FOTOSHOPPER

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Communisme, Marxisme, Terrorisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op FOTOSHOPPER

 1. andre zegt:

  Als wij naar Stalin kijken dan is Rusland slecht en fout en nog veel meer evil. Stalin was een Rothschild maffia puppet met maarliefst 2 winstgevende kanten. Stalin heeft zo ongeloofelijk veel Russen over de klink gejaagd en ook nog eens de complete goud voorraad van Spanje samen met Franco gejat, maarliefst 600 ton! Alles foetsie en nu in het IMF. Toen Stalin was afgeschreven en een beetje psychopaat werd kreeg hij een arts toegewezen door de Rothschild maffia, niet om hem beter te maken maar 2 dagen later was Stalin een natuurlijke dood gestorven. Lenin ligt nog opgebaard op het rode plein. Het communisme te verheer”lijken” maar omdat Lenin een schuldgevoel had en Lenin begon raar Duits te lullen om vervolgens te sterven. Als Russen het niet snappen en er niet uitkomen bewaren ze het voor later zodat ze het wel snappen. Lenin had 1 gekrompen hersenhelft bij autoptie.

  Sanchez van Spanje is een volbloed nazi en China is zo trots dat ze daar 5G gaan uitrollen. Nee dat klopt niet.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Tjongejonge, wat een geleuter.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • andre zegt:

    Ik ben nog wat geleuter vergeten want de drijvende kracht achter Stalin was onze oer hollandse trots Henk Sneevliet.

    Like

  • Lord of Hosts zegt:

   Ach André, wat een onzin schrijft u toch weer, maar ik heb het wel eens gekker gelezen. Zo zou Saddam Hoessein een niet erkend kind van Stalin zijn. Onwetende mensen kun je alles wijsmaken.
   De westerse propagandafabbriek heeft sinds de jaren 20 al zoveel laster en leugens over Joseph Stalin geschreven dat het ondoenlijk is om een eerlijk verhaal over deze man neer te zetten. Geen enkel positief geluid over deze man werd ooit door het westen geschreven en dat zou een kritisch mens tot nadenken moeten zetten.
   Elk positief geluid werd en word geboycot. Maar voor wie is het zo belangrijk om deze man zo onderuit te halen? Voor welke macht vormde hij zo’n bedreiging?
   Laten we nooit vergeten wie er verantwoordelijk waren voor de organisatie, de financiering en de opkomst van het derde rijk van Hitler. Door diezelfde propagandafabriek werd Hitler de hemel ingeprezen. Hitler werd in 1939 zelfs uitgeroepen tot man van het jaar en vervolgens voorgedragen voor de nobelprijs.
   Toen duidelijk werd dat het nazi-leger het onderspit ging delven in de Sovjet-Unie, toen was de propagandafabriek plots niet meer zo positief over Hitler en zijn nazirijk…
   Zou Hitler pas op het eind begrepen hebben waar hij en het Duitse volk voor is gebruikt. De pro-Duitse propaganda en de anti-Sovjet propaganda sinds de jaren 30 bij elkaar opgeteld geeft duidelijk aan wat de bedoeling was. Operatie Unthinkable die de VS en VK wilden uitvoeren na 1945 geeft al aan wie er werkelijk aan de touwtjes trokken en nog steeds trekken.
   De NWO is een hele smerige macht.

   https://translate.google.com/translate?hl=nl&sl=auto&tl=nl&u=https%3A%2F%2Fwww.libfox.ru%2F187893-lyudo-martens-drugoy-vzglyad-na-stalina-zapreshchennyy-stalin.html

   Like

  • Jan zegt:

   Dus als een Jood succesvol is behoort hij volgens jou tot de maffia? En als hij uit een bedrijf van de Rothschilds wordt geschopt wegens terreur tegen het bedrijf staat hij in dienst van de Rothschils?
   Hoeveel had je op toen je deze antisemitische kolder opschreef?

   Like

 2. Tom zegt:

  Ik word soms een beetje moedeloos over al dat geleuter over de Rothschilds. Het zijn vast geen lieverdjes (zoals de rest van de mensheid) maar ze worden echt overal van beschuldigt terwijl de bewijzen van het tegenovergestelde gewoon overal te vinden is.

  Ik citeer:

  In Batumi, Stalin gained employment at Rothschild refinery storehouse.[93] On 4 January 1902, the warehouse where he worked was set alight. The company’s workers helped to put out the blaze, and insisted that they be paid a bonus for doing so. When the company refused, Stalin called a strike.[97] He encouraged revolutionary fervour among workers through a number of leaflets that he had printed in both Georgian and Armenian.[98] On 17 February, the Rothschild company agreed to the strikers’ demands, which included a 30% pay rise.[98] On 23 February, they then dismissed 389 workers whom they regarded as troublemakers.[94] In response to this latter act, Stalin called for another strike.[94]

  Bronvermeldingen zijn hier te vinden:

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Early_life_of_Joseph_Stalin

  Stalin was verre van vriendjes van de Rothschilds. Hij heeft tijdelijk, als simpele werknemer, gewerkt voor 1 van de bedrijven van de Rothschilds.

  Lees ook anders dit: https://www.amazon.com/STALINS-AGAINST-DOCTORS-SOLUTION-thoughts/dp/0029258219

  Dat veel mensen een hekel hebben aan de Rothschilds komt door 1 van de sterkste menselijke emoties: jaloezie. Er worden leugens rondom deze familie verzonnen en mensen slikken het als zoete koek. 99% van de leugens zijn simpel te weerleggen door een klein beetje onderzoek… Luiheid is echter een vervelende menselijke trek. Lekker haat zaaien voelt veel fijner!

  Ik weet het… Reageren op dit soort reacties heeft geen nut want blinde en ongegronde haat is met bewijzen niet weg te nemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s