Tweet van Geert . . .

Screenshot (41)

Grachtengordeltaal of niet, ik mag ze beiden zeer! En ondanks verschillen die er natuurlijk zijn, werken we waar het kan goed samen en gaan we Nederland terugveroveren op de elite!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Forum voor Democratie, Geert Wilders, gezond realisme, Nationalisme, Nederland, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

18 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. Republikein zegt:

  Pim had 2 hondjes😜

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  De drie musketiers. Thierry, Geert en Theo

  De strijd tegen het bedrog en verraad uit het torentje.

  Jammer geen d’artagnan Pim zou een goede aanvulling zijn geweest.

  Ik mis die kale.

  Hier zit de toekomstige minister president zei hij.

  Daar hadden ze in den Haag een oplossing voor.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Ze zullen elkaar hard nodig hebben!

  Like

 4. hans zegt:

  misschien moet iig die rokerige nicht op de achtergrond eens weg.

  Like

 5. Jan zegt:

  Tweet van debiel mokrootje

  Afrikaanse imam roept moslims in Europa op tot moord en roof https://frontnieuws.com/afrikaanse-imam-roept-moslims-in-europa-op-tot-moord-en-roof/ via @Frontnieuws

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Dit krijg je als je niet naar Wilders luistert maar steeds weer op de rooien stemt

  Kamer schrikt van conclusie planbureaus dat armoede stijgt

  In de Tweede Kamer is geschrokken gereageerd op de analyse van het Centraal Planbureau en het Sociaal en Cultureel Planbureau dat de armoede in Nederland de komende jaren met een kwart zal toenemen als er geen maatregelen worden genomen. De partijen willen opheldering hierover van staatssecretaris Tamara van Ark (Sociale Zaken), bleek tijdens een debat over armoede en schulden.
  ….
  https://www.lc.nl/binnenland/Kamer-schrikt-van-conclusie-planbureaus-dat-armoede-stijgt-25769855.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2FjSISJs2rkd%3Famp%3D1

  Dat weten zij wel, maar het interesseert hen geen zier. Gewoon zeggen ‘Ik schrikte hier echt van’. Komt dubbel debiel over

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Als ze dan eerst eens beginnen met Kaag af te remmen die er een gewoonte van heeft gemaakt om treinen vol met geld het land uit te sluizen.
   Dan een vertrek uit die megalomane EU en het grootste deel van de problemen is opgelost om het spel af te ronden stoppen met allerlei handophouders binnen halen en degenen die hier al zijn maar niks toevoegen met een rotgang terug naar hun eigen heimat.
   Moeilijk is het niet maar met het geteisen uit Den Haag zal zo iets een onmogelijke zaak zijn

   Like

 7. Harry zegt:

  Goeie actie van Geert !
  Samenwerken moet .
  Zelfs dan nog wordt het een monsteropgave .
  Dankzij het onbenul van de meerderheid van de Nederlanders , al denk ik dat dat vooral te danken is aan de smerige valse voorlichting van de media !

  Like

 8. ruud beijer zegt:

  Jeetje het staat er echt
  Samenwerken om Nederland terug te veroveren. Samenwerking tussen de PVV en het Fvd. Top.
  Nu hier nog de mensen overtuigen die zo tegen die Baudet zijn..Ik ken er wel een paar opnoemen die alleen maar bagger over het Fvd uitstorten. Het is niet nieuw, ik zeg het al jaren hier.Ik ben zelfs geboycot op deze site. Mij benieuwen wie gaat reageren. PVV of het Fvd!
  De rest van de partijen verraden ons land.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   ruud beijer; Mij benieuwen wie gaat reageren. PVV of het Fvd!…Geen een van deze twee ruud. Ze zullen alle twee gebasht gaan worden. De VVD weet nu al wie de volgende premier word. Valt Mark Rutte af, dan word het Hans Dijkstal. De kaarten zijn nu al geschud, ze zullen alweer de stembusfraude gaan inzetten. En nogmaals; ik ga al 50 jaar naar de stembus en nog nooit zag ik een rechts kabinet, zodat het net LIJKT of veel Nederlanders zo rood zijn als de neten.

   Like

   • BertG. zegt:

    “Mij benieuwen wie gaat reageren.”

    Volgens bedoeld hij wie van de FvD tegenstanders en tegen een samenwerking zijn, hier op reageren.
    Jij hebt gelezen. denk ik, regeren i.p.v. reAgeren.
    Dat zijn wij dus, de reageerders. Maar van mij mogen ze, als het lukt.

    Like

  • BertG. zegt:

   Ik ben niet tegen een samenwerking.
   We moeten maar wachten hoe solidair het FvD is wanneer er weer wat te stemmen valt in de 2de kamer.
   Of ze dan weer strategisch stemmen of kiezen voor de PVV.
   En over de-islamiseren, daar gaan ze het zeker niet over uit komen met ze 2en.

   Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  De beschermers van onze vrijheid, enkel spijtig dat de islamitische jeugd en de Linksche Looney Brigade niet kunnen omgaan met onze vrijheid, zelfs verwarren, door, met hun losgeslagen gedragingen, het ongestraft rellen, plunderen en vernielingen plegen, de politiek te dwingen om onze vrijheid te minimaliseren,…..maken van de Pays-Bah een gesloten inrichting met véél vrijheid.
  De politiek staat voor een dilemma, en gaat eerst omschrijven en analyseren, buigt zich vervolgens over een filosofische aanpak, kijkt naar wet en regelgeving, zoekt naar literatuur en voorbeelden uit het verleden, gaat dialogen aan met belangengroepen en strooit met miljoenen, poogt te handhaven en te bemiddelen zonder harde aanpak, zoekt ondertussen naar een systeemtheoretische benadering, of een creatief-agogische benadering, cognitief-gedragsmatige benadering en oplossingsgerichte benadering, en slot wordt er verantwoord besloten om ná het zomerreces de situatie nog eens te evalueren, een onderzoekscommissie benoemen………intussen branden de steden af tot as.
  De derde wereld binnenhalen en vervolgens perplex staan dat je land achteruit holt.
  Je kunt blijven lullen tot je GroenLinks ziet maar de mondiale bedreigingen vragen om een realistische aanpak, geen symptoombestrijding door milieuactivisten met slechts een mavo-diploma, erken en herken de daderprofielen, en dán pas kan men gericht het terrorisme aanpakken en voorkomen.

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  ….en gaan we Nederland terugveroveren op de elite!…Wilders is het nog nooit gelukt, en met Baudet erbij waarschijnlijk ook niet (als het FVD ook gebasht word). Ik zei het al eerder; ik ga al 50 jaar lang naar de stembus, maar mocht nog nooit een rechts kabinet meemaken. En de laatste jaren staan al helemaal op scherp. De ooit rechtse VVD voert nu een Marxistisch beleid, terwijl ook het fenomeen stembusfraude zijn intrede deed. Uitgezonderd de PVV en het FVD is de gehele tweede kamer van linkse snit. Momenteel zijn ze bij de VVD al aan het uitmaken wie in 2021 de nieuwe premier gaat worden mocht Rutte er mee stoppen, alsmede ook bij D66 en Groen Links.

  Like

 11. Helena zegt:

  Een super trio!🖒🖒

  Like

 12. Bas zegt:

  Zo gaat de staat om met Nederlanders en onze oudere mensen; ze slaan ze met stokken, bestralen ze met waterkanonnen & maken een oma die haar hond aan het uitlaten is aan het huilen.

  De reactie op de vorige 5 “BLM”-protesten was echter heel anders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s