Europa racistisch? Waarom willen ze dan allemaal naar ons toe?

 

(Door: Dr. Nicolaus Fest – Vertaling: E.J. Bron)

Ja, hartelijk dank. Structureel racisme in Europa lijkt me een beetje merkwaardig. We zien illegale immigranten in Europese steden demonstreren voor een permanente verblijfsvergunning. Dat komt niet echt over als structureel racisme. We zien in Dijon straatgevechten tussen Maghrebijnen en Tsjetsjenen zonder dat de politie ingrijpt. Ook dat komt niet over als systematische onderdrukking door de staat. In veel Duitse, Belgische, Nederlandse of Franse steden durft de politie nauwelijks nog bepaalde migrantenwijken binnen te gaan. Ook dat komt niet over als structureel racisme. En ondanks het feit dat hier overal beweerd wordt dat dit racisme er wel zou zijn, willen nog steeds honderdduizenden Afrikanen naar Europa. Maar er bestaat een heel eenvoudig middel wanneer u gelooft dat Europa door structureel racisme beheerst wordt; stop dan minstens tien jaar het Global Compact on Migration, totdat u aangetoond hebt dat dit zogenaamde structurele racisme uit de Europese instellingen is verdwenen. Hartelijk dank.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, asielwaanzin, belangenverstrengeling, Demografie, Europa, Europees Parlement, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, Patriottisme, Racisme, Rechts geluid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Europa racistisch? Waarom willen ze dan allemaal naar ons toe?

 1. BertG. zegt:

  Dat is wel een beetje vragen naar de bekende weg.
  Omdat je hier de hele dag in je nest kan blijven rotten en toch maandelijks gratis geld ontvangen.
  En ondertussen proberen de boel over te nemen omdat het hier allemaal watjes zijn die toch niks terug doen.

  Geliked door 1 persoon

  • kampersrene zegt:

   dat is de prijs die wij betalen om beschaafd te zijn ….het verschil is…….wanneer een islammer iemand op staat vermoord ….is hij verward en doet men alles om te genezen….maar een blanke die nog maar een slammer beledigd komt voor de rechter en wordt zwaar beboet

   Like

   • BertG. zegt:

    Dat is inderdaad een probleem, dat wij bijna overdreven beschaafd zijn hier.
    Zo zijn de meeste ook opgevoed, ik denk om het beter onderling uit te houden met mekaar
    Maar niemand had er op gerekend dat er ooit nog eens een gewelddadig volk hier kwam binnen wandelen.
    En laten die dat beschaafd nou net zien als een zwakte.
    We zijn gestopt om ons te verdedigen, omdat dat dat nooit meer nodig is geweest.
    Wij moeten onze mentaliteit eens grondig gaan aanpassen, anders verliezen we het.

    Like

  • Zag vandaag een mooi commentaar voorbijkomen;
   “Nederland, love it or leave it !!”
   Kort maar bondig…

   Like

  • Monalisa zegt:

   Een uitkering is zeer gewillig, ook voor de Nederlanders

   Like

 2. karton zegt:

  De vraag stellen is hem beantwoorden.

  Like

 3. Jackholland zegt:

  Stop nu toch eens om te denken dat alle mensenrassen hetzelfde zijn. Ook mensen zijn een bepaalde diersoort met verschillende raskenmerken en karaktereigenschappen. Er zijn hele studies hoe je een bepaald soort hondenras moet fokken en vervolgens Moet trainen. Met mensen wordt er nu net gedaan of een neger, Chinees , blanke westerling, en midden oosterling allen dezelfde lichaamsbouw en karaktereigenschappen hebben. Zelfs qua i q wenst men geen verschillen op te merken . Lieve mensen een rottweiler ziet anders uit dan een dan een poedel en die moet je ook anders opvoeden dan een poedel. De gemiddelde kamelbeffer is niet bijster intelligent , houdt van bling bling en is meer dan gemiddeld agressief en zeer snel beledigd en altijd boos en heeft een groot gemis aan zelfspot. Deze menssoort snapt niet als hij iets fout doet dat hij daar op aangesproken wordt En dat als een soort opbouwende kritiek zou moeten zien . Hij is daar nl te dom en te agressief voor, heeft voor praters geen respect. De kamelbeffer Heeft alleen maar begrip voor een pak slaag van iemand die nog agressiever en dominanter is . Zie apenrots Artis. Wat doen wij stomme nl-ers nu we gaan praten met kamelbeffers wat gebeurt er nog minder respect we worden uitgelachen en de kamelbeffer voelt zich nog meer superieur aan de blanke prater. Laat de politie nu gewoon eens zeer streng maar wel correct worden tegen iedereen ,maar bij de minste Tegenstand van een verdachte of weerwoorden ,direct laten zien wie de baas is. Dan pas komt het respect terug.

  Like

 4. kampersrene zegt:

  goede vraag….waar niemand schijnbaar een antwoord op heeft …..behave iemand met gezond verstand

  Like

 5. kampersrene zegt:

  goede vraag waar niemand schijnbaar een antwoord op heeft behalve diegenen met gezond verstand

  Like

 6. Cathja zegt:

  Ze willen allemaal naar ons toe omdat ze hier volledig in de watten gelegd worden, zonder dat er een tegenprestatie wordt verwacht.
  Ook kunnen ze zonder al teveel narigheid voor hen zelf trammelant veroorzaken, want de straffen zijn mild en buitenlanders worden hier nu eenmaal met fluwelen handschoentjes aangepakt. Dit alles maakt ons land aantrekkelijk om te leven.
  Dat wij steeds meer in een hoek gedrukt, en financieel uitgekleed worden interesseert hen geen moer.

  Like

 7. De narigheid is dat velen vinden dat immigratie gestopt zou moeten worden en er een actief remigratieproject nodig is maar dat zelfs (gesteld dat dit binnen afzienbare tijd gerealiseerd zou kunnen worden) dan duurt het nog meerdere generaties voordat de maatschappij weer op orde komt.
  De realiteit is echter dat deze maatregelen er niet gaan komen, vandaag niet, morgen niet en de eerstkomende tien jaar ook niet.
  Nee dat is niet fatalistisch maar realistisch, met name linkse globalisten hebben nu eenmaal nog een te grote vinger in de pap en totdat die hun ongelijk gaan erkennen stroomt er nog een hele hoop water in de zee.
  Zelfs als de huidige globalisten in zouden gaan zien dat ze een grove fout hebben gemaakt dan gaat het nog vele generaties kosten voordat we de rotte elementen uit de samenleving hebben gezuiverd.
  Het begint erop te lijken dat de tegenstanders van de multiculturele waanzin hebben verloren.
  Discriminatie, racisme zijn de begrippen waarmee we voor de gek worden gehouden, als je zes keer bent gebeten door verschillende herdershonden dan is het logisch dat je afstand houd bij een volgende ontmoeting, dat is geen discriminatie of racisme ten opzichte van herdershonden maar handelen op basis van eerdere ervaringen.

  Geliked door 2 people

 8. Rene zegt:

  Het geld is sterker dan de angst Want angst hadden zij al maar geld voor niets nog niet Dus dat is makkelijk .Slaap maar door EUROPA .

  Like

 9. Yvonne zegt:

  Poen Poen en nog eens Poen daarvoor dus

  Geliked door 1 persoon

 10. ronjaspers zegt:

  Buitenlanders komen naar europa omdat ze hier naar toe gehaald worden door de extreem linkse N.G.O,s georganiseerd en gefinancieerd door george soros.De meeste buitenlanders weten nog niet eens waar europa ligt,dat wordt hun haarfijn uitgelegd door die N.G.O. ratten,ook in welke landen ze de hoogste uitkeringen en kinderbijslag kunnen krijgen.Dit is het coudenhoven/kalergiplan,gecamoufleerd als multicultureel/diversiteit.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Inmiddels bekend dat het om een izlamitische aanslag gaat
  https://www.linda.nl/nieuws/buitenland/steekpartij-reading-doden/

  DRIE DODEN EN DRIE GEWONDEN NA STEEKPARTIJ IN HET ENGELSE READINGl

  Een steekpartij in een park in Reading heeft drie mensen het leven gekost. Drie andere mensen raakten gewond, meldt de politie.

  Een 25-jarige man uit Reading is gearresteerd in verband met de steekpartij, die zaterdagavond plaatsvond in de Engelse stad. Ooggetuigen vertellen aan de Britse media dat het druk was in het park. De man zou op willekeurige groepen mensen zijn afgestapt en daar slachtoffers onder de oksels en in de nek hebben gestoken.

  In het park werd drie uur voor de steekpartij geprotesteerd tegen racisme en politiegeweld. Volgens lokale politie had de steekpartij hier niets mee te maken

  Like

 12. william88805 zegt:

  ‘Europa racistisch? Waarom willen ze dan allemaal naar ons toe?’
  Op zich is dit een nogal idiote vraag. Ten eerste omdat Europa een continent is, een stuk rots dat boven de zee uitsteekt en materie kan onmogelijk denken en dus ook niet racistisch zijn. Ten tweede is het een vraag waarop het antwoord allang duidelijk mag zijn, vrijwel niemand komt hierheen om een schuilplaats te vinden voor alle ellende in hun eigen thuislanden maar zij komen hierheen om onser velden te onderwerpen aan hun eisen.

  Geliked door 1 persoon

 13. Bas zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/207675468/veiligheidsdienst-had-verdachte-reading-vorig-jaar-in-vizier

  ’Veiligheidsdienst had verdachte Reading vorig jaar in vizier’

  READING – De Britse veiligheidsdienst MI5 had de verdachte van de aanslag zaterdag in de Engelse stad Reading vorig jaar korte tijd in het vizier. Dat meldt de BBC op basis van bronnen. Bij de steekpartij kwamen drie mensen om het leven en raakten drie mensen gewond. De verdachte, Khairi Saadallah, werd gearresteerd

  Volgens Britse media was Saadallah (25) net uit de gevangenis. Het is niet bekend waarom hij vastzat. Hij is de enige verdachte in de terreurzaak. Het motief van de verdachte is niet bekend. Hij blijft vastzitten.

  Like

 14. Bas zegt:

  Deze video beschrijft perfect de situatie met de # BlackLivesMatter-beweging. Vrouw ondervraagt ​​Britse politieagenten voor het doorzoeken van de zakken van een jonge zwarte man. Heeft nog steeds een attitude na het uittrekken van een 10-inch mes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s