VIDEO Café Weltschmerz – Professor Pierre Capel: 15 corona-maatregelen zijn flauwekul

 

Hoogleraar experimentele immunologie Pierre Capel noemt op basis van de cijfers de coronamaatregelen ‘flauwekul’. Hij legt uit waarom kinderen tot 16 niet vatbaar zijn en welke risicogroepen er wel zijn. Maatregelen als 1,5 meter, mondkapjes en de lockdown noemt hij ‘onzin’ en het vaccin komt er niet. Pierre Capel (74 en te dik) hoort zelf tot de risicogroep en vertelt wat hijzelf zou doen bij besmetting. De geneesmiddelen hydroxychloroquine, dexamethason en het mechanisme ionisatie werken volgens hem wel.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO Café Weltschmerz – Professor Pierre Capel: 15 corona-maatregelen zijn flauwekul

 1. guusvelraeds zegt:

  Zeg het voort zeg het voort!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 2 people

 2. Republikein zegt:

  De auteur van opruiende boeken als “Secrets of the Federal Reserve, “Murder by Injection” en “The Curse of Canaan” werd bijna een halve eeuw lang door de FBI lastiggevallen en liet in de jaren vijftig van de vorige eeuw een van zijn boeken in Duitsland in brand steken. Deze verhalen worden verteld in een van zijn boeken, “A Writ for Martyrs”.

  Dit boek is een echt grondig verslag van de machinaties die ten grondslag liggen aan de gestaag verslechterende gezondheid van Amerika, en is
  het resultaat van zo’n veertig jaar onderzoek door de auteur Eustace Mullins. MURDER BY INJECTION versterkt de verwoestende onthullingen, WORLD WIThoUT CANCER van G. Edward Griffin, THE DRUG STORY van Morris Bealle en Hans Ruesch´s NAKED EMPRESS OR THE GREAT MEDICAL FRAUD en voegt daar nog meer licht aan toe.

  MURDER BY INJECTION legt uit hoe het meedogenloze Rockefeller Syndicaat – onder de controle van de financiële wereldstructuur, voornamelijk de Rothschilds – de belangrijkste politieke, gezondheids- en educatieve rollen in Amerika speelt. Het boek beschrijft de verschillende takken van het Rockefeller Syndicaat en hun functies: de Rockefeller Oil Trust, die een groot deel van het Amerikaanse militair-industriële complex omvat, heeft de politieke controle over de natie; het Rockefeller Medical Monopoly bereikt de controle over de gezondheidszorg van Amerika; en de Rockefeller Foundation, een web van geaffilieerde belastingvrije creaties, controleert effectief het onderwijs.

  Mullins specificeert namen in het hele boek, waarvan velen behoren tot bekende publieke figuren in Amerika.
  Bedrijven en hun raad van bestuur staan met al hun connecties op de lijst.

  http://www.electricshocktherapy.info/murder-by-injection—eustace.html

  Like

 3. Pingback: Eindtijdnieuws 21 juni 2020 - Genade.info

 4. Jan zegt:

  Gisteren de pont van IJmuiden genomen. Verplicht was een muilkorf maar diverse hadden er geen en konden zo mee. Zelfde op de pont van Zaandam en wie een droeg deed hem al af voor hij van de pont afreed.

  Overigens kwam ik veel weggegooide (of verloren) mondkapjes tegen op het fietspad van Beverwijk naar IJmuiden.

  Ik krijg toch sterk de indruk dat men er onderhand genoeg van begint te krijgen omdat men inziet dat een mondkapje onzin is en zeker op een pont die helemaal open is.

  Like

 5. Jan zegt:

  Hypocriete CNN

  Many attendees waiting for Trump’s rally in Tulsa are not wearing masks or social distancing, CNN’s @martinsavidge reports. Most tell him they are not concerned about the risk of contracting coronavirus. https://t.co/CwqUwBysJd pic.twitter.com/k3lAksjENu

  — CNN (@CNN) June 20, 2020

  Maar terrorist spelen in de straten is voor CNN geen probleem

  Trump Blasts the Media for Ignoring Coronavirus During Their Coverage of BLM Riots

  “And they [US media] never talk about COVID … when you see 25,000 people walking down 5th Avenue or walking down a street of a Democrat-run city you never hear them saying ‘They’re not wearing their mask.’”
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/trump-blasts-media-ignoring-coronavirus-coverage-blm-riots/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s