen van spanning en vól verwachting. Hoe anders is dat tegenwoordig…..als ik nu die zwarte parasieten zie “demonstreren” c.q. Vechten, vernielen en plunderen, denk ik : “Rot toch op , smerig gespuis, ga werken of andere nuttige zaken doen”. Gloria Wekker, een zwarte linkse activiste met een bril op, met een bril op denkt dat soort dat ze “geleerd” zijn. Gloria Wekker wordt steeds gekker.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s