Blanke schuldneurotici knielen en laten zich in kettingen voor schut zetten

Screenshot (28)

(Vertaling: E.J. Bron)

Wat zich rondom de door de politie gedode zwarte nu niet meer alleen in de VS, maar ook bij ons afspeelt, is voor normaal denkende mensen niet meer te begrijpen. Behalve rassenonlusten, plunderingen, het vernielen van standbeelden bevalt een niet onaanzienlijk aantal blanken de rol van boetvaardige schuldneurotici, die voor zwarten knielen, hun voeten wassen en/of kussen en zich als hardcore-variant in ketenen voor schut laten zetten. Heel goed mogelijk dat er ook de een of ander tussenzit die zich een slavenbestaan in een SM-studio niet zou willen of kunnen veroorloven.

Mitteleuropa

Acties “So Sorry” gepland en goed georganiseerd

Wie denkt dat deze boete- en bidorgiën spontane acties van individuele personen zijn, vergist zich sterk. Hier zitten, zoals bij de meeste goedmenschelijke activiteiten, perfect georganiseerde groepen achter en daarachter weer potente financiers. Namen hoeven we waarschijnlijk niet te noemen. In dit concrete geval gaat het om de organisatie “ten behoeve van het algemeen belang” “Lifeline Expedition”, die ook de shirts van de boetedoeners beschikbaar stelt. De organisatie organiseert al jarenlang in de hele wereld zulke boetedoeningen, om nu pas echt goed “door te starten”.

De boodschap:

Screenshot (29)

Wat zal er niet in het geketende kind, omringd door krankzinnigen, omgaan?

Screenshot (30)

Bijzonder boetvaardig: de meneer in het midden

Screenshot (31)

Duidelijk te zien: het logo van “Lifeline Expedition”

Screenshot (32)

De colonne boetedoeners achter hun meesters

Screenshot (33)

Zullen de twee activistes op de achtergrond de beide blanken vergeven?

Screenshot (34)

Hij kreeg al vergeving – de boetedoener achter hem nog niet

Screenshot (35)

Zij moeten nog hard aan zichzelf werken om de schuld van hun ras in te lossen

Screenshot (36)

“Mea maxima culpa” – daaraan storten beide heren op dit moment in elkaar

Screenshot (37)

Hardcore boetedoeners worden de handen op de rug geboeid

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Krankzinnigheid, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

34 reacties op Blanke schuldneurotici knielen en laten zich in kettingen voor schut zetten

 1. Steven zegt:

  BLANK doet graag aan zelfvernietiging… en dat gaat ook nog gebeuren ook!
  Wat een DOM volk!
  De VN kan zich weer in de handjes wrijven!

  Geliked door 3 people

 2. benkokjoodschrpastor zegt:

  Nieuwe hobby: schuld belijden voor fouten, die je niet zelf hebt begaan.
  Het waren onze voorouders, die slavernij ook kenden op een positieve manier, nl als je schulden had gemaakt, kon je er voor gaan werken tot het bedrag was betaald en dan verhuurde je jezelf als slaaf, Bijbels principe om zo je probleem op te lossen en daarna weer vrij te zijn.
  Uiteraard was mishandeling, eigendomsrecht of ontvoering daarbij letterlijk uit den boze.
  De negatieve invulling zie je bij moslims, die jaagden op zwarte mensen in Afrika, (slavenjagers) en verkochten ze aan slavenhandelaars (diverse Europese en Amerikaanse landen, slavenhouders); het houden van slaven is van alle tijden, culturen en religies, met alle uitwassen van dien.
  Het zijn m.n. van uit oprecht Bijbels geloof levende mensen geweest, die de slavernij via wetgeving hebben afgeschaft.
  Nu wordt de hele slavernij , waarvan in ons land geen sprake is, opgeklopt om racisme aan de kaak te stellen en gelijk misbruikt om de NWO via rellen en revolutie te realiseren, de links denkende mens lust er we pap van, BLM, Democraten in de USA, Groen Links e.d.
  In Parijs en Brussel en gisteren in Den Helder en in honderden USA steden worden relschoppers, doorgaans zwarte mensen, georganiseerd om goed bedoelde demonstraties tegen racisme te misbruiken.
  En bij dat alles vergeten de demonstranten, dat het al eeuwen nog steeds een haast ondoenlijke klus is om bijv. een continent als Afrika te helpen om een samenleving te worden met Westerse welvaart.
  Wat de NWO elite dan vervolgens doet besluiten miljoenen Afrikanen naar de EU te laten komen, als migranten , vluchtelingen, zonder veel opleiding, richting bijstand, subsidie, onvoldoende integratie met alle ondragelijke kosten voor onze samenleving.
  En alsof dat nog niet genoeg zou zijn om de westere samenleving kapot te maken, wordt de aanpak van de Coronacrises gebruikt om ons verder in armoede te storten, zie
  https://tora-yeshua.nl/2020/06/lees-hoe-nwo-zgn-coronavaccin-kapot-wil-maken/

  Is er dan nergens sprake van rassendiscriminatie? Zeker wel, dat is fout, maar heeft ook oorzaken en daar moet via scholen, opvoeding en kerken/synagoges, veel verstandiger en beperkter immigratie beleid aan gewerkt worden.
  En niet worden vermengd met andere doelen, zoals die van het vestigen van de NWO.
  Bovendien blijft het heel krom om de nu levende mensen verantwoordelijk te houden voor de fouten van anderen in het verleden.
  De verantwoording van alle mensen blijft wel: fouten van het verleden en heden te herstellen waar mogelijk en je naaste lief te hebben als jezelf, in het leven van alledag, nu en in de toekomst.
  En de Schepper, JHWH, lief te hebben boven alles.

  Shabbath shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Helemaal mee eens!!
   Maar probeer dat maar eens aan een DOM volk op te spelden. En al helemaal niet aan dat LINKSE VOLK die de hele wereld aan het opjutten is.
   Dit linkse volk is alleen nog maar bezig een rassenoorlog op poten te zetten met het doel de zogenaamde racisten tot slaaf te maken of zelfs te doen laten verdwijnen.
   Er schijnen ook al verkrachtingen te gebeuren. Net als in Africa waar de blanke boeren ook al systematisch vermoord worden en waar je GEEN woord over hoort op ons staatsjournaal.
   Als mensen nu niet in verweer gaan komen zullen de blanken inderdaad uitgemoord worden!

   Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Nog altijd aan de gang in GB: Grooming gangs die blanke meisjes systematisch verkrachten

  De politie doet nog stééds niks…

  Like

 4. Yvonne zegt:

  Gisteren bij een programma zangwedstrijd wwn ofzo was een jochie van 13 jaar daar zijn trouwens kinder zangwedstrijden voor, je kan €’100.000 winnen zij het gehersenspoelde kind ik schenk dat aan klimaat beheersing de ouders keken met bewondering naar deze wereld verbeteraar

  Like

 5. Astrid zegt:

  What the fuck?!?!!
  Ik zit in de verkeerde film. Waar is de uitgang?!

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Wat zullen die deug-idioten hierdoor een lekker gevoel in hun hoofd krijgen.

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat op 20 juni om 16:25

   Je zou bijna gaan geloven dat deze volslagen idioten gevaccineerd zijn met duistere troep van Bill Gates. Hoe zou een mens anders tot deze absolute vernedering van zichzelf komen? De generaties die nu leven hebben niets te maken met slavernij, en hoeven dan ook niet aan zelfkastijding te doen.
   Ik vrees dat ook in NL de boel uit de hand gaat lopen en de zwarten ‘herstelbetalingen’ gaan eisen. En niet te weinig ook…..!!
   Rutte heeft al een draai van 180 graden gemaakt wat Zwarte Piet betreft, en dat schept mogelijkheden voor iedereen die zich beledigd voelt, om gecompenseerd zal worden voor nooit doorgemaakt leed.
   Verder is het een kwestie van tijd eer de straatnaambordjes die ‘fout’ zijn eigenhandig door zwarten of linksen worden verwijderd, en de politie zal er op toezien dat het ordentelijk gebeurt. Dus geen boete wegens ‘vernieling’ of zo, maar begeleiding. Want ja, we moeten er toch ‘begrip’ voor hebben…..

   Grrrrrr…….!!

   Like

 7. koddebeier zegt:

  Uit welke inrichting zijn deze debielen ontsnapt ??

  Geliked door 2 people

 8. Claudia Millenaar zegt:

  Ik heb hier maar één woord voor; mafklappers!

  Like

 9. Jan zegt:

  Als die neurotici zich nu ook maar laten ophangen zou dat heel mooi zijn

  Like

 10. loNe zegt:

  zie je hoe dit een zoveelste aanval op de christelijke zielen is ?
  lees : tegen het christelijke avondland ?

  die zijn immers gevoelig voor schuld (lees: erfzonde)
  maar worden alweer gruwelijk uitgebuit — dmv een zoveelste Hoax

  Like

 11. roheline1 zegt:

  ik kniel voor niemand dus ook niet voor zwarten. Wat voor reden is er trouwens om te knielen? Wat onze over over over over over over grootouders hebben uitgevreten is dus niet door de huidige generaties gedaan en zijn zodoende niets te verwijten. Veel geluk, ik denk dat deze zottigheid de verschillen alleen maar extra zal aanwakkeren. Stakkers!

  Geliked door 2 people

 12. Meine zegt:

  I am not sorry..

  Waarom wilde Abraham Lincoln slavernij ook alweer afschaffen ?
  Omdat er teveel blanke slaven waren, en de eigenaren gingen “fokken” met een blanke Ierse meid en een grote neger. De wens was een intelligentere neger, of een minder preutse blanke dame. Helaas werd het product alleen maar bruin en bruin.

  Abraham wilde alle vrijgelaten slaven terugsturen naar “Liberia”, helaas was er een democratische acteur die hem doodschoot.

  Like

 13. Julia zegt:

  Er is blijkbaar nog één oplossing en dat is een burgeroorlog. Het is werkelijk niet meer normaal wat die blanke idioten bezield waarschijnlijk is er een dermate kwalijk virus gaande die de hersencellen compleet aantast. Hoe kun je zo een stuk blank onderkruipsel zijn, hoe kun je je eigen ras zo verraden. Het zal ons allemaal eens sieren voor onze eigen ouderen op te komen en massaal naar Den Haag te gaan omdat de tweede golf genocide op ouderen wordt ingezet die nu kunnen stikken op hun benauwd kamertje waar het veelal bij zomerse temperaturen boven de 40 graden komt en er nu een verbod van kracht wordt om geen ventilatoren te gebruiken in verzorgingshuizent omdat dat zogenaamd een extra besmettingsgevaar zou opleveren. Zullen we die knielende linkse land- en ras verraders niet aan de ketting vastleggen en plaatsen in een hok van 40 graden en meer. Het is te absurd voor woorden wat ANTIFA met medewerking van Overheid, linkse bestuurders en medewerking van linkse rechters voor een terreur is en uitoefent binnen onze samenleving. Nu niets doen betekent buigen en knielen voor de linkse ziekelijke samenleving, black people en doorgeslagen overheid die alle menselijkheid uit het oog heeft verloren. Wat ik die blanke kruipende geketende onderkruipsels gun kan ik helaas niet schrijven omdat ik dan een racist ben. Vele mensen waren geen racist maar worden nu wel racist door o.a. discriminatie binnen ons rechtssysteem, tweedeling in het beleid van linkse bestuurders m.b.t. o.a. demonstratierecht, het buigen van de Overheid voor eisen van BLM, het toestaan van al wat onze geschiedenis is te bekladden en te vernielen en openlijke haatzaaiers BLM die niet worden vervolgd. Dat die ziekelijke linkse onderkruipsels en hun eventuele nazaten voor hun eigen vernietiging zorgen is geen enkel probleem maar dat de samenleving van deze ziekelijke wezens de dupe zijn gaat nu werkelijk te ver.

  Geliked door 3 people

 14. bobzelf zegt:

  KIJK …… EN DAAROM HOUD IK ZO VAN NUCHTERE ROTTERDAMMERS ……

  DIE ZEGGEN GEWOON, HIER HEBBIE UM !!!! ,

  WHAHAHAHAHAHAHA , MIJN HEMEL WAT HEEFT GERARD EEN MENSEN BELEDIGD

  MET ALS RESULTAAT ,??

  GILLENDE UITVERKKOCHTE ZALEN !!

  ALLES EN IEDEREEN KWAMEN AAN BOD, TOT AAN DE BELGISCHE DOPING WIELRENNERS

  DE OP MERKING, NA EEN AFLEVERING, VAN “”toen was geluk l nog heel gewoon “”

  gerard waarom doen er nooit geen gekleurde medemensen en buitenlanders mee ??

  GERARD, ER WAREN IN DIE DAGEN NOG GEEN MAROKKANEN !!

  DUS , NOOIT VERGETEN , NU AL DEZE PLEURIS HERRIE …

  DOOR KOKOSNOTEN KOPPERS ,EN ANDERE RANDDEBIELEN

  OMDAT 1 PLEURIS NEGER ,,, MIJN ZWARTE PIET VOOR ZIJN KOP GAAT SCHOPPEN !!

  EN HET BLEEF DOODSTIL !!!

  maar als je daarna dus zegt, was hij zwarte piet, ????? door johan derksen

  breekt DE PLEURIS UIT !!

  DUS LEES EFFE MEE ..

  .
  Historische man in onze cultuur, “je moet alles kunnen zeggen” is de basis van onze samenleving, daarom zijn we ook een groot land geworden. Nu wordt dat aangevallen door mensen die nooit enige kans hebben gehad om trots op hun cultuur te zijn en vallen daarom de onze aan. Opbouwen is heel moeilijk en heel zwaar, het is Nederland gelukt, vele zijn daar jaloers op en afgunstig omdat het hun niet gelukt is. Gif spuien in onze samenleving is wat er nu gaande is en omdat we een stelletje sukkels aan de top hebben, vol gesnoven met cocaïne en er alleen maar staan om hun zakken te vullen ten kosten van ons het volk, zijn ze niet opgewassen tegen de ontwikkelingen die nu plaatsvinden. Ze werken er zelfs aan mee…
  ———————————————————————————————————–
  Gerard Cox is niet te spreken over de recente ontwikkelingen in het racismedebat. Zo maakt de acteur en cabaretier zich onder meer druk over het feit dat een klassieke sketch van Fawlty Towers met andere ogen wordt bekeken. Dat vertelt de 80-jarige artiest in een interview met De Telegraaf.
  “Je moet alles kunnen zeggen”, zegt Cox, die een oude grap van Wim Kan over Papoea’s aanhaalt. “Alle humor is gestoeld op relativering. Als dat niet een heel klein beetje pijnlijk was geweest, was het niet zo’n goeie geweest.”

  “Dat racisme, dat hebben we ons allemaal maar laten “aan lullen”, gaat Cox verder. “Witte mensen zijn opeens allemaal racist. Blank mag je niet meer zeggen, sinds een of ander trutje daar een boekje over heeft geschreven. Deze onzin komt allemaal uit Amerika, waar zeker van alles aan de hand is. En hier misschien ook wel, maar het is niet te vergelijken.”
  ‘Rutte is gek, Nederland is een paradijs’
  Cox vult dat aan door te zeggen dat er misschien wel sprake is van “wat discriminatie” in ons land. “Dat bestaat op alle mogelijke fronten. Rutte, die zegt dat diep in onze samenleving systematisch racisme zit, is gek. Nederland is een paradijs. Perfect is het niet en zal het ook nooit worden. Maar volmaakter dan hier, vind je het nergens anders op de hele wereld.”

  De komiek, die vroeg in zijn carrière onderdeel was van de satirische cabaret groep Lurelei, blikt zestig jaar terug in de tijd. “In de jaren zestig waren de taboes: God, Nederland en het koningshuis. Daar kwam je niet aan. Wij deden dat met Lurelei, met Eric Herfst, wél. Die taboes hebben we toen een beetje opgeruimd. Nu wordt alles discriminatie genoemd. We zijn 55 jaar verder, de samenleving zou inmiddels veel opener moeten zijn. Maar dat is-ie niet. Als John Cleese die sketch in Fawlty Towers niet meer mag doen, zijn we reddeloos verloren. Ik vind het ongelooflijk als je daar de humor niet van inziet

  NEGERS ?? MET HUMOR ??? WHAHAHAHAHAHAHAHA

  DUS , WE GAAN TERUG SCHIETEN WHAHAHAHAHA

  OOM BOBZELLUF

  Geliked door 3 people

 15. freda110 zegt:

  Als ik deze plaatjes zie heb ik bijna een hartpomp nodig, welke idioot leent zich nou voor zo iets?
  Je zou haast denken dat die gekken op een of andere manier door iets van buitenaf beïnvloed worden, want het kan haast niet waar zijn dat je jezelf met je volle verstand door een stel van die zwartjoekels ZO laat vernederen.
  Kotsmisselijk wordt ik hiervan.

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   BertG. Hoogste tijd al die linkse doorgeslagen onderkruipsels in quarantaine op een groot eiland te dumpen en aan het lot over te laten. Het virus dat blijkbaar alle gezonde hersencellen vernietigt waarmee deze idioten zijn besmet is het grootste gif en gevaar voor een gezonde samenleving. Het begint op een wereldwijde pandemie te lijken.

   Like

 16. Tony zegt:

  Bovenstaande foto’s geven juist aan wat er echt aan de hand was.
  Blanken werden ook als slaaf gehouden, misschien zelfs meer dan zwarten.
  De eerste geregistreerde slavenhouder in Amerika was een zwarte Angolees; hij had 4 blanke en 1 zwarte slaaf. Het houden van slaven was toen gewoon. Omdat er een geschil ontstond over ‘het eigendom’ van een zwarte slaaf kwam dit voor het gerecht en werd de uitspraak gerechtelijk vastgelegd. Zodoende is hij de eerste ‘geregistreerde’ slavenhouder.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Anthony_Johnson_(colonist)

  Like

  • Heniusz zegt:

   Quote: “Blanken werden ook als slaaf gehouden, misschien zelfs meer dan zwarten.” Laat dat misschien maar weg, terwijl hier de slavernij al lang was afgeschaft was het in het Ottomaanse rijk nog steeds heel gebruikelijk om slaven te houden, die veelal van de Balkan werden “gehaald”. Overigens is dat in de Arabische wereld nog steeds anno nu het geval, laatst nog een artikel gelezen over Libanese slavinnetjes die aan de weg gezet waren omdat de eigenaren ze niet meer konden onderhouden.

   Like

 17. Bas zegt:

  Wtf!!!
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/horror-in-autonome-black-lives-matter-zone-activisten-verkrachten-mannen-vrouwen-en-kinderen/

  Horror in autonome Black Lives Matter zone: ‘Activisten verkrachten mannen, vrouwen en kinderen’

  ‘Chaos en anarchie’, voorspelden kritische analisten voor de gebieden en steden waar de politie zich zou terugtrekken, of zelfs compleet zou worden opgeheven. In de autonome ‘CHAZ’ zone in Seattle, door Black Lives Matter en Antifa ‘bevrijd’ gebied, werden al na enkele dagen mensonterende horrortoestanden gezien, vol intimidatie, geweld en intense racistische haat. Een man zegt in een video dat een vriend hem in paniek vanuit deze autonome zone opbelde, omdat hij had gezien hoe BLM en Antifa activisten van huis tot huis gaan, deuren intrappen, en daar mannen, vrouwen en kinderen verkrachten. ‘Antifa en Black Lives Matter zetten nu op Amerikaanse grondgebied een concentratiekamp op.’ Maar waag het in politiek correct Nederland niet om dit soort terroristen ‘gekkies’ te noemen, want dan wordt je meteen uitgemaakt voor ‘racist’, zoals voetbalanalist Johan Derksen deze week overkwam.

  Noch Democratische burgemeester van Seattle, noch de Democratische gouverneur, ondernemen iets tegen de gruwelijke misstanden in het zelfverklaarde zwarte mini republiekje terroristenstaatje ‘CHAZ’. Volgens de man in de video ‘gaan ze nu van huis tot huis, en trappen deuren in… Antifa en Black Lives Matter richten nu een concentratiekamp op Amerikaanse grondgebied op.’

  ‘Schadevergoedingen’
  ‘Ze trappen de deuren van huizen in, en zeggen dat de inwoners ‘schadevergoedingen’ moeten betalen, dat ze hen geld moeten geven. Terwijl ze toekijken en hun kinderen schreeuwen, worden hun huizen geplunderd. En ze kunnen er niets tegen doen.’

  ‘Alleen al vandaag kreeg de politie 4000 telefoontjes. Maar de politie kan niet ingrijpen, omdat de burgemeester dat niet toestaat. Ondertussen worden mannen, vrouwen en kinderen gesodomiseerd en verkracht door deze liberale mietjes. Dit gebeurt allemaal echt, in een Amerikaanse stad die is overgenomen door terroristen.’

  Like

 18. Bas zegt:

  Als dit klopt…wat dan?
  https://www.naturalnews.com/2020-06-19-video-claims-black-lives-matter-terrorists-raping-door-to-door-seattle.html
  Video claims Black Lives Matter terrorists going door to door, raping and sodomizing men, women and children in “CHAZ” Seattle

  Video beweert dat terroristen van Black Lives Matter van deur tot deur gaan en mannen, vrouwen en kinderen verkrachten en sodomiseren in “CHAZ” Seattle

  Uit de onderstaande video:

  Ze gaan nu van huis tot huis en trappen de deuren in … Een concentratiekamp wordt nu op Amerikaanse bodem opgezet door Antifa en Black Lives Matter.

  Antifa, cross-dressing liberalen, met Black Lives Matter en gaat van deur tot deur, schopt de deuren binnen terwijl mensen thuis zijn. Ze vertellen mensen om reparaties te betalen, om hen geld te geven, ze plunderen hun huizen terwijl de mensen kijken en de kinderen schreeuwen, en er is niets dat ze kunnen doen.

  Alleen vandaag kwamen er 4.000 telefoontjes naar de politie en de politie kan er niets aan doen omdat de liberale burgemeester ze niet toestaat.

  Ondertussen worden mannen en vrouwen en kinderen door deze liberale mietjes gesodomiseerd en verkracht. Dit is allemaal heel echt en het gebeurt vandaag in een Amerikaanse stad die is ingehaald door terroristen.

  Mijn vrienden, we kunnen niet wachten tot de regering in actie komt, we moeten dit stoppen. Als ze hiermee in één stad kunnen rondkomen, doen ze het opnieuw.
  Mijn vriend zei dat hij getuige was, neerkijkend vanuit zijn appartement, en hij ziet rijen mannen, sommigen zijn gekleed als vrouwen, koninginnen, met Black Lives Matter, zwarte mannen, die naar de huizen van mensen komen en als je weerstand biedt, zullen ze slaan de rotzooi van je. Veel mensen bloeden tegenwoordig in hun huizen. Veel mensen hebben alles in hun huis verloren. Ze zijn gemaakt om reparaties te betalen, het weinige dat ze hebben is weg.

  En jouw trots is de volgende. Mijn vriend zei dat hij getuige was, hij hoorde een man schreeuwen, hij was bij zijn vrouw en kinderen, en de man zei dat ze weg moesten. Ze overmeesterden hem en verkrachtten hem in het bijzijn van zijn vrouw en kinderen. Dat is er aan de hand in Amerika. De zwarte zei dat we je aandoen wat je al jaren met ons hebt gedaan.

  Ze veroorzaken chaos en onrecht in Amerika. We hebben momenteel een nazi-concentratiekamp in de Verenigde Staten. Trump moet de federale troepen sturen en het vuur openen …

  Like

 19. Hendrik M. zegt:

  Kleurling.
  Als jij in de zon ligt ben jij zwart.
  Als jij boos bent ben jij zwart.
  Als jij het koud hebt ben jij zwart.
  Als jij ziek bent ben jij zwart.
  Als jij dood bent ben jij zwart.

  Als ik in de zon lig ben ik bruin.
  Als ik boos ben ben ik rood.
  Als ik het koud heb ben ik blauw.
  Als ik ziek ben ben ik geel.
  Als ik dood ben ben ik wit.
  En dan noemen ze jou een kleurling….

  Weet niet wie dit gemaakt heeft…

  Like

 20. jungleelephant zegt:

  Kotsen van dit hersenloze laffe zooitje!

  Like

 21. Julia zegt:

  Eindelijk al die zwarten die tot op heden een trauma hebben over de slavernij in het verleden hebben nu genoeg blanke slaven die zich vrijwillig hebben aangemeld voor het nieuwe slavernij leger 2020 . Advies neem al die geketende doorgeslagen vrijwillige blanke slaven mee naar Afrika zodat dit onderwerp kan worden afgedaan. We gaan nu verder met de enorme economische en maatschappelijke schade die zich nu afspeelt in heel veel landen aan te pakken. Achteruit kijken heeft geen enkele zin (dat is de instelling van een normaal doorsnee weldenkend mens) maar we gaan ons keihard maken om het wanbeleid van de overheden en bestuurders de kop in te drukken en een grote schoonmaak houden binnen de corrupte rechtstaat zodat voor ieder hetzelfde recht wordt toegepast blank, zwart of wie dan ook maar dat er geen discriminatie en voorkeursbeleid meer wordt gevoerd. SAMEN komen wij er wel uit en SAMEN gaan we ons sterk maken om weer een gezonde samenleving te bewerkstelligen voor ons zelf en zeer zeker voor onze kinderen. SAMEN hebben wij macht.

  Like

 22. kampersrene zegt:

  dat is allemaal doelbewust om de prijzen van de negerslaven in de hoogte te jagen

  Geliked door 1 persoon

 23. Jan zegt:

  “The number of whites who were enslaved in North Africa by the Barbary pirates exceeded the number of Africans enslaved in the United States and in the American colonies before that put together.”

  Thomas Sowell on reparations: pic.twitter.com/wJCkiZtLri

  — Thomas Sowell (@ThomasSowell) June 10, 2020

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s