The Joker . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op The Joker . . .

 1. bobzelf zegt:

  a.k.a. HUGO “” DE GROTE SNUIVERTTTTT “””
  OOM BOBZELLUF

  Geliked door 4 people

 2. Republikein zegt:

  De joker is ingezet, de betoging tegen de nazipraktijken worden gedwarsboomd, dus eerst wel Joden vervoeren en nu geen plaats voor vreedzame demonstranten, de geschiedenis herhaalt zich weer.

  Over NS
  Wie zijn wij?

  NS is actief in de wereld van het openbaar vervoer. We bevorderen het gebruik van het openbaar vervoer en houden Nederland in beweging. Onze reizigers staan in al onze activiteiten op 1, 2 en 3 en we werken voor hen aan een zo aangenaam en duurzaam mogelijke reis van deur tot deur.

  Aan m’n hoela.

  Zugabe, voor T.

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   “de geschiedenis herhaalt zich”
   Precies.

   Mijn tante die met een joodse man getrouwd was, heeft recht op geld van de NS i.v.m. de jodentransporten.
   De NS heeft verdient aan de transporten en nu zij en haar kinderen als nabestaande hier aanspraak op maakt, krijgt ze nul op het rekest van de NS.
   De Maror gelden (Maror staat voor Morele Aansprakelijkheid ROof en Rechtsherstel.) kreeg ze wel, dus denk je dat is kat in het bakkie wat betreft de vergoeding van de NS, maar vergeet het maar, ze krijgt niks.
   De regels zijn zo belachelijk, dat bijna niemand er voor in aanmerking komt.

   Dan denk ik ‘Wat zeuren ze nou bij de NS? Zoveel mensen zijn er niet meer die hier gebruik van kunnen maken, dus betaal uit’.

   Like

   • Republikein zegt:

    Excuses maken voor gemaakte fouten kost geen reet, daarom dat ze dat ook steeds maar weer doen.
    Een hele emmel.

    Geliked door 1 persoon

 3. boorzalf zegt:

  Hier nog zo’n komediant, in circus Nederland.

  Geliked door 2 people

 4. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/06/hugo-de-jonge-blaast-het-cda-op-landbouwexport-is-niet-het-allerhoogste-goed/

  Hugo de Jonge blaast het CDA op: ‘Landbouwexport is niet het allerhoogste goed’

  Zo, daar hebben we het dan. Als het CDA inderdaad wordt overgenomen door Hugo de Jonge — en dat zal wel — dan kunnen we eindelijk concluderen dat het de partij zich definitief heeft gekeerd tégen de eigen achterban.

  De christendemocraten doen er daarom verstandig aan om het platteland te vriend te houden. Maar wat blijkt? Hugo de Jonge, op dit moment minister en vice-president maar volgend jaar zonder twijfel lijsttrekker van het CDA bij de verkiezingen, maakt duidelijk dat dorpen en boeren hem de rug op kunnen.

  Dag boeren dag Agrosector van Nederland @hugodejonge stelt zich kandidaat voor partijleider van @cdavandaag en dit is zijn mening volgens @volkskrant “De exportpositie van de landbouw is misschien niet het allerhoogste goed. Die stap moeten we zetten.”

  Geliked door 2 people

  • Ziejewel zegt:

   Main proceedings
   Judgment of the Court (First Chamber), 6 December 2012

   AstraZeneca AB and AstraZeneca plc v European Commission

   Appeal — Competition — Abuse of dominant position — Market in anti-ulcer medicines — Abuse of procedures relating to supplementary protection certificates for medicinal products and of marketing authorisation procedures for medicinal products — Misleading representations — Deregistration of marketing authorisations — Obstacles to the marketing of generic medicinal products and to parallel imports
   Case C‑457/10 P
   ECLI:EU:C:2012:293 View html documents
   EUR-Lex text EUR-Lex bilingual text

   Hiermee doet de regering zaken.

   Like

  • LUCIA zegt:

   DAt zootje Farizeeërs en Tollenaars heeft toch ook de verraderlijke boerendochter geleverd, die met verve haar achterban met alle kunsten van de KAMA-SUTRA- type- kabinet- uitvoering, de boeren door de stront gehaald en genaaid heeft.

   Geliked door 1 persoon

 5. freda110 zegt:

  Een ding is duidelijk, in dit land kun je, niet gehinderd door enige kennis van zaken, vice premier worden en beslissingen nemen waar een hele beroepsgroep failliet aan gaat.
  Wat die kneuzen in de regering ook besluiten, niemand kan ergens verantwoordelijk voor worden gehouden, zo goed hebben ze zichzelf wel ingedekt.
  Nederland, het land van de ongekende mogelijkheden, zolang je maar om het hardst meehuilt met de wolven in het bos!!

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Tijd de politiek toch anders in te gaan richten, zolang we blijven kiezen op drab wat boven komt drijven zijn wij in feite nog stommer want dan verheft je jezelf tot drabkiezer en bewaker, je moet toch naar iets hogers streven in het leven . Ik ga niet meer stemmen ik ga wel kijken in hoeverre ik mensen warm kan krijgen voor zelf mensen voordragen, die wat inhoud hebben , intelligent zijn en betrouwbaar dus ook moraal en dat dan rouleren ieder 2 jaar of zo en ze bij laten staan door specialisten gebeurt nu ook. .

   Like

 6. Jules Vismale zegt:

  De desbetreffende Joker die hier staat afgebeeld zou van Batman afkomstig kunnen zijn!

  Like

 7. tony zegt:

  hehehe, die foto van deJong, zonder masker op, is goud waard. We hebben dus een zieke homicidale fantast minister van Volksgezondheid gemaakt.
  He Hugo kk-jong, het was maar een film met acteurs, en figuranten slachtoffers. Je doet de moord en doodslag op echte mensen, op Nederlanders en hun leven.

  Jij zieke fantast, serie-moordenaar en moordadige kut-clown ! Dat doe je niet met echte mensenlevens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s