Imam: “Rome is al in islamitische handen”

Screenshot (1)

(Vertaling: E.J. Bron)

“Een gematigde islam bestaat niet. Het is de ware islam die wij aan Italiaanse moslims prediken.” “Rome is al in islamitische handen”, verklaart Saydawi Hamid (foto), de leider van de islamitische beweging “Tabligh Eddawa”.

Mitteleuropa

En hij heeft niet helemaal ongelijk als je deze actuele beelden uit Rome bekijkt:

 

Enkele weken geleden nog maar was Rome naar aanleiding van de ramadanvieringen praktisch gesloten. Van de wijk Esquilino tot aan het district Portuense bezetten islamitische gelovigen de pleinen van de hoofdstad om het einde van de islamitische vastenmaand ramadan te vieren.

Voor het eerst werd het Piazza Mastai in Travestere bedekt met honderden bidkleedjes, die allemaal naar Mekka toe gericht waren. En dit in de hoofdstad van het christendom! Dezelfde taferelen op het Piazzale della Radio, waar in plaats van een parkeerplaats een enorm gebedskleed was uitgespreid. In de hele stad bestaan veel gebieden waar Italianen de toegang werd verboden om islamitische vieringen mogelijk te maken.

(Bron: “VoxNews”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Christendom, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Imam: “Rome is al in islamitische handen”

 1. bozeoudeman zegt:

  En gelijk heeft deze imam als je naar de grote voetenlikker uit het Vaticaan kijkt

  Geliked door 7 people

 2. Willem zegt:

  Diep triest, de toekomst van Europa.

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Willem. Het is diep triest dat niemand daar opstaat een zegt Nee! Rome is van ons! Jij en je Allah-zooi hebben hier niets te zoeken. Moeten de Nederlanders voor zo’n slappe hap geld geven? Omdat de corrupte EU dat zo nodig vindt? Dat mag niet gebeuren. Mensen die niet voor zichzelf opkomen, moeten geen rooie cent krijgen. Laat ze maar minder bontjassen en Guzzi schoenen kopen.

   Like

 3. Mooie foto ook van de man, het intellect spat ervan af !!
  Deze man lijdt zichtbaar aan het syndroom van islam !!
  Maar laat hem maar lekker door dromen, zolang het er een paar honderd zijn kijkt men er nog naar als een bezienswaardigheid maar op den duur overspelen ze hun hand.

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Als ik het woord islam geleerde lees krijg ik jeuk. Het is als een autist die het telefoonboek van buiten heeft geleerd. Alleen de laatste doet de maatschappij geen schade.

   Like

 4. Blaffertje zegt:

  Wat wil je ook met zo’n paus.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   De werkelijke intentie van deze. Jezuieten- paus, ( weet bijna niemand!! bedenk wel, dat hij UIT. de Jezuieten/ afdeling, de hoogst intelligentsia v.d. r.k.kerk komt,…….( MET hun. VEELZIJDIGE studies, waaronder , een zeer belangrijke factor./ studie……
   …….. PSYCHOLOGIE !!!

   Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  ALLA-OE-KAK-MAAR

  Strontziek word je van dat geblèr.
  En zijne zaligheid de paus likt de poten van mohammedanen.
  Hij heeft schijt aan de christenen.

  Ik heb gezegd, ugh.

  Groetjes,
  Opperhoofd Shitting Bull

  Geliked door 4 people

  • Kees water zegt:

   Geen zorgen hoor,de Paus is geen volgeling van Heere Jezus, hij is een wolf in schapen kleding.

   Geliked door 6 people

   • Tistochwat zegt:

    Kees water 21 juni 2020 om 19:24

    Dat weet toch iedereen die zijn ogen niet in zijn zak heeft?

    Like

   • R Thomasson zegt:

    @Kees water. Vraag is van waar hebben ze deze Paus uitgevist? Ik bedoel voordat hij Paus werd? Uit een hoerenhuis in Buenos Aires? Hij was daar een uitsmijter.

    Like

 6. Waarom gaf de EU hen een paspoort ?

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Alphons Mantel.De resolutie van straatsburg,islamisering van europa in ruil voor olie.Getekend door de raad van europa in 1975.

   Geliked door 2 people

   • fleckie zegt:

    En zo werd ,dank zij hun,……. Nederland ( dank zij PvdA- man Den Uyl , o.a. …) ‘zwaar afhankelijk gemaakt, van Muzelmannen,, terwijl ook nog de delfstof. NL.- GAS werd ‘ verkocht’ (. Verkwanseld..? naar. HET. BUITENLAND. …….Volgend jaar bij de verkiezingen, ‘mag ‘men zich dat herinneren!! ( Vooral In Groningen!!!!!!!) boven dat gat wonend/hangend) ……..<~<~<~<~<~<~<~

    Like

 7. Julia zegt:

  Ach ja de ellende wordt met de dag meer en meer. Islamieten, Zwarte groeperingen, linkse volgelingen, linkse politici en linkse bestuurders hebben van Europa een grote chaos gemaakt waar we voorlopig niet meer van af komen. Onbegrijpelijk dat de Italianen (of wie dan ook) gebieden in eigen land laten verbieden of algehele woonwijken laten overnemen. Mijns inziens de hoogste tijd dat wij als volk het land dat van ons is massaal overnemen en het kwaad uitbannen door al die volksverraders te dagen voor een nieuw te op te richten burgertribunaal. Van Overheden kunnen wij helaas niets meer verwachten zij zijn de oorzaak van alle ellende en het overleveren van onze normen, waarden, onderdrukking en het toelaten van de vernietiging van onze Westerse cultuur. Steeds meer wordt het duidelijker dat in veel landen (ook hier in Nederland) de Overheid geen macht meer heeft op de chaos die zij bewust met haar links wanbeleid hebben gecreëerd maar de burgers hier zwaar de dupe van zijn.

  Geliked door 3 people

 8. Kuu zegt:

  De inname van Rome is altijd al hun doel geweest….

  Geliked door 3 people

 9. andre zegt:

  Ja dat klopt want de paus is niet katholiek. En dan zeggen ze van het zijn Jezuiten. Nee dat klopt niet je hebt altijd baas boven baas en het waren Jezuiten. Nu is het Rothschild maffia die de islam als een tool gebruikt om de macht te behouden.

  Geliked door 2 people

 10. Republikein zegt:

  In Mekka zijn ze op hun plekkie, waarom gaan ze niet, allemaal deporteren.

  Geliked door 1 persoon

 11. Cathja zegt:

  Ja, als je de moslims Rome op een presenteerblaadje aanreikt, grijpen ze dat met beide handen aan. Het is DE droom van iedere moslim: Rome in handen krijgen! Rome wordt gezien als het hart van het christendom. Als Rome gevallen is, is de rest van Europa een eitje….zo denken ze.
  En misschien hebben ze gelijk, als de rest van Europa het de moslims net zo gemakkelijk maakt als de Romeinen……

  Geliked door 4 people

  • Kuu zegt:

   Romeinse Rijk viel door verslapping en decadentie. Nu de EU ook… Iedereen kan dat snappen. Maar niemand doet wat, behalve Johan Derksen en Gerard Cox. Dank je wel heren!!!!

   Like

 12. Bas zegt:

  In de VS

  Linkse radicalen hebben het beeld van St. Junipero Serra, een katholieke missionaire priester, in San Francisco omvergeworpen.

  Binnenkort zullen ze onze kerken aanvallen en proberen onze bijbels weg te nemen.

  Ze zullen ons vervolgen voor ons geloof.

  We zullen ons verzetten!

  ¡Viva Cristo Rey!

  Geliked door 2 people

 13. fleckie zegt:

  ‘RAAD. VAN. KERKEN. OP. RAMKOERS‘. NW. ISR. WEEKBLAD. 12.6.2020. E.VOET
  EEn brief van de Rasd van Kerken aan minister abloom heeft tot grote verontwaardiging geleid bij zowel christelijke kerken als Joodse vertegenwoordigers.
  De Raad van Kerken, de religieuze koepelorganisatie waaraan vrijwel alle Nederlandse Christelijke kerkgenootschappen zijn verbonden, heeft op verzoek van de internationale koepel, de Wereldraad van Kerken(WCC) ,een brief naar minister van Buitenlandse Zakenstef Blok gestuurd waarin wordt aangedrongen op een boycot van Israël als dat land overgaat tot annexatie van gebiedende de Westelijke Jordaanoever.
  In de brief pleit de raad voor opzegging van het associatieverdrag dat de EU met het land heeft. De WCC werd begin dit jaar nog bekritiseerd omdat de organisatie vrijwilligers leert hoe zij een boycot tegen Israël moeten promoten, een programma dat de raad tegen geen enkel land in de wereld heeft lopen. Uit onderzoek van het Israëlische NGO Monitorblijkt dat deze internationale vrijwilligers niet alleen zeer anti-Israel zijn, maar ook antisemitische trekken vertonen, zo meldde CIDI begin dit jaar. In Nederlandwordt de groep vrijwilligers gefinancierd door de protestantse organisatie Kerk in Actie. Het is bekend dat de Raad van Kerken al langere tijd wordt beïnvloed door BDS- achtigeorganisaties als KAIROS – SABEEL. Belangrijke groepen die inde Raad van Kerken zijn vertegenwoordigd,zijn o.m. de Protestantse Kerken Nederland ( PKN). en de rooms- katholieke kerk.
  ZONDER. OVERLEG. Het moderamen van de Raad van Kerken, zoblijkt nu, heeft deze brief gestuurd zonder plenair overleg met alle verbonden kerkgenootschappen. Bij navraag blijkt zelfs dat veel vertegenwoordigers niet van de brief afwisten,
  Met deze actie worden de toch al kwetsbare verhoudingen tussen christenen en Joden op scherp gezet, is de mening van tegenstanders.
  Ook vragen critici zich af waarom de brief naar minister Blok is gestuurd , en niet eerst is gesproken met vertegenwoordigers van Israel zelf, zoals deIsraelische ambassadeur Naor Gilon.
  De organisatie Christenen voor Israel zegt verbijsterd te zijn en heeft zijn leden opgeroepen schriftelijk protest aan te tekenen bij de kerkelijke instanties waaraan zij verbonden zijn.
  Ook vertegenwoordigers v.d. Joodse gemeenschap en christelijke kerken die zijn verenigd in het OJEC, het Overlegorgaan Joden en. Christenen, zijn boos. In die organisatie wordt de Joodse gemeenschap vertegenwoordigd door oa. CIDI- directeur Hanna. Luden en opperrabbijn Binyomin Jacobs. De voorzitter is Piet van Midden:” het zit me heel hoog. Ik word weer kwaad als ik erover praat. Op geenenkel land is de raad zo kritisch als op Israel. Ze zijn er helemaal op gefocust. Let wel, in de kerk is de verguisde vervangingstheologie, dat het christendom de plaats van de Joden heeft ingenomen, in de gedachten van de kerkledennog springlevend. Die antisemitische theorie zit heel diep.
  KLAP. IN. HET. GEZICHT. “ Je merkt bij veel kerken de volgende. Gedachtegang: Ja we voelen ons heel verbonden met Joden. , met zionisten wordt het al watmoeilijker en als het om Israel gaat, hebben we het over een onderdrukkend regime. Daarbij wordt voor het genakneven vergeten dat het hier om de enige democratie in het Midden-zoosten gaat. Zeker nu het antisemitisme weer de kop opsteekt, is Israel het enige land dat een veilig onderkomen biedt aan Joden uit de hele wereld”, zegt Van Midden. “ Ondanks deze ontwikkelingen komt de Raad van Kerken in het jaar van. 75. jaar vrijheid met een nauwelijks verborgen anti- Israelstandpunt. Begrijpen ze niet welke gevolgendeze boycotoproep kan hebben. Heeft men zitten slapen, de consequentie niet overzien of meent men dit werekelijk.
  ? Ik kan me niet voorstellen dat de inhoud van deze brief algehele consensus heeft. Voor mensen die in dialoog staan met de Joodse gemeenschap, is dit een klap in het gezicht door hun eigen besturen, Wij als OJEC zullen hetb er niet bij laten zitten”.
  Opperrabbijn Jacobs zegt:” Deze actie zal de reactie vanuit de Joodsewereld opwekken van zie je wel? Die christenenzijn niet te vertrouwen. Waarom denkt de Raad van Kerken alleen politieke moeten bedrijven als het om Israel gaat? Laat ze zich druk maken over de christenen die bijvoorbeeld vorige week nog bij tientallen. zijn vermoord. In. MALI”. . E. VOET…….<~<~<~<~<~<~>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  ‘STELLING. VAN. WEEK‘ .Nw. ISR.Weekblad 19.6.2020……..Diverse reacties : Christenen laten ISRAEL. in de steek..
  RABBIJN en auteur LODY V.d.Kamp:: ‘HARDLEERS’. .’ DE politieke kaart spelen, dat deden de oude kerkvaders”……..De Wereldraad van Kerken staat niet voor de christenen. Van de 168 kerkgenootschappen scharen zich 18 onder de Raad van zwerken, waaronder de Protestantse Kerk in Nederland ( PKN), het grootste christelijke kerkgenootschap. Laten deze in de Raad verenigde. Organisaties Israel nu meer in de steek dan eerder? De pinkstergemeente, het Leger des Heils, organisaties uit de evangelische hoek, zijn nooit partners van de Joodse gemeenschap geweest en dus ook niet van Israel. Als hetb om de Joodse gemeenschapgaat, lijkt het een reflex de politieke kaart te spelen. Dat deden de. bisschoppen, dat deden de oude kerkvaders , en dat doet deze club ook. Wat ik daarvan vind? Ik citeer graag een tekst die ik vande christenen heb geleerd, te vinden in het Nieuwe Testament, waar Jezus zegt:” Vader vergeef het hun, ze weten niet watje doen”. Ze hebben niets geleerd. Er loopt eenrichtingsverkeer lijn van het oude anti- judaisme, via antisemitisme naar het antizionisme van nu.
  Confessionele partijen, zoals de ChristenUnie, het. CDA en de SGP, opereren als politieke partijen en baseren zich op de Bijbel. Wanneer een organisatie als de Raad van Kerken of een kerkgenootschap kritiek heeft op een land, dan moet die haar mond opendoen. Maar geen politiek bedrijven. En nu deoproep terugtrekken, na anno 2020 eerst de oude weg te hebben vervolgd? Dat zegt meer over de diepgang van de excuses dan over deze Raad van Kerken.###########
  ….. ..Tzvi Marx, rabbijn, docent Jodendom: ‘HYPOCRIET’:
  Joden voelen de verborgen agenda tot in hun vezels,
  In EEN klap zijn de ijverige inspanningen van de christelijke kerken tenietgedaan om het Joodse vertrouwen na jarenlang systematisch christelijk antisemitisme te herstellen. Waarom richt de Raad van Kerken, waaronder PKN, zich in het kielzog van de Wereldraad van Kerken ( WCC) zo dreigend tegen het. -discutabele – annexatiebeleid van Israel? Enniet tegen. CHINA)annexeerde Tibet in 1951, j . of Turkije voor de mogelijke annexatie van. CYPRUS?? Waarom is de PKN als WCC- lid zondeangmatig gefixeerd op Israel in haar hypocriete verdediging van democratie in mensenrechten, daarmee voorbijgaand aan de veel ernstiger schendingen elders.?
  Joden voelen de verborgen agenda’s tot in hun vezels. Hetb antisemitisme ligt in de nieuwe salonfähige vorm van anti- Israelbeleid op de loer. Antisemitisme dat in de diepste overtuiging V.h.christendom nooit met wortel en tak is uitgeroeid, de heroïsche inspanningen ten spijt van sommige kerkelijke groepen zloals christenen voor Israël en het Platform Kerk en Israel . De PKN zegt dat het zich niet bewust is van enige dreiging naar zisrael, een soort. WIR. HABEN. ES. NICHT. GEWUSST. Een slap excuus. De schade is aangericht. De indruk is opnieuw gevestigd dat christenen als collectief nooit een kans missen om optimistische Joodse verwachtingen de grond in te boren. Helaas, christenen laten Israel weer in de steek. Tzvi Marx.###############
  . >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘Simplistisc( stelling van de week,); .Hanna Luden, directeur CIDI! directeur Centrum Informayptie en Documentatie Israel.). “ Zorgen over eventuele annexatie door Israel zijn legitiem”.
   .de aangepaste verklaring van de Raad van Kerken doet ons goed.Zich inzetten voor de christenen in het gebied is Nobel, maar of dit bereikt zou worden met een simplistische actie zoals de brief aan minister Blok , is twijfelachtig. HetbMidden- Oosten kent veel problemen, zowel inde persoonlijke, mensenrechtelijke sfeer, als in de zorg voor vrijheid van religie en levensvatbaarheid van minderheden, …Zie de afname van het aantal christenen in de Palestijnse gebieden, maar ook in Syrië, Irak, en Iran, waar christelijke gemeenschappen verdwijnen.
   Zorgen over eventuele annexatie door Israel zijn legitiem. Het totale gebrek aan kritiek op de Palestijnen, die niet bekend staan omhul respect voor mensenrechten, dieelk compromis- voorstel afwijzen, onderling zeer verdeeld zijn en elkaar voortdurend berechten, financieel,politiek en fysiek, en bovendien terreur verheerlijken, mag niet genegeerd worden. Zowel de Israelische als de Palestijnse bevolking is enorm gegroeid Ontwikkelingen kunnen- ook daar niet- worden tegengehouden., ‘ bevriezing’ van een onopgeloste, onhoudbare situatie is geen oplossing. Ook de mensen daar verdienen beter. Als de Raad van Kerken maatschappelijk relevant wil blijven, moet hij zich inzetten voor het het stimuleren van dialoog, onderhandelingen en oprechte bereidheid tot concessies, door. BEIDE partijen. HANNA. LUDEN.################################
   “ EENZIJDIG”, Joel Voordewind, Tweede Kamerlid voor de CU, lid v.d. vaste Kamercommissie voor Buitenlandse Zaken. “ De Raad van Kerken kan zich beter inzetten voor vrede en verzoening”.
   Goed dat de Raad van Kerken de verklaringaanpaste. De RvK kan zich beter inzetten voor vrede en verzoening dan te polariseren en zich te bemoeien met. de Israelische politiek. Ik zou graag zien dat hij zichaansluit bij door ons gesteunde projecten omverzoening van onderaf op te bouwen. Op roepen tot een boycot of tot het beëindigen van een associatieverdrag zijn niet constructief. De CU is voor een tweestatenoplossing. Hoe die tot stand komt en waar de grenzen liggen, is aan Israel en de Palestijnen. Of annexatie bijdraait aan het vredesproces? Ook ik twijfel. En ja, christelijke Palestijnen hebben het moeilijk. Maar dat het vredesproces stilligt, is niet alleen
   aan Israel te wijten. Keernopmkeerbliepen de Palestijnen weg van de onderhandelingstafel. De Palestijnse eis van RIGHT. of. RETURN blokkeert elke ontwikkeling, want dat zou zelfmoord betekenen voor de Joodse staat. De RvK zetninternationaal recht en mensenrechten ten onrechte eenzijdig in, spreekt alleen Israel aan en niet de PA. Daarbij is nog maar de vraag of annexatie van de WESTOEVER in strijd is nameten internationaal recht, er is geen sprake van de schending van rechten van
   een legitieme staat. Juristen zijn het daarover nog oneens. De Palestijnse staat bestaat ( helaas) nog niet en. JORDANIË heeft zijn claim op dat gebied opgegeven. De actie van de RvK was in strijd met de ‘onopgeefbare verbondenheid’. van christenen met ISRAEL. als. THUISLAND. VOOR. DE. JODEN.. Joel voordewind.
   ########################################################################
   Tamarah. Benima: VROUWELIJKE. RABBIJN: “ Ik moet strijden. Maar ook met antiracisten. die Joden haten
   “ NIEUWE. TIRANNIEËN”.
   Wereldwijd is al anderhalve eeuw een culturele oorlog aan de gang. Links bestrijdt rechts, vice versa. Ik probeer met behoud van integriteit en soms onwelgevallige meningen – vastte houden aan de rede, de feiten, de cijfers.
   Politiek hoor ik nergensmeer bij, zoals zovelen. Ik stel vragen waarop een taboe rust. Mag een antiracist racist zijn? Vanzelfsprekend zou het antwoord zijn: natuurlijk niet. Maar in deze bizarre tijden is niets vanzelfsprekend. Alle wittenzijn vanaf hun geboorte racist, zeggen de leiders ( activiste n, politici, intellectuelen ) vande officiele antiracistische beweging. Vertaald: de houding tegenover andersgekleurden wordt bepaald door de witheid van iemands huid. Dat is een racistische opvatting, lijkt mij. Maar mag die zo worden genoemd? Taboeraag nummer 2 : mag een antiracist een vrouwenhandel zijn? Mij lijkt van niet. Maar vanzelfsprekend is het niet meer . Dave Chapelle , een gevierde Amerikaanse zwarte stand- upcomedian, gaat los tegen Candace Owens. Zij- zwart en conservatief- verzet zich tegen de verheerlijking van George Floyd; tijdens een roofoverval met vijf anderen zette hij een wapen op de zwangere buik van de overvallen zwarte vrouw. Chapelle haat Owens zo erg dat hij haar verbaal afmaakt: hij weet zeker dat “ haar k”t. stinkt”. Pardon? Als ik moet kiezen, voor wie dan? Voor de zwarte man die
   zich met de vermoorde man idenficiert, of voor de zwarte vrouw die zich met een andere zwarte vrouw identificeert en voor niet gewelddadige zwarten als rolmodel pleit? Benima houd je erbuiten. Datkan niet. Als witte vrouw moet ik onderzoeken of ik racisten. Als feministe mag ik de vernedering van eenvrouw niet tolereren . En als Joden moet ik tegen racisme vechten. Maar met wie? Taboevraag nummer 3. Ook met antiracisten die Joden en Israel haten? Ook met antiracistische diev zich gewelddadig tegen andere minderheden keren? Ook met antiracistische die niet opkomen voor de VEERTIG. MILJOEN. SLAVEN Het houdt mij uit de slaap. Vooral ook omdat het gemakkelijk op, een nieuw 1917 of een nieuw. 1933 kan uitlopen: op revolutionaire tirannieën, waarbij niemands leven zal tellen. Zeg niet dat het zo’n vaart niet zal lopen.#################
   …….<~<~<~<~<~<~<~

   Like

  • fleckie zegt:

   Correctie:I.p.v.dat op regel 3 abloom staat, moet dat BLOK zijn. (……. geregeld worden woorden nogal , buiten mijn schuld. ‘VERBASTERD ‘). Of hele zinnen. ‘ verdwijnen’ zomaar! Fleckie.

   Like

 14. techhuis zegt:

  Katholieken zijn geen christenen ik herhaal Katholieken zijn geen christenen. Het instituut is de hoer van Babylon uit openbaring en dronken van het bloed der heiligen en dus hebben zij ware christenen uitgemoord eeuwenlang en dat is de ware geschiedenis.

  Like

 15. oprechtegeus zegt:

  Binnen de Pinkstergemeenten en Volle Evangeliekerken staat het overgrote deel van de leden achter Israël. Het land is in het verre verleden door de God van Israël onverdeeld toegewezen aan de Israëlieten. De tv-zender Family7 getuigt hiervan keer op keer. De WCC en de Nederlandse Raad van Kerken kunnen hun uitspraken dus niet doen in naam van alle gelovigen.
  Ook de Stichting Christenen voor Israël staat in deze pal achter Israël. De houding van de WCC en allen die hierin meegaan is satanisch. Ze roepen op deze manier op tot een tweede Holocaust die uiteindelijk heftiger zal zijn dan alle vorige in het verleden. Deze paus denkt dat hij via de dialoog het op een akkoord kan gooien met de moslims. Ze lachen hem achter zijn rug uit en classificeren hem ongetwijfeld als “nuttige idioot”. Hij zou zich druk moeten maken over de massale vervolging van de christenen in een groot deel van de wereld, zoals onder andere door de islam in het Midden-Oosten. Hij verraadt op deze wijze echter het christendom en levert de christenen aan hen uit. . Als de RK-kerk de boel wil redden moet ze deze paus zo snel mogelijk afzetten.

  Like

 16. kampersrene zegt:

  eindelijk de foto van de nieuwe paus

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s